- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magisk
- LTE frekvenciák
- Négy modellből áll a Xiaomi idei rolleres kínálata - bemutató
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
S e t h
nagyúr
válasz
Parallaxis #20477 üzenetére
Ez kb. olyan mint ha én a környezetemben lévő további három Note 4 tulaj nevében beszélnék, akiknek semmi problémájuk nincs, igaz nem is lógnak fórumokon és nem érdeklik őket a frissítések.
Ez a tucatnyian kifejezés mint csepp a tengerben, fing a hurrikánban az összes vásárlót tekintve, egyébként nem tudom hányan is látogatják aktívan ezt a topikot, lehet tucatnyian sem.
Minden csak viszonyítás kérdése, nem volt hülye Alfred. Aki könnyen befolyásolható, az könnyen meg is eszik bármit amibe botlik a neten.
Én kritizáltam nem keveset a Samsungot, le is írtam miért, de a Samsung gyűlölet annak fényében megmosolyogtató, mintha bárkinek a fejéhez tartanának egy fegyvert, hogy azt a telefont vegye, használja.
Vagy csak felettem szállt el az idő és már nem tudok fennakadni egy csebol döntésein sem.Várnék egyetlen egy pozitív dolgot, amit tartalmazni fog az 5.1.1, amiért érdemes lenne várni.Amit én szeretnék, azt kihagyták.
Aki meg a lassúságra panaszkodott, az ezután is fog, én nem nagyon olvastam külföldi fórumokon, hogy na ez igen, ezt vártuk, így kellett volna kiadni legelőször.Írták, hogy jobb, de extázis nem nagyon volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Milyen videókártyát?
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Konzol Screenshot
- BestBuy ruhás topik
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!
- Wise (ex-TransferWise)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged