-
Mobilarena
sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ Note 3
Olvasd el a topik összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hitch
senior tag
Köszönöm a segítségeket. Sikerült.
-
Tav-Csoves
őstag
Mostanában elszaporodtak a hírdetések az egész oldalon, s a Note 3 topicot is elérte e hullám. Megkérnék mindenkit, hogy ha hírdetni, eladni, venni szeretne, nyomatékosan kérem, vegye igénybe a hardverapró-t ahol kiteheti a felkínált, vagy keresendő terméket.
A további off-ok, és hírdetések elkerülése érdekében kérlek titeket ezzel kapcsolatban itt ne, de privátban várom az észrevételeteket
Megértéseteket köszönöm!
((m.Sjani, szívesen))
-
törölt tag
válasz
Tav-Csoves #33362 üzenetére
Szia!
Bocsi a kései válaszért, sok volt a munka.
Mint végül kiderült, a 4+1 file-os rom feltétele utáni 2.8.7.0-ás TWRP-t nem szereti a teló, ahogy visszatettem a 2.8.6.1-et hiba nélkül csinál mindent, mint azelőtt. Így most már zökennőmentesen zakatol a CM12.1.
Nem tudna valaki ajánlani hozzá egy jó kamera appot? A google-féle eléggé gyönge, fapados.
tnilabk! Egyszerűen szuper a tárhelyed, bárki segítségére válhat. Csak gratulálni tudok hozzá!
És köszönöm a felajánlást, el sem hiszem, hogy ilyet is olvashatok az interneten. Szóval köszönöm(jük)!
-
-
slloyd
senior tag
Nekem ez van fennt 1 hónapja nagyon tiszta tok nélkül hordva 1 karcolás sincs rajta 9h 2.5d
Sőt feleségem xperia styl-ra is ilyet vettem
Még a képe is tisztább lett tőle komolyan! -
fujifilm1
senior tag
Sziasztok,
Valaki kérdezte hogy lehet a Lolit gyorsitani.
Két dolgot javaslok:1.) Állitsd be a settings/általános/fejlesztoi/Ablak animáció skálázása, (pontosabban mind a három animáciot!!), tedd 0-ra! Ez onmagában 10- 20% sebesseg novekedés érzetet okoz.
2.) Torolj/fagyassz mindent ami nem feltétlenul kell. Lássd a listát...Ez a lista azért nem teljes mert pár alkalmazást eleve ki is toroltem a rom-bol és nem kellett fagyasztani.
AllShare FileShare Service 2.1 (com.samsung.android.allshare.service.fileshare)
ANT + DUT 01.00.05 (com.dsi.ant.sample.acquirechannels)
ANT HAL Service 3.0.0 (com.dsi.ant.server)
ANT Radio Service 4.12.0 (com.dsi.ant.service.socket)
ANT+ Plugins Service 3.5.0 (com.dsi.ant.plugins.antplus)
BeaconManager 1.9.307237 (com.samsung.android.beaconmanager)
Beaming Service 1.3.2 (com.mobeam.barcodeService)
Biztonsági mentés 4.01.0.NZ (com.samsung.android.scloud.backup)
Blackmart 0.99.2.70B (org.blackmart.market)
BlurbCheckout 1.0 (Build 204) (com.blurb.checkout)
CatLog 1.6.0 (com.nolanlawson.logcat)
Exchange-szolgáltatások 5.0.0.0200 (com.android.exchange)
Galaxy Apps 15050605.05.014.1 (com.sec.android.app.samsungapps)
Gyerek mód 2.0.01 (com.sec.kidsplat.installer)
Gyors kapcsolódás 1.9.3072379 (com.samsung.android.sconnect)
Health Service 2.0.0.010 (com.sec.android.service.health)
Javasolt alkalmazások 1.0 (com.sec.android.pagebuddynotisvc)
Közeli eszközök 2.1 (com.samsung.android.nearby.mediaserver)
MailWise 3.1.10 (com.syntomo.email)
My Magazine 3.0.0 (sstream.app)
Második óra (digitális) 1.0 (com.sec.android.widgetapp.dualclockdigital)
Nearby Service 2.2 (com.samsung.android.allshare.service.mediashare)
Quick Glance 1.0 (com.sec.android.app.GlanceView)
S Beam 2.5.0 (com.sec.android.directshare)
S Fordító 1.2.93 (com.sec.android.app.translator)
S Health 3.5.4.0081 (com.sec.android.app.shealth)
S kereső 2.700 (com.samsung.android.app.galaxyfinder)
S Voice 11.2.2.0 (com.vlingo.midas)
Samsung account 2.1.0102 (com.osp.app.signin)
Samsung billentyűzet 4.0 (com.sec.android.inputmethod)
Samsung Cloud Data Relay 3.06003 (com.samsung.android.scloud.auth)
Samsung Cloud Quota 1.6.17 (com.samsung.android.scloud.quota)
Samsung Galaxy 1.3.5 (com.sec.android.app.sns3)
Samsung GALAXY Apps Widget 2.02.59 (com.sec.android.widget.samsungapps)
Samsung Print Service Plugin 2.02.150410 (com.sec.app.samsungprintservice)
Samsung Push Service 1.3.3.3 (com.sec.spp.push)
Samsung Számla 2.01.26 (com.sec.android.app.billing)
SmartcardManager 1.7 (com.sec.smartcard.manager)
SmartcardService 3.1.0 (org.simalliance.openmobileapi.service)
SmartClipProvider 1.0 (com.samsung.android.provider.smartclip)
Snapseed 2.0.4.104501990 (com.niksoftware.snapseed)
Speedtest 3.2.13 (org.zwanoo.android.speedtest)
Szoftverfrissítés 4.21.1.141251 (com.wssyncmldm)
Szoftverfrissítés 4.21.1.141241 (com.sec.android.fotaclient)
Unified Daemon(EUR) 150119.01 (com.sec.android.daemonapp)
Utazás háttérkép 1.0 (com.samsung.android.service.travel)
Wi-Fi Direct 2.1 (com.samsung.android.app.FileShareClient)
Wi-Fi Direct megosztása 2.1 (com.samsung.android.app.FileShareServer)Üdv,Robi
-
-
berigazek
őstag
válasz
twollah1976 #33377 üzenetére
Bocsika..elírtam...közben dolgozom...,,tévedni emberi dolog",nem?
Van OTG kábelem,de minek cipeljek hozzá egy külső tároló?tEbben van a lényeg,azaz a belső memóriakártyán ... -
berigazek
őstag
válasz
twollah1976 #33375 üzenetére
Van mentés,de BLUE-RAY lemezen ,azért nem cipelem magammal mindig azt
Most beinvesztáltam egyre,majd meglátjuk milyen lesz...találtam a MediaMarktban 49.-eurért Samsung EVO Class 10 SDXC UHS-1-es memóriakártyát...
-
berigazek
őstag
válasz
gyuri81 #33373 üzenetére
Hehe..tudtam,hogy ez lesz az első kérdés
Fele videók és zene lesz
Amúgy a német Fórumokon és az XDA Developers-en is azt olvasom,hogy müködik.Igaz nekem még az SVA JB ROM van fent,de stabil 2 éve,azért nem bántom...Veszek egy Samsung EVO SDXC UHS-1 kártyát,most itt kint Németországban 66,-eur a Saturn-ban és gari is van rajta... -
berigazek
őstag
Üdv Mindenkinek!
Rég jártam erre,mert nem volt időm sem,no meg bajom sem mindjárt 2 év alatt a Note 3-sommal,de viszont volna egy kérdésem,lehet,hogy tudtok segíteni nekem.
Első perctől 64 Gb-os micro SDHC memóriakártyával használom a telefonomat,de lassan kinőttem.Tudom,hogy csak gyárilag ennyit írnak,hogy csak a 64 Gb-ig kezeli a kártyákat,de valaki próbálta-e már,kezeli-e a 128 Gb-sat?Voltak olyan telefonjaim régebben.amelyek legtöbbször kezeltek nagyobb kártyákat,mint amit a gyártó előírt.Sajna nincs módom kipróbálni egyet sem az üzletben.Segítségeteket megköszönném! -
Találtam egy érdekes hibát a gmail-ben. Ha megvan nyitva a gmail és megnyomjuk a Home melletti Menü gombot, akkor onnantól kezdve nem működik a Vissza gomb
-
Pörög a topic rendesen!
)))
-
törölt tag
válasz
Tav-Csoves #33351 üzenetére
Hello!
A 4+1 file-os módszert választottam, ment is hiba nélkül minden. Most viszont feltettem a TWRP-t, és nyomtam neki egy wipe data, system, cahce, dalvik-ot, de meglepően hosszas ideig csinálja a dolgát, és vége is szakad ezzel a hibaüzenettel: E: Unable to mount the storage.(cache résznél dobta)
Mi lehet a probléma?
-
lasse001
senior tag
Valaki rakta már fel az új xeh romot. Jó benne az újracsatlakozás a bluetoothnál?
-
szabog74
aktív tag
vennék még egy akksit a telefonba. olcsó és megbízható forrást tudnátok ajánlani?
-
Zsirmanc
aktív tag
válasz
gyuri81 #33355 üzenetére
Igen. Tisztábbnak tűnik, mint a másik. Átlátszóbb. Nehéz megfogalmazni. Nekem volt ilyen is, olyan is. H+ al kezdetm és rendeltem egy másikat, mert szerviz miatt leszedték a telórol. Nem figyeltem és sima H-t rendeltem. Feltettem és akkor néztem, hogy nem annyira kristály tiszta. Ne úgy értsd, hogy matt, vagy homályos, de a H+-os az olyan ragyogóan kristály tiszta és mivel lekerekitett is a széle 2,5D hatású. Szebb na, az a lényeg, szóval ha találsz olyat jó áron, akkor inkább azt vedd.
-
érdemes ezt a üvegfóliát megvenni?
Galaxy Note 3 N9000 Nillkin Tempered Glass Screen Protector Tide
-
törölt tag
Üdv!
Egy ilyennel probálkoztam, de nem jól sült el a vége. Odin fail!-lal elszáll. Viszont a rendszer elindul, csak halál gagyi(wifi nem kapcsolható be...). Hogyan tudnék visszatérni a jól megszokott CM12.1-hez? TWRP nem engedi a CM-et telepíteni, se format /cache, stb. ext4 hibát ír.
N9005, független, ODIN/TWRP működik.
Köszönöm a segítséget!
-
Weeman1
veterán
Valaki kipróbálta?
-
laci0530
senior tag
Na így már hátha beágyazható a kép:
-
laci0530
senior tag
Srácok, külső háttértárat/pendrive-ot mekkora méretig kezel a telefonunk usb otg-n? 256 GB még megvalósítható?
-
Feltettem egy pár napja az új Nordic rom-ot, de az ég világon semmi változást nem vettem észre.
-
Tav-Csoves
őstag
összefoglaló frissítve: hozzáadtam a "Custom ROM flashelése" ill, mentés, és visszaállítás (TWRP-ben) almenüvel.
-
morgulfz
tag
Sziasztok! Tutira volt már ez a kérdés de nem találtam. Mekkora memóriakártyát tud maximálisan kezelni a telefon? 64 v 128 GB?
Köszi -
-
Garada
őstag
Nos gondoltam megírom a probléma megoldását követően a hiba forrását mert hátha másnak is jól fog jönni az információ.
Nos a telefonon 5.0 fut és adott esetben a MIUI még régebbi alapokra építkezik ezért nincs lehetőség már sajnos 5.0 alá menni és ez a hiba régebben is több készüléken előfordult hogy nem volt lehetőség 4.4.2-ről 4.3 ROM-ot feltenni. Egyenlőre úgy néz ki meg lesz várva az hogy 5.0-ás MIUI megérkezzen a telefonra mivel a gyártó több saját telefonja is már erre a rendszerre építkezik addig pedig egy másik Custom ROM van használatban. -
Garada
őstag
Üdvözletem, ismerős megkért, hogy rootoljam a telefonját mivel már egyáltalán nem él semmilyen garancia rá.
Elég sokszor csináltam már különböző készülékeken és eddig nem ütköztem még ilyen problémába.
Samsung Galaxy Note 3 N9005-ös készülékről van szó.Az alábbi hibaüzenet után egyszerűen úgy érzem, hogy megakadályozza hogy a custom rom betöltésre kerüljön. (MIUI 7)
"kernel is not seandroid enforcing"
Van bármilyen megoldás is ennek a hibaüzenetnek a javítására?
-
Chrys_
addikt
válasz
Tav-Csoves #33314 üzenetére
A knox 0. Nem tudtam, hogy mi a helyzet 5.0 -> 5.0 csere esetén. Akkor visszarakom a 4.4.2-t, és minden megy a szokásos úton.
-
Tav-Csoves
őstag
válasz
Chrys_ #33313 üzenetére
A root mindenképp elveszik!
Ha a knox számlálód 0-án áll, akkor mindenképp KitKatra kell visszatérned, azt rootolni, aztán mobile odin pros megoldás...
Máskülönben ha a supersu-t felflasheled odinból az új romba, akkor a knox ugrik.Ha a knoxod ugrott régebben, akkor flasheld fel a kívánt romot odinnal, és mehet a supersu odinnal.
Ha ez nem menne, akkor Kitkat, majd rá a kívánt rom, aztán úgy flash a supersu odinnal. -
Chrys_
addikt
5.0 POF ROM van a készüléken, root-tal Knox 0x0. Valamiért mindig lefagy a Samsung billentyűzet, ezért kellene egy reset. De akkor már kipróbálnám, a BOI rom-t. Ekkor elég az új rom-t felrakni és megmarad a root, vagy mobile odin-nal a rom-t és a supersu file-t, vag vissza kell állni 4.4.2-re és onnan megint az ismert úton 5.0-ra?
Erről nem láttam infót az összefoglalóban (lehet csak elnéztem), ha nincs benne, akkor ezt is bele kellene rakni. -
Tav-Csoves
őstag
Akinek nem működik a gps-e, az írja felül a /etc/gps.conf filet ezzel:[link]
Nekem csak azután látott műhódot. -
geryboro
senior tag
vettem egy ilyen tokot.
szép és jó meg minden, de a kitámasztó aránytalanul van elhelyezve a tokon a készülék méretéhez és súlyához képest, így hátradől.
fordítottam rajta, de így meg az illesztés nem az igazi.gondoltam szólok, nehogy más is ebbe a hibába essen.
-
Lacko84
aktív tag
Üdv. Ma érkezett vissza a szervizből a teló, mivel 3-jára kellett javítani kijelző miatt. Sajnos most el is vitték bevizsgálni de 3 nap alatt kész is lett. Tudnátok árat mondani mennyiért érdemes meghirdetni és hol eladásra? Telekomos, 6 hónap gari van még rá. Összes tartozékkal, karcmentes új kijelzővel.
-
lefkosia
őstag
válasz
Tav-Csoves #33294 üzenetére
Köszönöm segítségedet
-
kisninja
őstag
Viszont nekem úgy tűnik kit kat alatt jobban merül a telefon, viszont itt van root.
-
Weeman1
veterán
válasz
Tav-Csoves #33262 üzenetére
Hát én is felraktam az Aryamod 7.3-at de nem tetszett.
Most rakom vissza a 7.2-t. -
zsoltix
tag
válasz
Tav-Csoves #33301 üzenetére
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Note széria harmadik tagja hardveres szempontból egy kisebb erődemonstráció, de egyedi szoftveres képességei miatt több is annál.
- iPhone topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Spórolós topik
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mercedes topic
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Flip6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- AKCIÓ! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E744 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 14" HD+ I DP I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest