Kilencszázan máris hozzájutottak a Galaxy Z Fliphez

A Samsung sikeresen demonstrálta, hogy a Galaxy Folddal szemben a hajlítható kijelzős kagylótelefonnal nem voltak fennakadások.

Hirdetés

Lehet, hogy a Galaxy S20 volt a Samsung eheti Unpacked eseményének a kulcsterméke, a legmenőbb jövevény mégsem mondjuk a 108 megapixeles kamerával szerelt S20 Ultra, hanem a hazánkba 536 ezer forintért ellátogató Galaxy Z Flip volt.


[+]

Nem csak a Galaxy Foldnál kompaktabb és letisztultabb forma győzött meg bennünket: a Z Flip csúcshardvert kapott, 6,7"-es, befele csukódó FHD+ AMOLED paneljét plasztik helyett pedig karcálló ultravékony, hajlítható üvegréteg borítja. A mobilok között újdonságnak számító anyag használata akár gyártási fennakadásokat is hozhatott volna, ám nem tette: Magyarországon az első darabokat kerek egy hét múlva meg lehet kaparintani, Dél-Koreában pedig máris akad a Z Flipnek kilencszáz boldog tulajdonosa.


[+]

A gyártás tehát látszólag zökkenőmentes, amire szükség is van, a Samsung ugyanis állítólag 2,5 millió darabot készül a Z Flipből leszállítani, amely a mérete mellett az ára miatt is kelendőbb lehet a Foldnál – az utóbbi ugyanis még drágább ketyere. Remélem Bog kolléga nem lesz mérges, hogy elárulom: hamarosan nekünk is lehetőségünk lesz a kagylótelefont tüzetesebben kielemezni – a formát, az összeszerelési minőséget és a tartósságot beleértve.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés