Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbendre
őstag
- Arcfelismerés sokkal rosszabb lenne?
Igen, csak megfelelo fenyben es iranybol mukodik. Nem 3D, neha tovabb tart, neha nem old fel, neha nagyon gyors.- Ujjlenyomat olvasás terén érne hátrány?
Igen, nem pontos, hideg az ujjad vagy megmostad, izzadt, stb, nem mindig pontos. Bar nagyon nagyon sokat javult a sok-sok patch-tol de azert tud hibazni. -
Fifi
őstag
Sziasztok!
Látom nem nagyon pörög ez a topic már, de talán még olvassák páran.
Huawei Mate 20 Pro telefonom utódját keresem, mert a benne lévő Huawei 256GB-os NM Cardot kinőttem és ennél nagyobb kártya nem vásárolható bele.
Ha ki tudnám cserélni egy 1,5-2-szer ekkorára, akkor nem cserélném a telefont, mert teljesítménye és tudása számomra megfelel jelenleg is.A "Melyik okostelefont vegyem?" fórumban feltett kérdésemre ajánlották az S20 szériát, ha lemondok a Huawei Mate 20 Pro-ban megszokott 3D arcfelismerésről, infráról és értesítési LED-ről.
Ezzel kapcsolatos kérdéseim a Mate 20 Pro-hoz képest
- Üzemidőben kb. azonos lehet a két készülék?
- Arcfelismerés sokkal rosszabb lenne?
- Ujjlenyomat olvasás terén érne hátrány?További kérdések:
- Olvastam itt, hogy a "Spigen Neo Flex HD" fólia az ajánlott hozzá, de a MM-es Clearplex fóliával is működik az ujjlenyomat olvasó?
- Árukereső szerint már a nagyobb, hivatalos boltok nem forgalmazzák. Eddig GSM boltból nem vásároltam még. Ti ezek közül melyiket választanátok?Előre is köszönöm a válaszokat!
-
Indian74
senior tag
Köszönöm
-
Indian74
senior tag
Sziasztok!! Érdemes e ilyen készüléket vásárolni??Vagy s20 fe s865-el??
-
bbendre
őstag
válasz
Zsoleszhun #2894 üzenetére
(bocs, nem ide akartam)
-
Zsoleszhun
addikt
Kijött az új XEH [G988BXXSADUH5]
-
bbendre
őstag
A mai update ota egy percig bootol a rendszer, masnal is vagy csak nalam van ilyen napja?
-
badmad
senior tag
válasz
Zsoleszhun #2883 üzenetére
A chimera toolsot használja hozzá.De szerintem anélkül is menne!Majd megnézem rendessen nekem megvan a chimera.
-
Zsoleszhun
addikt
válasz
Tamás88 #2890 üzenetére
Nálam nincs ilyen gond (digi + voda sim)
Ma jött frissítés SM-988B DBT régióban G988BXXSADUH5
-
Más is tapasztalt, hogy a legutóbbi frissítés óta gyengébb a jel és sokszor meg is szakad az internet kapcsolat? Telekomos rom van rajta.
-
Piza
újonc
válasz
Zsoleszhun #2888 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm!
-
Zsoleszhun
addikt
Ezt csak kijelzőcserével lehet orvosolni, mivel a digitizer (érintő) egybe van ragasztva a kijelzővel és az sérült a töréstől. Melegítés közben a hőtágulás miatt összeér , működik de ez egyre rosszabb lesz. Sajnos gazdasági totálkár, esetleg keress hozzá egy tiltott készüléket donornak.
-
Piza
újonc
Sziasztok!
Abban szeretnék segítséget kérni, hogy van egy S20 ultra, alul sarokban sérülten.
Olykor érint, olykor nem.
Nem vibrál, nem fehéredik. Az este úgy gondoltam, hogy ne legyen a sarok sérülés az újjnak zavaró, kitöltöm folyékony üveggel. ( Máskor is javítottam így, tökéletes.) Most előtte hajszárítóval melegittem a sarkot, hogy a szilankokat szépen letudjam venni. Erre azt tapasztaltam, hogy amikor melegittem a sarkot MINDENHOL TÖKÉLETES A KJELZŐ.
Kitöltöttem, hátha a légmegmentesség tartja a dolgot, de ma már ugyanolyan hektikusan érint.
Szakértői segítségeteket kérem. Ezt a hőtartást - vagy egyebet... - milyen anyaggal próbáljam fentartani. Melegitem a sérülést, mindenhol jó. Normál állapotban hol érint, hol nem.......
Előre is nagyon szépen köszönöm annak segítségét, aki valószínűleg jobb volt fizika-kémia tantárgyból....
-
N.otorious
senior tag
válasz
Markizmark #2884 üzenetére
Szerintem az alkalmazás engedélyek, ha az alkalmazásra hosszan nyomsz vagy letörlöd, és ujra felrakod
-
Gims
tag
Megérkezett az augusztusi Telekom frissítés.
Mint a villám... -
Markizmark
addikt
Sziasztok!
Az előbb lottózós sms-t akartam küldeni, feltett egy kérdést a költségekkel kapcsolatban, és véletlenül a "soha ne engedélyezze" (kb ez volt odaírva, plusz pénzérme ikonok is voltak a kérdés mellett) feliratra nyomtam. Így nem engedi elküldeni az sms-t. Hol keressem ezt a beállítást? -
Zsoleszhun
addikt
Itt tényleg csak ennyi kinyitni a bootloadert? ytlink
-
bbendre
őstag
válasz
paolinho #2880 üzenetére
Csak ket dolog az EU szerint. Mindenkinek jogaban van tudni arrol ha a beszelgetes felveszik es ehhez van joga hozzajarulni vagy elutasitani. Tudnia kell a felvetele es a felhaszanalasrol.
Tovabba a szemelyes adatok, igy a hangrogzites tarolasanak modjarol es idejerol is rendelkezik az EU. Pl mi tortenik ha ellopjak a telefonod es valaki visszael a felvetelekkel, valamint neked kell gondoskodnod a felvetel szakszeru megsemmiseteserol...
De szerintem ez senkit sem erdekel egy maganszemely eseten sajat felhasznalasra. -
paolinho
őstag
Lehet, hogy csak nekem új, de minekutána a Sammobile.com nekem nyögvenyelősen működött, a keresést követően ráleltem a Samfw.com-ra, ahonnan regisztrációt követően atom gyorsan sikerült leszednem a legfrissebb (nekem szükséges vietnámi) romot, de természetesen minden más is megtalálható itt.
Viszont az egykor egész jól üzemelő Updato.com-on nem leltem semilyen romot az Ultrához. Fura. -
Bírság akkor jár, ha vissza élsz a személyiségi jogokkal (pl. felveszed a beszélgetést, majd azt felteszed a YT-ra, vagy a médiának adod oda), de ha pl. "jegyzetelésre" használod, arra tökéletes. Bizonyítékként is fel lehet használni, de azért is felnyomhatnak (bár ha bejelented, hogy felveszed a beszélgetést, akkor meg nem lesz bizonyíték
). Ezért is írtam az EU-t.
-
Gims
tag
Azt csak halkan jegyzem meg, hogy hívást rögzíteni igen körülményes jogilag.
Többek között a PKKB igen szép bírságot tud megítélni érte.
Nyilván ezalatt van pár kivétel. De az már inkább bűncselekmény felderítése, stb., úgyhogy csak okosan! -
-
paolinho
őstag
Az lenne a kérdésem, hogy a hívás rögzítés problémájára ennél a készüléknél is megoldás lehet EZ a módszer?
Korábban volt egy S9+ -om, azon ez hibátlanul működött mind thai, mind vietnámi rommal tesztelve. -
-
-
-
SteveJobs
őstag
Független firmware létezik?
-
Gims
tag
A lencse nálam is zörgött. Kamera alkalmazásban toltam egy zoomot, utána rázva nincs hang.
-
-
gerlaip
addikt
válasz
Csabesz666 #2862 üzenetére
Előtte semmi sem zörgött. A leejtés óta egyébként , ha megrázom a telefont és zörög benne valami, pedig látszólag működik minden problémamentesen. A lencse mozgás-kiegyenlítőjére gondoltam én is.
Egyébként annyi volt az egész, hogy reggel álmosan ágyban feküdve kicsúszott a kezemből, tehát kb 60 cm-t esett. Kész. -
gerlaip
addikt
Sziasztok!
Két hete van meg, vastag tokban tartom, egyszer csúszott ki a kezemből, nagyjából 1 m magasságból esett le, azóta csörög valami a telefon felső részében. Ez őrület, hogy ezek a sz@rok ennyit nem bírnak ki. Állítólag a javíttatása sem egyszerű. -
válasz
Leonardo91 #2858 üzenetére
Nos sajnos már nem tudtam az előzőhöz hozzá adni a linket.
Itt vannak a fotók.
Sajnos egyenlőre ennyit tudtam csinálni, de majd lesz még. -
válasz
Leonardo91 #2858 üzenetére
Igazából nem sok, legalábbis szerintem.
-
válasz
Leonardo91 #2856 üzenetére
Igen S20 Ultra és S21 Ultrám van.
Igaz nem makró képek de most egyenlőre erre volt időm:
Ide nem engedi fel rakni, majd fel rakom googleba. -
válasz
Leonardo91 #2854 üzenetére
Majd rakok fel képeket.
Tegnap csináltam pár képet, de az nem lettek valami jók. -
Leonardo91
őstag
Ezzel az utolsó júliusi frissítésel nagyon popec képeket lehet lőni. De lehet placebo csak
Mindenesetre tavaly március óta hellyel-közzel vmennyire sikerült helyre hozni a kamerát.
Nem tudom az S21 Ultra mennyivel lő jobb képeket max makróban... -
Csabesz666
aktív tag
válasz
Markizmark #2852 üzenetére
Tv aplikáció égett bele Gyakorlatilag el lehet olvasni a szöveget. Kék és zöld alapon nagyon látszik.
-
Markizmark
addikt
válasz
Csabesz666 #2851 üzenetére
Igen, legutóbb S6-on csináltattam meg, az előző telómon ami s10e volt nem tapasztaltam beégést egyáltalán. Neked már van?
-
Csabesz666
aktív tag
Sziasztok, a képernyő beégést, garanciában cserélik?
-
Leonardo91
őstag
válasz
Leonardo91 #2848 üzenetére
XEH-ra meg is érkezett
-
bbendre
őstag
válasz
Leonardo91 #2848 üzenetére
Lehet van benne valami a korábbi Pixel Feature Drop-ból. A Samsung és a Google szorosan együtt dolgoznak és sok minden került át az egyik rendszerből a másikba. (A Live caption Pixel feature drop volt, a samsung screen attention pedig Samsungról került át a Pixelekre)
-
Leonardo91
őstag
[link] Most már lassan 500 - 800 megas havi frissítések
-
S e t h
nagyúr
válasz
Zsoleszhun #2840 üzenetére
Fogalmam sincs mitől, de nekem ez az alkalmazás nem akar normálisan működni.
Március környékén még factory resetig is eljutottam, mert nem tudtam mitől akad annyira a telefon böngészés közben, nem jöttem rá, aztán kiderült, hogy ez csinálja.
Nekem nagyon megakasztja a telefont és nem tudom miért. Találtam néhány hasonló megjegyzést a neten, megoldást nem.
A fura az, hogy az adaptív képfrissítés valóban megy energiatakarékos üzemmódban, de a böngészésnél nem, kipróbáltam több böngészőt is, ugyanaz. -
válasz
Leonardo91 #2844 üzenetére
Nem fókuszált, és emiatt homályos képeket lőtt akármit és akármilyen felbontást is állítottam be, most viszont tökéletesen működik.
-
-
No pénteken meg kaptam a szervizből a telefont, kicserélték a kamerákat, és most úgy fotóz, mint új korában, sőt még lehet érezni az erőt, amikor dolgozik a kamera.
-
Leonardo91
őstag
válasz
Zsoleszhun #2840 üzenetére
-
Zsoleszhun
addikt
Sziasztok. Kicsit visszaolvastam de nem láttam, hogy lett volna ez a program.
Az xda-n találtam, adaptívra állítja a kijelző frissítését mint a Note20-nál, ha csak olvasol akkor visszavált 60Hz-re, ha érinted a kijelzőt akkor pedig 120Hz lesz
(tudja a 96Hz-et is de szerintem az nem olyan jó) -
-
-
-
RedCactus
senior tag
Köszi srácok, nem lettem okosabb!
Akkor marad az imádság, hogy egy jót fogjak ki.
Használtat nézek, de akkor mindenképpen garisat. -
-
RedCactus
senior tag
Ne idegeljetek! Most vennék egy ilyen telót... Mi a gond a kamerával és ez mennyire általános jelenség?
-
-
Én meg tegnap előtt vittem be a szervízbe kamera miatt, remélem minél előbb megkapom, mert már nagyon hiányzik, ráadásul úgy, hogy fizikai sim kártyám sincsen (esimet használok), így netezni is nagyon nehéz.
-
SteveJobs
őstag
válasz
tysonn198810 #2826 üzenetére
Miért addig nem volt telefonod?
-
tysonn198810
tag
Sziasztok!
Egy év kihagyás után, ezzel a telefonnal tértem vissza tegnap, a Samsung tulajdonosok körébe!
-
Gims
tag
Telekomnál elérhető a júniusi frissítés. 196,78 MB, úgyhogy nem nagy.
-
Indian74
senior tag
Sziasztok! Az lenne a kérdésem hogy a telekomnál milyen tartozékokkal adják ezt a készüléket,köszönöm
-
-
-
bbendre
őstag
válasz
Zoolee19 #2818 üzenetére
Wow, nagyon jók.
Én most Bécsben dolgozom és itt szoktam néha fotozni hasonló csak inkább este vagy éjszaka van időm:
https://photos.app.goo.gl/VPdBkohTrXggqMHG9
Itt is hasonló, nincs szerkesztés, csak a telefon -
-
-
bbendre
őstag
-
-
NY_A
őstag
Most jött OTAn a júniusi biztonsági frissítés. Ilyen hamar még sohasem kaptam meg.
-
-
Markizmark
addikt
válasz
Leonardo91 #2806 üzenetére
Én a periszkóp kamerával makrózok... Egész jó.
-
bbendre
őstag
válasz
Leonardo91 #2806 üzenetére
Nem hiszem, hogy van rá megoldás, hogy kapjon egy sima hardveres macró kamera updatet. Azaz a Samsung igyekszik, de azért hardveres megoldás mégiscsak ott van a A72-ben.
BTW itt az ideje, hogy a Samsung és a Google együttmüködése keretében kidobja a kukába a kamera szoftware fejlesztő csapatot a Samsung mert botrány amit csinálnak...
-
Leonardo91
őstag
S20U ba nem terveznek makró módot rakni?
Anyámnak A72 je van és hazavagja az Ultrat makróban... -
Gims
tag
Valakinek van valami ötlete, hogy a Facebook kliensben a likeolás hangját hogyan lehetne likvidálni?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Gigantikus mérethez végeláthatatlan tudáslista, ám a kérdés az 5G érában is égető: van-e szüksége az embernek félmillió forintos mobilra?
- iPhone 13 Pro 128 GB Sierra Blue, Független! Karcmentes! Akkumulátor kapacitás: 87%
- ÚJ Bontatlan! Független iPhone 15 Black 128GB! 1 Év Apple garancia!
- Samsung Galaxy S22+ mobiltelefon eladó
- Samsung Galaxy A04S /// Újszerű // 27%-os ÁFÁS számla + 1 Év Garancia
- Huawei Nova 10 /// 8+128 GB // 27%-os Áfás számla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest