- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
válasz
hackeeeee #13599 üzenetére
Az első amit root után kukázok.
Én sem tudtam vele mit kezdeni. Végtelenül idegesített. Majd ha sportolni akarok, elindítok egy Endomondo-t és sportolok. Nekem ne akarjanak lenyomni semmit a torkomon, úgy hogy én nem akarom. Egyetlen megoldás Shealth-re, ha nem állítod be ROM csere után. Akkor olyan mintha nem is lenne. Ahogy belépsz, és beállítod, vége. Ezzel nem azt érik el, hogy többet sportolj, hanem hogy olyan is rootoljon, akinek esze ágában se volt.
-
válasz
hackeeeee #13440 üzenetére
a vodafone nem olyan régen vágott bele, így ott pláne lehetnek anomáliák, a telekom esetén sem ment minden elsőre/azonnal, bár ilyen jellegű gond nem volt, de másmilyenek igen, nem minden funkció ment az lte hálón, viszont szépen megoldottak mindent a későbbiekben.
Risard; a telekom is üldögél még rajta, nem csak a telenor.
S e t h; nézőpont kérdése, neked hiányzik, nekem nem, mert korábban sem használtam, viszont nem csak elvettek, hanem hozzá is adtak a korábbiakhoz képest, kapott azonos felületen új funkciókat is, hés a most kellene döntenem, hogy használom valamelyiket, akkor inkább az utóbbi, mint a régi lehetőségek.
szab120; mivel elég sokan használják probléma nélkül a lollipop frissítést követően a telefonjukat, így nem feltétlenül a friss firmware verzióval van gond.
az új felület megítélése szubjektív, de az akadás, ram...stb. felhasználói okra vezethetők vissza, egyrészt lehet a frissítési mód problémája, ahogyan a felhasználó csinálta, ha nem volt gyári visszaállítás a frissítés során, akkor érdemes lenne úgy kipróbálni, másrészt a ram nem evődik meg csak úgy magától, telepíteni és engedélyezni kell hozzá alkalmazásokat, amik beleharapnak, de ez megint csak a felhasználói tevékenység okán történhet.
azt is tudomásul kell venni, hogy elég egy problémás külsős, harmadik féltől származó alkalmazás, ami kitkat alatt megfelelően működik, de a lollipop verzióra (még?) nem lett megfelelően optimalizálva, így a főverziós frissítés után problémák adódnak, de erről nem a google vagy a samsung tehet, így nem lehet azt mondani, hogy bármit is elrontottak a frissítéssel, inkább mellőzni kell addig adott külsős, harmadik féltől származó alkalmazást, amíg megfelelően gatyába nem rázzák az új android főverzióval történő használathoz.YamatoVTEC; azt kellene tudnod, hogy történt mostanság frissülés a google play útján - akár a háttérben -, mert ha igen, akkor akér valós is lehet a folyamat használati értéke, ellenkező esetben magától is tevékenykedett, én például kikapcsoltam az automatikus frissítést, annak jelzését...stb., manuálisan ránézek néha és frissítek, ha van mit, cserébe sosem látom feleslegesen adott folyamatot a használati statisztikában.
elég sok alkalmazás frissült mostanság; google alkalmazás, térkép...stb., esetlegesen azok folyamodványát láthatod. -
válasz
hackeeeee #13430 üzenetére
azért írtam feltételes módban, az általad már korábban is vázoltak alapján, mert ha a szolgáltató hálózata/cellája nem minden tekintetben okés, akkor az rossz(abb)á teheti az amúgy jobbat.
hálát adok az égnek, hogy az eddigi bő 2 éves telekom 4g/lte használat során, több gyártójú és típusú készülékkel sem találkoztam problémával.apaszka; azóta sincs, amióta (február végén) a telenor "befizetett" a telekom 800 MHz lte hálójára?
mert a telekomnak van ott lte hálózat, azt viszont nem tudom, hogy melyik frekvencián, és ha a korábban is használt 1800 MHz, akkor az nem segítség a telenor előfizetők számára, viszont ha az október közepén bekapcsolt 800 MHz óta, akkor arra február végétől a telenor előfizetők is felcsatlakozhatnak.S e t h; nem látok ilyen lehetőséget, csak a fényképező és az akciójegyzet, illetve az információk megjelenítésén belül az óra, második óra, időjárás, lépésszámláló és a tulajdonos adatainak beállíthatóságát találom.
-
válasz
hackeeeee #13412 üzenetére
megérné, ha az/ott a hálózat nálad is úgy működne, ahogyan általában kell/elvárt.
nálam is gyengébb a lakásban a 4g/lte térereje, mint a 3g bármelyik módozatáé, viszont megfelelően működik, nem kapcsolgat le 4g/lte celláról 3g módozatra csak akkor, ha technikailag szükség van rá - hívás, sms...stb. -, tehát az adatkapcsolat valósan 4g/lte hálón működik mindig, még a lakás legeldugottabb pontján is, ahol 1 - 2 egység között mozog a 4g/lte, ott is sokkal gyorsabb a sebesség és jobb a válaszidő, mint a 3g leggyorsabb (h+) módozatán.
ezt a lakás - adott tekintetben - (leg)problémásabb helyén mértem a múltkor; link
figyelembe véve, hogy nem a belvárosban lakom - ahol bőven gyorsabb sebesség mérhető -, nem olyan rossz eredmény.
arról nem is beszélve, hogy az akkumulátoros üzemidő tekintetében sem mindegy, a 3g hálózati módok jobban eszik az akkumulátort, mint a 4g/lte.
a hálózat nélkül töltött idő mindig nulla a telefonomon, nézzem bármikor is, szóval ilyen tekintetben sincs itt probléma, de a fővárosban általában sem, mert sokat járok a városban és úgy sem sikerült még akár 1%-ot sem látni. -
b.bela1
őstag
válasz
hackeeeee #13422 üzenetére
Nem kell app.
Ha hosszan nyomsz a legördülő ablakban a mobil kapcsolat gombra, előjön a beállítás. Közvetlenül átkapcsolni meg egyik sem tudja. Legalábbis olyant nem találtam. Többség notesz4-en nem is működik. De azért keresgélhetsz, hátha találsz.
Legördülő egyszerű. -
b.bela1
őstag
-
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
hackeeeee #12912 üzenetére
Van ez a visszaigazoló lottószelvény, ami nagyon vékony, az minden oldalba belemegy simán, szóval én azzal k.va sok port szedtem ki a sarkával, amit nem is lehetett látni.
Ahogy végig toltam rajta, úgy jött fel a sok "dzsuva". Ettől függetlenül ennyi résnek a "mozgástér miatt"biztos kell lennie, de többször ezt a műveletet tuti nem csinálom meg.(#12914) Dj.Kütyü
Te most minek is hisztizel? Most miért gond neked, ha többen átvizsgálják a készüléket. 240 ezerért vettem az edigital-ban... Legyen tökéletes ennyi pénzért csesszék meg!
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
hackeeeee #12769 üzenetére
Már "rápörögtem" én is erre a kijelző hogy áll témára.
Fogtam az asztali lámpát és közelről végig néztem többször is simogatva mindegyik oldalt, hátha találok valamit, de úgy néz ki ez precíz minden szempontból. A párom meg is kérdezte, hogy mit csinálok...mondom csak vizsgálom a kijelzőt...egy elharapott ahá-val kiviharzott a szobából. -
törölt tag
válasz
hackeeeee #12780 üzenetére
Nagyon sokan tévesen azt hiszik, hogy azokból a hibásnak leadott, felújított készülékekből lesz a refub telefon. Sok pletyka van neten erről. Hibás készülék nem kerül vissza a piacra. Ezt a zug gsm-ek szeretik csinálni...a szolgáltatók felajánlanak x darabszámú hibás telefont, a gsm-es megveszi jó áron, 2 rosszból összerak egyet és azt árulja.
-
hamikike
tag
válasz
hackeeeee #12764 üzenetére
Nagyjából sejtettem, hogy a wireless az csupán vezeték nélküli kapcsolatot jelent, valami indukciós töltést.
Viszont jó pár leírást találtam a wifin keresztüli. pl. router (vagy routerek) energiáját használja töltésre. Csak nem tudom ezen kívül a telóban mi kellene hozzá, illetve forgalmazzák-e már.
Így találtam rá a WIFI Charger appra, ami vizuálisan imitál egy töltést, de, hogy tényleg tölt-e??
Humbug kell legyen, mert hogy készteti rá egy app a telefont töltésre? -
törölt tag
-
TechRobot
aktív tag
válasz
hackeeeee #12632 üzenetére
Csütörtök este 10 körúl rendeltem meg aquaból és péntek délutánra be is szerezték. Nagyon gyorsak és olcsók voltak. Be mentem samsungba éa ott ezt a tokot 9k ért adják... lol aqua meg 5.7kért.
Régebben vettem a zaggtól full invisible shield fólát drágán S3ra. És nem voltam megelégedve vele maradéktalanul. Az akkori 720p kijelzőt nagyon torzította.
pedig azt mondják h a zagg jó..
lehet rápróbálok egy üveget én is. Nem vagyok amug folia parti de most vhogy feltem a note4et. Mert kifejezetten bejön a cuccos. -
hamikike
tag
válasz
hackeeeee #12499 üzenetére
Kicsit későn reagáltam, már eljárt felette az idő, de!
"Ha valaki ért hozzá", nulla fifikával is rögtön rájön, hogy 3 telefon különböző névjegyzékét és pl. naptárbejegyzését, esetleg egyéb nyalánkságait nem lehet egyetlen fiókkal szinkronizálni, és ehhez jön még egy tablet.
A kérdésem csupán megerősítésre várt, mert nem voltam benne biztos, nincs-e más lehetőség.
Engem eddig azért nem érdekelt a dolog, mert csak az összes telepített (esetleg telepítés után törölt) appot szerettem volna látni minden eszközön, erre elég volt egy fiók. -
válasz
hackeeeee #12499 üzenetére
igen, de akkor inkább egy olyan közös fiók, ami senkinek sem a privátja, mert amelyik készüléket nem (csak) én használom, arra nem szívesen adnám meg a saját fiókomhoz tartozó adatokat, hiszen onnantól kezdve csak néhány pöttyintés a készüléken - arra meg mondhatni bárki képes - és már olvassa is a levelezésemet, látja a naptárbejegyzéseimet...stb.
-
válasz
hackeeeee #12357 üzenetére
semmi pénzért nem használnék olyan tokot - legyen az becsúsztatós vagy másmilyen kialakítású -, aminek kicsit is keményebb az anyaga, és ez nem csak erre a telefonomra igaz, hanem minden másmilyenre is, mert a porban lévő kemény szemcsék ilyen tekintetben veszélyforrást képeznek.
mobilos zokni, vagy valamilyen nagyon puha anyagból készült (becsúsztatós) tatyó, részemről ennyi.
biztos van megfelelő kialakítású és minőségű tok keményebb anyagból is, de azokat (szerintem) nagyítóval kell keresni, tesztelgetni meg nincs hajlandóságom, pláne a telefonom állapotának esetleges változása árán. -
TechRobot
aktív tag
válasz
hackeeeee #12357 üzenetére
hagyd a spigent a francba kb ugyanannyiért a gyári sztem jobb választás.
http://www.aqua.hu/samsung-galaxy-note-4-tok-sotetszurke-ef-pn910bsegww-321883.html
-
Sebestyen01
őstag
válasz
hackeeeee #12354 üzenetére
Nagyon! Sehol mashol nem volt semmi karc a volt telefonomon csak ott tok nelkul hadznaltam mint ahogy a ma kapott uj keszuleket is!
Mas.
Leszedtem az Epic Citadellt a playrol ut3 engine kis techdemo telokra, massziv grafika ilyen szintert meg penzt is adnek, ultra beallitason 100% rendernel durvan megfekteti a cuccost es a sarkany itt mar bizony tuzet is okad kemenyen tetszett, normal beallitason avg 60fps!van ero az adrenoban, ultran ennek a harmada... -
World-Soft
senior tag
válasz
hackeeeee #12321 üzenetére
Én úgy néztem a videó és egyebek alapján igen, de azokon még másként néz ki.
Amúgy én tollra keresgéltem nagyon még alkalmazásokat, mert nagyon sok dolgot el tudnék még képzelni, de kevés olyan ami root nélkül valóban a tollal értelmes dolgot tud csinálni.
Én a gombbal szívesen kattintottam volna... -
World-Soft
senior tag
válasz
hackeeeee #12310 üzenetére
Hát igen érdekes. Mintha a Samsung kiadta volna egy külsősnek ezen csatolási felület legyártását, mely lehet az S5-ben gyárilag mondjuk benne is volt.
Tudom szokott lenni olyan, hogy jön egy külsős és felajánlja szolgálatait, hogy bár ti nem feltétlen gondolkodtatok nyitott rendszerben, de mi megcsinálnánk szívesen, mert látunk benne hosszú távon üzleti potenciát (sőt látjátok a PayPal-el is lebeszéltük, hogy sújt adjunk a dolognak). Ezért az S5-be még bele is került mint pilot, de mivel a Samsungnak annyira mindegy mi lesz ennek a sorsa, később már nem tette fel gyárilag az alkalmazást. Csupán a kódok mélyén ott lapul a Samsung részéről a 3rd party-s pluginhoz szükséges protokol helye. -
silmatauki
őstag
válasz
hackeeeee #12225 üzenetére
"Sötétben, kevés fénnyel azért nem az igazi, ott jobbnak tűnik a stock app. De nem állítgattam semmit. Biztosan jobbá lehetne tenni, hogy kevésbé legyen zajos a kép."
Igen, rossz fényben már nem zavaró az igen erős zajcsökkentés, azaz ott nem sok előnye van a Snap-nak. Az igen erős zajcsökkentéssel az a gond, hogy erős fényben is használja a rendszer – ott teljesen feleslegesen, sőt, kontraproduktívan.
-
silmatauki
őstag
válasz
hackeeeee #12162 üzenetére
"Más kérdés, azokhoz akik használnak snap camera-t. A Kép jellegét eleve érdemes HDR-re állítani, azon kívül, hogy a "gyors" menüben be van állítva a HDR? Plusz természetesen az élesség 0-ra van állítva.
Próbálgatok fotózni vele. Elég stabil kéz kell...
Ebből adódó még 1 kérdés, a HDR exponálás megtartásától kivettem a pipát, így viszont csak a HDR-es fotó marad meg. Azt be lehet állítani valahogy, hogy megmaradjon az eredeti kép is?"
Olvastad az előző hsz-emet?
én nem nagyon használnám az app HDR stitchelését. Nagyon gyenge minőségű. Ha HDR-ezni akarsz, akkor autobracketelj (automatikusan 3 fotó különböző expozícióval), 400ms különbséggel (addig simán le lehet menni). Aztán stitchelj deszktopon. Ha van a családban tanuló vagy iskolában, kutatóintézetben stb. dolgozó, akkor 60% engedménnyel tudsz Photomatix-liszenszt venni, aminél nincs jobb HDR stitcher.
-
-
silmatauki
őstag
válasz
hackeeeee #12001 üzenetére
Most a 6.3.0+ verziókban már egyáltalán nem kell az eredeti HDR módot használnod ahhoz, hogy AE bracketingelj: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=58952156&highlight=bracket#post58952156
-
-
silmatauki
őstag
válasz
hackeeeee #11950 üzenetére
"Lehet, hogy teszek vele egy próbát, ennyit megér..
Csak, nem próbáltam még más kamera appot soha, ezért kérdeztem. Köszi!
"
Előtte azért gondosan olvasd át a cikket és hasonlítsd össze a tesztképeket, mert sokak nem szeretik a "természetes" (azaz nem túlélesített, kicsit zajos stb.) fotókat itt a topicban sem.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
hackeeeee #11949 üzenetére
Akkor mi lenne, ha wifi-vel is lefutna, most úgy néz ki, hogy kezd magához térni, 3 FR! és kb 10 restart után...
De hűvösebb helyen, mint 24 fokos szobában mért eredmények ezek, ami szintén bizonyítja, hogy a telefon jobban melegszik, mint KK alatt... Tehát ott van az "őserő", csak épp mégsem bírták megoldani a melegedési problémákat, inkább a népharag hatására kidobták, szerintem...
antutu, csak mobilnettel futott le 53500
quadrant 29500
Geekbench -
silmatauki
őstag
válasz
hackeeeee #11904 üzenetére
"Más: Akkor alaphelyzetben is érdemesebb más kamera appot használni? Pl. a snap camera-t (épp nézem, hogy 450Ft)? Mondjuk Nekem bejött eddig a gyári/google kamera is."
Olvasd el az alább (meg az abból) linkelt cikket, különösen annak a Snap vs. stock összehasonlításait, és döntsd el, jó-e neked a stock Camera app túlélesített, túlzajszűrt képe, vagy preferálnál valami természetesebbet. Ha ez utóbbi, akkor megéri; különben nem.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
hackeeeee #11904 üzenetére
Hát nagyon derék, mert valami nagyon el van kefélve.
Egyébként, miért kellett szinte mindent fehér alapra tenni, még az időjárásban és az lenyíló infóablakban is fehér háttéren a szöveg.Legalább adnák meg a lehetőséget, hogy ezt az elcseszett témát, meglehessen változtatni. Mindig is utáltam, ha valami világos. Főleg háttérben.
-
-
World-Soft
senior tag
válasz
hackeeeee #11713 üzenetére
Igazából nem is értettem mi akarna lenni.
Azt mondta, hogy ha hosszan nyomom, akkor oda teszi a fókuszt, és utána bárhova viszem a lencsét, ugyanazon a fókuszponton marad a készülék (nem tárgyat követ, hanem úgy marad).
Viszont ez ugyanaz lenne, mintha csak koppintok (és nem fényképezek automatikusan).
Viszont ugyanúgy 2-3 másodperc után visszaáll automata fókuszra akár koppintok, akár hosszan tartom.De akkor ez kikerült.
Esetleg ha koppintásra nincs automatán fényképezés, akkor lehet esetleg a fókuszt is megtartja úgy mint videónál további rendelkezésig? Ezt esetleg megnéznéd nekem?
Köszi.Ui.:
YamatoVTEC: most olvasom neked meg van, tehát akkor lehet mégis van valami értelme, csak akkor mi?...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Windows 10
- Mikrotik routerek
- Milyen monitort vegyek?
- Villanyszerelés
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Everest / AIDA64 topik
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Eladó karcmentes állapotban levő Xiaomi 14T 12/256GB / 12 hónap jótállás
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- OLCSÓBB!!! több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest