Hirdetés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Megjelent a OnePlus 13T
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- One UI zápor esett a hétvégén
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stick002
újonc
Szép napot! Tegnap vettem a Telekomnál egy Samsung S20+ telefont. Van egy olyan problémám, hogy a kijelző fényerő valamikor elég sokszor lecsökken a felére kb de a fényerő csúszka a helyén van! Mindent próbáltam már gyári visszaállítást stb... mi lehet a gond? Automatikus fenyero kivan kapcsolva...
-
dns86
tag
Sziasztok.
Holnap csatlakozom egy ilyen készülékkel.
Egy iPhone 11 Pro Max-ot fog váltani. Meglátjuk mennyire leszünk “barátok”, ha nem lesz sikeres akkor megy vissza.
Előre is elnézést ha esetleges hülye kérdéssel fogok a fórumhoz fordulni, 6 éve nem használtam Android-os készüléket. -
válasz
nbukta77 #1893 üzenetére
Én eltudnam cserélni egy ultrara, de valahogy nem tudom ravenni magam, hogy az a13cput elcsereljem egy exynosra, snapdragonos lenne lehet, hogy nem gondolkodnak, de így...
Ráadásul fel év múlva már az enyémre fizetnének rá.
vannak hiányosságai ez tény, de most már egy játék miatt sem tudnék váltani.
Ezt jól ide zagyvaltam.😂 -
dns86
tag
Sziasztok.
Új telefon vásárlásán gondolkodom. A kiszemeltek amiken gondolkodom erőteljesen:
- Samsung Galaxy Note 10+ 5G
- Samsung Galaxy S20 Plus 5G illetve
- Samsung Galaxy S20 Ultra 5G
Jelen pillanatban egy iPhone 11 Pro Max készüléket használok. Napközben a készülék többségében készenléti módban van, háttérben minden szinkronizáció engedélyezve, semmi nincs korlátozva és nem használva semmilyen energiatakarékos módot. Sajnos a munkahelyemen a normál GSM használat ritka gyenge, így a WiFi hívás elengedhetetlen (nem tudom hogy van -e akármilyen akkura gyakorolt hatása).
Ebédszünetben 1h tartalomfogyasztás (Netflix, böngészés, social media).
Amit keresek és amire használnám: a fent említett dolgok illetve hogy ne kelljen aggódnom az akksimerülés miatt (egy napot bírjon ki akkor is, ha valami miatt többet kell használnom a telefont). A kameraminőség sem elhanyagolható szempont számomra.
Tudnátok tanácsot adni, illetve ha van olyan személy aki előtte szintúgy iPhone-t használt (legalább 11 Pro vagy 11 Pro Max készüléket) szívesen meghallgatnám a véleményét.
Elnézést a hosszúra nyúlt bejegyzés miatt. -
hunluigi
senior tag
Én azért nem vagyok maradéktalanul elégedett. Eléggé szeszélyes a működése... Van úgy, hogy világbajnok képet kattint, de simán csinálhat csapnivalót is, amit az előd S8-am is körberöhög. Rá kellett állni, hogy kattintok ugyan arról 3-4 képet, és sanszos, hogy lesz benne jól sikerült.
Elkeseredve nem vagyok, mert látszik hogy benne van a szettben a potenciál, de szoftveresen bénáznak még mindig (de ezt meg folyamatosan javítják). Örülnék egy olyan opciónak, hogy a tömörítésbe, és a zajmentesítésbe is bele lehetne nyúlni. Az az érzésem időnként ezt túltolja...
-
GaS-
aktív tag
válasz
ateszapa748 #1885 üzenetére
Sokat javult, abszolut ajánlott (szerintem).
-
ateszapa748
aktív tag
Üdv,
Mennyit javult a kamera? Jelen fázisban ajánlott már a telefon? -
TODI1111
veterán
Úton van egy második júniusi frissítés ami megint csiszol egy kicsit a zoom funkción. [link]
-
becikem
tag
Üdv emberek!
Mi a helyzet ezzel az autofocus problémával?
Ebben már nem dual pixel autofocus van?
Hol jelentkezik a gond?
Lassabban fókuszál?
Fotónál és videónál is elő jön? -
tjokai
senior tag
válasz
janosibaja #1876 üzenetére
Sehol nem látszik a telefon gyári színe, teljesen takarja a hátulját. A képen csalóka valóban, élőben sokkal jobban néz ki. Nekem nagyon bejött, nem is veszek rá másik tokot, nagyon illik a telefon stílusához.
-
tjokai
senior tag
válasz
janosibaja #1874 üzenetére
Szia.
Képen nem mutat mutat de élőben nagyon! Árban is nevetséges szerintem, bőven megéri az árát. Már bizonyított ishttps://tokgalaxis.hu/telefontok-samsung-galaxy-s20-ultra-forcell-fekete-uveg-hatlaptok
-
Csabesz666
aktív tag
Sziasztok! Hol tudom beállítani, hogy ne 1, 2 megás képeket csináljon a telefon fényképezője? A felbontás nagyra van állítva.
-
hunluigi
senior tag
válasz
Leonardo91 #1870 üzenetére
Most még lehet (bár már most is módosítottak a google elérésen ebben a frissítésben. Eddig a sarokból felhúzva a kereső jött fel, most az aszisztenst erölteti. Nekem az előző felállás jobb volt), de a későbbiekben simán kerülhetnek be olyan módosítások/hibák ami miatt vissza menne az ember, de nem tud. S8 fórumban sokszor sokan kivártunk, ha olyan frissítés érkezett, amiből nincs visszaút...
-
hunluigi
senior tag
válasz
Leonardo91 #1867 üzenetére
bootloader "a frissítést követően ... nem térhet vissza a szoftver korábbi verziójára"
Tipikusan bootloader csere után szokott ez lenni, de még nem néztem össze a verziószámokat
-
hunluigi
senior tag
válasz
Leonardo91 #1865 üzenetére
Havi sec. update, és úgy nézem bl lépés.
-
tjokai
senior tag
válasz
ForRedGlory #1859 üzenetére
Köszönöm!
Részemről téma lezárva! -
Én is csak vélemény szinten említettem meg a dolgot, saját nézőpontból. Megbántani senkit nem akartam. Egyébként ilyen alapon általánosan elmondható, hogy kb. ott nem vállal semmi rizikót az ember, ha gyári fóliából bontja ki (sőt, ott sem, gyári/csomagolási hibák, stb.), hisz ha valaki azt írja, "csak kipróbált" az sem garancia semmire, mert ahány ember, annyi félét jelent a kipróbálás. Kb. mint autó eladás esetén a "nem dohányzó, garázsban tartott, hölgy tulajdonostól". Namost, ha kivesszük az utolsó vesszőt, máris nem a kocsira vonatkozik a leírás
-
tjokai
senior tag
Ne aggódj barátom, neked nem is eladó
Majd megveszed mástól a "reptetett" telefont "csak kipróbált, azóta is dobozában pihen" telefonként. Biztos mindenki közlölni fogja veled a telefon pontos előéletét. Kis naívNa mindegy, remélem jól át tudok valakit ba**ni a reptetett telefonommal, remeljük rárepül valami madár és jól csöcsre szalad! A szerencsétlen proli, már most sajnálom
Istenem, de alacsony az a kerítés!
-
joey04
titán
válasz
icecave #1854 üzenetére
Egyébként csak azért "csipkelődtem", mert én pl. biztos nem reklámoznám, hogy mekkorát zakózott a telefon, miközben árulom azt. Tudom, semmi baja nem lett és biztos nem vagyunk egyformák, de én nem szeretnék olyan infókat olvasni egy telefonról vétel előtt, hogy mekkorákat repült. (Nyilván ot a másik véglet is, hogy biztos más is ejtette már le, de ha nem látszik rajta, nem fogja odaírni egy hirdetéshez).
igen. én pl folyamatosan figyelem az aprót mert ki tudja alapon pár hétre szívesen kipróbálnék sok készüléket is, köztük az ultrát. na ezek után tuti nem venném meg tőle.
-
-
Tökéletesen értettem, amit írtál. Nem állítottam,hogy bármi baja lett a telefonnak. Amúgy meg egy egyszerű hozzászólás volt; ez minden, csak nem "beleállás" valakibe.
Egyébként csak azért "csipkelődtem", mert én pl. biztos nem reklámoznám, hogy mekkorát zakózott a telefon, miközben árulom azt. Tudom, semmi baja nem lett és biztos nem vagyunk egyformák, de én nem szeretnék olyan infókat olvasni egy telefonról vétel előtt, hogy mekkorákat repült. (Nyilván ot a másik véglet is, hogy biztos más is ejtette már le, de ha nem látszik rajta, nem fogja odaírni egy hirdetéshez). Ennyi, ha beleállásnak vetted, bocsánat. Mint írtam, nem vagyunk egyformák
-
tjokai
senior tag
válasz
icecave #1851 üzenetére
Uram Atyám! Ember, tanuljatok már meg szöveget értelmezni mielőtt valakibe beleálltok!
Mint írtam, semmi baja nem lett a telefonnak! Vagy ha egyszer leesik a telefon amit sérülés nélkül átvészel, onnantól kezdve eladhatatlan a telefon, értem már...biztosan ti is így csináljátok. -
tjokai
senior tag
[Jelesre] vizsgázott szegény telefontokom. Igaz az üvegtok kuka de a telefon karc nélkül megúszta az esést, pedig nem kis esés volt
-
tolgyfa85
csendes tag
Sziasztok. Miért nem tudom vajon menteni a módosított képeket? Hibával leáll, hogy nem menthető...
-
tjokai
senior tag
Ma a MediaMarktban jártam, megnyomkodtam unalmamban pár kiállított telefont, köztük egy iPhone 11 Pro -t is. Hát, most döbbentem rá mekkora előny az S20 esetében a 120Hz-es kijelző! Rettenetes módon zavarta a szememet a az iPhone képe görgetés közben, annyira darabos volt a kép, h kicsit kiábrándultam belőle, pedig gondolkodtam a cserén
Annyira megszoktam már a 120Hz-et, h nem is akarok már ez alá menni, csak visszalépés lenne.
-
ckaresz122
tag
Sziasztok,
Nagy látószögű kamera használata esetén normális, hogy gyakorlatilag nincs közelebbi tárgyakra fókuszálási lehetőség? Alapvetően nem homályos az egész kép, de nincs az a fókuszálási lehetőség érzetre, mint a normál módban. Köszi.
-
válasz
Leonardo91 #1834 üzenetére
Picit távolabb viszed, és úgy nyomsz neki 2 szeres zoomot?
-
válasz
Leonardo91 #1832 üzenetére
Miert?
-
Leonardo91
őstag
Ez az új közeli makrós dolog semmit nem ér...
-
T0rnad0
addikt
Most nézem, hogy Vodára van frissítés.
-
Tamás88
őstag
Üdv. Hol lehet bekapcsolni, hogy az ébresztésnél mondja be az időt? Az első ébresztésnél még bemondja, viszont a másodiknál már nem ajánlotta fel. A beállításokat kutattam, de sehol sem találtam.
-
leslien
nagyúr
válasz
ForRedGlory #1823 üzenetére
az már rég volt...
-
leslien
nagyúr
sikerült egy tagnak S20 Snapdragon verziót rendelni innen [link] egy hét alatt itt volt...
talán majd ír róla a S20 fórumban .. -
tolgyfa85
csendes tag
-
Sziasztok! Az lenne a kérdésem,itt se mindegy kijelzö fólia az újjlenyomat olvasó miatt,? mint ahogy az s10+ is volt..A gyári kezd már karcos lenni,és gondoltam elkezdek időben érdeklödni :) Továbbá ha ti már vettetek mit ajánlotok? Köszi a választ :R
-
Sziasztok! A 100x zoom ot hogy tudom bekapcsolni? Vagy használni? Nekem megsem jelenik csak 6x meg az csak videónal van? Vagy kepnél is? Nem tudom mit kell bekapcsolni,vagy hol? Köszönöm szépen
-
Van esetleg valakinek összehasonlítása dual-sim üzemben note 10+-al? Akksiidő érdekel leginkább, nem antutuval ébredek és alszom
-
Csabesz666
aktív tag
Sziasztok! S9+ után én is váltottam Ultrára....
Van valami hír, hogy WQHD felbontásban mikor kapja meg, a teló a 120HZ-s képfissítést?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Gigantikus mérethez végeláthatatlan tudáslista, ám a kérdés az 5G érában is égető: van-e szüksége az embernek félmillió forintos mobilra?
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 2026.03.09-ig Apple Garancia 100% Akku Újszerű állapotban!
- iPhone 12 64GB Fekete Független - 87% Akku
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Fedezd fel az erőt: GIGABYTE B450 AORUS ELITE v2! Kèszletről azonnal vihető!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest