- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Újabb fotó mutat Pixelre hasonlító iPhone 17 Air hátlapot
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Megjöttek a Redmi Note 14-es telefonok Magyarországra, ennyibe kerülnek
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 12 - az izmos 12
-
Mobilarena
sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ Note 3
Olvasd el a topik összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
janaman01
addikt
válasz slloyd #35077 üzenetére
Jónak tűnik , igen ! Nem az a fajta amit én vettem. Majd irj egy véleményt ha megérkezik !
Seger: ami xda n van fent miui 7 es custom, azt próbálrad már?
Ja most látom....az a fentebb emlitett rom...oké akkor nem[ Szerkesztve ]
/tudom hogy nincs igazam, de attól még nem tévedek/
-
janaman01
addikt
válasz slloyd #35075 üzenetére
Én már kettő db feketetét téptem mert kinyomta a hátlapot
na most létezik olyan amiben benne van az nfc és a wireless charger is ( pl ha utángyártott akkut használ valaki és abban nincs nfc) és ugye a szimpla wireless receiver, ami most neked is kell azon csak oldalt van érintkező. Az nfc s változaton oldalt is meg felül is...
én valami 8-900 ft ért vettem...[ Szerkesztve ]
/tudom hogy nincs igazam, de attól még nem tévedek/
-
janaman01
addikt
válasz slloyd #35073 üzenetére
Semmi gond :ĺ ha görény akartam volna lenni csak azt irtam volna hogy azért nem tölt mert az nfc t nem kapcsoltad be a telón
szvsz ne a lególcsóbbat vedd mert azok kinyomják a hátlapot....valaki linkelt be világos (fehéret) szinűt állitólag azok vékonyabbak../tudom hogy nincs igazam, de attól még nem tévedek/
-
Peterson_
addikt
válasz slloyd #35069 üzenetére
Az NFC(Near Field Communication) nem a töltésért felel.
Az arra szolgál, hogy kis hatótávon tudjon kommunikálni a technológiával kompatibilis eszközökkel.
Ami neked kell, az egy wireless toltővel kompatibilis hátlap, akár gyári, akár utángyártott.
Gyuri, gabi:
-Érti, érti, le voltam maradva, nem voltam tájékozódva😣😬😆Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
janaman01
addikt
válasz slloyd #35069 üzenetére
Az nfc , az nfc...a vezeték nélküli töltés az más tészta ...nfc pad nincs tehát az akkuban lévő nfc t nem tudod vezeték nélküli töltésre birni.
ha úgy akarod tölteni akkor venned kel egy gyari hátlapot ami vastagabb (tartalmazza az nfc t és a wireless töltő tekercset) vagy külön a hátlap alá rakható qi receivert.../tudom hogy nincs igazam, de attól még nem tévedek/
-
-
-
Tav-Csoves
őstag
válasz slloyd #33818 üzenetére
Javaslom, hogy ha beégett kielzőket szeretnél látni (ami már tényleg nagyon durván beégett ) s ha budapesti vagy, akkor látogass el az Alle központi T-mobile üzletébe.
Képzelj el egy fehér falat, amin samsung telefonok sokasága csüng, s olyan szinten be vannak égve, hogy már szellemképesek.
Tehát igen, biztos, hogy romlani fog majd.
Megvan az amoled előnye, (gyönyörű színek, éles képek, fekete színnek tényleg 0 a fogyasztása) s hátránya is (drága(persze ez relatív) és beég egy idő után... -
apaszka
veterán
válasz slloyd #33766 üzenetére
Volt Note3 asom, vagy is az asszonynál még meg van.
Én váltottam anno, és mondom neked
Jobb
-kamera jobb sokkal
-gyors, főleg az új ROM nagyon jó lett
-támogatás még van a hárommal szemben tovább
-ujjlenyomat olvasó nagyon hasznos és jóNegatívum
-a fém keret kényes, de polírozható
-Nincs root KNOX ugrás nélkülAz ára viszont használtan már elég közel van a kettőnek egymáshoz, így már nagyon megéri váltani szerintem!
Persze ez az én véleményem....
Én szeretem nagyon a négyet.https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
geryboro
senior tag
válasz slloyd #33770 üzenetére
alap járaton is fűt a telefon elég rendesen.
a másik, nem látom értelmét az oc.-nek mert 2.3Ghz nagyjából mindenre elég, undervolttal még pár száz Mhz-et ki lehet tapsolni a kicsikéből hogy élvezhetőek legyenek a dolgok 2.5-Ghz-ig, de tény és való hogy hevűl rendesen a telefon, na és persze az akksit jóval hamarabb megeszi.
az a feletti órajel teljesítmény-fogyasztás arányban már nem kifizetődő.a túlmelegedésről pár 10 oldallal korábban írtam tapasztalatot, hogy max 80fok-ig engedi a telefon hevűlni a CPU-t, utána hyszterezi.
egyfajta throttling, autómatikusan vissza veszi a feszt.
maghőmérséklet max100fok.a vérpistik inkább próbálkozzanak undervolttal hogy kevesebbet egyen a készülék, de mondjuk a képernyő használat mellett elenyésző a nyereség.
Mondjuk én is azért vettem meg mert SAMOLED meg a fekete az fekete, ott nem pazarol a kijelző, meg energiatakarékos, hát ebben csalódtam.
a beégésben meg szerintem elég nagy szerepet játszik a fényerő is.
2 éves a készülékem, és eddig azt tapasztaltam hogy képernyőtesztben a kék tesztnél az állapotsáv széle halványabb.
nem nagy dolog, nem is csipi a szemem, de ilyenekre lehet számítani.[ Szerkesztve ]
Θ[Everything that has a beginning, has an ending.]Θ GRP
-
Tav-Csoves
őstag
válasz slloyd #33766 üzenetére
Nagyon nem javaslom a processzor túlhúzását!!
Könnyen felsűlhet a telefon.
Nem véletlen szabályozzák be a CPU-t egy bizonyos szintre!
Olvasd el ezt a hozzászólásom, s megérted. -
HAX
tag
válasz slloyd #33687 üzenetére
Igazad lehet, érintkezési hiba lehet a töltőportnál a telefonban mert ha mozgatom akkor egy idő múlva megtalálja magát és tölt.
Viszont nem hiszem el, hogy megint ez a probléma, előtte már 2× lett kicserélve ugyan ilyen hiba miatt a csatlakozó (pedig nem barbárul teszem fel töltőre) csak most azt hittem, hogy a szoftver a hibás.
Ha már itt tarunk hanyadik ilyen után cserélik ki a telefont?
Peterson_:
Nálam tegnap produkálta az újraindulós hibát a töltőn, eddig még nem volt ilyen.[ Szerkesztve ]
-
twollah1976
őstag
válasz slloyd #33621 üzenetére
Akárki akármit mondd, a Note 3 hatlapja
nekemcsúszós.
Volt S3-mam és annak a gyári hátlapja egyáltalán nem csúszott.Nem izzadós a tenyerem.
Anno amikor megvettem a Note 3-at megfogtam és egyből éreztem, hogy ez így nem lesz jó.
Pár órával később már rajta volt egy gagyi S-Line szilikon tok és kicsivel nyugodtabban fogtam a telefont.\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
erik88
aktív tag
válasz slloyd #33621 üzenetére
A fekete meg a fehér is fogásra ugyanaz...
Szerintem azert szar mertilyen a tapintasa. Amugy jol nez ki de ha az ember megfogja akkor erzi hogy ez nem valami jo lersze azon kivul hogy se karcot se ujlenyomatot nem gyujt. Akkor csinalhattak volna olyanra mint a oneplusone-nak amilyen van. Na annak akkor lett volna tapintasra is bor hatasa . -
geryboro
senior tag
válasz slloyd #33557 üzenetére
Én pedig G2-ről és S4 LTE+-ról jöttem át Note 3-ra és az alábbi eltéréseket tapasztaltam.
G2 pro:
multifókuszos és manuális fókusszal valamint OIS kamera visz mindent.
ehez képest az S4 meg a Note 3 kamerája körökre el van maradva.
készülék összeállítása téren is az LG visz mindent, az S4 olyan mint egy bucsus szappan,
a Note 3 pedig egy Slim cigis doboz, bár ez is jobban össze van rakva az S4-nél.
akksi téren is köröket vert mind kettőre a G2.
azért cseréltem le mert 16Gb belső tárhely, amiből 11,5Gb felahsználható, rápattintott az ember
1-2 progit, offline GPS-t és néhány zenét valamint kb 10 perc UHD videót és sírt a telefon hogy
nincs hely a belsőtárhelyen.(ez a halála.)
szerettem a kijelzőjét is (True HD-IPS + LCD) gyönyörű, de Super AMOLED párti vagyok.
a háttérvilágítás nagyon tudott zavarni, főleg Day Dream-nél.
az S4 ahoz képest hogy Super AMOLED-es kijelzővel rendelkezik, akku téren veszteségesebb volt,
és ráadásúl nem is kevéssel.
de milyen érdekes hogy a G2-t úgy tüntetik fel hogy 2.26Ghz CPU, míg az S4 LTE+ és a Note 3 2.3Ghz-el rendelkezik, pedig mind a 3 platform 2.26Ghz-en pörög, ráadásúl a SoC is ugyan az.
+1Gb RAM a Note-nak, S-Pen, micro USB 3.0 nagy kijelző, ennyi.
csúcskategória.(nem mai, de az )ráadás kérdés. Galaxy S5 vagy Note 3?
[ Szerkesztve ]
Θ[Everything that has a beginning, has an ending.]Θ GRP
-
gipsztigris
addikt
válasz slloyd #33555 üzenetére
Most akkor G2 vagy Sony?
Nekem pont az ellenkezője a tapasztalatom. Z1Compact van az asszonynak, fiamnak G2, a haveromnak Z2, én pedig OnePlus One-ról nyergeltem Note3-ra. Semmivel sem érzem lassabbnak az említett telefonoknál. Az akkuidőben elég gyengén teljesít a Note3, de egyebekben minden rendben…. Szerintem."Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
törölt tag
válasz slloyd #33406 üzenetére
Nekem sikerült megcsinálni. Igen, a takarítás a legrosszabb. Por nincs, de egy kicsit foltos, de szerencsére nem észrevehető, csak ha kikapcs képernyő és ha úgy törik rajta a fény. A porra egyszerű megoldást választottam, elektromos cigi és vizipipa bedurrantottam és szépen megkötötte a port. De a fürdő nagy segítség egy kiadós fürdés után, ott se sok por van. De a por bejutás felhelyezés után például a választott felrakás módonként változik.
[ Szerkesztve ]
-
xtend
senior tag
válasz slloyd #33102 üzenetére
Szvsz ez a teló még fog kapni legalább 1 frissítést
Más: amit kérdeztem a panorámás képről magamtól rájöttem a válaszra. Vannak bizonyos panoráma képfeltöltő oldalak, oda kellett feltölteni és már is f@szán működik....ugye telóval annyival jobb, hogy giroszenzor van a telón így amerre forgatod a telót arra forog-mozog a kép is
Egy kis érdekesség (videó elindítása után forgasd ide oda a telót): [link] -
twollah1976
őstag
válasz slloyd #33102 üzenetére
Felejtsd el.
A Samsung kilökte a népnek a Lollipopot, olyan amilyen állapotban és magasról tesznek rá.
Ha nem vetted volna észre az az üzletpolitikájuk, hogy vedd meg a legújabb csúcs telefont és kapsz rá új Androidot.\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
Carline
őstag
válasz slloyd #32856 üzenetére
A samsung szervizelésével abszolút nem vagyok megelégedve. TMX-be vitték az S4-emet ami be sem kapcsolt. Visszaküldték egy hét után hogy a hiba náluk nem fordult elő, más ugyanilyen tipusú telefonnal összehasonlították és nincs rendellenes viselkedése. A szállító dobozból való kibontás után ugyanazt az agyhalott telefont kaptam vissza.
Küldtem újra vissza.
Szóval ha a főpanelcserés telefonnal nem foglalkoztak, akkor majd az ilyen egyszerű hibára (amivel foglalkozni is kellene) majd csinálnak valamit?
Visszaküldik egy FR után, hogy náluk minden szép és jó...˙ɐʌloɹoslǝɟ ʞɐuuɐʌ ʞouoɟǝlǝʇ ɐ ɹɐɯ ɐɯ 'ʞɐʇloʌ ᴉɐʇɐpɐ ƆԀ sǝ doʇdɐl ɐ uǝƃǝɹ ʇʇI
-
Shinnokina
tag
válasz slloyd #32848 üzenetére
Mitől lenne hardverhibás? Annak hamarabb elő kellett volna jönnie, nem? Egy éve megvan, kitkat alatt semmi baja nem volt... Az összes probléma pár nappal a lolli felrakása után jött elő. Nemvolt leejtve, megkarcolva, ma is pont olyan állapotban van, mint amikor kivettem a dobozból. Vigyáztam rá elég rendesen, egy porszem sincs rajta.
Xiaomi 11 Lite 5g NE - és zöld :)
Új hozzászólás Aktív témák
- Assetto Corsa EVO
- Milyen légkondit a lakásba?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Renault, Dacia topik
- Kuponkunyeráló
- Chernobylite 2: Exclusion Zone - Válthatunk a külső és belső nézet között
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- Az Office-t is elengedi a terméktámogatás nélküli Windows 10-en a Microsoft
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Bomba áron új, bontatlan, iPhone 15 kártya-független, apple világgaranciával
- Ú, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 14 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Iphone 12 128 GB kártyafüggtlen
- OnePlus 12 16/512GB Új állapotban 12hó jótállás+Áfá-s számla!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest