- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel topik
- Magisk
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerlaip
addikt
válasz
Csabesz666 #2862 üzenetére
Előtte semmi sem zörgött. A leejtés óta egyébként , ha megrázom a telefont és zörög benne valami, pedig látszólag működik minden problémamentesen. A lencse mozgás-kiegyenlítőjére gondoltam én is.
Egyébként annyi volt az egész, hogy reggel álmosan ágyban feküdve kicsúszott a kezemből, tehát kb 60 cm-t esett. Kész. -
Markizmark
addikt
válasz
Csabesz666 #2851 üzenetére
Igen, legutóbb S6-on csináltattam meg, az előző telómon ami s10e volt nem tapasztaltam beégést egyáltalán. Neked már van?
-
NÓPARA
aktív tag
válasz
Csabesz666 #1933 üzenetére
Hali!
Akkor elmesélem a történetem. Anno kéz alól vásároltam egy telót(dual sim) kb 10 hónapig nem volt vele gond(előfizus). Használtam mind két kártyát csak azt nem amelyik szolgáltatónál vette a tulaj. Tegnap éjfélig jó volt de valamiért éjfél után az egyik slot megszűnt. Ma voltam bent a szolgáltatónál(ahonnan a telót vették) ott megnézték és rendben van minden és azt mondták ha lejár az előfizus dolog utána lehet függetleníteni. Amíg volt mindkét slotba kártya akkor amelyik le van tiltva azzal próba hívni azt írja ki: Nincs regisztrálva a hálózaton.
TAMÁS88! Lehet mégsem minden készülék? -
NÓPARA
aktív tag
válasz
Köszönöm az infót !
-
Tamás88
őstag
válasz
Törvény miatt már minden készülék független. Amúgy a delikvens szerintem úgy értette, hogy Telenoros szoftver van rajta (sok szolgáltatói applikáció van rajta), aztán azért gondolta, hogy Telenor függő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- LEGO klub
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Donald Trump azt mondja, hogy megtalálta a TikTok vevőjét
- Fujifilm X
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Quadro FX 570 eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest