- Vodafone mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Íme az új Android Auto!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- WiFi-ben fejlődik a Galaxy S25, töltésben nem
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
baladam86
aktív tag
Ezt csak azért nem értem a Samsung részéről, mert én naivan úgy gondolom, hogy az Isocellhez más "illesztőszoftver"/firmware/driver kell, mint az IMX 240-hez. Nem hinném, hogy működik, mint a Legonál, hogy akkor IMX240 ki, Isocell be és kész. Azt sem gondolom, hogy 1 darab telefon miatt kompatibilissé tették volna a Note 4-et az Isocellell.
Nem vitatkozom, félre ne érts, csak ez az én fejemben nem fér össze.
SIISIIIS4Note3Note4Note9S23Ultra
-
baladam86
aktív tag
Milyen szép, hogy az S6-ot sem Isocell-el adták ki. Ahogy a Note 4-et sem. Az, hogy a kamera firmware ellenőrzésnél nem IMX240-et ír, nem jelenti azt, hogy Isocell lenne. Ugyanez volt Note 4 megjelenésénél is, sokan úgy voltak vele, hogy egyik variáns Sony, másik variáns Isocell-es. Aztán meg jól kiderült, hogy az Isocell-nek vélt firmware verziószám, illetve modul név ugyanaz az IMX240-et takarja, mint amikor tisztán le van írva, hogy IMX 240.
SIISIIIS4Note3Note4Note9S23Ultra
-
hito
nagyúr
válasz Plazmacucci #19494 üzenetére
Csakagénégy! Én tegnap váltottam vissza. Sajnos kameramumus vagyok és túlságosan hiányzott a raw meg a manual mód, eddig bírtam nélkülük. Viszont az Edge ezen kívül mindenben jobban tetszett a G4-nél. A mai napig nagyon szeretem a Note 4-et/Edge-et, de örülök hogy van manual kamerám és a Note 4 topic sokszor nyomasztó hangulata alól is felszabadulhatok
[ Szerkesztve ]
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
hito
nagyúr
válasz baladam86 #19492 üzenetére
Tényleg? Akkor biztos begombáztam, meg Ő is.
Ehhez még csak annyit, hogy nem az S5-ben lévő isocell van egyes Note 4-ekben, hanem az S6-ban lévő. Samsung-os emberrel beszéltem, határozottan állította, hogy a Note 4-ben lévő isocell az S5 isocell továbbfejlesztett variánsa.
-
félisten
Flame nélkül, mi lenne alternatíva Note 4 helyett? Mondjuk ha eltekintünk az S-pen től. Kamera miben van még ilyen jó? G4 és annyi? Minek van még ilyen szép kijelzője? Méret is fontos. 5,5 alatt nem játszana semmi. Ötlet?
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
félisten
-
boksz
senior tag
Te meg linked azt amit kérdeztek vagy maradj csendben, hülyeségetek és is tudok írogatni !
Ne pattogj itt, volt egy kérdés, a válaszod hülyeség volt ( mert nem érted ezt a részét ), ezzel semmi gond, segítettem neked is + a kérdezőnek is erre kioktatsz !!!!
Ennyi"Minden eszköznek megvan a funkcionalitása a Note4 távol esik ettől, hogy megérts a feltöltött képet, ennyi ... (szerintem)"
Már miért is esne távol az idő mutatása, évek óta használom a beírt linket és tökéletes a Note4 is, szépen mutatja az időt !
Pl. az időjárás előrejelzés nem esik távol egy telefon funkcionalitásától ?[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/boksz/
-
patoga
tag
válasz Plazmacucci #19481 üzenetére
A fejlesztoi beallitasokban nem allitottad el a "hatterfolyamatok korlatozasa" opciot?
-
legenda
nálam is viszonylag sokszor kerül a háttérbe - sms érkezik 3d megerősítő kóddal, mcm alkalmazásra küld hivatkozást...stb. és ezekhez kilépek -, de visszalépve minden okés, rosszul is lennék ha bezárná vagy újratöltené, mert akkor oda lenne a netes fizetés, átutalás és társai - az újratöltés pláne érdekes lenne, mert mindig jönne az új kód, de belépni egyikkel sem lehetne, hiszen sosem lenne jó -, pedig elég sok ilyesmit intézek a telefonról.
szívesen csinálok majd videót is igény esetén.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Xanax88
tag
Bocsi a dupláért... most esik le. Nem a gyárira gondolok, azt tudom, hanem a Level On ra.
https://www.telekom.hu/shop/static-tkws-media/sku/EO-OG900BWEGWW/ProductPictures/ProductPictures02/samsung_level_on_white_02_800.png
A gyári fülese annyira nem izgat, felőlem lila is lehetne nekem az harmatos minőséget produkál.
(Ha ti is arra gondoltatok, akkor nemszóltam... )
[ Szerkesztve ]
Krisz
-
Xanax88
tag
F@sza... pedig a képen szürke volt a feketéhez
Legalább matt fehér lehetne.Na mindegy, cserébe legalább kegyetlen jól szól.
[ Szerkesztve ]
Krisz
-
félisten
-
Xanax88
tag
Na ma sikeresen megjött a kicsike éshát... véletlenül fehéret rendeltem
Igazából nem baj, a telefon rohadt jól néz ki meg minden, belaktam, szanaszét nyomkodtam, egyenlőre hibátlan, nem bántam meg. Mindent kijavítottak ami a kettesben zavart. Nekem tökéletes.
Viszont az ajándék füles az kegyetlen csajos így hófehéren... szívesen cserélem szürkére vagy feketére ha érdekel valakit, de csak sopronban, vagy vasárnap pesten vagy gyálon.
Két órát volt használva, vadonat új, hasonló állapotú érdekelne természetesen.Krisz
-
apaszka
veterán
[link]
Most készítettem neked. Soha nem volt ilyen gondom. Pl ha fizettek valamit, és megerősítő kódot várok, vagy másolok, simán háttérbe rakom a chrome-ot és utána megnyitom.https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
félisten
-
törölt tag
válasz Risard #19469 üzenetére
A kies szoftverezéskor repartot csinál, ez hasonló mint mikor egy vinyóval csinálják,újrapartícionálja és formázza a belső memóriát szoftverezés elött.erről azért nincs videó mert csak egy folyamatcsík megy végig,még az odinnál kiírja hogy éppen mint flashel...ha van lehetőségem akkor kimentem a 4fájlos romot amit a kies letölt( ezt temp mappába tölti le zip ként majd kicsomagolja egy mappába)
-
S e t h
nagyúr
xda-n is írták többen Note 4 témákban, hogy az LG évvégi nagyágyúját várják, meg is érdemli a samu.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
zed juron
aktív tag
válasz Szpisti #19474 üzenetére
El akarom adni mert kell a nyaralásra a pénz, de egyre inkább meggyőzőm magam hogy maradni fog
Igazából akkor lennék totál boldog ha 6"-os lenne a N4, nekem csak ennyi ami a legkomolyabb hiányosságom.
Viszont UHD videóban ez verhetetlen, nagyon kellemes az eredmény amit ad. A gyári auto kamera mód teljesen rendben van, ide nem is kell semmilyen app.
Előtte Lenovo K920 Z2 pro-val próbálkoztam, de ebben a melegben kettő is megfőtt. Hogy lehet ilyen szar hűtésű cuccot csinálni... akárhányszor csak eszembe jut
-
Szpisti
addikt
válasz zed juron #19470 üzenetére
Nekem az S6 az üveg hátlap, a kivehetetlen aksi, és a bővíthetetlenség miatt nem jön be... és sajna a Note széria is ebbe az irányba halad... HTC One X és One M7 után váltottam Note 4-re, pont ezen hiányosságok miatt is... Az M7-ből csak az előlapi sztereo hangszórók hiányoznak...
-
legenda
válasz #97246720 #19463 üzenetére
közel egy éves típus, sokan nem használnak hosszú ideig egy telefont, hanem szeretik cserélgetni, kell az újabb, így alapban is érthető a dolog.
én is cserélném már, mert nekem sem szokásom egy évig használni - bármennyire is elégedett vagyok vele, megunom idővel -, csak nem nagyon akad jó alternaríva...[ Szerkesztve ]
-
Szpisti
addikt
Szerintem függ attól, hogy a fényképeket SD karira, vagy a belső tárolóra van beállítva a fotó mentése, illetve, ha SD karira, akkor meg attól függ milyen gyors a kari...
Nekem SD karira ment, 350 kép van rajta, 10 videóval és 3 másodperc sincs míg betölti a Galériát...
Egy 32gigás Sandisk Ultra MicroSDHC UHS-I kari van benne... (olvasás: 33.86MB/s, írás: 11.30MB/s forrás: A1 SD Bench app) -
törölt tag
Ahogy elnézem egyre többen válnak meg a Note4től
[ Szerkesztve ]
-
apaszka
veterán
válasz torrente777_ #19461 üzenetére
Sajnálom ,hogy lelépsz !
Használd örömmel az új cuccot!
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
torrente777_
aktív tag
Vettem egy s6edge telefont mert nagyon megtetszett ahogy kipróbáltam Note 4 et eladom.THX mindenkinek aki tesztelte a romomat de az ügyködést az az edge fórumon folytatom tovább.
[ Szerkesztve ]
Rommer.
-
legenda
válasz Plazmacucci #19446 üzenetére
az alkalmazáskezelőben nullázd le teljesen és lődd be újra, hátha...
a gyárit használom csak, sokszor órákat böngészek és sosem zárta még be magát csak úgy.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Parallaxis
addikt
válasz S e t h #19439 üzenetére
Igen, én írtam rosszul, természetesen az utolsó képet nyitja meg, de a Galéria alkalmazást használja hozzá (ha mást telepítettél képnézegetéshez, akkor is).
A megnyitási idő teljesen változó, van, hogy nálam is azonnal megnyílik, van, hogy elvacakol vele rengeteget.
A legrosszabb akkor, ha a fényképezőt és a galériát már régen nyitottam meg, vagy a reboot óta egyszer sem, akkor volt már 1 perces várakozásom is (már gondolkodtam a készülék újraindításán, mire magához tért).
De előfordul, hogy simán a lock screen-ről megnyitva a fényképező appot az is hosszú másodpercekig vacakol, mire használni lehet (pedig éppen az lenne a feladata ennek a funkciónak, hogy gyorsan lehessen fotózni ). -
félisten
-
mycso
veterán
válasz S e t h #19452 üzenetére
No, majd valamikor csinálok pár képet n4/s6 auto módban, ugyan azt fotózva.
A note4 kamerája nekem nagyon jónak tűnik, viszont az s6 képei szerintem még szebbek. Persze nincsenek egyforma képeim, de rajta leszek.Az s4 viszonylag sz@r képeket csinált, s3-al jobb képeket lőttem.
A galériás dologra.
Én is felhoztam párszor, hogy a fényképezőből tetűlassan nyílik meg a galéria, akár 20-30 másodpercet is elszöszöl. Majd miután megnyílt, újabb 5-7 másodperc mira nagyítani/lapozni tudtam.
Két note4-em volt, mindkettő ezt csinálta.
Most a harmadikat nyúzom és láss csodát ennél valóban csak 4-5 másodperc kell a galériába lépéshez és utána már csak 2-3 a továbbiakgoz.
Hogy ez mitől függhet nem tudom...“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
S e t h
nagyúr
Én lesegetem az S6 képeket és nagyon zavar, hogy semmi mélységük nincs a kompozícióknak, valamint úgy túl vannak élesítve, hogy már vágja a szemeimet.
Pár ember által lefikázott Lumia 930 képeit meg leesett állal nézem, mert szinte nem is kétdimenziós hatást keltőek és nincsenek is túlélesítve.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
S e t h
nagyúr
válasz Plazmacucci #19446 üzenetére
Normális böngészőt használni?
Opera,UC browser, DolphinThis signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
veterán
válasz zed juron #19448 üzenetére
A volt S6-om és a mostani Note 4-em kamerája között annyi különbséget tapasztaltam,hogy az S6 rosszabb fényviszonyok között világosabb képeket lő,világosabb videókat csinál,de ez nem meglepő az S6 f1.9,a Note f2.2.
Na meg egy hangyaf@sznyival gyorsabb az S6 fókusza videónál.
Nappal semmi különbséget nem vettem észre a képekben és videókban,ugyebár mind a két telóban IMX240 szenzor dolgozik. -
zed juron
aktív tag
válasz haligali72 #19443 üzenetére
Media Marktban lőttem képet S6-al, Note4-el és az akkori saját S4-el. Átöltöttem gépre őket.
Sorrend:
Note4 (910c)
S4
S6Ízlések és pofonok ezek szerint.
Évek óta "amatőr" DSLR fotós vagyok, pixel és dinamika vadász.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Most chrome-ról átálltam gyári böngészőre ami szebb is, gyorsabb is, de basszus, 10 percenként zárja be magát majd nyitáskor tölti újra. Mit lehet tenni?
-
N.GÁBOR
aktív tag
válasz haligali72 #19443 üzenetére
Plazmacucci, haligali72 köszi a válaszokat. Jogos a google, csak kezdőként gondoltam mégis megkérdezem a véleményeteket.
May the force be with you!
-
félisten
-
N.GÁBOR
aktív tag
Sziasztok!
Teljesen kezdő vagyok, egy közel 4 éves 3,2 colos Alcatelem van. Most azonban a cégünk adna egy szolgálati telefont. Ti melyiket választanátok:
- S6
- Note 4Előre is köszönöm a tanácsokat!
Üdv
GáborMay the force be with you!
-
S e t h
nagyúr
válasz Parallaxis #19433 üzenetére
Az utolsó képet nyitottam meg, az azonnal megjelent, galériát innen hogy nyitom meg? /egyébként quickpicet használok, galériát évek óta nem/
Csak hogy elborzadjak, de ahogy olvasom a hozzászólásokat a fél perces általánosítás túlzó volt.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Kleroo
veterán
1000+ kép, 1-1.5mp
szerk: SD-n az összes[ Szerkesztve ]
Hodor. Hodor? Hodooor!
-
Risard
aktív tag
Hogy jobb formázni a telót nincs rootolva!Gyári visszaállítás vagy recovery ből. Ha recovery akkor mit szabad törölni s mit nem?Segítséget köszi előre is.
-
datomi
tag
Ezt sajnos én is alá tudom támasztani
De együtt tudok élni veleXiaomi Mi 10 Lite 5G / Samsung Tab S5e
-
Janeway7
csendes tag
Kipróbáltam. 2105 kép. 6 másodperc. Legnagyobb felbontáson fotózok. De volt már benne 8000 kép is. Akkor sem volt 10 másodpercnél több. Vagy az enyém nagyon gyors, vagy a tied nagyon lassú, vagy azt a pár másodpercet érzed a valóságosnál jóval hosszabbnak.
-
hito
nagyúr
válasz Plazmacucci #19430 üzenetére
A szenzor felőlem maradhatna, mert még egy darabig jó lesz az. Ami fontosabb, hogy a lencse fényértéke lehetne 1.8 és a manual mód kerüljön bele. Ha ez a kettő megtörténik, egy szavam nem lesz.
-
félisten
válasz Parallaxis #19422 üzenetére
S805 jobb mint a 808 én úgy tudom. Tehát nem.
(#19425) S e t h
Ugye ez csak találgatás? Már mint a specifikációk. Senki sm tudja milyen kamera lesz benne. Attól még, hogy 16 megás még lehet másik szenzor nem? A kijelzőről el tudom képzelni hogy ugyan az.[ Szerkesztve ]
-
Kleroo
veterán
válasz S e t h #19425 üzenetére
IR-t nem nagyon értem. Nem is érdekelt korábban, hogy legyen, de most nagy megelégedéssel használgatom.
Pl elég feelinges 3 eszközt egy gombnyomással kikapcsolni.
Vagy páromnál a klímát az ágyból benyomnni/kinyomni mert a franc tudja hol maradt a távirányítója.Ez a Note5 elég fura lesz, kíváncsi vagyok mi lesz a pozitív lista. Valamivel muszáj robbantaniuk ennyi visszalépés mellé. Nekem még kinézetre se nagyon jön be ez az S6 style. Érzékelőt pedig illene váltani, bármennyire is remek....fejlődés van, mint mindig...
Hodor. Hodor? Hodooor!
-
S e t h
nagyúr
Most olvastam, nem igazán kötnék bele.
10 reasons not to buy the note 5
1. no microsd support
2. no battery swap
3. same display
4. no ir blaster
5. no waterproof
6. same camera
7. battery is only slightly larger than the note 4
8. no usb type c
9. full of bloatware
10. no front speakersThis signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
S e t h
nagyúr
válasz Parallaxis #19422 üzenetére
Fél perceket, az szép, ilyen nálam nem fordult elő, de van vmi statisztika erre nézve, hogy ez mennyire általános?
Csak azért kérdezem, hogy ez mennyire nálad jelentkező probléma, vagy másoknál is előfordul?
Nálam csak az alkalmazásváltó szokott késni(a leghosszabb idő talán 2-3 mp volt), illetőleg nem volt még androidos telefonom amiben a google play ne akadt volna.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Parallaxis
addikt
válasz haligali72 #19420 üzenetére
és venni középkategóriás belsővel egy csúcs G4 et,
Ez a vita egyre érdekesebb
A Note 4 meg belépőszintű hardver ezek szerint?--
S e t h:
Elhiszem, hogy a mai rohanó világban a tizedmásodpercek is számítanak
Apró bibi, hogy a Note 4-nél vannak olyan helyzetek, hogy nem tizedmásodperceket, hanem fél perceket kell várni, hogy történjen valami és ez egy elvileg flagshipnek nevezett eszköznél eléggé irritáló.
-
S e t h
nagyúr
Számomra az S-pen szolgáltatáscsomagjával a Note széria verhetetlen, egyszerűen nincs riválisa.
Elhiszem ha vki elégedetlen vele, főleg ha vki csak az aktuális flagshipre vágyakozva veszi meg és a lagok miatt hisztirohamot kap.
Aki folyamatosan cserélgeti a telefonjait, mert belső késztetést érez rá, az mindig is fog fikázni valót találni a korábbi telefonjainál.
Ez olyan mintha az összes korábbi barátnőmet folyamatosan fikáznám és a mostanihoz hasonlítgatnám, mindenki eldöntheti mennyire érett gondolkodás ez.
Egyébként a G4-ről, ha már annyira flamelni kell.Pro: éjszakai képek minősége
Kontra:
Nincs S-pen.
Szar aksi.
Számomra idegen ui.A fluiditást nem írom, mert egyelőre még vagyok annyira ura a saját időmnek, hogy ne remegjek azért ha vhol tizedmásodpercnyi késések vannak. Elhiszem, hogy a mai rohanó világban a tizedmásodpercek is számítanak hiszen egy nap így már akár másodperceket is veszíthetünk.
Summázva, nem én vagyok a célközönsége a G4-nek, de a statisztikákat olvasva az LG sem ilyen fogadtatásra számított, jön is ki az év végén egy még erősebb verzióval.
Na ki fogja majd akkor fikázni a G4-et?This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
legenda
válasz Plazmacucci #19398 üzenetére
a második 12 hónaphoz is csak a független készülékeket kell regisztrálni, a hazai szolgáltatós készülékekre regisztráció nélkül is adott alapban a 12 + 12 hónap.
az általad kért hivatalos infó itt; link
- a jótállási jegyen feltüntetett feltételek szerinti kiterjesztett jótállás érvényesítéséhez szükséges termékregisztrációt időben az adott termékre vonatkozó kötelező jótállás (alapjótállás) időtartama (vagyis az adott termék vásárló részére történő átadásától vagy, ha az üzembe helyezést a vállalkozás vagy annak megbízottja végzi, az üzembe helyezés napjától számított 12 hónap) alatt lehet megtenni
Abban az esetben, ha Ön a terméket nem regisztrálja a megadott időszakon belül, kiterjesztett jótállásra nem jogosult.
[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
válasz Szpisti #19403 üzenetére
Mindent be tudsz regisztrálni. A GSM bolti garis telefont is. Más kérdés, hogy elhajtanak, ha gond van vele.
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 3D nyomtatás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Riasztó topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Path of Exile 2
- Delta Force (2024)
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest