- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
amoledus
aktív tag
válasz snecizero #39804 üzenetére
Ezt igazából senki nem tudja megállapítani használat függő ,a qualcomm snapdragon telefonok szeretnek melegedni főleg 800-as szériától felfele,pedig nem egészséges egyáltalán,és az élettartam rovására is megy....
Beégés, tapasztalat alapján a telekomos telefonoknál nagyobb számban fordul elő , függetlenekben talán még nem is láttam pedig sok note4 ment át a kezem alatt .
Volt olyan "ÚJ" készülék amiben a telekomos demó látszódott kb. 5-hónaposan...azt mindenkinek a fantáziájára bízom,hogy egy demó videó beégés mit keres egy "új" dobozos telefonban, amiben elméletileg nem futhatott soha ilyen mivel "bontatlan" volt....#ÜDV!# 12-év tapasztalattal vállalok Okostelefon Szervizt Javítást Sony Samsung HTC Iphone LG stb. Budapesten minőségi alkatrészekkel dolgozom ,garanciát vállalok a munkámra ,várom minden kedves érdeklődő jelentkezését ! :)
-
IamSociopath
aktív tag
válasz snecizero #39804 üzenetére
1,5 éves szolgáltatós... akkor még van rá garancia nem? Ha nagyon be van égve, kicserélik a kijelzőt. Nekem 1 év 8 hónaposan főtt meg egyébként az alaplap. Mondta a srác, hogy a kijelzőm is iszonyat ramaty és kicserélték következő hónapban azt is. Kerettel együtt. Szóval akkut meg spent kivéve kaptam egy új telefont.
-
-
-
Szpisti
addikt
válasz snecizero #34516 üzenetére
Csak akkor csinál sorozatképet, ha nyomva tartod a gombot. Ha röviden nyomod, akkor csak egy képet csinál. Ha nincs a fókusz beállva, nem lövi el a képet, hanem előbb beállítja, és csak azután exponál. Ha manuálisan akarsz fókuszálni, akkor nyomj a kép azon pontjára, ahova a fókuszt szeretnéd, és utána nyomd a fényképező gombot...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- PlayStation 4
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Politika
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Robotporszívók
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Ukrajnai háború