Hirdetés
- iPhone topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Apple iPhone 11 - népalma
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
amoledus
aktív tag
válasz
Zsoltwader45
üzenetére
Srmmiképp se tegyél N910C-re semmilyen N910F-es dolgot ! Teljesen más az alaplapja a két telefonnak exynos 8 magos a C-s ,qualcomm 4magos az F-es , jó esetben fel sem megy rá ,rossz esetben téglásítod !
-
Zsoltwader45
aktív tag
válasz
dancsuri
üzenetére
Nem vagyok ennyire okos ebben a témaban. Az lenne a kérdésem alapjában mindkettő note 4. Ha az én 910C-re felteszem a 910F-es romot mi történik. Mi a különbség a két telo között? Fel sem megy vagy tönkreteszi a készüléket. Nézegettem de nem mindenhol hozza hogy F-es vagy C-s a rom. Inkább addig nem bántom amig nem kapok választ mert tönkretenni nem szeretném. Van-e esetleg C-s lelőhely. Köszönöm előre is.
-
dancsuri
veterán
válasz
Zsoltwader45
üzenetére
"C"-sre nem igazán, "F"-esre ez a naprakész (nem próbáltam)
-
Zsoltwader45
aktív tag
Üdv mindenkinek. Az lenne a kérdésem hogy valaki használta már a lineageOS 15 romot? Van e valamilyen tapasztalat. Megmarad a kamera beallitasaival. Sok a változás. Érdekelnének a tapasztalatok. Köszi elöre is.
-
dancsuri
veterán
válasz
Zsoltwader45
üzenetére
ez egy A700 port, újjlenyomaton kívül minden jó. illetve a böngészőbe alapból van egy csomó "kedvenc" oldal.
-
dancsuri
veterán
válasz
Zsoltwader45
üzenetére
valószínű, hogy próbáltam, de most ezt használom: Note4_A700-V3.1
-
-
Snowy_owl
őstag
Hello!
A telefon szoftverfrissítését root nélkül le lehet tiltani? Vagy hogy legalább ne dobja fel 3óránként?
-
Zsoltwader45
aktív tag
válasz
Zsoltwader45
üzenetére
Sikeeeeeer!!!!

-
Zsoltwader45
aktív tag
válasz
Zsoltwader45
üzenetére
RECOVERY IS NOT SEANDROID ENFORCING
EZ AZ UJ VÁLASZA A TELONAK

-
Zsoltwader45
aktív tag
válasz
Zsoltwader45
üzenetére
-
dancsuri
veterán
válasz
Zsoltwader45
üzenetére
ha azzal se megy akkor elötte ez kell neki (kitömöríteni, és mehet fel, akár a benne levő Odinnal is)
-
dancsuri
veterán
válasz
Zsoltwader45
üzenetére
(#39874) apaszka
csak a böngésző tele van kínai kedvencekkel -
dancsuri
veterán
-
Zsoltwader45
aktív tag
Üdv mindenkinek. Szerencsés tulaja lettem egy note 4nek. Sajna Samsungom még nem volt így ebben a témában kicsit tudatlan vagyok. Szeretnék felrakni twrp-t. Odin 3mal próbáltam de valami miatt nem megy fel a telepítés a telo azt írja nincs telepítve. Valószínű hogy Knox védelem van rajta. Bár a programok között nem találtam de az alkalmazaskezeloben ott van.ha előhívom a recovért a régi alkalmazás jelenik meg. Miképpen tudnám feltelepiteni a twrp.t. Ha lehet kicsit részletesebb leírás lenne jó hogy tudjak lépésenként haladni. Köszi előre is a segítséget. SM-N910C MODELL.

-
dancsuri
veterán
-
Thduil
csendes tag
Sziasztok!
Telefonálás közben elmegy a hang illetve megszakad a kapcsolat, sokszor pedig hívni sem tudok, ez az utóbbi pár napban fordult elő.
C-s verzió.
Valaki tapasztalt már ilyet? -
törölt tag
válasz
bwin.party
üzenetére
Dobhatnál privibe árat ha eladnád

-
aszti75
senior tag
Root utan hasznalhato az OTP Smart Bank alkalmazas?
Ha nem,akkor nem Rootolom. -
Viktor8.
tag
Sziasztok! Jelenleg melyik a legjobb custom rom? Amin működik az spen is, és nem fagyogatnak ki az alkalmazások?
-
apaszka
veterán
válasz
bwin.party
üzenetére
Csóró? BMW.nagy zenével,és kigyúrt test! De megfogom és leckét adok ! Én addig élek! Már csak voda ismerős kellll

-
apaszka
veterán
válasz
bwin.party
üzenetére
Igen!
Én mivel C-s volt az ajánlott még vagy 15000 ft ajándékot adtam rá +ba !
(csomagoltam)
Mikor már itthon átvéve néztem az átverést csak pilláztam !
De megfogom keresni ,a telszáma megvan ,csak a vodától ki .....! Amit itt a ph ad meg nem ok...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
aszti75
senior tag
Sziasztok!
Kerult hozzam egy ilyen keszulek.Azt lehet tudni,hogy az S Pen miert nem mukodik?Meg a teszt menuben sem erzekeli? -
bwin.party
aktív tag
válasz
apaszka
üzenetére
Azt hiszem annál nincs rosszabb amikor előre megbeszéltek valamit és mégis képes becsapni. Nekem van 2 darab C-s kiadásom, amin gondolkodom, hogy eladnék, mert 4 telefon már kicsit sok.
A legszebb egy fehér színű új gyári akkuval, dobozával mennyit érhet? Ami nálam F-es volt és adáskor jeleztem a vevőnek is. Ez így lett volna nálad is korrekt. -
apaszka
veterán
válasz
golgota45
üzenetére
Hát ez nehéz...
Mivel az f-esek korán halnak, így nincs ára akkora mint a C-nek!
Engem is átvertek C-st hirdetett itt a ph-n ,de mire megjött F lett belőle.
Én ezért aztán 50et érte. F-ért 30 at sem adtam volna.
Bocsánat.... Ez az én véleményem persze, nem tükrözi a valóságot biztosan!
-
golgota45
csendes tag
Sziasztok.
Makulátlan, szolgátató által függetlenített F-es változatú készüléknek mennyi most a reális ára? Köszi -
CB
senior tag
válasz
MaCS_70
üzenetére
Én tőle rendeltem a Note edge akkut.
Amit linkeltem tőle az Note4 akku.
Eredeti. Legalább is az enyém az volt. -
dancsuri
veterán
hátha kell valakinek : Note 4 A700 V3.1
-
De néha azért rátöltesz, ugye? A lítiumos akkukat 60-70% körüli töltottségen optimális tárolni, és bár kifejezetten alacsony az önkisülésük, fél évente, évente érdemes rájuk nézni, hogy tényleg itt is maradjanak, aztán használatba vételkor 10% alá meríteni majd 100%-ra tölteni.
MaCS
-
CB
senior tag
válasz
IamSociopath
üzenetére
Én előre megvettem, hátha elfogy az eredeti a polcokról. Azóta a fiókba pihen, mert az eredeti is pöpec így másfél évesen is.
-
Lekapcsol alatt azt érted, hogy megnyomod az exponálógombot, mire minden elfeketedik, és csak az akku kivételével vagy töltőre csatlakozással éleszthető fel a telefon, ami egyből újra is indul?
Nekem is ezt csinálja, és az én gynúsítottam is az akku, mert FŐLEG alacsony töltöttségnél csinálja. De van, hogy <10%-nál is vidáman tudok fotózni, és van, hogy >50%-nál is eldobja magát.
MaCS
-
Jolet
őstag
Sziasztok!
A tanácsotokat szeretném kérni. Van egy ilyen telefonom és az akku már elég gyengécske kb. 50%-ig használható...
Az egyik kérdésem, hogy hol érdemes venni bele újat?
A másik problémám, hogy a teljesen feltöltött telefonom kb. 3-4 fényképezés után lekapcsol...
Ez még az akku probléma vagy alap hiba lehet?
köszönöm -
dancsuri
veterán
-
dancsuri
veterán
-
apaszka
veterán
Dancsuri
Na ennek örülök!
-
-
dancsuri
veterán
-
luckyboi82
tag
Samsung Clud másnak sem megy? Visszaállításnál visszalép, sikertelen szinkronizálással.
-
zho-lee
addikt
Köszi srácok!
A motor is elment már azóta.. de nem tettem le róla, és a Note 4-ről sem
Persze a Samsungról beszélek.Majd csak lesz pénzem donor készülékre

-
zho-lee
addikt
Üdv Uraim, elbúcsúzom

Köszönök minden segítséget, ötletet, amit itt kaptam.Nagy esés, és meggörbülés után sajnos egyszerűbb volt venni egy vadi új Note 4-et.
-
dancsuri
veterán
-
lajozs
aktív tag
Kiváncsi lennék a véleményetekre.
Németországi telót vettem még régebben, repedt üvegű (de hibátlanul működő) kijelzővel. MMC-hibát jelzett, de a WakeLock-os módszerrel kielégítően működött. Üvegcserénél sikerült magát az LCD-t is összetörnöm. Vettem egy "használhatatlan" telefont (MMC-s...) jó kijelzővel, amit olyan sikeresen rendbe tettem szoftveresen, hogy sajnáltam szétszedni. Egy dolog zavart még: az első telót 4.4-re downgrade-elve értem el a legjobb akkuidőt, gördülékenységet. Ezt az újabbat is át akartam húzni, de az elsőnél alkalmazott módszer itt befuccsolt, a végén már downloadba sem tudtam tenni. Az alaplapok csereberéjénél (első 4.4-es + második kijelző) sikerült szalagkábel-sérülést okozni, így egy hibátlanul bootoló KK-rendszer áll fel, nulla reakcióval érintésre és részleges cerka-érzékenységgel. A *#2336# nem működik.
Megint felhajtottam egy ócsó ajánlatot jónak ígért kijelzővel, megsültnek hirdetett alaplappal. Telefonon a tulaj többször figyelmeztetett, hogy napon túlmelegedett, azóta használhatatlan, és annyira forrósodik, hogy "a paszta folyik ki az IC alól". Csakazértis megpróbáltam egy jó akkummal (előzőleg sem az övével, sem az enyémmel nem bootolt be) download módban beindítani, és vagy 40-50 mp nyomvatartás után megrezzent, bejött a download. Onnan ugyanazzal a hosszan tartott gomb-kombinációval kilépve bootolni kezdett, de - ahogy a srác is jelezte - a SAMSUNG-nál percekig parkolt. Épp ki akartam venni az akkut, amikor kiírta, hogy alkalmazásokat telepít. Azóta nem mertem még nyűstölni, de bekapcsolva 40+ óra alatt 16%-ot ment le a töltöttség; igaz, csak a GPS volt bekapcsolva. Most mit higgyek? Van egy jó telóm (még a már az elődöknél megszokott eMMC-hibaüzenet sincs), ami a volt tulajnál hullát játszott valamiért, de megtáltosodott, vagy csodák nincsenek, és gyanakvón figyeljem, mikor vágja magát hanyatt? (Ez is, mint elődei, 910F.)
Mi a vélemény/tapasztalat? -
snecizero
senior tag
Elköszönök, mert váltottam. Samsung galaxy J7 (2017) lett a kiválasztott. Tudom hogy nem lesz olyan soha. Viszont nem melegszik. Az aksi meg brutális. 3 órája nyüstölöm és csak 20 % ment le az aksiból. Mindent köszönök szevasztok. Ja beszámították a note 4 et. (35000) be.

-
-
amoledus
aktív tag
válasz
snecizero
üzenetére
Ezt igazából senki nem tudja megállapítani használat függő ,a qualcomm snapdragon telefonok szeretnek melegedni főleg 800-as szériától felfele,pedig nem egészséges egyáltalán,és az élettartam rovására is megy....
Beégés, tapasztalat alapján a telekomos telefonoknál nagyobb számban fordul elő , függetlenekben talán még nem is láttam pedig sok note4 ment át a kezem alatt .
Volt olyan "ÚJ" készülék amiben a telekomos demó látszódott kb. 5-hónaposan...azt mindenkinek a fantáziájára bízom,hogy egy demó videó beégés mit keres egy "új" dobozos telefonban, amiben elméletileg nem futhatott soha ilyen mivel "bontatlan" volt.... -
IamSociopath
aktív tag
válasz
snecizero
üzenetére
1,5 éves szolgáltatós... akkor még van rá garancia nem? Ha nagyon be van égve, kicserélik a kijelzőt. Nekem 1 év 8 hónaposan főtt meg egyébként az alaplap. Mondta a srác, hogy a kijelzőm is iszonyat ramaty és kicserélték következő hónapban azt is. Kerettel együtt. Szóval akkut meg spent kivéve kaptam egy új telefont.

-
snecizero
senior tag
Egy 1,5 éves telekomos note 4 nél mennyire kell parázni az alaplap megadásától ? Amikor frimware frissítés volt a proci hőfok felment 83 fokra. A kijelző beégéssel mi a tapasztalat ? Válaszokat előre is köszönöm.

-
apaszka
veterán
válasz
lajozs
üzenetére
Sajna a 4 fájlos egyedül nem volt elég! PIT vagy fél tucat nem volt jó,mire ehhez a szeretett meglett! Érdekes mert a ROM (gyári) sajátja sem tetszett ennek!
Mikor már feladta, az utolsó meg jó lett! Gyor utána root/ custom recovery ,aztán a ROM !
Már csak a fránya DPI nem tetszik mert ha minden szép lenne a fényképező kis ablakba nyílik csak meg!

Így meg hatalmasak az ikonok meg minden!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Airmsen YW500 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Érdekes.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)