- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
d.sophie
csendes tag
válasz
gyuri81 #19012 üzenetére
Igen, tipikusan beégésnek tűnik pedig basszus tényleg nem égetek rajta appokat órákig, se max fényerőn... De tényleg 2.5 év után kijön minden szar rajtuk, hihetetlen.
Na igen, tény, hogy inkább 400 az a 300 amit írtam... Ha nem lenne gyerek, vennék, de elég rá figyelni, nem még a telefonra, na
Legalább felismerem a határaimat.
S Pent néha használom, akkor tök jól jön, hogy van, de egyébként marhára elvagyok nélküle...
-
Diokhan
addikt
válasz
gyuri81 #18969 üzenetére
Nekem tegnap épp eladás előtt, amikor a biztonsági mentést csináltam, akkor mondta a smart switch, hogy van frissítés.
Kérdésem, hogy smart switch biztonsági mentést vissza lehet tenni iPhone-ra? (Azért kérdem, mert amikor váltottam Note-ra iPhone-ról, akkor a smart switch látta az iTunes mentést és visszarakta az üzeneteket, naptárbejegyzéseket, jegyzeteket stb.)
-
laszlolczka
őstag
válasz
gyuri81 #18913 üzenetére
Alkalmazások nyitásakor azonnal történik,akku idő a legjobb(jobb mint az előző ket romon).Nincs rom control(be épitett alk.)Nekem személy szerint már nem is hiányzik.A srác azonnal frissit,3 napja jelent meg a németeknél és már a telón van.Teljesen gyári,kipucolva.28 hónapos a teló,eredeti akku.5-6óra kijelző idő.
-
Diokhan
addikt
válasz
gyuri81 #18890 üzenetére
Nekem is kilépeget a böngészőből meg a facebook appból is. Egyelőre úgy érzem, hogy megbántam a ROM telepítést. Lehet, hogy később ez majd változni fog, de egyelőre nem látom ennek a romnak az előnyeit. Szerintem egy kicsivel talán jobban is merül, mint a gyári romon.
-
Diokhan
addikt
válasz
gyuri81 #18845 üzenetére
Köszönöm, meg fogom nézni.
Esetleg ha úgy döntök, hogy felteszem rá, van lehetőség arra, hogy a gyári romon lévő "belakás"-t át tudjam ültetni az új romba?Valamint ugye jól tudom, hogy mivel nem garanciás már a telefon, a knox-nak igazából nincs jelentősége, kivéve, ha mondjuk banki appokat akarok használni a telefonon? (OTP és OTP szép kártya appot használok havi utalásokra, egyenleg lekérdezésre stb)
-
-
Diokhan
addikt
válasz
gyuri81 #18684 üzenetére
Köszi
A romolás nem nagy dolog, tudom, mert már ahogy említettem sokat csináltam HTC-n meg más korábbi samsungon, pl a Note4-re is tettem sok custom romot.
De jelenleg nem árzem annyira szükségét.
Én is legtöbbszor jegyzetek közben használom a pent, vagy ha eszek és egyik kezeben kanál van, a másikban a toll és azzal lapozok mondjuk itt a fórumban olvasás közben.
De biztos van egy rakás jó funkció, amire lehet még használni.(#18685) bobace: Nos nem is az a lényeg, hogy az első verzió a rossz, hanem sok dolgot elrontottak az előzőhöz képest, amit nem hiszem, hogy vissza fognak állítani a későbbi javításokkal.
(#18686) Kasya: Nos, egyetértek, a fényképezés S-penről csak Note9-től elérhető, és tényleg jó lenne, sőt. Én az egész bluetooth tollat szivesen venném ennél a készüléknél is.
Milyen játékokat játszol tollal?
Én jelenleg még az ADB kapcsolatot sem tudom beállítani, hiába kapcsoltam be az USB debugot developer options-ban, és fel is tettem a minimal adb tools-t a laptopra (macbook pro widows 7-el), de nem látja a command prompt a készüléket.Milyen szeméttel ment tele a rom? Máshogy nem lehet takarítani, csak a rom újra telepítésével? Az újra belakás megys mentésből, vagy elejétől kell kezdeni minden?
-
Kasya
nagyúr
válasz
gyuri81 #18672 üzenetére
Esélytelen, hogy egy "business" telefonon ne legyen elulso kamera akárcsak a videohivas miatt is.
Kb 10 ujjamon megtudom szamolni, hogy hanyszor hasznaltam szelfizesre es videohivasra az elulso kamerat. Felolem kukazhatnak.
Diokhan
Félkész. A kamera sw-t még mindig polirozzak, az Exynoss teljesitmenye elmarad tobb teren is az Snapdragon varianstol, a kijelzo 120Hz-es modja se tiszta meg nekik.
Tobb teszt is van ra, de a legjobb szerintem az Anandtech. Jön még egy nagyobb és atfogobb teszt is toluk.
Ugyanakkor az AndroidAuthority is hasonló véleményre jutott, igaz ok csak a CPU-t hasonlitottak ossze. -
Kasya
nagyúr
válasz
gyuri81 #18596 üzenetére
Utoljara 15 eve szorakoztunk ilyennel, Siemens M45 idejeben.
-
papp54
aktív tag
-
laszlolczka
őstag
válasz
gyuri81 #18468 üzenetére
Az óra nálam is rezeg,én sem találtam kikapcsolási lehetőséget.Talán gyári romnál is igy volt.Samsung Pass-nál nem érzékel rootot.Nálam van GPay fizetési lehetőség.Az árúházon belül lehet hozzáadni új fizető eszközt.Dupla tapi lezáró rezgés nálam nincs.Dupla kopp nyitás nálam van,semmit nem állitottam.Novát használok.Azt gondolom a drc-én belül van ilyen lehetőség.
-
bobace
addikt
válasz
gyuri81 #18404 üzenetére
Alkalmazásadatok lementésére én ezt használom vagy inkább használtam: Helium
Legutóbb a 9-re frissítésnél került elő, mert cisnáltam egy full wipe-ot. Sajnos egyre kevesebb app támogatja, hogy vissza tudja tenni az adatokat, de az is lehet, hogy nem azonos a verziószám, amikor újra letölti az appokat a Playől a telefon, és azért nem - nem nagyon szoktam frissíteni appokat, csak ha muszáj. De régebben 95%-át vissza tudta rakni, kéne neki adni egy esélyt, vagy hátha van valakinek friss tapasztalata. -
laszlolczka
őstag
válasz
gyuri81 #18389 üzenetére
Öt perc kell boot után a beállitáshoz,ezután frissiti az alkalmazásokat.Majd az általam használt alkalmazások letöltése.Novával van biztonsági mentésem mindig,ezt meg ő megcsinálja.papp54:ez gusztustalan dolog a Samsungtól.Pedig neki nem nagy dolog lenne,csak akkor nem vennék az újabb modelleket.
-
Kasya
nagyúr
válasz
gyuri81 #18363 üzenetére
Én azt hasznalom. Utoljara tavaly szeptemberben tettem fel (tehat akkori a frissites is) és semmi bug vagy hiba nincs, minden tokeletesen megy (meg jobban is, de ezt egy korabbi posztban irtam).
A gond az ugye, hogy több mint fél éve vagyok a romon, a telefon teljesen belakva igy nem nem tudok mervado erteket adni. De mikor atalltam, nekem cca. az alabbi eszreveteleim voltak, amit azota is tartok:
Stock rom - 3,5-4 óra SOT
Deluxe rom - 3,75-4,25 óra SOT
Ami sokkal jobb, az az IDLE time (deep sleep). Úgy összességében 15%-kal mondanám "energiatakarékosabbnak" a rendszert, ugy, hogy teljesitmenyben nincs valtozas. -
laszlolczka
őstag
válasz
gyuri81 #18360 üzenetére
A telón az usb hibakeresést és az oem feloldást engedélyezed,majd dowload módba teszed a telót.Odinnál az Ap. részhez betallózod a letöltött twrp tar fájlt.Telót össze kapcsolod az odinnal,mikor megjelenik a comport start.De összefoglalóban benne van.Esetleg ha gondolod holnap délután telón keresztül tudok segiteni.306461703.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
- Fotók, videók mobillal
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- Sorozatok
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Ingatlanos topic!
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest