- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Megjöttek a Redmi Note 14-es telefonok Magyarországra, ennyibe kerülnek
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ Note 3
Olvasd el a topik összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Carline
őstag
válasz gyuri81 #34028 üzenetére
Elvileg csak webshop rendelés. Pick-pack pontra vagy házhozszállítva 950Ft, T-pontra ingyenes a kiszállítás. Utánvéttel az átvételkor is tudsz fizetni.
Még házhoz (vagy melóhelyre) kiszállítva is jó áron van.
Egyesek az aprón dupla áron kínálják ugyanezeket...Tavaly black friday alkalmával voltak tartozék leárazások is a Telekom webshopban, szóval ha vársz vele, lehet még ennél is jobb áron tudod elcsípni.
[ Szerkesztve ]
˙ɐʌloɹoslǝɟ ʞɐuuɐʌ ʞouoɟǝlǝʇ ɐ ɹɐɯ ɐɯ 'ʞɐʇloʌ ᴉɐʇɐpɐ ƆԀ sǝ doʇdɐl ɐ uǝƃǝɹ ʇʇI
-
Carline
őstag
válasz apaszka #34025 üzenetére
A Nokia kb. két méter hosszú madzagot ad a töltőhöz, de csak azzal lehet tölteni valamint max. 750mAh a kimenete.
A Samsungét microusb madzaggal lehet üzemeltetni akár egy PC usb portjáról akár mobil töltőről és ha jól emlékszem max. 1Ah volt a leadott teljesítménye.
Mindkettő tetszett nekem. Az S4-el a Samsung töltőt is eladtam, most a Nokiát használom és teljesen rendben van az is.˙ɐʌloɹoslǝɟ ʞɐuuɐʌ ʞouoɟǝlǝʇ ɐ ɹɐɯ ɐɯ 'ʞɐʇloʌ ᴉɐʇɐpɐ ƆԀ sǝ doʇdɐl ɐ uǝƃǝɹ ʇʇI
-
Carline
őstag
válasz gyuri81 #34021 üzenetére
Telekomnál is van két jó ajánlat.
Az egyik egy fehér S4 töltőpad készlet, melyből a fehér hátlapot eladva még a költséget is lejjebb viheted: [link]A másik meg a Nokia DT-900 vezeték nélküli töltőpadja. Most csak sárga és piros van olcsón: [link]
Ennél egy külön adapter is van a csomagban, mert nem microusb-s a csatlakozója.[ Szerkesztve ]
-
Carline
őstag
válasz Weeman1 #32861 üzenetére
Előtte egy hónappal házhoz jövő szervízelés volt főpanel cserével. Újból azt kértem de bevitték a telefont futárszolgálattal. S4 snapdragon 800as teló volt.
Szervizes srác elmondása alapján sok S800nak volt olyan baja hogy alaplapot kellet cserélni.[ Szerkesztve ]
-
Carline
őstag
válasz slloyd #32856 üzenetére
A samsung szervizelésével abszolút nem vagyok megelégedve. TMX-be vitték az S4-emet ami be sem kapcsolt. Visszaküldték egy hét után hogy a hiba náluk nem fordult elő, más ugyanilyen tipusú telefonnal összehasonlították és nincs rendellenes viselkedése. A szállító dobozból való kibontás után ugyanazt az agyhalott telefont kaptam vissza.
Küldtem újra vissza.
Szóval ha a főpanelcserés telefonnal nem foglalkoztak, akkor majd az ilyen egyszerű hibára (amivel foglalkozni is kellene) majd csinálnak valamit?
Visszaküldik egy FR után, hogy náluk minden szép és jó...˙ɐʌloɹoslǝɟ ʞɐuuɐʌ ʞouoɟǝlǝʇ ɐ ɹɐɯ ɐɯ 'ʞɐʇloʌ ᴉɐʇɐpɐ ƆԀ sǝ doʇdɐl ɐ uǝƃǝɹ ʇʇI
-
Carline
őstag
válasz Tav-Csoves #32723 üzenetére
Az MMS automata fogadását a ZTE Blade idejéből tiltom, mióta sok éve kaptam a T parttnerétől egy reklám MMS-t és még nem igazán volt olcsó mobilnet csomag.
[ Szerkesztve ]
-
Carline
őstag
válasz Chrys_ #32196 üzenetére
Ebbe a hibába belefutottam S4-en, hogy a Panasonic tv-t nem kapcsolja be. Most van egy Lg g3 nálam, azzal meg be tudja kapcsolni.
Szóval valószínű hogy sw hiba. Érdekességképp az lg alkalmazása tanítható is. Ismeretlen eszközt is fel lehet programozni benne.˙ɐʌloɹoslǝɟ ʞɐuuɐʌ ʞouoɟǝlǝʇ ɐ ɹɐɯ ɐɯ 'ʞɐʇloʌ ᴉɐʇɐpɐ ƆԀ sǝ doʇdɐl ɐ uǝƃǝɹ ʇʇI
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Baldur's Gate 3
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Returnal (PS5)
- Megjöttek a Redmi Note 14-es telefonok Magyarországra, ennyibe kerülnek
- Ukrajnai háború
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Iphone 12 128 GB kártyafüggtlen
- Honor Magic6 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB újszerű 12 hó jótállás/áfás számla
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 12T Pro 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB Dual SIM Phantom Black Gyárilag független Csere/beszámítás is!
- iPHONE 6,7,7+,8,8+,SE2020,SE2022 teljes kijelzős üvegfólia.
- Mcdodo OT-6550 USB-A - USB-C OTG átalakító adapter.
- Iphone,Ipad,ipod prémium minőségű MCDODO szövet bevonatos töltő-adatkábel.
- BASUES 20 W-os USB TYPE-C gyors töltőfej.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest