- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teal'C
veterán
válasz
kalapacsolok #3856 üzenetére
Sajnos attól hogy tölti még nem biztos hogy jó is hozzá.
-
Rinocerosz
őstag
válasz
kalapacsolok #3851 üzenetére
Sajnos az s20 nagyon melegedős fajta.
Szerencsére eddig nem futottam olyanba, hogy ne töltené. Nekem az s9+ soha nem melegedett, de ez azért fel szokott hevülni. Sajnálom én is, hogy a samsung ennyire leadott a minőségből. A one ui-t igazából nehezen tudom itt hagyni és úgy a telefon elég jól teljesít minden területen, de most ez a akkumulátor és a melegedés nagyon lehúzza. -
válasz
kalapacsolok #3851 üzenetére
Nekem az autóban a kábeles töltés AA maps használata mellett úgy forrósítja, hogy az kabaré. Nekem is nagy csalódás ez a telefon (20+).
-
bandi0000
nagyúr
válasz
kalapacsolok #3828 üzenetére
Ha viszonylag keskeny kell, de mêgis tartós, akkor a spigen neo hyridet ajánlom, nekem sokszor védte meg az s7 edget
-
NY_A
őstag
válasz
kalapacsolok #3828 üzenetére
Én az S20+ ra vettem egy gyári bőrtokot hardverapróról. Nagyon jó minőségű és elegáns, de viszonylag lazán van benne a telefon. Egy leejtés esetén hamar kieshet belőle. Ráadásul kissé hamar sérül.
Gyári tokból nekem a színes szilikon tok jött be. Asszonynak S20-ra egy kéket vettünk, én az Ultrára egy szürkét. Mindkettő nagyon minőségi, jó tapintású, nem tesz túl sokat hozzá a telefon méretéhez, és kiemelkedik a kijelző és kamera vonalából tehát nyugodtan pofára tehető. Azthiszem 6 ezer volt darabja Samsung storeban. -
Juhaszatti
addikt
válasz
kalapacsolok #3784 üzenetére
Náluk vettem az S10-et, nem volt velük semmi gondom. Fizikai boltjaik is vannak, én oda sétáltam be nem rendeltem, de azzal sem hiszem hogy probléma lenne.
Egyébként tavaly még tényleg gyári garit adtak, idén változott náluk a dolog elvileg.
-
kalapacsolok
senior tag
válasz
kalapacsolok #3751 üzenetére
Valaki? A firstphone komoly cég, jók vele a tapasztalatotok?
-
krazo
csendes tag
válasz
kalapacsolok #3634 üzenetére
imei.info oldalon megadod az IMEI számot, bepipálod, hogy nem vagy robot, utána 'check'. A megjelenő oldalon látsz egy csomó adatot a telefonodról. A FREE CHECKS résznél válaszd a második sort 'Check SN / WARRANTY / CARRIER' menüpontot, következő oldalon zöld gomb: 'Check SN WARRANTY CARRIER' kiírja amire kíváncsi vagy.
Megbízható oldal, évek óta használom, szürkeimportos telefonnal nem próbáltam, olyanhoz még nem volt ,szerencsém'
-
Kasya
nagyúr
válasz
kalapacsolok #3634 üzenetére
Kezdesnek mondjuk szerepel e a Samsung honlapjan. Ha nem biztos tovabbra sem, lehet irni is nekik.
Altalaban a bolt ASZF-je is irja a reszleteket. -
TODI1111
veterán
válasz
kalapacsolok #3614 üzenetére
Ha jól tudom 5G verzió csak szolgáltatónál van. Ebben az esetben 2 év a gari. Az 5G-n kívül a ram mérete a különbség (8 VS 12). Ha ki tudod használni az 5G-t és a több ramot akkor érdemes elgondolkozni rajta.
-
DaDa
senior tag
válasz
kalapacsolok #3614 üzenetére
Attól függ mennyi időre veszed a telefont és hol laksz. 1-2 éven belül szerintem még gyerekcipőben lesz az 5g és az is csak nagyvárosokban. És igen, van még gyártói garancia, csak hivatalos forgalmazótól vásárolt telefont javít a Samu, ami egy ilyen értékű készülék esetén nem elhanyagolható szempont. Ennek megfelelően nincs olyan sufni bolt, ahol jó áron van gyártói garanciával.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest