- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- De mennyi az annyi?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- DIGI Mobil
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobace
addikt
válasz SimonJanos #39697 üzenetére
A hely alapú feloldása bugos..
Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
félisten
válasz SimonJanos #39696 üzenetére
SimonJanos, bobace, köszönöm!
Ptóbálkozom!
MaCS
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
-
SimonJanos
aktív tag
Működik valakinek a Smart Lock *?! Nekem nem, hiába állítottam be pl. "otthon" helyet - a képernyő lezár ...
Kérlek privátban is válaszolj (ha tudsz vmi "trükköt"!* Tök fontos funkció - pl. adott helyen feloldja a képernyőzárat...
[ Szerkesztve ]
stuffZ - értékelések stb.: https://prohardver.hu/tag/simonjanos.html
-
SimonJanos
aktív tag
válasz MaCS_70 #39694 üzenetére
Root nélkül...
Max. annyit tennék hogy legalább az autostart-ból kiszednék szinte mindent (ahogy csinálom egyetlen nem root-olt készülékemen)!(Amúgy root-olva jópár app megmutatná mi történik kül. eseményeknél és könnyebb lenne kizárni : )
Amit írtam akkor - főleg root nélkül - végképp felejtős: Android Debug Bridge (adb), fejlesztői eszköz (SDK), stb.
-
bobace
addikt
válasz Jampec82 #39687 üzenetére
Melyik része nem sikerült?
1. Connect your Android phone to your Computer with USB cable. - szóval teló és gép összeköt
2. Turn on “USB debugging” on your phone - a fejlesztői lehetőségekben bekapcs az USB hibakeresés
3. Run “Wakelock Unlocker” Chrome Extension on your computer- letölt és elindít a Unlocker for WakelockDetector böngésző kiegészítő Chomre-ban
4. Press “Usb” icon to switch from usb to tcp-ip - megnyomni az Grant BATTERY_STAT alatti kulcs ikont az újabbakon
5. Run Wakelock detector [LITE] - elinditani a telón az appot és engedni a hozzáféréstAmiről nem ír a fáma: installáld fel a Note 4 USB drivereket a gépre, ha nincs fent!!
Vagy másik lehetőség, ami szinte még egyszerűbb is, és említi a leírás:
1. Samsung USB driver install.
2. Telón USB hibakeresé bekapcsolása.
2. ADB installállása. Next-next-finish. Letölthető innen.
3. ADB elindít, command bemásol:adb shell pm grant com.uzumapps.wakelockdetector.noroot android.permission.BATTERY_STATS
MaCS_70: talán ez neked is segíthet.
Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
félisten
válasz apaszka #39693 üzenetére
Én az érintetlen gyári rendszer híve vagyok, nincs is vele gondom.
Viszont elég sok (>200) alkalmazást használok, és nagyon valószínűnek tartom, hogy ezek valamelyike szeretne csinálni valamit 5 percenként. Most jobb híján az jön, hogy megpróbálom egyesével kiiktatni őket -- hátha még a telefon élettartama alatt meglesz a ludas!
MaCS
-
félisten
válasz apaszka #39691 üzenetére
Ja, értem! Csak nem igazán jött át, hogy miért cserélném le az egyébként jól működő telefonomat egy rajta futó alkalmazás hülyesége miatt egy számomra szerintem csak hátránnyal járóra.
Az F miben jelentene megoldást? Úgy látom, hajlamosabb az elhalálozásra, ráadásul gyári rendszerrel szolgáltatófüggő.
MaCS
-
félisten
válasz SimonJanos #39686 üzenetére
Köszönöm, de ezt a "SDK / adb (logcat)" dolgot nem értem.
Root nincs.
Köszönettel: MaCS
-
SimonJanos
aktív tag
válasz MaCS_70 #39685 üzenetére
Mint debug-nál log-ot kell figyelni: SDK / adb (logcat) tuti segít de hátha van erre vmi app is (root tuti kell).
Elsőre én process / autostart app-okkal kezdeném, mi indul el, képernyőhöz kapcsolódó, stb.[ Szerkesztve ]
-
félisten
Kezdek beleőrülni abba, hogy pontosan 5 percenként kivilágítja a kijelzőt pár másodpercre.
Végigböngészve az összes telepített programot, nem találtam meg az okotót.
Hogyan tudnám kideríteni?
Gyári rendszer, C-változat.
Köszönettel: MaCS
-
Lacmaster
tag
Sziasztok!
Új vagyok ezen a telefonon..Nálam van kb 3/4 éve és kb 3. évét tapossa..
Két napja kezdte hogy kifagyogat, most már szinte 5-10 percenként, nem tudom használni..Van mikor fekete képernyő..
Most próbálok gyári visszaállítást, de csak kb 15 perce, android logó, rendszerfrissítés telepítése
Eddig újraindult, most szerintem, kampo..(azóta újraindult)
Lehet erre egy gyári romot vagy costum romot tenni vagy kuka??
910F a típusa..
Néha mintha bootolni se akarna..
Valaki tud segíteni egy esetleges rom telepítésben..?
Előre is köszönöm! -
-
bobace
addikt
válasz DarkKarol #39680 üzenetére
Alkalmazása válogatja. Pl a Samsung alkalmazásaiban mint a Health vagy a Notes lehet a samsung accounttal a felhőbe szinkronizálni, és ha belépsz, akkor letölti ezeket. Ugyanígy lehet menteni az sms-eket, híváslistát, stb. A google is elmenti ha kéred a felhőbe az appokat és le is szedi egyből őket mikor beállítod a googli fiókot az első hasnzálatkor, de adatokat én nem vettem észre, hogy rendesen visszaállítja, ezért szoktam app adatmentőt hasnzálni pluszban. Erre pl jó a Helium, ehhez PC csatlakozás is kell mondjuk, sok program adatait le lehet menteni vele, de nem mind lehet utána visszaállítani sajnos, de a többséget igen.
-
Jampec82
csendes újonc
Sziasztok!
Valaki találkozott már olyannal, hogy a teló teljes nyugalomban leledzik, mégis időnként bekapcsol a kijelző, mutatja a zárolt képernyőt bármilyen piszkálás nélkül.
Rendszerhiba lehet - S8nál olvastam ilyenről- vagy valami alkalmazás aktív a háttérben, és az bohóckodik? Hogyan tudnám kideríteni? Nem rootolt telefon...
Kb 2 hete vettem észre, egyenlőre nem zavaró akkuteljesítményben sem, de jobb időben megfogni. Új alkalmazás nem került rá már rég óta, így sajnos max valamelyik frissítés lehet a ludas, ha alkalmazásprobléma.
Tippeket, tanácsokat előre is köszönöm!
Üdv
Jani -
DarkKarol
tag
Sziasztok!
Úgy alakult, hogy jobb ötlet híjján muszáj egy gyári beállításokat nyomnom... Most már fel se lehet oldani gyakran a kijelzőt, magától újra indul...
Viszont az olyan alkalmazásoknál, mint pl az S Health szeretném az összes adatot megtartani, hogy újrarakás után is meglegyenek.
Itt mire kéne figyelnem?Ráadásul úgy néz ki, hogy a töltő csatlakozóm is kezdi megadni magát... Hála az akksis proginak amit ajánlottatok látom, hogy nem a kábelek rosszak meg a töltők, hanem a telefon nem mindig tölt a csati miatt =(
-
Massmurderer
őstag
Járt már valaki úgy hogy lejtés,ütés nélkül megrepedt az üvegfolia a telon???Tavaly 1,idén 1 megrepedt.Hömérséklettöl lehet???
-
dancsuri
veterán
Note4_ApocalypseX_M_Tron_Pro_v8.1.0 - FINAL
költekezz, hogy más is költekezhessen!
-
amoledus
aktív tag
-
zho-lee
addikt
Üdv Srácok!
A microG-t ismeri/használja valaki
Azt olvastam már, hogy elég macera a google "összest" lekapni, arra valakinek könnyebb ötlet?Köszi!
"Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
Viktor8.
tag
válasz Viktor8. #39668 üzenetére
Srácok köszönöm a sok segítséget megoldódott. Csak annyit kellett csinálni, hogy átdugtam egy alaplapi usb portba a telót és rögtön sikerült a gyári romot vissza rakni. Nem dobálta el ezek után az odin. Remélem másnak nem lesz ilyen problémája. Még egyszer köszi a segítséget!
[ Szerkesztve ]
"Amerre járok lebegnek kavicsok, kövek, sziklák, nyílnak virágok és visszafelé folyik a víz."
-
gabor_b
tag
-
Viktor8.
tag
Igen a gyári romot szeretném vissza rakni, de nagyon lassú a letöltés.
Neked esetleg nincs meg, hogy át tudnád dobni gmailen vagy valami felhőbe feltölteni?"Amerre járok lebegnek kavicsok, kövek, sziklák, nyílnak virágok és visszafelé folyik a víz."
-
Viktor8.
tag
válasz Massmurderer #39661 üzenetére
Koszonom szepen a segitseget!
"Amerre járok lebegnek kavicsok, kövek, sziklák, nyílnak virágok és visszafelé folyik a víz."
-
Massmurderer
őstag
válasz Viktor8. #39660 üzenetére
Leirást olvasd el.pc-s odint lekapod,4 fájlosat hozzá,telo pc összekötve adatkábelel,meg download mod ha jol emlekszek,telot már úgy kösd össze a géppel.odin megnyit,megfelelö helyekre betallozod az odinba a fájlokat.majd nyomsz egy startot,közbe nem nyulsz hozzá.ha minden ok,hiba nélkül lefutt,teló ujraindul és kész.na röviden ennyi. [link]
[ Szerkesztve ]
-
Viktor8.
tag
Sziasztok! Olyan problémám lenne, hogy egy custom romot ráraktam a note 4re (n910f) és nem tetszett, próbáltam vissza rakni a gyárit de az odin mindig eldobálja és nem tudom vissza telepíteni. Próbáltam telepíteni rá cyanogenmod 13-at de a samsung logonál tovább nem jut. Szerintetek mit tudok vele csinálni. Gondolkodtam, hogy elviszem gsmbe de azt mondták, nem biztos, hogy megtudják csinálni.
[ Szerkesztve ]
-
Massmurderer
őstag
[ Szerkesztve ]
-
Massmurderer
őstag
válasz Snowy_owl #39653 üzenetére
Az a samsung push service nálam le van tiltva.Chrome,dictionary,drive,dropbox,evernote,flipboard,fotók,galaxyapps,google játékok,könyvek,filmek,újságos,play zene,google+,peel smart remote,pen.up,s health,térképek,youtube ezek mint letiltva vannak nálam.
[IMG]http://kep-feltoltes.info/image.php?di=AHLZ[ Szerkesztve ]
-
amoledus
aktív tag
válasz plau85 #39654 üzenetére
Kezd meghalni az alaplap ,a qualcomm procisok igy kezdik , samsung procis exynos verzioknal nincs ez, ha kicsit visszaolvasol tobben irtak ,aztan a vegen be sem kapcsolt a telo ://
#ÜDV!# 12-év tapasztalattal vállalok Okostelefon Szervizt Javítást Sony Samsung HTC Iphone LG stb. Budapesten minőségi alkatrészekkel dolgozom ,garanciát vállalok a munkámra ,várom minden kedves érdeklődő jelentkezését ! :)
-
plau85
tag
Hali. Feleségem Note 4esével lenne egy kis probléma. Mostanában elkezdett lefagyogatni, plusz nem akar feléledni ha lekapcsol a kijelző. Googlen vadásztam válaszokra, és annak hála kicseréltem a töltő részt vadi újra plusz csináltam egy gyári visszaállítást is a telón. Amitól igaz pörgős lett, de viszont ha megint lekapcsol a kijelző vagy felébred vagy nem. Találkozott már valaki hasonló problémával? Nagyon szereti és nem akar megvállni tőle az istenért se Nem volt soha mókolva, se root se custom rom. Minden gyári. Válaszokat előre is köszönöm
-
Snowy_owl
őstag
Sziasztok!
Gyári utolsó rommal használat közben merül mint a titanic, és olyan forró hogy palacsintát lehet rajta sütni. Raktam már újra a romot odinnal is úgy hogy repartos legyen, de ez sem segített. n910C típusú, és ezek a fő fogyasztók:
[ Szerkesztve ]
régen minden jobb volt, régen még a "régen minden jobb volt" is jobb volt.
-
DarkKarol
tag
Hellooo megint én
Szóval van a drágalátos, imádott note 4em, ami most nyáron lesz nálam két éve.
De sajnos megint eszméletlenül belassult...Igazából nincs sokkal több app rajta, mint eddig (most az accu figyelős app a legújabb ami megy rajta) és úgy tudom, amit nem használok 3 napig azt amúgy is energiatakarékba teszi.....
Na és ha pl megnyitom a Kamerát akkor legalább 5 perc mire előjön egy olyan ahol a fél képernyőn van kamera a másik fele sötét.... Aztán lefagy meg minden... Körülbelül 10-15 percig ellehet vele játszani mire fotózni lehet vele. De akkor is ha megnyomom a gombot jó 2-3 percet is kell várni mire fotóz is....
És ez csak egy jó példa. De nagyon sokszor fagyogat, laggol.Mostanában sok alkalmazásból kilép ha megnyitok másikat, mintha kevés lenne a memória... De eddig eléggé elég volt...
Gyári állapotra visszaállítást már eléggé unom... Mert igazából minden kell ami rajta van és ugyan ilyenre kéne visszatenni, de nem akarom pl elveszteni az S healthban lévő adatokat stb =(
Szóval milyen megoldások vannak erre?
Ha csak a gyári visszaállítások van... letudom valahogy menteni az egész telót? Vagy akkor megint nincs értelme az egésznek? -
Harder101
újonc
Sziasztok!
Segítséget szeretnénk kérni technikai probléma miatt. Nemrég vettem használtan egy Note 4-et, előtte 3-ast használtam évekig, hibátlan volt, így abszolút típusfüggővé váltam.
A Note 4 viszont az alábbi hibát hozza: ha fényképezek vele, nagyon hamar túlmelegszik felül azon a helyen, ahol egyébként az sd kártya helye lenne és leáll a telefon. Újraindítja magát, de nem tölt be, csak folyton újra próbálkozik. Ki kell vennem az akkut és úgy tudom újraindítani csak.
Minden más alkalmazással hibátlanul működik, de ahogy fényképezek rögtön, vagy a második próba után leáll és újraindítja magát, miközben nagyon felmelegszik.Az akkuja erősen használt, cserére szorul, ezt tudom. Okozhatja ez a problémát, vagy sajnos más, zsebbenyúlósabb lehet a gond vele?
Előre is köszönöm a hozzászólásokat!
-
bobace
addikt
válasz gyuri81 #39644 üzenetére
Odint próbáld meg, igen. 4 fájlos a legjobb.
Mivel a Note Edge Snapis, így akár lehet is, hogy utolérte az alaplaphiba, bár ennél a típusnál eddig nem hallottam róla, vagy csak túl ritka hozzá.Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
veterán
Van most nálam egy Note Edge ami folyamatosan újraindul azaz még boot-oláskor ( bootloop) Mit lehet ezzel kezdeni? Recovery-ben dalvik-ot töröltem, meg factory reset is volt, de ugyanaz..
Odin-nal tegyek fel egy új romot? Vagy akksi csere? Vagy meghalt az alaplap?
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
Snowy_owl
őstag
Sziasztok!
A 10 perces videó limitet a gyári fényképezőben rootal lehet orvosolni?
-
haligali72
aktív tag
Sziasztok!
Szeretném kérdezni hogy az accubattery mennyire hiteles amikor megsaccolja az akumlátor kapacitását?
A kb 3 éves akumra kb 1900 mAh át dob ki de amit vettem originál (?) újat, arra sem sokkal többet ír.
Kb egy óra képernyőidő melett, este már nagyon könyörög a töltőért. Gear s2 vel van szinkronizációban egész nap.Köszönöm!
-
S e t h
nagyúr
Most tudtam meg, hogy meghalt szegény, mondhatni innen ment el tőlünk.
Nyugodjon békében !This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
wyattthoearp
tag
Sziasztok!
Van egy emmc hibás note 4 telefonom, ami néha beindul, néha nem.
Az adatokat szeretném lementeni róla, van erre valami szoftver, amivel olvashatóvá válik a belső memória, lehetőleg anélkül, hogy az oprendszer elindulna?Köszönöm a segítséget előre is.
-
Massmurderer
őstag
Én most nézem a hirdetéseket másik note 4 után Nem,nem halt be az f verzásom,csak alkatész miatt,tartalék
-
amoledus
aktív tag
válasz hermandani #39631 üzenetére
A 6-os marahmallow android marad , erre jonnek meg ki hibajavitasok egy ideig (pl regi note 2-om 2017 februarban kapta utolso frissiteset meg is lepodtem)
#ÜDV!# 12-év tapasztalattal vállalok Okostelefon Szervizt Javítást Sony Samsung HTC Iphone LG stb. Budapesten minőségi alkatrészekkel dolgozom ,garanciát vállalok a munkámra ,várom minden kedves érdeklődő jelentkezését ! :)
-
hermandani
tag
Várható még Note4-re hivatalos android frissítés?
Vagy a 6.0.1. marad mostmár a legfrissebb? -
DarkKarol
tag
Tudtok egy jó akkumulátor naplózó progit? Ahol akár napokra visszamenőleg is meg tudom nézni, hogy mikor töltött/fogyasztott és mitől?
Köszi -
apaszka
veterán
válasz king.mp #39627 üzenetére
Az apokalipszis rom rendben van ilyen Bt terén is.
Autóhoz és mindenhez kapcsolódik rendesen.A ceruza dolgai is működnek...
Egyedül az ujjlenyomat nem, de ki fogom próbálni a trükköt, hogy működjön az is.https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
zho-lee
addikt
válasz Massmurderer #39623 üzenetére
Van Note 4 rom megokosítva, azok jobbak.
Pl. az Alexandr, és az Echoe.
Ha lehet én azokat használom, nincs gond velük.szerk: az RR, és a Lineage abszolút nem Samu rom (tulajdonképp a cyanogen romok új fejlesztői készítik).
Nem csak Samura, szerintem még az Alcatel OT995, Moto Defy, SE X8,10, Active használtam már.A mostani portok (N5,N7,N8...) meg mindig sántítani fognak, mert nem N4 romok.
[ Szerkesztve ]
-
Massmurderer
őstag
válasz zho-lee #39622 üzenetére
Néztem.Az a rom hullaldék.bt,gps,kamera vackol,szóva alap dolgoknál gond van,meg se éri felteni.RR romra elöbb néztem rá,de ott is elég sok minden nem jó.Maradok én a gyárinál.azértt érdekes mert note 1 meg note 2nél az rr romba minden jó volt,spen,kamera,bt,gps.note 4nél meg mindig van valami bug vagy nem müködik az ilyen portolt romoknál.Nem is értem hogy aki csinálja a romokat,miért félkész cuccot dob oda a többinek.
-
zho-lee
addikt
válasz Massmurderer #39621 üzenetére
A lineage (8.1.0) topicjában van.
Google fordítóval elég vicces"Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
zho-lee
addikt
válasz Massmurderer #39619 üzenetére
Persze, minden egyes android verzió lényegében csicsásítgatás.
De azért, ha emléxel az Android2-re, az Android5 azért sokkal pörgősebb, okosabb..Kérdés: Heimdall-t használtad, vagy valaki?
[link][ Szerkesztve ]
-
Massmurderer
őstag
-
zho-lee
addikt
válasz Massmurderer #39617 üzenetére
Akkor otthon megcsinálom
-
zho-lee
addikt
Üdv mindenkinek!
idő híján, és más okokból feldobtam egy gyári repartost, aztán [innen] leszedtem a legújabbat (DQI6), és odinnal feldobtam.
Szoktam ilyet csinálni néha, de most aztán tényleg vért izzadok...
Az spen nem megy az SNote alkalmazásnban, eleve a cerkával írás, és laggok/akadások/fagyások vannak.
Az Adaway.hu-t használva, és rendszeresen frissítve a kezdőképernyőre dobál már fel ablakokatNincs nálam sajnos a hátlap (gyári ledes flip tok van-nem minden custom rom indul el, ha ez van rajta ), ezért custom romot nem kezdek el felrakni, tudtok linkelni egy olyan romot a Sammobile-ről, ami működik is?
N910F van, függetlenítve vásároltam anno, de T-s vagyok.Nagyon köszönöm!
-
theBigFace
tag
Pár napja voltam bent egy GSM boltban Szegeden, rákérdezni, hogy mennyi az annyi ha én kijelzőt akarok benne cserélni. Na már most a Tag annyit mondott, hogy az annyi lenne, hogy inkább adna helyette 40 ezerbe egy patent állapotút. Én erre mondtam neki, hogy az megoldható lenne, hogy esetleg az én lapomat belerakni, ugyebár az adatok sbt. Erre azt mondta, úgy is 40 de úgy benne van a szerelési díj, az akksi viszont nem garantált így. Na már most én csak azért is ragaszkodok az alaplapomhoz, mert igaz, hogy lassan 1,5 éve áll, de amikor 1 éves kora elött belett küldve a szervízbe kapott egy új lapot, az az lehet,hogy egy felújítottat, 1-2 hónapra rá szeptemberben össze törtem a kijelzőt. Havonta azóta belerakom az akksit, hogy ne szálljon el a memória, de nem tudom, hogy így 1,5 év állás után jó lenne-e egy rootolt alaplapost üzemberakni. Szerintetek megérné? Vagy vadásszam olcsóbban magamnak én egy donort, azt rakjam én bele ? Engem csak az állás aggaszt, eddig azért se mertem megcsináltatni, vagy valami ilyen gondolat.
S21 FE (SM-G990B/DS)
-
-
CB
senior tag
válasz amoledus #39610 üzenetére
Köszönöm az ötleteket. A wcdma/gsm -re allitást a telefonom első "akciója" után megcsináltam. Sajnos nem segített.
Karácsonykor újrahúztam a telefont. Az sem segített. Szerintem a gyári ROM a selejtes.
Főzöttet meg nem merek feltenni, nehogy még kevesebb funkció működjön, mint most.
Más ötlet?[ Szerkesztve ]
40 éves DIMPLE whisky eladó! Érdeklődni privátban.
-
apaszka
veterán
válasz bobace #39611 üzenetére
Igazad van!
Viszont még várom a hibáit,hiszen minden telómat azonnal ROOTolni szoktam,így a Samunál ez garancia vesztéssel jár! Sajnos De itt lesz lassan a 9 mitől nagyobbat várnék!
Addig ez csak kihuzza ,vagy veszek egy P20 at addig?
A feleségem már érdeklődik a következőről,de én most lenyugodtam kicsit! Már nem érzem az azonnali csere kényszerét 6 hónap után!
Ez előtt a nagyobbik Nexus 6P volt. Nagyon jó,és gyors teló! A kamera nagyon király! Megvettem hozzá a normális appot! Rootolni lehet bűntetlenül,és 100%os a főzött ROM hozzá. Nem semmi ez !
De nincs benne cerka! Ezért visszatértem ide!https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
bobace
addikt
válasz apaszka #39604 üzenetére
Nem eszik olyan forrón a kását azért. Lehet hogy nem éri meg a négyszeres árkülönbséget, de kiváló telefon eddig a Note 8. A kamera 10-ből 9x jobb képet lő és a plusz ram sem hiábavaló. A sebesség ég és föld. Az Android újdonságai miatt tényleg felesleges váltani, nincs nagy újítás már. Az akksi sem rosszabb mint a 4ben. A Samsung újításai is elég jók, mint témázás, AOD stb amik sokszor a főzött romokban sem voltak benne.
-
amoledus
aktív tag
Halozatmod wcdma/gsm -re allitsd at ,lehet hogy nalatok nincs normalis lefedettseg ,( ez csak egy tipp )
Beallitasok)tovabbi halozatok)halozat mod.Illetve alap muveletek teljes reset wipe
[ Szerkesztve ]
-
CB
senior tag
Sziasztok!
Nekem a Note Edge változat van, eddig szinte hibátlan. Egy hiba szokott előjönni kb. hetente egyszer, de ez miatt a hajamat tépem.
Nálatok szokott ilyet csinálni?:
Mutatja a csíkokkal, hogy van térerő, de az adatforgalom nyilacskák (fel-le nyíl) eltünnek a sávból. A telefon el kezd merülni, mint a Titanic, és melegszik, hogy tojást lehet rajta sütni. Csak az újraindítás segít rajta.Ezt mondjuk már a telefon vásárlása óta csinálja, másfél éve. Ez akkor gond, ha ügyeletes vagyok, és nem veszem észre. Ilyenkor nem érnek el, jön a lebaszás.
Ilyenkor mindíg megfenyegetem, hogy túladok rajta, de rájövök, hogy egyébként nagyon szeretem.[ Szerkesztve ]
40 éves DIMPLE whisky eladó! Érdeklődni privátban.
-
Snowy_owl
őstag
válasz Massmurderer #39606 üzenetére
Ha nem töröd össze vagy megy tönkre belül valami, akkor örök élet+1nap, mivelhogy az aksi is cserélhető.
-
Massmurderer
őstag
válasz apaszka #39604 üzenetére
Nem hozta azt amit vártam.+3GB ram értelmét se látam,note 4 soha nem akadt eddig,nem fagyot.8as droid is vacak,1 dekával se jobb mint a 6.0.1es.Csicsásitás van a 8asba csak.1perc 36mp beszélgetési idö volt a note 8ba,meg 2x töltöttem fel.Pár ismerös vett s9 meg s9+ telót,de eddig csak szidták.Szóval,marad note 4 meg a note 2,addig mig birják
-
king.mp
aktív tag
Sziasztok.
C-s verzióhoz élő linket tud valaki Ditto Note 7 ROM v0.1 -hez?
Előre is köszi -
apaszka
veterán
válasz Massmurderer #39603 üzenetére
Hát ez dúrva!
Vagy a nóta4 jó,vagy az sz@r ennyiért?
Persze a sok szép dolog jó lenne ,de nagyon elbizonytalalanított a fiam is ellene!
A Nexus 6p-m nagy tárhellyel eldobtam a cerkáért gyorsan ,míg meghetetem a nóta 8at,aztán jönnek a negítív dolgok...https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
Massmurderer
őstag
3 napig voltam note 8 tulaj,azt megváltam töle.1 hajszálnyival tud többet csak mint a note 4. 2 kamerá hátul ide vagy oda,10-12 képet csináltam note 8al és note 4-el,és 1 kép volt csak ahol a note 8 jobb volt a note 4nél.Ha note 9 is ilyen lesz mint a note 8,már nem is érdekel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Path of Exile 2
- Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Apple asztali gépek
- De mennyi az annyi?
- Kémia topic
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest