- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
laszlolczka
őstag
válasz
DarkKarol #19426 üzenetére
Androidos telefonon vagy táblagépen koppintson a Beállítások alkalmazás
Google
Google-fiók elemre.Koppintson a képernyő tetején található Biztonság elemre.Koppintson a „Bejelentkezés a Google-ba” részben található Kétlépcsős azonosítás lehetőségre. Előfordulhat, hogy ehhez be kell jelentkeznie.Koppintson a Kikapcsolás elemre.Erősítse meg szándékát a Kikapcsolás gombra koppintva.
-
-
guminyúl
tag
válasz
DarkKarol #16604 üzenetére
Én is azt hittem, hogy jó volt a felugró navigációs sáv, de már nem cserélném vissza. Sokkal kényelmesebb az új, hiszen az a felhúzó mozdulat, amivel előhoztad a rejtett sávot, az új rend szerint egyből a kért műveletet hajtja végre.
Így nem látom, miben lenne előnyösebb a régi navi sáv. (és még segítséget is kapsz, hogy hamar ráálljon a kezed az új használatára.)
-
DarkKarol
tag
válasz
DarkKarol #16594 üzenetére
Még annyit, hogy van alul ez a navigációs sáv. Régen volt a bal szélén egy pötty, amit ha kétszer megnyomtam akkor full screen lett és eltűnt az a sáv, felhúzással lehetett előhozni.
Most már ez a pötty sincs. Így ez a lehetőség IS megszűnt?
Nagyon elszomorító ez az új Android -
bigsee
addikt
válasz
'Meeeeg eddig volt olyan kisegítő lehetőség, hogy ha ébresztő van vagy naptáras értesítés esetleg telefonhívás, akkor a kis "Bezárom" meg "Felveszem" gombokat nem kellett elhúzni oldalra úgy mint most, elég volt hozzá érni egyszer, azaz megbökni és máris bezárta, szundizta, felvette, kinyomta
Ezt hogy lehet vissza állítani?'Ha lockolva van, akkor kell elhúzni. Ha fel van nyitva a telefon, akkor van csak az érintéses nyugtázás.
-
törölt tag
válasz
Nálam jól működik. 4-5x újraindítottam, hogy úgyis jó -e...de minden alkalommal kihozta a billentyűzetet. Saját billentyűzetet használsz vagy valami mást?
Esetleg azt megnézheted, hogy a Galaxy store -ban nem jelez -e frissítést. Vagy hogy más billentyűzettel is ezt csinálja -e. Vagy átváltász egy másik nyelvre, aztán vissza. Alkalmazások között gondolom nem piszkáltad el, mert akkor nem kérdeznéd.
Hasonló hibával már találkoztam egyszer-kétszer. Általában frissítés után jöttek elő. Általában FR nélkül...gyári billentyűzet esetén. Elég ritkán.
Szerk.:
Valamint lehet kifejezetten PIN kódos résznél van gebasz. Én viszont ezt nem tudom ellenőrizni, mert pár napig nem leszek olyan helyzetben, hogy meg tudjam nézni a kódomat.Hátha valaki ránéz innen.
-
Ákkk
addikt
válasz
DarkKarol #13090 üzenetére
Nálam 24 óra 5-6óra vagy több kijelző idővel de persze ez attól is függ ki hogy használja nyilván tűző napon sokat fogyaszt a kijelző ha sokat telefonálsz vagy rossz a térerő az is tudja meríteni.
Én az oreot jobban kedvelem annak ellenére,hogy nougat alatt volt 8 óra kijelzőidőm is hasonló felhasználással de nálam sokkal folyamatosabb és az aksi problémát idővel javítani fogják. -
törölt tag
válasz
DarkKarol #12871 üzenetére
Cerkát az én asszonykám is szereti.
Neki Note 3 volt aztán lenyúlta tőlem N8-at. Hamarabb válna tőlem mint a telotól.
Méretet megszokta pár nap alatt, ujjlenyomat funkciót is használja. Ha van rá módod nézd meg élőben az arany színűt. Élőben sokkal szebb mint képeken meg videókban. -
szab120
tag
válasz
DarkKarol #12871 üzenetére
A Note 4-re is ezt írták, mégis sok nő használta.
Próbáld ki személyesen egy üzletben a méreteit.
Note 4-em is volt (egyik kedvencem a mai napig), annál igazából nem sokkal nagyobb.
A Note 8-nál már nem igazán számít a szín, mert az már csak a hátlapon látható, elől (az infinity display miatt) mindegyik fekete.
Ahogy előttem is írták, kék csak gsm garival elérhető.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Opel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest