- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Macrodroid
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
DiamondBack
senior tag
válasz
Mobiltündér #26610 üzenetére
Dugj bele egy sima töltőt az is megteszi csak kapjon áramot. Nekem is viera plazmám (nézd meg a képet fentebb) van én a router usb aljzatáról etetem.
-
sanyikk
tag
válasz
Mobiltündér #26604 üzenetére
Csak a telefont. Viszont az a TV USB portjába is be kell dugni a kábelt (innen tölt).
-
sanyikk
tag
válasz
Mobiltündér #26601 üzenetére
Nekem egy ilyen kábellel tökéletesen megy gyári állapotban.
-
Parallaxis
addikt
válasz
Mobiltündér #21182 üzenetére
én azt mondom hogy nekem az 5.01 és az 5.1.1 is ugyanolyan vacak . lag hegyek ...
4.4 röccenés nélkül megyEgyedi géped lehet
A 4.4 volt a leglaggosabb, legbugosabb rendszer a Note 4-re, boldog voltam, mikor végre megszabadultam tőle. -
törölt tag
válasz
Mobiltündér #21182 üzenetére
Meg kellene nézni, hogy kinek laggos az uj lolli, c-seknek vagy f-eseknek, vagy random. Nekem qva jó.Először a lengyelt próbáltam ki most tegnap a magyart. Ua mindkettő, azaz hibátlan.
-
apaszka
veterán
válasz
Mobiltündér #21134 üzenetére
Miként ment vissza? Odin?
Nem semmi, így tudtam nem lehet, de ez jó hír! Köszi!Drbonci.
Szia!
Végre van olyan kinek független F ese van mint nekem.
Én a Svédet raktam fel. Az enyém labanc volt.
-
törölt tag
válasz
Mobiltündér #21141 üzenetére
Jó tudni, mert elvileg s6-on 5.1.1-ről nem lehet 5.02-re visszamenni.
-
balazs0102
senior tag
válasz
Mobiltündér #21154 üzenetére
Kinagyítva a G3 és a Note 4 képeit látható szerintem, hogy a Note 4 sokkal szebben rajzol. Volt G3-mam is
na azt nagyon megbántam, hogy megevettem szerencsére el tudtam cserélni egy sony Z2-re. Igaz G3-ból a 2gb os T-s verzióm volt de a Z2 fényévekkel gyorsabbnak tűnt.
-
zack
nagyúr
válasz
Mobiltündér #21151 üzenetére
Ezért is erősödött meg bennem a vélemény, ha az Spen-t felhasználást félretesszük, akkor a G4 hiába gyengébb papíron, jobb csomag. 1,5 hónapja van meg, de 3-4 frissítés volt azóta úgy, hogy V10C-vel vettem, semmi hiba nem volt a szoftverben, de már V10G-nél járnak.
-
törölt tag
válasz
sokaknak ez öröm, viszont ezek szerint a Samsung megint hibát vétett... mivel a frissítőcsomagban azt írták hogy frissítés után nem lehet majd visszatérni korábbi verzióra...tehát elég sok van a samu rovásán....
Bár lekopogom,elég jóra sikerült az 5.1.1,szerintem nem nagyon lesznek olyanok akik korábbi verzióra visszatérnének
-
zack
nagyúr
válasz
Mobiltündér #21149 üzenetére
Knox warranty void 0x1 lesz, ami nem visszaállítható.
Elég nagy szégyen, hogy mindig hitegetve vannak a felhasználók. Mindig majd a következő.
4.4.4-ről 5.0.1-re váltás sem volt mérföldkő, pedig főverzió váltás történt. -
zack
nagyúr
válasz
Mobiltündér #21147 üzenetére
Gyári maradt.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Ez innentől érdekes..
Knox nem ugrott?
Csak azért érdekes, mert 5.1.1-ben elvileg zárt a BL, és erre már nincs lehetőség.
-
törölt tag
válasz
Tudtál downgradelni 4.4.4-re?
-
S e t h
nagyúr
válasz
Én meg úgy vagyok vele, hogy az előző verziónál semmi gondom nem volt, de ez a mostani egy laghalmaz, bármit is állítok rajta.
Kétszer raktam már újra, olyan mintha minden egyes alkalmazás akadna rajta, korábban ilyent nem tapasztaltam. -
georgo5212
csendes tag
válasz
Mobiltündér #21135 üzenetére
Ugy is van. De kit érdekel. Viszont nekem van egy kis gondom. Lehet hogy én vagyok a fogó de a 5.1.1 frisités óta a samsung account uzeni hogy az érvényesség lejárt. Kéri a jelszót az email cimemhez amit megadok és nam fogadja el. És álandóan ezt csinálja ha bekapcsolom a telót mindig elöjön a z account hiány érzete. Egyáltalán minek ez? Mire jó egyáltalán?
-
w333
félisten
válasz
Mobiltündér #20678 üzenetére
Én meg sem merem mutatni ...
-
válasz
Mobiltündér #16208 üzenetére
nem árkategória függvénye, máshol, akár drágább szegmensben is van ilyen probléma, más gyártóknál, illetve szervizeknél is, erre pedig egy megoldás van, nem a szerviznek, hanem direktben a gyártónak, illetve a gyártóii képviseletnek panaszkodni.
nézőpont kérdése, ha a kitkat is megfelelő volt és nincs olyan, ami hiányozna a lollipop verzióból, akkor semmit sem veszítesz.
nekem hibátlanul működik a t-s lollipop, gyorsabb a korábbi főverziótól, az akkumulátoros üzemidő is nagyon rendben van, a ram kezelése is okés...stb., én csak előnyét látom minden tekintetben, így nem mennék már vissza.több állományból álló megfelelő kitkat letölt, odin alatt minden a kívánt szekcióba betallóz, re-partition kipipál, telefon download módban csatlakoztat és hajrá!
a megfelelő usb illesztés - külön, vagy kies formájában - legyen telepítve, hogy az odin megfelelően működhessen. -
válasz
Mobiltündér #16204 üzenetére
nem reagálok inkább az általa mondottakra, illetve egyre igen, mert az neked is érdeked;
simán és probléma nélkül lehetséges a 4.4.4 visszahúzása, nem olyan régen írtam le a módját.
kezdem úgy érezni, hogy nem akarnak dolgozni, illetve a szoftveres problémákkal foglalkozni, hanem alapban és indok nélkül is ráfognak már mindent a frissítésre és az új firmware verzióra...Grawens; simán lehet szoftveres gond/anomália is, nem feltétlenül hardveres, még szerencse, hogy ez gyorsan kideríthető.
-
válasz
Mobiltündér #15814 üzenetére
szia,
amennyiben megfelelő forrásból származik a készülék és megfelelő gyártói jótállással rendelkezik, úgy itt legyen regisztrálva és a megfelelő hivatkozás alatt intézheted a szervizest; link
ehhez a telefonhoz eredetileg adott töltőfej, usb kábel és akkumulátor van használva? -
Risard
aktív tag
válasz
Mobiltündér #13719 üzenetére
Hamarosan érkezni fog a Note 4-re a Lollipop, pontos dátumot azonban előre nem adhatunk. Köszönjük türelmedet! ^Peti
Nekem ez volt a válasz!
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Mobiltündér #13128 üzenetére
-
boksz
senior tag
válasz
Mobiltündér #10277 üzenetére
Nem jó összehasonlítási alap, mert nem ugyanabban a szögben lett fotózva
...... -
silmatauki
őstag
válasz
Mobiltündér #10277 üzenetére
"Én is megnéztem azt a kép tesztet cannon , note 4 , iphone 6
Kicsit fura hogy a cannon ennyire alul tud maradni ."Azért maradt alul, mert a "tesztelők" vagy totál hozzánemértők, és így pl. a DoF-ról fogalmuk sem volt, vagy csak belesz@rtak az egészbe. Különben, hozzáértő kézben, egy viszonylag modern Canon váz simán agyonveri állókép-minőségben a Note4-et, még egy kitobival is. Csak érteni kell a használatához.
-
leslien
nagyúr
válasz
Mobiltündér #9893 üzenetére
quando quando.. tessék itt van
-
guriga1234
addikt
válasz
Mobiltündér #9889 üzenetére
Azt sem írtad, hogy melyik szolgáltató, ugyanis nem egyszerre szokott megjelenni mindegyiknél.
Egyébként meg pont akkor lesz frissítés, amikor majd jelezni fogja. -
S e t h
nagyúr
válasz
Én nem tudom.
-
dobobazsy
őstag
válasz
egyszer biztos!
-
S e t h
nagyúr
válasz
Mobiltündér #9889 üzenetére
Igen.
-
DiamondBack
senior tag
válasz
Mobiltündér #9840 üzenetére
Ezt még konkrét indokokkal nem határozta meg senki itt
-
Bagoly81
aktív tag
válasz
Mobiltündér #9840 üzenetére
art, ha az okosok kitalálták akkor rossz nemlehet
-
migabi24
nagyúr
válasz
Mobiltündér #9775 üzenetére
Mert elbaszták, van benne automatikus éjszakai mód felismerés vagy mi az a kis holdacska ikon ami kikapcsolhatatlan, ezért nem vakuzik, S4-en debütált ez a funkció, de ott ki lehet kapcsolni és szépen vakuzik is nélküle
-
válasz
beállítás függvénye is, a hdr...stb. módok is befolyásolják, hogy mennyire erőlteti a szoftver a vakuzást.
-
privacy99
senior tag
válasz
Nálam is feltűnően vakuellenes a beépített szoftver, szerintem ez olyan, hogy nem lehet rajta változtatni. Jelen esetben egyébként szerintem a vaku nélküli élethűbb, de sokszor tényleg erőltetni kell, hogy használja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby elektronika
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Óvodások homokozója
- Óra topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged