- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
F_Gergely
őstag
válasz
HeroBen #29168 üzenetére
Gondolkodom hogy le kene adni a telefont javitani. A home gomd jobb szelet ha nyomom meg a nyomaspont elott (ahol erzekeli hogy lenyomtad) kattan minden erintesre. Olyan mint a regebbi fotos mobiloknal az exponalo gomb hogy benyomod elesit, majd tovabb nyomod akkor exponal. Na itt kb ugyan ez picit megnyomom kattan tovabb nyomom es akkor erzekeli hogy benyomtam. A gomb baloldala teljesen jo de jobb oldalt van ezaz idegesito kattanas ha hozzaerek es kezd zavarni... talalkozott mar valaki ilyennel?
Javitasnak mi a menete? Azt tudom hazhoz jovos szerviz nincs de kijon erte futar vagy egyszerubb ha leadom szervizben? -
bacus
őstag
válasz
HeroBen #26393 üzenetére
félre értettél, én valami olyasmit keresek, amit bedugok a monitorba hdmi, kap tápot, de a telefonnal nincs vezetékkel összedugva.
Ehhez nyilván kell egy hálózat, tehát vagy vezetéken vagy wifin kell kapcsolódnia a helyi hálóhoz. Ha ez egy doboz, minimális állitási lehetőség nélkül, akkor nem igen lehet wifis, inkább valami ethernet hálózati kapcsolat kell legyen ami dhcp-n kap cimet, stb.
Bluetooth bill. egér combóval a telefon a zsebemben lehet, miközben dolgozom rajta..
-
apaszka
veterán
válasz
HeroBen #26283 üzenetére
Igen,de sajnos nem minden elől képes elrejteni.
Egy éve még rootolt volt ez a telóm és KNOX 01 en állt!
Hiába próbáltam ki annó a az elrejtést,pont az én appomra nem volt hatásos. Szóval nem tudom menyit fejlődött egy év alatt,de ha nem akkor inkább nem rootolok!
Nem akartam custom ROM-olni csak kis tuning miatt meg nem éri meg ugrasztani.Azért eladáskor számítani fog ,még ha nem is sokat! Hiába egy hónap garis már csak,de akkor is valamivel többet ér mint egy fele idős számláló ugrasztott! Legalább is szerintem! Persze lehet nincs igazam,és valószínű ! De szép a 0/0
Addig míg nem ugrasztom egyszer
Szerk!
(#26285) B_Csaba
Ez ilyen dolog!
-
válasz
HeroBen #25931 üzenetére
Szerintem az van, hogy a mostani csúcskészülék nem hozzák a hozzájuk fűzött reményt, és nemhogy lement az ára a note 4-nek, hanem inkább fel. Én is kérdeztem, hogy miért ilyen drága, vehettem volna ilyen feltételekkel, iphone 6-tól kezdve akármilyen csúcs mobilt, de érdekes módon még is ez lett! Vagy csak a vodafone ilyen drága, nem tudom. Igaz ebben benne van egy fullos casco, ami lopástól kedve szinte mindenre biztosít..
-
jksx
senior tag
válasz
HeroBen #25699 üzenetére
Csak azért kérdeztem, mert a recovery, + ha csinálok egy wipe data partitiont is, gondolom mindent töröl, az akku statisztikai fájlt is. Ez gondolom egy rom cserénél is ugyanúgy történik.
Már csak az a kérdés, hogy a beállítások menüből indított gyári visszaállítás, teljes adattörléssel funkció ugyanaz-e? -
dancsuri
veterán
-
Dealer95
őstag
válasz
HeroBen #25493 üzenetére
Nem lehet jó, mert egyik tempered glass pereme sem lekerekített.
A teló kijelzője meg lekerekített és emiatt egyik nem fog felfeküdni rá a széleken körbe.Vagy nem fedi le a teljes üveget a tempered glass és felfekszik, de akkor ronthatja az "élményt" vagy teljesen lefedi és a széleknél nem tapad le (mert nem tud, ugyanis az kijelző széle lekerekített) és ilyenkor sokszor halo effekt is lesz.
De ez minden ilyen kijelzőnél ilyen, nem kell ebből vitát kelteni.
-
Kelecar
aktív tag
válasz
HeroBen #25191 üzenetére
F-es, legfrissebb T-s Lollival. Nemrég cserélték gariban, mert lecserendszer hibája volt, aztán ezt a refrubished-et is visszaküldtem mert kegyetlenül elállt az üveg a jobb aljánál. Aztán ezt visszakaptam megjavítva. Kiessel pakoltam vissza rá bizt. mentést és azóta csinálja.
-
válasz
HeroBen #25181 üzenetére
Ez ebben a formában nem igaz.
A törés is lehet garanciális hiba, helyesebben alapból az! Ha valami törik, akkor is a szerviznek/boltnak KELL BIZONYÍTANIA, hogy nem a felhasználó törte el, a vélelem a gyári hiba miatti törés mellett áll.
Tipikus példája ennek a kijelző elrepedése: ha egy repedés fut végig az üvegen, azt elvben el kell fogadni garanciális hibának, ha a repedés pókhálós, vagy látszik az ütésnyom, akkor megáll a nem rendeltetésszerű használat.
Csak persze az átlagfelhasználót könnyű elküldeni...MaCS
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest