- Yettel topik
- Netfone
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Üzemidőre és teljesítményre gyúr a OnePlus Nord 5
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
janosibaja
őstag
válasz
Sigma7 #21869 üzenetére
Szeretném rögzíteni, hogy nem az S10-zel akarok trollkodni az S10 topicban. Csak már vettünk egy S10+ -t, s lehangol, hogy a vele készített képek gyengébbeknek tűnnek, mint a régi S7 Edge-é, vagy a jelenlegi, lecserélni gondolt Huawei P20 Pro-mé. De nem tűnik jobbnak az S10Plus.
Nagyjából ugyanabban a szögben, ugyanabban a megvilágításban, mindenféle állítgatás nélkül automata üzemmódban készítettünk három képet. (Én is szeretek vacakolni a Pro módokban, de van amikor nincs idő ilyesmire, hanem exponálni kell, ezek azt a szitut akarják szimulálni. Exponálunk és kész.)
A Huawei P20 Pro képe (6-ról lerongálva 1,4 mega alá, mert másként nem engedte feltölteni a mobilarena):
Az S7 Edge:
Az S10+ képe:
Látom én, hogy a Huawei túlszaturált, de megjegyzem, elég intenzív fényben voltak a valóságban is. Az S7-es valóságosabb és nekem a leggyengébbnek az S10+ látszik. Halvány, élettelen a kép.
Nagyon örülnék, ha valaki megmondaná, mit kell/lehet állítani az S10+ -on ahhoz, hogy jobb legyen, merthogy a kamera első benyomásaitól eltekintve amúgy baromira bejön, nagyon szép ez a teló.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung komolyan átgondolta a jubileumi szériát, a három készülék, amelyek között egy kompaktnak nevezhető is akad, tényleg minden olyan funkcióval rendelkezik, ami ebben az árkategóriában elvárható.
- AKCIÓ! Xiaomi G34WQi 34 UWQHD 180Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG B450-F R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB CM MasterBox NR600 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest