- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oldman2
nagyúr
válasz
pleslie82 #38986 üzenetére
Én most nézelődök épp egy Note 4 tervezett vásárlása miatt. Mivel a tiéd T függő, részemről ki is esett.
Most látom azt is, hogy beraktad az "Egyéb készülékek" közé, így nem csoda ha nem találnak rá az érdeklődők. Én itt keresném: Mobil » Samsung készülékek » Android készülékek » Galaxy Note szériaSajna, olvasgatva a Fórumot, pár nap alatt kellően "beparáztam" az F-es típustól. C-st meg nem nagyon kínálnak...
-
S e t h
nagyúr
válasz
pleslie82 #37945 üzenetére
Nem tudok megbarátkozni azzal a formával, pedig hónapok óta próbálok. Tudom mi lesz a vége. Az összes gyártó birkaként fogja követni a Samut, nekem meg választanom az egyik nyújtott formájú xar közül.
Ami nagyon fog érdekelni a Note 8 esetében.
- mit villant a két kamera?
- mennyit is fog bírni az aksi? -
Zsolto
őstag
-
Muerte68
addikt
válasz
pleslie82 #33617 üzenetére
Én a duble twist playert használom nagyon régóta több telefonon is,az ingyenes is jó de a pro verziót is megvettem így már equalizer,album felismeés a netről borítóval meg még sok kis apróság is van benne-könnyű kezelni,stabil.
Régebben megvettem a poweramp-ot is de még a pro verzió is szórakozott állandóan nem is használtam utána. -
F_Gergely
őstag
válasz
pleslie82 #25438 üzenetére
Én jártam már igy szintén Face-el (elkezdett frissíteni, de a frissíést nem tudta befejezni, viszont törölte a meglévőt) nálam ez segített.
Azt próbáld meg esetleg, hogy ha törölted a gyorsítótárat indítsd újra a telefont.
(Az gondolom tiszta sor hogy törlöd a face fiókod) -
patakidr
aktív tag
válasz
pleslie82 #16917 üzenetére
Gyerekek: volt nekem S3, S4, S5 (megvan most is), most Note 4.
Irodai munkára használom a telefonomat, akkurátus, pontos, odafigyelő ember vagyok.
EZT megelőzően egyik telefonommal sem volt ilyen gond, hogy lekopott volna itt-ott. Főleg nem 1 hét után.Ha leejtettem volna, vagy betettem volna egy csomó apró mellé, akkor gondoljátok, hogy nyavalyognék itt?
Nem is a 3.000,-Ftos kamera keret érdekel. Hanem az, hogy egy 200.000+-os telefonnal 1 hét után ilyen f@szságokkal bajlódni, nem megszokott a részemről... -
Szpisti
addikt
válasz
pleslie82 #14594 üzenetére
Hát nem tudom. Nekem jobb a rendszer, nem fagy ki semmi. Szintén T-s a hivatalos OTA-val frissítve, majd "gyári visszaállítás"-sal. A Facebook is kb. 300MB-ot eszik ha fut. De én mindent törlök az alkalmazáskezelőből, amikor hosszabb időre leteszem a telót... Este általában 100%-ra töltöm a telót majd Repülőmódba teszem és reggelig egy százalékot sem merül... KitKat-al sem merült. Általánosságban az aksi is jobban bírja.
-
válasz
pleslie82 #14589 üzenetére
+1!
Volt FR telepítés előtt és után is. Teljesen szűz rendszerre raktam fel a T-s Lolli-t.
- Éjszaka nekem is 3x többet merül, mintha nem menne le deep sleep módba.
- Gyári böngészőt nem használok
- A fölös alkalmazásokat tiltottam, mégis, sokkal többet van ébren.
- FB szinte mindig kifagy, ráadásul 980 MB !!RAM-ot eszik!!!!!
- Alkalmazás váltó nem gyorsabb, sőt.
- Telefon csak kicsit tűnik lag mentesebbnek.Szóval a T-s rommal van valami baj...
-
válasz
pleslie82 #9825 üzenetére
még a szélsőséges mozgás sem lehet ok, bár én nem úszóversenyen, hanem kézilabda meccseken rögzítettem, de ott is volt pörgés rendesen, és nem 5-7 perc fhd-t, hanem a sokszorosát egyhuzamban.
a merülésre is írtam korábban, hogy alig érezhető, a külső akkumulátort is mondhatni feleslegesen vittük magunkkal - de akkor még nem tudtam, hogy ilyen jól bírja fhd videózással is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Xbox Series X|S
- Elkaszálja az autóipart célzó üzletágát az Intel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- Tőzsde és gazdaság
- Autós topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Dell Precision Workstation 5560, 5550, 7510 i7, 6-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged