Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
S e t h
nagyúr
válasz
Parallaxis #20477 üzenetére
Ez kb. olyan mint ha én a környezetemben lévő további három Note 4 tulaj nevében beszélnék, akiknek semmi problémájuk nincs, igaz nem is lógnak fórumokon és nem érdeklik őket a frissítések.
Ez a tucatnyian kifejezés mint csepp a tengerben, fing a hurrikánban az összes vásárlót tekintve, egyébként nem tudom hányan is látogatják aktívan ezt a topikot, lehet tucatnyian sem.
Minden csak viszonyítás kérdése, nem volt hülye Alfred. Aki könnyen befolyásolható, az könnyen meg is eszik bármit amibe botlik a neten.
Én kritizáltam nem keveset a Samsungot, le is írtam miért, de a Samsung gyűlölet annak fényében megmosolyogtató, mintha bárkinek a fejéhez tartanának egy fegyvert, hogy azt a telefont vegye, használja.
Vagy csak felettem szállt el az idő és már nem tudok fennakadni egy csebol döntésein sem.Várnék egyetlen egy pozitív dolgot, amit tartalmazni fog az 5.1.1, amiért érdemes lenne várni.Amit én szeretnék, azt kihagyták.
Aki meg a lassúságra panaszkodott, az ezután is fog, én nem nagyon olvastam külföldi fórumokon, hogy na ez igen, ezt vártuk, így kellett volna kiadni legelőször.Írták, hogy jobb, de extázis nem nagyon volt.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A koreaiak új phabletje nem lábjegyzet, hanem fejezetcím lehet a mobilos Nagy Könyvben. Fémkeret, next-gen hardver, QHD kijelző, OIS, SpO2 és még sok egyéb mozaikszó.
- Tesla topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nők, nőügyek (18+)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Red 64 GB
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest