-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberpunk
félisten
válasz
lefkosia #6348 üzenetére
Én már csak különös indok esetében raknám fel, ha valamiért igazán megérné. Nem hiszem, hogy bármiféle pozitívum lenne majd rajta, amiért szétbarmoljam a jól belakott rendszerem.
Magyar nyelv a németben is van.
Apropó hol van a dühös verebek Note kiadása? Nem mintha hiányozna, csak ígérgették, de úgy látom nem lett belőle semmi.
-
skyli
senior tag
válasz
lefkosia #5926 üzenetére
Nyugi azóta vannak új tagok is szóval csak jó, meg tényleg hasznos progi
Megnéztem megint az sgs-em és egy nagyon kicsit be van égve de máshol nem látszódik csak ha külön tesztelem a színeket. Egy kicsit a piros, lila és nagyon kicsit a kék. De ez egyáltalán nem zavaró. Valamikor megnéztem egy s2-t azon sokkal jobban látszódik. Ezt észre se lehet venni (és Note-nál tényleg nincs semmi)
-
tybsen
addikt
válasz
lefkosia #5709 üzenetére
Ehhez ez alapjan rootolni kellene, ugye? Multkor mar nezegettem illetve a videot is megneztem, eleg tetszetos :-) Csak nem akartam root-olni a telefont (plane most a kijelzo hiba miatt). De nagyon csabit a dolog
-
válasz
lefkosia #5570 üzenetére
Hát, most maszlagolhatnék azzal, hogy a véleményem szubjektív (tényleg az), de ezzel meg az egész Kalagas témával szakmai gondok vannak már a design alapelvek szintjén... No meg egy adag igénytelenség az elkövetők részéről...
És gyanítom ezek után büszkék magukra, hogy saját témát készítenek.
-
tybsen
addikt
válasz
lefkosia #5526 üzenetére
Thx, eleg boldog ez a reggel! :-) Eppen most aktualizalja a 139 program kozul a 97.-et :-) Ma reggel jelezte, hogy van OTA frissites, de pont akkor nyomtam ra, hogy keressen frissitest.. Ugyhogy utana mar nem ment OTA. Gyorsan osszedugtam a KIES-sel es letoltottem, stb. Eleg sokaig tartott, ebben a percekben all fel a rendszer es installalja az alkalmazasokat! :-)
Ja es a hab a tortan, hogy tegnap este amikor hazajottem, itt vart a GLS ertesites, hogy megjott a flip cover, ugyhogy megyek ma erte :-)
Egy kerdes: a frissites utan erdemes egy gyari allapot visszaallitasat csinalni vagy valami?
-
Cyberpunk
félisten
válasz
lefkosia #5445 üzenetére
Hát vicces, hogy kártyás csomagban nincs is. Sajnos én is voltam hülye és aláírtam 2 évre a Telenorvégokhoz. Jövő márciusban jár le. Azt húzok vissza feltöltőkártyára. Mivel az utóbbi 1 évben minimálisan beszélek csak. Így nekem nem éri meg. Feltöltő kártyás csomag + adatcsomag azt kész. Abból viszont jó lenne valami barátibb.
-
fujifilm1
senior tag
válasz
lefkosia #5260 üzenetére
Szia.
Nekem a totalrec nem jott be. Tul sok memoriat es procit fogyasztott, es 2szer fczett es tul bonyi a sok lehetoseg.
Meg draga is.A TheMIDTeam 1.3 romban mukodik a call rec feature - ahogy sok masikban is-, csak kell egy progi ami minen hivasnal automtice elinditja.
En ezt valasztottam: "CallRecorder S" from DSoft a Google Playrol.
Ez egyszeru.( Stealth modeban hasznalom)
6 MB ramot eszik, teszi a dolgat.
Kicsit halk a tuloldal bizonyos kimeno hivasnal, de az Audacity "compress" effect tokeletesen javitja. (2szer kell raereszteni.)Imadom a Note-ot. Soha ilyen jo telo nem volt.
Udv. R
-
206 cc
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen monitort vegyek?
- OLED monitor topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Big in Japan - japán játékokról, kötetlenül
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Napelem
- borg25: Kórházi beszámoló
- Robot fűnyírók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest