- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One UI zápor szórta meg Európát
-
Mobilarena
sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ Note 3
Olvasd el a topik összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Carline
őstag
válasz
gyuri81 #34028 üzenetére
Elvileg csak webshop rendelés. Pick-pack pontra vagy házhozszállítva 950Ft, T-pontra ingyenes a kiszállítás. Utánvéttel az átvételkor is tudsz fizetni.
Még házhoz (vagy melóhelyre) kiszállítva is jó áron van.
Egyesek az aprón dupla áron kínálják ugyanezeket...Tavaly black friday alkalmával voltak tartozék leárazások is a Telekom webshopban, szóval ha vársz vele, lehet még ennél is jobb áron tudod elcsípni.
-
Carline
őstag
válasz
apaszka #34025 üzenetére
A Nokia kb. két méter hosszú madzagot ad a töltőhöz, de csak azzal lehet tölteni valamint max. 750mAh a kimenete.
A Samsungét microusb madzaggal lehet üzemeltetni akár egy PC usb portjáról akár mobil töltőről és ha jól emlékszem max. 1Ah volt a leadott teljesítménye.
Mindkettő tetszett nekem. Az S4-el a Samsung töltőt is eladtam, most a Nokiát használom és teljesen rendben van az is. -
Carline
őstag
válasz
gyuri81 #34021 üzenetére
Telekomnál is van két jó ajánlat.
Az egyik egy fehér S4 töltőpad készlet, melyből a fehér hátlapot eladva még a költséget is lejjebb viheted: [link]A másik meg a Nokia DT-900 vezeték nélküli töltőpadja. Most csak sárga és piros van olcsón: [link]
Ennél egy külön adapter is van a csomagban, mert nem microusb-s a csatlakozója. -
-
Carline
őstag
válasz
slloyd #32856 üzenetére
A samsung szervizelésével abszolút nem vagyok megelégedve. TMX-be vitték az S4-emet ami be sem kapcsolt. Visszaküldték egy hét után hogy a hiba náluk nem fordult elő, más ugyanilyen tipusú telefonnal összehasonlították és nincs rendellenes viselkedése. A szállító dobozból való kibontás után ugyanazt az agyhalott telefont kaptam vissza.
Küldtem újra vissza.
Szóval ha a főpanelcserés telefonnal nem foglalkoztak, akkor majd az ilyen egyszerű hibára (amivel foglalkozni is kellene) majd csinálnak valamit?
Visszaküldik egy FR után, hogy náluk minden szép és jó... -
Carline
őstag
válasz
Tav-Csoves #32723 üzenetére
Az MMS automata fogadását a ZTE Blade idejéből tiltom, mióta sok éve kaptam a T parttnerétől egy reklám MMS-t és még nem igazán volt olcsó mobilnet csomag.
-
Carline
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Note széria harmadik tagja hardveres szempontból egy kisebb erődemonstráció, de egyedi szoftveres képességei miatt több is annál.
- EAFC 25
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- PlayStation 5
- Nők, nőügyek (18+)
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest