- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbendre
őstag
válasz
Zoolee19 #2818 üzenetére
Wow, nagyon jók.
Én most Bécsben dolgozom és itt szoktam néha fotozni hasonló csak inkább este vagy éjszaka van időm:
https://photos.app.goo.gl/VPdBkohTrXggqMHG9
Itt is hasonló, nincs szerkesztés, csak a telefon -
bbendre
őstag
-
bbendre
őstag
válasz
Zoolee19 #2770 üzenetére
Telefonon tuti nem, de ha besétálsz a telefonnal és az adásvételivel, hogy valaki eladta neked nagy valószínűséggel segítenek neked. Nekem segítettek már, szintén GSM boltos garis Note8 volt akkor amikor megjelent. Random IMEI-t nem néznek meg és nekem is csak annyit mondtak, hogy "vidd vissza mert ezt nem fogják fizetni."
-
Cynicelectro
aktív tag
válasz
Zoolee19 #2710 üzenetére
Köszönöm gyors válaszod.
Én is asztali PC-n használom a DEX-et, de semmi értelme, hiszen az asztali gépen mindent el tudok intézni. Számomra akkor lenne értelme, ha különálló egységként lehetne használni, mint egy laptopot. Ez ügyben érdeklődtem volna de nincs sajnos DEX-fórum.
Pl.: hordozható monitorok akár 17"-ig elérhetőek, de tapasztalatokról senki nem számolt be ezidáig. -
Biggabi76
tag
válasz
Zoolee19 #2701 üzenetére
Köszönöm a választ. Az a baj, hogy használtan vettem és már nem volt rajta a gyári. Néztem olyat, hogy Ringke dual easy fólia, még a telefon oldalára is lelóg, a gombok helye kivágva, elvileg tokbarát. Viszont lehet, hogy az ujjnyomat feloldás rossz lesz. Vagy esetleg Spigen Neoflex HD...
-
Gims
tag
válasz
Zoolee19 #2640 üzenetére
Szerintem simán szerethető készülék lett.
Nekem S9+ volt az előd. A Galaxy S szériából az S8 maradt ki, illetve az S10. Anno szemeztem az S10-el, csak aztán elkanyarodtam az S9+ felé.
Idén S20+ volt betervezve, de nem jött össze. Mire értesítést kaptam, hogy elérhető, addigra már az Ultra-t begyűjtöttem. :)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest