- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Leradírozza az S26 Ultra a szelfikamerát?
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Galaxy Ring lett az S25 Ultra hátuljából
- Képek az Asus Zenfone 12 Ultráról
- Google szolgáltatás (GMS) Huawei telefonokra
- Huawei P30 Pro - teletalálat
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
gusthy
veterán
válasz
babosmiki #3329 üzenetére
Persze, ha azon elmélkednél, hogy ma melyiket vegyed, akkor nyilván korszerűbb az újabb. De Ha arról van szó, hogy megér-e 150eFt-ot ez a különbség, akkor nem. Amúgy nagyon jó kamerája és kijelzője van a Mate 10 pro-nak, a különbség leginkább e-p@nisz jellegű szerintem (használtam elég sokáig), viszont ha pont feleannyi ideig gyönyörködhetsz benne egy töltettel, akkor ez kis öröm - a telefon (legalábbis számomra) használati eszköz, sokkal fontosabb az üzemidő, mint hogy hánysokszáz PPI a felbontása (nyilván egy bizonyos szint felett). Márpedig nekem momentán az S10 az aksija miatt a használhatóság alsó határán van, és egy cseppet se vígasztal, hogy milyen gyönyörű a kijelzője- a másiknak is teljesen jó volt, csak még ki is bírta egy napig. Ez meg lazán elfogyasztja a saját aksiját egy nap alatt akkor is, ha hozzá se nyúl az ember.
Amúgy ami a kamerát illeti: minden évben az aktuális flagshipre elmondják, hogy hűdelegjobb kamerája van, aztán egy év múlva közlik, hogy a mostaninak van hűdelegjobb, és a tavalyi hűdeszar volt. Olvasd el a Mate 10 Mobilarena tesztjét.
Valójában egészen marginálisak ezek a különbségek, amennyiben egy bármilyen fényképezőgéphez képest vizsgáljuk a dolgot, a különbség leginkább abban van, hogy a mögötte levő szoftver miket képes bekamuzni a lencse képéből - de ez meg ízlés dolga, kinek mi tetszik.[ Szerkesztve ]
-
Teal'C
veterán
válasz
babosmiki #3012 üzenetére
Ez tényleg nagyon szép nincs is talán szebb. De alul felül egy picit sem lóg ki ez így semmit nem véd a kijelzőből. Értem én hogy jó strapabíró anyagból van es tuti hogy túléli a telefont de nem fordítva kéne lennie
"Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés" Nem már nincs kerítés!!!
-
SuperMario
tag
válasz
babosmiki #1930 üzenetére
Nem az, ha mindkettő a gyári beállításokkal fut. És félreértés ne essen, nem a Samsung a lassú, a OP csak simán elképesztően gyors. Biztos van már youtube videó az S10+ és a 6T összehasonlításáról, látatlanban is az utóbbit tippelem győztesnek. Még akkor is, ha előbbin kikapcsolják az animációkat. Az Oxygen OS szerintem a legjobb android verzió. Bár a csúcs-Nokia a gyári verzióval még érdekes lesz, de a OP a Pixeleket már rég elverte, az új telók meg tele vannak skinekkel, ami miatt esélyük sincs.
-
SuperMario
tag
válasz
babosmiki #1923 üzenetére
Még az általam lecserélt OP3 is ugyanolyan gyors, mint az S10+ amit épp nyomokdok. Nem tartom ezt akkora csodának, tekintve a hardvert, az 5T tuti, hogy gyorsabb. Ez nem azt jelenti, hogy az új Samuk haszontalanok, csak hogy nem a sebesség a fő erényük. És amíg ilyen szeméttel rakják tele a telefont, mint a One UI, meg a saját alkalmazás-boltjuk(WTF?!?!?), nem is lesz.
Más:
Annyi sok jó vitát szült a SOT az első pár napban, hogy én is kíváncsi lettem. 100-ról 15%-ra merítés:Meglepett, nem gondoltam volna, hogy ennyit nyomkodtam. Már csak arra leszek kíváncsi, hogy a Buds töltögetése mennyiben fogja befolyásolni, de kétlem, hogy nap közben töltenem kell majd.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung komolyan átgondolta a jubileumi szériát, a három készülék, amelyek között egy kompaktnak nevezhető is akad, tényleg minden olyan funkcióval rendelkezik, ami ebben az árkategóriában elvárható.
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NBA és kosárlabda topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AutoCAD
- Ukrajnai háború
- OLED TV topic
- Wreckfest 2 - Márciusban indul a korai kiadás
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- Eredeti dobozával eladó MOTO E13 2gb 64gb Független
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes állapotban
- iking.hu - Apple iPhone 14 Pro - Silver 100% Akku - Használt, karcmentes állapotban - 3 hó gari
- iking.hu - Sony Sepia 1 VI - Khaki Green - Karcmentes, kipróbált állapotban - 3 hónap garanciával
- iking.hu Samsung Galaxy Z Fold 6 - Navy Blue - Használt, megkímélt állapotban - 2027. 09. 24.-ig gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest