- iPhone topik
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- MIUI / HyperOS topik
- Korábban érkezhetnek a Motorola kagylói
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Kiszivárgott reklámanyagok a Samsung Galaxy S25-ről
- Android szakmai topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Almonen
aktív tag
válasz karakpecze21 #18028 üzenetére
Detto, accubattery szerint 6,6% per óra a merülés, tmh romos s10+, nem volt fr meg semmi
-
-Ben-
veterán
válasz karakpecze21 #18057 üzenetére
A kamerával kapcsolatosan egyetértek. Lámpafény mellett nekem se jönnek össze használható fotók. Vastag repedéseket próbáltam fotózni tűrhető fényviszonyok mellett, de nem nagyon sikerült..... Ettől eltekintve jó, de fényes nappal, utcán melyik közép/felsőkategóriás mobil kamerája rossz?
[ Szerkesztve ]
-
Gedeon31
addikt
válasz karakpecze21 #18030 üzenetére
A kamerát tesztelted már a frissítés után ? Javul a véleményed a telefonról?
-
bedibazsa
senior tag
válasz karakpecze21 #18028 üzenetére
Szerintem nem úgy mutatja a kijelzőidőt, mint One Ui 1-en, nem jöttem még rá, hol van a kutya elásva.
-
sgeza
veterán
válasz karakpecze21 #17617 üzenetére
Jaja, valamit félreértelmeztem. Valami olyasmit értettem, hogy sokallottad, hogy miért 40MB-os képeket készít, ezért nem is tetted "4k" felbontásra (mármint az S10-et). De akkor te gondolom a másik készülék 40MP-es felbontására gondoltál. Így ok.
-
sgeza
veterán
válasz karakpecze21 #17613 üzenetére
Nem a fájl mérethez kapcsolódóan írtam, hanem a fogalmazás pontosítása végett. 4k-t írtál a fényképhez, hogy még csak nem is vetted fel ekkorára a felbontását, de annak 12MP a max. felbontása. Ráadásul a gyári fényképező alkalmazással nem is tudod annak megfelelő felbontásra állítani még 16:9-es képaránnyal sem. Nincs jelentősége, csak pontosítani akartam a megfogalmazásod.
Egyébként hogy sikerült 40MB-os képeket csinálnod? Nekem max 2-3MB körüliek, de sok az 1 mega körüli. Igaz, én heic-be mentek, de akkor sem lehet ekkora különbség. Be van kapcsolva a mozgó fényképes mentés nálad?Szerk.: most néztem, még úgy is csak 5 megás lett. Természetesen a tartalomtól ez eléggé függhet, de akkor is sok a 40MB.
Ja, még valami: nem kapcsoltad be véletlenül a raw képek mentését is? Na az már lehet annyi.Na várj csak, most néztem mégegyszer mit írtál felbontási értéknek. Az honnan jött neked? Ennek 12MP-es a felbontása. Mitől lett az ~35MP?? Nem kevered valami mással?
[ Szerkesztve ]
-
vohanyi
senior tag
válasz karakpecze21 #17608 üzenetére
Vállalható képek, egyik estit letöltöttem,
3648
x2736
, tehát 10Mp, 4:3.
Enyém 4032x2268, tehát 9MP, 16:9.[ Szerkesztve ]
-
sgeza
veterán
A videónak van 4k felbontása. A fényképnél 12MP a max. felbontás (4032x3024).
[ Szerkesztve ]
-
karakpecze21
senior tag
Ezek szabad kézzel kèszültek, állványom nincs.
-
vohanyi
senior tag
válasz karakpecze21 #17601 üzenetére
Szándékos... emberek, járművek elmosodása, hiszen nem arra volt a fókusz,... ha embert fényképezek direktben sötétben, vagy aut/vaku, de akkor táj elveszti élményét, vagy prof.mód, és kis záridó/magasabb iso érték, ami zajosodással jár...
-
vohanyi
senior tag
válasz karakpecze21 #17520 üzenetére
Amit ígértem, 56 kép ma esti Győri belváros csavargásunkról párommal.
Android 9, képarány 16:9, mindegyik éjszakai módban, tripod állványról majdnem mind, viszont körülmények nem voltak ideálisak, minusz 1 fok, és kellemetlen hideg szél, szerettem volna abszolut stabilról, ami nem mindíg sikerült.
Teló figyeli a remegést, és ehhez viszonyítva iso 50-150 közt, ehhez állitja be exp.időt.
Feliratozást, tehát dátumbélyegzőt Auto Stamper Prot használok, megvettem anno.
Vélemények jöhetnek - [link] -
vohanyi
senior tag
válasz karakpecze21 #17564 üzenetére
Nálam a samsung health, aod, google mail van tiltva, samu mailt használom, aod ugye okos zárt led tok miatt felesleges.. sokat esznek amugy is...
-
bandi0000
nagyúr
válasz karakpecze21 #17564 üzenetére
Én appokat sose tiltok le mert nem hinném hogy annyira sokat hoz a konyhára, cserébe meg ha valami más függ tőle, akkor meg jönnek a fagyások
Viszont google meg samsung szinkronizációt biztonsági mentést akár ki lehet kapcsolni ha nem feltétlen kell, mert az viszont biztos dolgozik a háttérben
Xbox One: bandymnc
-
bandi0000
nagyúr
válasz karakpecze21 #17562 üzenetére
spec funkciók között pl van olyan hogy animációk csökkentése, ezáltal "gyorsabbnak" tűnhet a felület pl
-
Gedeon31
addikt
válasz karakpecze21 #17558 üzenetére
Nekem az a furcsa Ő is ennyire akart szabadulni ettől a telefontól.
-
marquuard
veterán
Szerintem piszkosul el van találva az S10/S10+, szerinted piszkosul el van találva a Huawei Pxx. A két véglet között sosem fog találkozni a véleményünk, szóval mielőtt vagy egy Samsungos, vagy egy Huawei-es nekiesik a másiknak, ezek pusztán eltérő preferenciák. A lényeg, hogy találtál olyat, ami neked elég.
PSN ID: marquuard
-
bandi0000
nagyúr
Amúgy melyik droid van fent? Esetleg érdemes ránézni a 10-re ha az nincs fent, veszteni nem vesztesz hátha megtetszik, egy pár dolgot reszeltek azért benne
-
jacis
nagyúr
válasz karakpecze21 #17553 üzenetére
Amúgy azt nem értem, hogy ha tényleg annyival jobb volt a 2018-as csúcs Huawei akkor miért nem egy P30 Pro-ra váltottál? Én biztos nem gondolkodtam volna el a helyedben ha annyira rendben volt minden. Ezt nem piszkálásból írom csak kíváncsi vagyok hogy miért "lép ki" az ember egy jónak ítélt márka mögül.
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
Gedeon31
addikt
válasz karakpecze21 #17549 üzenetére
Több mint 3 hónapja használom és minden nap töltöm és már többet bír az aksija ,mint a P20 Pronak .Az elején nekem sem tetszett az aksi idő ,de azóta nagy pozitívum a javulás. A kamerákat össze sem lehet hasonlítani ,a P20 Pro kamerája folyton cselben hagyott. Nem ma kezdtem a fényképezést. Képtelenség volt egy normális képet csinálni nappal szemben. Vagy villámot fotózni. Este csak akkor volt jó egy kép ,ha állványba tettem. Az S10+ állvány nélkül kézben jobb képeket csinál ,mint a P20 Pro állványban. Sorolhatnám a sok pozitív dolgot ,de úgysem tudlak meggyőzni és nem is az a célom.
-
bandi0000
nagyúr
válasz karakpecze21 #17544 üzenetére
Nem érted a lényeget úgy látom...
Ha valaki venni akar egy ilyen telefon szerinted mire keres rá?
Arra hogy valaki ír e valami hibát/gyengeségetAzt jóformán nem látja, hogyha valaki elégedett, mert az nem írja le
Amit te csináltál azzal az a baj, hogy te konkrétan azokat a pontokat amiket kiemelted hibaként tituláltad, holott kb itt a fórumban szinte mindenki elégedett ezzel a telefonnal beleértve azokat a pontokat amiket kiemeltél
-
Gedeon31
addikt
válasz karakpecze21 #17544 üzenetére
S10+ előtt szintén olyan telefont használtam ,ami után te itt most sírsz. Hát jókat nevettem mennyire visszasírod. Akkor sírtam amikor erre a telefonra váltottam örömömben ,hogy végre megszabadultam egy pár hónap szenvedés után attól a telefontól. Össze sem lehet a két telefont hasonlítani.
-
jacis
nagyúr
válasz karakpecze21 #17529 üzenetére
Szerintem is egy kicsit most már túltolod. Hagyd abba légyszi.
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
tama2000
tag
válasz karakpecze21 #17527 üzenetére
Sajnos külön nincs rá opció! Agyatlan módon, a képarány változtatásával változik a felbontás is. A 7855 - ös hozzászólásban pontosan le van írva.
[ Szerkesztve ]
-
bandi0000
nagyúr
Szerintem meg pont te kezdted el hogy ez egy szar, p20 pro jobb, visszamész...
Ahelyett hogy rákérdeznél, hogy miért merülhet a telefonod, miért készít rosszabb képet...
-
MikeWazowski
veterán
Befejezhetnéd amit itt elkezdtél.
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
Valkűr
addikt
válasz karakpecze21 #17527 üzenetére
Nem! Ezt hianyolom nagyon, pld ha webra akarok feltenni képwt rendszerint a nagy meret miatt sose engedi, akkor mindig nekk.kell allni valamivel atalakitgatni a kepet, h ne 7 mega legyen 1 fotó.
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max, iTab Air 5
-
tama2000
tag
válasz karakpecze21 #17510 üzenetére
Szia! Ne rugózz az ügyön! Anno én is megkaptam a magamét, mert negatív véleményt mertem írni a telefonról (vagyis, hogy nekem mik azok). Voltam én minden (guriga elvtárs nekem is az elírási hibáimba kötött bele, mert másba nem tudott). Egyezik veled a véleményem (én S7 Edge - ről váltottam, de az is jobb volt több dologban szerintem). De elengedtem a témát
Engedd el te is, mert ebben a fórumban ez megy, ezt fogod kapni. Itt hetek óta csak azon megy a diskurzus, hogy a 10- es android mikor jön már. Mintha nem lenne mindegy -
Dhampir
félisten
válasz karakpecze21 #17471 üzenetére
Szerintem, ha ilyen csalódást okozott, akkor addig vidd vissza, amíg lehet. Remélhetőleg az S11 már jóval nagyobb akkumulátorral érkezik.
A Safety Korea-ra hivatkozik több hírforrás is, miszerint az S11+ már 5000 mAh-es akkumulátort fog kapni.
-
vohanyi
senior tag
válasz karakpecze21 #17520 üzenetére
Látni a diagrammon, kb. 10%-ot...
Ki kell ismerni minden telót... nekem speciel vannak dolgaim, mindig asszonnyal egyforma telonk van,most is, azonnal levesszük foliát rola, és kap 'okos' led tokot.
Képek holnap ilyenkor jönnek, nappalirol nem,minek,azt auto modban bárki tud szépet lőni... esetleg alkeszek szenvednek -
Markizmark
addikt
válasz karakpecze21 #17478 üzenetére
Nálad valami egyedi gond van, mert az enyém 12 perc alatt tölt 20%-ot.
Mérnökök nélkül a tudomány csak filozófia.
-
vohanyi
senior tag
válasz karakpecze21 #17506 üzenetére
Tessék kép a kijelző időről, tény, látszik is volt egy kis rátöltés, de böngésző volt csak használva közben,azért jött ennyi össze, nc/spookydays alatt.. : [kép]
Holnap megyek tesztelni este, éjszaka városban állványról, ha érdekel rakok be képet
[ Szerkesztve ]
-
Nyugi. Szerintem is az s8+ köröket ver erre a szutyokra. Engem is csesztettek érte... Pedig Samu-Samu.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
vohanyi
senior tag
Én értelek, de lehet hazabeszélek, nekem a gyors töltő tényleg gyors, amit írtál másikra, veri.. teszt pontszámok nem érdekelnek, de akksi, kamera, ujjnyomat olvasó, nekem speciel nincsenek gondok vele.
Értelmes vitára bármikor, teritsünk, akár screent, képeket eredményről..stb.. face to face -
Valkűr
addikt
válasz karakpecze21 #17497 üzenetére
Olyan dolgokat hasonlitasz össze ami tök értelmetlen, föként igazságtalan. Na most az egyszerűen nem igaz, h a P20pro jobb képeket készit, automata fotozas, ok user error. Nekem is van itthon P20 pro, messze nem az S10+ kategoria, mondom ezt fotóskent aki 700 ezres tükrösgéppel dolgozik. Persze elfogadom h neked ilyen fika dolgokon mulik egy telefon sorsa mint egy ertesitesi led, es hogy fel ora alatt hany százalékot tölt az aksiba, csak ne állitsuk már ezt is be uģy, mint ha ettől a p20 pro több lenne, vagy az S10 xarabb. Az aksinak pedig hogy beálljon kell 2-3 töltés, tehát megint olyan dolgot hasonlitasz amit ki se tapasztalhattal egy használat alatt. Végszóként pedig, teljesen mindegy milyen a kep este telefonon, mert arra egyik sem alkalmas igazán, aki esti képeket akar az könyörgöm vegyen egy normális fenyképezőt és allványt, mert állvány nelkül az esti képet kitartani még a Canonommal sem lehet, mert okádék lesz a minőség. De köszönjük hogy megosztottad velünk ezt az alig néhány napos tapasztalatod az S10-et illetően. Elfogadom az ellenérveket ha azok korrekt dolgokat, valós dolgokat tartalmaznak.
iPhone 15 Pro Max, iTab Air 5
-
vohanyi
senior tag
válasz karakpecze21 #17497 üzenetére
Este,éjjeli képeket csináltam éjszakai,és prof. modban, zaj nélkül, lásd feljebb.
Ez pl. kézgől, éjszakai modban, de állvánnyal sokkal profibb : [kép] - [kép][ Szerkesztve ]
-
vohanyi
senior tag
válasz karakpecze21 #17494 üzenetére
Én tényeket írtam, pláne fénykép/videó terén, de rakj ki képeket pro20-al készítettet, amit Te csináltál, pláne este, éjjel,és rakok én is,bár a héten raktam fel, olv. vissza.
Nem sértésből írtam, 1999 óta van mobilom, hidd el, tudom mit írok 58 évesen -
Zsolaf
addikt
válasz karakpecze21 #17478 üzenetére
Nálam kibír egy napot biztos, P20 Pro mire hazajövök meloból 60% körül szokott lenni javarészt csak beszélek rajta, csak valahogy hiányzott a Samsung 10 éve azt használok ki akartam próbálni a huawei-t is. Jó telefon ezt nem is vitatom.
[ Szerkesztve ]
-
karakpecze21
senior tag
válasz karakpecze21 #17472 üzenetére
Igen azt használtam.
A P20 pro-nál durván majd 50 %-ot töltött 30 per alatt. S10-nél 30%-ra írt 40 perc körül.
Boar: Akkor kíváncsi leszek a véleményedre....
[ Szerkesztve ]
-
Zsolaf
addikt
válasz karakpecze21 #17468 üzenetére
Én most cserélem le a P20 Pro-t 10-re. Asszonynak megy a P20 Pro
-
sgeza
veterán
USB 3-as kábelt használtál a másoláshoz? A gyári nem az! USB 3-as fényévekkel gyorsabban másol.
A töltés sem lassú szerintem.[ Szerkesztve ]
-
karakpecze21
senior tag
Jah és kimaradt az ujjlenyomat olvasó.......az is egy agyrém. P20-nál pontos volt mint a fene és ráadásul gyors is. Na ez itt pont az ellentéte.
-
akooos
veterán
válasz karakpecze21 #17468 üzenetére
Mi a baj?
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Automata kávégépek
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Xbox tulajok OFF topicja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- LG LCD és LED TV-k
- Tomb Raider IV-VI Remastered - Fókuszban a bossok
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Honor Magic 6 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro Max 512GB fekete titán, 2026.10.20-ig AppleCare+ Garancia!
- Samsung Galaxy A15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Pro 128GB Független/1 hónap gar./Akku 85%/p3977/