- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
S e t h
nagyúr
válasz
Parallaxis #20477 üzenetére
Ez kb. olyan mint ha én a környezetemben lévő további három Note 4 tulaj nevében beszélnék, akiknek semmi problémájuk nincs, igaz nem is lógnak fórumokon és nem érdeklik őket a frissítések.
Ez a tucatnyian kifejezés mint csepp a tengerben, fing a hurrikánban az összes vásárlót tekintve, egyébként nem tudom hányan is látogatják aktívan ezt a topikot, lehet tucatnyian sem.
Minden csak viszonyítás kérdése, nem volt hülye Alfred. Aki könnyen befolyásolható, az könnyen meg is eszik bármit amibe botlik a neten.
Én kritizáltam nem keveset a Samsungot, le is írtam miért, de a Samsung gyűlölet annak fényében megmosolyogtató, mintha bárkinek a fejéhez tartanának egy fegyvert, hogy azt a telefont vegye, használja.
Vagy csak felettem szállt el az idő és már nem tudok fennakadni egy csebol döntésein sem.Várnék egyetlen egy pozitív dolgot, amit tartalmazni fog az 5.1.1, amiért érdemes lenne várni.Amit én szeretnék, azt kihagyták.
Aki meg a lassúságra panaszkodott, az ezután is fog, én nem nagyon olvastam külföldi fórumokon, hogy na ez igen, ezt vártuk, így kellett volna kiadni legelőször.Írták, hogy jobb, de extázis nem nagyon volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Oppo alapokra szabta új tábláját a OnePlus
- Kompakt vízhűtés
- Zelda Játékok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Horgász topik
- Videós, mozgóképes topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- World of Tanks - MMO
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB // BONTATLAN // Számla // Garancia //
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB titánszürke garanciával
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- IPhone 16e 128GB gyári független 2028.04.17.Apple jótállás
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest