- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Honor 200 Pro - mobilportré
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
-
Mobilarena
sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ Note 3
Olvasd el a topik összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiskutya0
tag
válasz maximilian4 #27145 üzenetére
Kimondom iGO, iGO, iGO.
Ráadásul hivatalos, és kompatibilis a készülékünkkel. Igaz itthon használhatatlan, de volt egy időszak, hogy ingyen lehetett letölteni.[ Szerkesztve ]
-
kiskutya0
tag
válasz Tav-Csoves #24234 üzenetére
Keress vissza a tokkal kapcsolatban. Leírtam a véleményem. Amúgy nem víz, hanem időjárás álló. A qi töltést nem próbáltam ki (még akkor nem volt ilyen töltőm).
-
kiskutya0
tag
válasz bbubby00 #23317 üzenetére
Ne kínlódj már. Leveszed a telóról, szappannal átmosod, letörlöd a teló üvegét, ráteszed, rászívódik, de a víz miatt maradhat bubi. Kisimítod és kész. Az első alkalommal nekem tökéletesen rászívódott, de gondatlan voltam, és maradt alatta egy porszem.
[ Szerkesztve ]
-
kiskutya0
tag
Megbolondult a telefonom meg az órám. Ezért felraktam a gng1-et. Kernel vissza, root, ng1 kernel vissza, reset. Na innentől művel furcsaságokat. Készenléti állapotban lekapcsolja a wifit (így állítottam be). Ha sokáig készenlétben van a készülék, akkor ébresztés után nem kapcsolja vissza a wifit. A beállításokon belül sem tudom bekapcsolni. Viszont mégis működik, mert net van. Találkozott már valaki ilyennel?
-
kiskutya0
tag
válasz korcsillio #22860 üzenetére
Az árából, a ceruzából és a kinézetéből.
-
kiskutya0
tag
válasz gabesszg #22439 üzenetére
Ezt nézd át! Minden benne van. De neked gng1 rom van fent.
-
kiskutya0
tag
válasz vrgkrisztian #22171 üzenetére
Ha ilyen sok problémád van vele, ráadásul gyári garis, miért nem hívod ki a házhozjövőst? Mire elmegy, lessz egy új kinézetű telód.
-
kiskutya0
tag
válasz gabesszg #20836 üzenetére
Tempered glass 10h a Myscreentől. Április óta van fenn. Felrakása pofonegyszerű (ha elrontod visszaszeded és újrapróbálkozol). Egyszer kell megvenni. Ennyi idő alatt 2 fóliát használtam volna el. Ezen egy apró karc sincs. Miért nem tudnak ilyen üveget rakni a telókra?
-
kiskutya0
tag
válasz tomee007007 #20739 üzenetére
Ha jól tudom, az a csatlakozó a vezetéknélküli töltéshez van. A gyári hátlapban ilyen nincs.
-
kiskutya0
tag
válasz tomee007007 #20737 üzenetére
Nem! Tanuljátok már meg, hogy az NFC nem a hátlapban van, hanem az aksiban.
-
-
kiskutya0
tag
válasz ArthurMiller #19355 üzenetére
Te kértél ötletet. Nekem is dobálta a jelszavakat (főleg a szlovák rommal), de visszaraktam a xeh romot és azóta semmi ilyen probléma. Amúgy profilváltó progit használok, ahol az otthoninál be van állítva, hogy kapcsolja ki a mobilnetet és be a wifit. A másiknál fordítva.
-
kiskutya0
tag
válasz ArthurMiller #19349 üzenetére
Van rá megoldás. Kapcsold ki a mobilnetet.
-
kiskutya0
tag
válasz norbalia87 #19343 üzenetére
Úgy 10eFt környékén van. Ha a képeken a termék szerepel, valószínűleg eredeti (kínainak más a billentyűje), de nem biztos.
Vélemény:
1. Mint ahogy a megnevezésében is szerepel időjárásálló (nem vízálló). Nagy esőzés nem árt meg neki.
2. Wifi elmegy benne. Nem venni észre jelentősebb jelerősség vesztést.
3. Gsm. Itt már annál inkább.
4. Gps. Használhatatlan benne szabad ég alatt is.
5. Kijelző. Érintésre, ceruzára tökéletesen reagál a széleken is. A gg és a készülék üvege között olajfoltosodás van. Nem kicsi.
6. Hang. Mikrofon és a hangszóró jó, az alsó hangszóró viszont recseg a szigetelés miatt.
7. Gombok. Nagyon szuper.
8. Védelem. 2m magasból leejtve készülék sértetlen maradt.
9. Súly. Mintha +1.5 note3 lenne még nálad.De ez csak az én véleményem a tok használata után.
[ Szerkesztve ]
-
kiskutya0
tag
válasz buborekosviz #18410 üzenetére
Van rajta valamilyen fémes tok? Nekem nem szerette. Ue volt a problémám.
-
kiskutya0
tag
válasz Arolotifar #17966 üzenetére
Mivel official maradt a készülék, valószínűleg a következő frissítésnél visszaáll. Vagy ha felrakod rá a hivatalos romot. Mert ugye nem lépsz vissza verziót. De ez csak az én véleményem.
-
kiskutya0
tag
válasz Arolotifar #17937 üzenetére
Ez így igaz is és nem is. Ha 1024-gyel visszaszámolsz byte-ig, megkapod a 64GB 1 milliószorosát. Tehát van 1000 és 1024 is. De akkor is bosszantó, hogy lenyúlják a rengeteg tárhelyet. Nekem 59,46GB a SanDisk.
Éppen most felejtette el a wifi a jelszót. Azaz nem felejtette el, hanem hitelesítési hiba miatt nem csatlakozott. Amikor megnyitottam, hogy beírjam a jelszót, rögtön csatlakozott.
[ Szerkesztve ]
-
kiskutya0
tag
Sziasztok
A kartelteam üzletről tud valaki valamit mondani?
-
kiskutya0
tag
válasz Markizmark #17126 üzenetére
Vannak egyszínű (mielőtt valaki beleköt mind másszínű) képeim, azokon semmit nem látni. Remélem ez is ilyen lesz.
-
kiskutya0
tag
válasz Markizmark #17122 üzenetére
Amúgy az s3-aim is amoledesek (majdnem 2 éves), és nem kellett még szervíz hozzájuk. ( pedig nálam használatban voltak)
-
kiskutya0
tag
válasz Markizmark #17122 üzenetére
Nem nulla garisat . 24+2 hónap.
-
kiskutya0
tag
válasz apaszka #16863 üzenetére
Ha visszaolvasol, írtam, hogy nekem ilyen van (3 gyerek mellett kell). A cseppállóság (vízbe nem mertem még rakni) szigetelése miatt recseg a hang a lenti hanszóróból (ha befogod a rést, akkor jó). Az üveg és a készülék üvege között olajos foltosodás van. Már próbáltam mindennel tisztítani, fóliázni, de ua. A többi tulajdonságról nem tudok rosszat mondani. Még nem sérült meg a teló.
Még annyit, hogy a gps-t leárnyékolja elég rendesen.
A "van benne anyag" miatt a súlya is megvan. -
kiskutya0
tag
válasz ericdrawen74 #16179 üzenetére
Igen, jó bele.
-
kiskutya0
tag
válasz Zsirmanc #15775 üzenetére
Nekem ilyen van ezüst színben fekete gumival, ciklámen jack takaróval (brutál):
A telefon és wifi térerővátozás észrevehetetlen, a gps használhatatlan (sokkal hosszabb idő alat talál jelet)
Csak cseppálló. A GG és a készülék üvege között olajos foltozódás látható (bármivel tisztítom meg vagy fóliázom), de tökéletesen használható.[ Szerkesztve ]
-
kiskutya0
tag
Lenne egy kérdésem. A launcher miért nem frissíti a kihelyezett widgeteket? Egy ideig megy, aztán gondol egyet és onnantol semmi. Kitkat.
[ Szerkesztve ]
-
kiskutya0
tag
Az n9006-ról mi a véleményetek? 16gb-os.
-
kiskutya0
tag
-
kiskutya0
tag
Sziasztok
Elolvastam a 0. hozzászólást, és valami nem világos. Most akkor lehet rootolni knox ugrás nélkül, vagy nem?
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos cigaretta 🔞
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Dacia topic
- Hardcore café
- Home server / házi szerver építése
- Elemlámpa, zseblámpa
- Interactive Brokers társalgó
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- iPhone 13 ProductRed 128. GB Független
- Apple Iphone 16 plus 128gb fekete szinben TELJESEN UJ bontatlan FUGGETLENUL elado
- NOKIA G42 5G 6.56" 6/128GB Dual Sim törött de működő kijelző független dobozos eladó olcsón
- Xiaomi POCO X3 NFC 6/64
- Google Pixel 9 Pro, obszidián, 128 GB (kártyafüggetlen) ~2 év gari (26/11)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest