- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Apple Watch
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ Note 3
Olvasd el a topik összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisninja
őstag
Mit lehet tenni ha (Droid 5.0 kernel 3.4.0-3643614)
Minden újraindításnál elfelejti a wifit jelszókat.... -
kisninja
őstag
Még egy kérdés de lehet semmire sem kapok választ. Kitkaton is és lolin is mdnsd zabálja az akkum mi a tököm ez friss op rendszer.
-
kisninja
őstag
válasz
kisninja #37746 üzenetére
Bocsi megcsináltam mai az összefoglalóban van frissítettem lolira és rootolt. Viszont hogyan lehetne kiküszöbölni, hogy ne felejtse el a wifi jelszavakat újraindítás után ? Illetve nekem nagyon furán megy a BT és sajnos a kitkatnél is, van eszköz amit lát van amit nem illetve eléggé keserves a kommunikáció is. Lehet megdöglött ?
-
kisninja
őstag
No anno én is a GPS miatt tértem vissza 4.4.2 re mert azt hittem az 5 ös a szar. Igaz lett rootom viszont ez a rom kurvára nem kezeli a BT nem talál semmilyen eszközt stb... Van e 5 ös ami gyári samu és rootolt és nem ugrik a knox ?
Na a GPS, nekem szét kellett szednem a telefont és a az antenna csatlakozóit kijjebb hajtottam. Na innentől kezdve van jel. Ugyanis hiába raktam vissza a régebbi romot azzal is harmatgyenge volt a jel és dobálta is. Szétszedés után megjavult.(most néztem még szépen talál jelet gyorsan lakáson belül.)
-
kisninja
őstag
Sziasztok telorol vagyok.... Anno felraktam még év elején az az vissza a rootolt 4.4.2 es droidot az itteni elírás alapján. Most ütköztem olyan problémába hogy a BT nem az igaz alig akar párosodni a készülékekkel és néha nem is látja. Pl: samsung level box mini. Van valami 5 letetek ? A root fontos a call recorder miatt.
-
kisninja
őstag
Viszont nekem úgy tűnik kit kat alatt jobban merül a telefon, viszont itt van root.
-
kisninja
őstag
Nos visszatértem kitkatra köszönöm tnilabk -nak a videót
Hát a GPS em nem lett jobb ugyanúgy nem talált semmit. Szétszedtem visszahajlítottam az antenna csatlakozót és lám jó lett. Itt van root knox 0x0 ha itt nem merül nagyon akkor maradok ezen.
-
kisninja
őstag
Sziasztok rég jártam erre de rákérdezek mert konkrét választ nem találok.
Független a notom T-s simmel és mióta loli van a GPS használhatatlan nagyon gyengén látja a jelet kocsiba az ablak kötelében 4-5 másodpercenként eldobja a jelet belül meg nulla.
Kérdésem mi lehet a hiba ? -
kisninja
őstag
Reménykedtem abban az kurv@ FM rádióban.... de ebben sincs.
-
kisninja
őstag
Sziasztok lenne egy kérdésem ami eléggé idegesít a telomba. Ha fényképezek eléggé lassan készíti és ha töltés csík előtt elmozdítom (hang után) akkor a mozdult képet készíti el mintha töltés közben fényképezne.
Emiatt eléggé sok rossz képet csinálok, ezt kilehet valahogy küszöbölni ? -
kisninja
őstag
válasz
Peterson_ #19797 üzenetére
Nekem is eldobja a hálót néha rossz lefedettségű helyeken.. Pl nekem nincs haver Z1 én van aztán ugyan ez fordítva nekem van neki nincs... Ugyanúgy tmobosok vagyunk... De megnyugodtam nekem azé többet van térerőm
Viszont ha telefonálok akkor a teló akkor is hálón marad és megyeget a beszélgetés miközben készenlétben már rég ledobná..
Wifi jelszó felejtés nekem is van és nagyon bosszantó
-
kisninja
őstag
Sziasztok lenne egy kérdésem. Miért veszti el időnként az összes wifi jelszót ?
-
kisninja
őstag
Régi S3 tulajokat kérdeznék. Nekem olyan mintha a Note3 nak gyengébb lenne a térereje. T-s vagyok.
Pl Gyönkről jövök haza és vannak pontok ahol megszűnik a mobil hálózat. Más is tapasztalt ilyet ? -
kisninja
őstag
Kövezzek meg megesküdtem volna rá hogy hallom a második feled, BOCSÁNAT most volt időm meghallgatni. Legközelebb kussolok.... sorryyy
-
kisninja
őstag
válasz
Parallaxis #14400 üzenetére
Nem nem rootolt csak független.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Note széria harmadik tagja hardveres szempontból egy kisebb erődemonstráció, de egyedi szoftveres képességei miatt több is annál.
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Amatőr csillagászat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Autós topik
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- EAFC 25
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Flip6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- 16TB 0 nap Seagate Exos X16 Enterprise HDD több db.
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 8100 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Bitfenix Neos 500W
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraGear Gaming Monitorok: ÁRZUHANÁS -30%
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest