- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Megjöttek a Redmi Note 14-es telefonok Magyarországra, ennyibe kerülnek
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ Note 3
Olvasd el a topik összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Weeman1
veterán
Kipróbáltam a Flyme OS 4.5.4.2R-t hát nem nagyon ajánlom senkinek.
Xiaomi 11T Pro
-
törölt tag
Visszatértem sima Nordicra, viszont folyamatosan ott van a frissítés ikon... Root nélkül ki lehet iktatni?
-
janaman01
addikt
válasz Weeman1 #34589 üzenetére
Nem érdemes , bár én nagyon hárklis vagyok ilyen téren . Ha kicsit is akad vagy valami nem úgy működik ahogy kellene, akkor már kukázom azt a romot. A v3 ban a telefon és a névjegyzék volt félig meddig angol magyar , illetve a kamerában nem működött a körpanorámás (360) képkészités. Most átpakoltam egy két dolgot a v4 ből és ezek is megoldódtak
/tudom hogy nincs igazam, de attól még nem tévedek/
-
slloyd
senior tag
Elég lassúcska a mobilom mostanában....
[ Szerkesztve ]
-
janaman01
addikt
válasz Weeman1 #34586 üzenetére
Én visszatértem a v3 ra . Szerintem a v4 nem sikerült jól . Túlságosan belepiszkáltak a rendszerbe és lehet ezért akadozik. Müködik minden, de sokszor gondolkodik...akadozik...pár dolgot átműtök a v3 ba . És perfect lesz
-
Weeman1
veterán
Az jó,még visszacsábulok.
Most próbálom ki ezt:
Phronesis Rom v4.0Xiaomi 11T Pro
-
tasnadi3
tag
válasz Tav-Csoves #34583 üzenetére
Ez a távirányítós dolog engem is érdekelne
-
Tav-Csoves
őstag
válasz kosturica #34578 üzenetére
Szia! amennyiben itt választ nem kapsz, kérlek tedd fel kérdésed az Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik-ba!
[ Szerkesztve ]
-
keccsa
aktív tag
Sziasztok!
Egy olyan univerzális távvezérlő progit szeretnék használni, amelyik beépített kódjai között nincs bent egy használni kívánt kütyü (tulajdonképpen egyik ilyen progiban sincs benne ez a kütyü). Mivel a programban van tanuló funkció is, gondoltam betanítom az eredeti távvezérlővel. Viszont ha aktiválni akarom a tanuló funkciót, azt mondja, hogy a készülékem nem támogatja a tanulást!
Lehetséges, hogy a beépített infraport csak adni tud, venni meg nem???[ Szerkesztve ]
Mindenki magának hülye!
-
kosturica
őstag
Üdv!
Valaki leírná, hogy az Orvibo konnektor szoftverében miként kell beállítani azt, hogy ha töltés elérte a 100%-ot, kikapcsoljon! A tasker és a wiwo alkalmazások érdekelnének!Xiaomi MI 5S Plus 6/128 GB Grey
-
tome0001
senior tag
Tudtok ajanlani forumtarsat aki foglalkozik note 3 home gomb tisztitassal/cseréjével Budapesten? Mert nem nagyon mukodik jelenleg a telomon. Koszi, T.
[ Szerkesztve ]
-
Tav-Csoves
őstag
válasz Dictator^ #34575 üzenetére
Hát első körben egy rom újratelepítést javaslok. Ha esetleg szoftveres a hiba, márpedig eléggé ezt érzem a leírtak alapján.
Ha újratelepítés után sem oldódik meg:
Akkor kijelzőcserén lehetne elgondolkodni, ugyanis akár kontakt hiba is lehet a screen érintés környékén.
Ha a kijelződ picit is be van égve, garanciálisan kicserélik a teljes panelt.[ Szerkesztve ]
-
Dictator^
veterán
válasz Tav-Csoves #34571 üzenetére
Gyári 4.4.2 XEH (knox 0). Eddig nem csinálta, csak most jött elő.
Találtam egy leírást angolul... de érdekes, ma reggel amikor az ébresztő ébresztett ujjal nem, de az s-pennel le tudtam állítani (azaz érzékelte a kijelző az spent).
Nem igazán értem és akarom használni a touch sensitivity adjustert ha már előtte rendesen működött nélküle egy éven át.
Amúgy Nillkin Tempered Glass 9H van rajta ha jól emlékszem.
Ezek tudatában valami ötlet?
Nem piszkosak az ujjaim, mert miután az s-pennel ma leállítottam, onnantól érzékelte az ujjaimat rendesen..TOUCH SCREEN WON’T WORK WITH FINGER
Q: First thanks for the excellent work in giving way to handle the problems with Samsung Note 3. My problem is (I have AT&T) that my screen do not respond when I touch with my fingers. I have to use the S Pen to work around. I reboot, take out the battery, also made a factory reboot and it is still doing that in an intermittent way. Sometimes it works perfect sometimes not.And the sometimes could extend for a full day or days. Can you advice with a solution of the problem? Thanks, Amin.A: There are times when the phone freezes for some reason, so when you touch the screen, the phone won’t respond. But since you were touching the screen when the problem happened, you concluded the screen isn’t responding when the real issue is with the performance of the phone. The Note 3 is a powerful device so performance issues wouldn’t last long.
I don’t know the frequency of the problem but if the screen won’t respond to your touch but does with the S Pen, then it would be a good start if you cleaned your fingers thoroughly and try again. If still the same, you need to adjust the touch sensitivity.
Go back to Home and tap the Menu key.
Choose Settings and then tap Controls.
If the Auto-adjust touch sensitivity option was is already enabled, try disabling it and see if the that fixes the problem. Or, you can try enabling it if it’s disabled.
If you just installed a new screen protector, there’s a possibility that the accessory is causing the problem. You can try removing it if the problem won’t go away.És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
hunluigi
senior tag
A lolliban lévő smart lockhoz (társított eszköz, hely stb. esetén kikapcsolja a screenlockot) hasonló appot nem ismer valaki? A kittkatt nekem több okból is jobban bejön, úgyhogy maradok ezen, de a nyalóka ezen funkciója jól jönne. Gearfit párosítással nagyon meggyőző volt.
[ Szerkesztve ]
A kezdetek kezdetén... XT 8Mhz; 640Kb ram; HERCULES monitor (papirfehér) és csatoló (256k ram); 20Mb MFM HDD 5,25''; 1.2Mb 5.25'' FDD; PC Speaker Hová szalad a világ...
-
geryboro
senior tag
válasz #61600768 #34569 üzenetére
fényerő?
az is közre játszhat.
keretcsere közben kicsit odapörköltem a kijelzőnek így lett 2 nagy rózsaszínű folt a képernyő közepén.
úgyhogy a beégést szerintem a hő válthatja ki.
mivel ahogy néztem, a SoC hűtése a középső keretre van átvezetve és azzal közvetlen érintkezik az
LCD panel, az meg ugye a képernyő felső felétől kezdődik.valaki tapasztalt a képernyő alján beégést?
valaki tapasztalt alacsony fényerő használata mellett beégést?Θ[Everything that has a beginning, has an ending.]Θ GRP
-
Tav-Csoves
őstag
válasz Dictator^ #34570 üzenetére
Szia! Ez szoftveres lehet. Milyen rom van rajta?
Most nekem AryaMod 8.1 (jelenleg a legfrissebb) és egyszer tapasztaltam, hogy hívtak, a kijelző feléledt, de hiába húztam a felvevő gombot, nem vette fel. Amint letette a hívó fél, a screen újra érzékelte a éz érintést.Továbbá itt jegyezném meg, hogy a fent említett rommal a kikapcsolt készüléket töltés alatt bekapcsolni nem lehet, legalább is nekem újra a töltési animáció jelenik meg. Csak akkor tudom bekapcsolni a telefont, ha lehúzom a hálózatról azt, és úgy nyomom hosszan a bekapcsológombot.
Szerintem a kernel okozhatja ezt az anomáliát. -
Dictator^
veterán
válasz Dictator^ #34502 üzenetére
Pár napja írtam, hogy néha az ébresztésnél amikor bekapcsol a képernyő nem reagál a touch screen semmire.
Azt hittem, hogy az ébresztő a hibás, de kiderült, hogy most a hívást sem tudtam felvenni, mert nem reagál a touch screen ismént..
Amint kikapcsol a kijelző és visszakapcsolom manuálisan akkor megy.
Nem raktam fel semmilyen alkalmazást, egyedül a nova launchert vettem meg, de nem lett telepítve.
Szóval semmilyen alkalmazás nem került fel, és egyik napról a másikra ilyen lett...
ötlet?(Elnézést, Google Play update, meg az alapvető samsung alkalmazások frissültek)
[ Szerkesztve ]
És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
törölt tag
válasz gyuri81 #34567 üzenetére
Statusbar lollipop elötti időkben éget be mert állandóan fekete. Lolinál viszont hol átlátszó hol pedig színt vált így ugyanaz mint a kijelző többi része. Nálunk a családban van egy s3 egy s4 és egy note 3. Amikor megjelentek akkor lettek vásárolva az első két készülék kitkat alatt beégedt a sávon a kijelző többi részén meg ugyan olyan mint mikor megvettük.
-
veterán
válasz janaman01 #34565 üzenetére
Majd jönnek a nagyok és nyomják, hogy bizony ezeken egész nap megy, bla bla...Sajnos normál használattól is beég! Leghamarabb a statusbar-nál látszik. Aki meg azt mondja, hogy bizony nála semmi nem látszik, azt megnyugtatom, hogy neki is ugyanez a panel van benne ez egy ilyen technológia. Amíg van gari addig nincs baj.
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
janaman01
addikt
Benéztem a media markt ba ...hát gyerekek szinte összes samu be volt égve mint állat . A nota 4 meg halálosan. A promociós anyag az szépen ott volt
-
janaman01
addikt
25 dollár. Igen van hozzá bluetooth os joystick , sajnos még nem tudtam vele sokat foglalkozni , épp hogy kipróbáltam, majd ünnepek alatt szórakozok vele
-
Dictator^
veterán
4.4.2-n a zene alkalmazás (gyári) másnál is csinál olyat, hogy az adott album borítóját nem tudja betölteni és egy kék maszlagot rak be helyette?
És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
slloyd
senior tag
Az én telóm a minap elkezdte néha venni a töltést néha nem ha megmozgattam a dugót az ajzatba.(nem gyári kábel)
Már berendeltem volna az új csatlakozót a telóba de elötte mondom megpróbálok egy másik kábelt új.
Azzal gon nélkül veszi (nem eredeti) a töltés.
Szóval érdemes egy másik kábellel peóbálkozni alkatrész berendelés előtt. -
GML
őstag
Olyan kérdésem lenne, hogy az androidban, az adott telefon gyártójánál, vagy a használt keresendő a SW-ben keresendő a következő bajság.
Hallgatom(/nám) a zenét, mikor egyszer csak elnémul minden, majd beleüvölt a fülembe az adott program hasfájásához tartozó szignál. De csak akkor csinálja ezt, ha vezetékes hangkeltő van a telefonra kötve. BT-s eszközzel szépen elhalkul egy kicsit, pont annyira, hogy ki lehessen venni, hogy valami most csipogott. Egyedüli kivétel a fészbúk messzendzser, ami képes kulturáltan jelezni. De azon keresztül meg nem igazán kommunikálok.
Korábban az E51-esemmel zenehallgatás közben még a hívás esetén is csak ugyan azt a bejövő hangot adta be, amit hívás közben a várakozó hívás esetén. Mondjuk az egy kicsit zavaró volt, hogy nem mindig hallottam a hívást.
Az előző Sony telefonommal ilyen probléma nem volt, vagy legalább is nem figyeltem fel rá.
Szóval hol keressem a problémát?
-
Peterson_
addikt
válasz janaman01 #34550 üzenetére
Így, hogy megtartottam, én is szépen apránként szervizelgetem majd magamnak.
eBayről és itthon is minden alkatrész beszerezhető, meg különa szenzorok, kameralencse(ami amúgy a középrésszel van együtt), stb.
A legtöbb rész nem egy nagy ördöngösség.
Tutorialok vannak, dögivel, csak szerszám, szabadidő, egy kis kézügyesség és precizitás kell hozzá.Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
janaman01
addikt
válasz Anulu79 #34551 üzenetére
Google cardboard ( papirszemüveg komolyabb változata) 3d s filmeket, 360 fokos videókat , játékokat alkalmazásokat lehet vele megnézni stb...pl a youtube on van a 3 pötty felül ahol a beállitások van( ugye megy a klipp film stb ) ott át lehet kapcsolni erre a cardboard módra a képernyőt. És ha szemüvegben nézed, olyan mintha nagy kivetitővásznon néznéd a moziban..de sajnos itt már a teló felbontása számit ugyanis ( belerakod elfektetve a telót) a "mozivászon" a telefonod.
(Pl teljesen körül tudsz nézni ahogy mozgatod a fejed . A szenzorok segitségével érzékeli . Belekereülsz ezáltal egy virtuális valóságba[ Szerkesztve ]
-
janaman01
addikt
Jól mondja a kollega. A töltőcsatlakozó lesz a bajos. Mármint a telóban , ami alul van. Ha a tisztogatás nem vezet eredményre , akkor cserélni kell a panelt( ahogy az enyémben is) kb 3- 5 ezer ft körül van , én pl negcsináltam magamnak...kb 10 perc alatt megvan a csere..
-
janaman01
addikt
Minap jött meg a cardboard szemüveg (vr shinecon) . Aki ezen töri a fejét, veheti nyugodtan . Beleferér a teló , de épphogy, nagyon ki van számitva. Mellesleg ennél a szemüvegnél már valóban elkelne egy komolyabb felbontás. Egy note 4 el is megnézném mi a különbség.
-
törölt tag
válasz gyuri81 #34536 üzenetére
Nálam semmi baja a Novának. Igaz, én a bétákat is kapom, de a végleges verzióval se volt bajom amíg frissült a legújabb bétára. Talán ez az app volt amit a leginkább megérte megvennem. Évek óta fejlesztgetik, nem, mint pl a Beautiful Widget-et, sajnos nem is találok jó widget-eket.
-
fujifilm1
senior tag
válasz Tav-Csoves #34544 üzenetére
Fel vagyok háborodva hogy onkényesen torlod a hozzászolasokat.
Fejezd be kérlek.
Nem önkényesen törli, hanem a munkáját végzi! Én viszont arra kérlek, hogy fejezd be az offolást a topicban.
[ Módosította: CoolMan ]
-
Tav-Csoves
őstag
Feleim! Ha emoticonokat akartok kipróbálni, vagy bármit (avagy "hogy jelenne meg a topicban, ha így teszem ki?") gondolat jönne létre nálatok, kérem, használjátok a PRÓBA topicot, melyet épp ezért hozta létre a főnökség.
Köszönöm szépen!
-
Peterson_
addikt
A töltőcsatlakozóval lesz bibi, nálam egyszer volt ilyen, amikor kicsit megáztam telefonnal együtt.
Próbáld meg egy tiszta ecsettel megpucolni, illetve kicsit kifújkodni, de ha továbbra is fennáll a probléma, hívd ki a szervizt.Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
syysa
újonc
Üdv mindenki
Kezdem a legfontosabbal ,nő vagyok és note 3 van.Ma azzal a problémával kerültem szembe ,hogy miközben netezgettem rajta egy hangjelzés kíséretében azt írta ki dokkolt valahová?? ezt délutánra többször ki írta és már a képernyő is megváltozott közben egy pillanatra.Kérlek segítsetek mi történik?? hova dokkol? és miért?
most este le merült fel tettem töltőre de nem akarta tölteni egymás után többször ki írta a dokkolást aztán valami samsung power share akármicsodát kért hogy töltsek le valami appot? és most kikapcsoltam mert nem tölt csak újra és újra ez a dokkolós hang meg figyelmeztetések??? mi a franc történt???Köszönöm a segítséget előre is!
Ui:ha rossz helyre írtam azt is meg köszönöm ha a megfelelő fórumba irányít tovább valaki ,és elnézést
-
Tav-Csoves
őstag
válasz Robrobzon #34537 üzenetére
Ha a knox számít, akkor ott van a knoxbarát root, amihez vissza kell menned KitKatra.
Ha a knox nem számít, tehát nem kell a grancia, akkor viszont így ahogy van flasheld fel ezt az AP/PDAba betallózva. [link]
TWRP-t próbáltad? (értelem szerűen az is ugrasztja a garanciát.) -
Robrobzon
csendes tag
válasz Tav-Csoves #34526 üzenetére
Feltettem 4+1-es romot 5.0át már akkor de most sem megy a root.
-
veterán
válasz Tav-Csoves #34533 üzenetére
oké, most már így világos! köszi!
Más...
Nova launcher: Ha mondjuk 1-2 órát nem használoma telefont, akkor a nova az oldalak lapozáskor( vagy akár az alkalmazástárban) néha megdöccen egy minimális pillanatra. Ez mitől lehet szerintetek? Újratölti ilyenkor az alkalmazást?
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
fujifilm1
senior tag
-
Robrobzon
csendes tag
válasz Tav-Csoves #34526 üzenetére
Telekomos ,de most független gyári rom van rajta.
-
Tav-Csoves
őstag
válasz Robrobzon #34525 üzenetére
Szia!
Ha egy független N9005-ös modelszámmal ellátott telefonról van szó:
Odinnal flasheld fel a 4+1 fileos romot, pipáld be a totális törlést
(magyar odin)
Ezután pedig próbáld ezt a TWRP verziót felrakni a telefonra.
fel kell rá hogy menjen.SZERK értelemszerűen PIT files a 4+1-es rommal dolgozol, így ha régebbi odinnal csinálod, az erre vonatkozó rubrika pipáját hagyd bent.
[ Szerkesztve ]
-
Robrobzon
csendes tag
Kérdésem a következő: (gari most jár le) 4.4.2 vel knox mentesen rootolt készüléket cf auto rootal odinnal nem tudom rootolni.
Vagy cwm recoveryt sem tudom feltenni.Fail-el megállmindkét folyamat.
Kipróbálnék pár custom romot:-)
Mi lehet az oka? -
Anulu79
addikt
Valaki használ mhl kábelt? Tényleg olyan jó ahogy én azt elképzelem?
-
apaszka
veterán
válasz Szaby601 #34501 üzenetére
Ha a fényerő szabályzását automatára állítod,és nem pirítja ki a szemed a kijelző akkor ezeket nehéz beégetni. Az amoled típusonként "váltja a kritikus színeket"! ezért kapok[ /OFF]
Míg az S3 a kékre volt kényes,a Nóta3 a fehérre!Szóval ha fekete háttéren egy fehér foltot nyomatsz a ne kapcsold ki appal ,akkor egy-két hét után láthatod az eredményt!
De ha rendesen használod,nem lesz gond!
Ez tévhit,hogy könnyen beég,és zavaró lesz!
A beégést amúgy is csak teszten lehet látni a legtöbbször! Normál felhasználó nem is tud róla!
*#0*# a tárcsázóba [link][ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
janaman01
addikt
válasz gyuri81 #34515 üzenetére
Sima kinai töltőpad , ami a linkelt képen is van( jogos nem gyári kernellel használom). Viszont az általad linkeltek közül a 3. at nem ajánlom mert kinyomja a hátlapot ( nekem ott hever a polcon), nem elég lapos a kialakitása. Az első kettő jónak tűnik.
[ Szerkesztve ]
-
Anulu79
addikt
Üvegfóliát használ valaki? Ugyan úgy működik rajta az Spen is vajon?
-
janaman01
addikt
kipróbáltam egy másik wireless charger lapot , és ez már ennyivel nyomja...ez már több mint elég
-
törölt tag
Létezik valamilyen okosítás az s-view tokhoz? Note5nél láttam, hogy a statusbar-t is le lehet húzni pl... Vagy, hogy az email-ek, messenger, stb üzenetek is megjelenjenek...
-
Dictator^
veterán
válasz janaman01 #34490 üzenetére
A gyorsîtòtár tőrlése megvolt... a hiba ugyanúgy fent áll utána.
Az adatok törlése viszont kimaradt.. hátha ezzel jò lesz.
Amúgy eddig tökéletesen működött. 1 éve van kb nálam a telefon és még hard reset sem volt azòtaÉs különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
Új hozzászólás Aktív témák
- Facebook és Messenger
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elemlámpa, zseblámpa
- OLED TV topic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen TV-t vegyek?
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Baldur's Gate 3
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB újszerű 12 hó jótállás/áfás számla
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Oppo Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- OnePlus 12 16/512GB Új állapotban 12hó jótállás+Áfá-s számla!
- Huawei Nova 10 // 128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia //
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB Dual SIM Phantom Black Gyárilag független Csere/beszámítás is!
- iPHONE 6,7,7+,8,8+,SE2020,SE2022 teljes kijelzős üvegfólia.
- Mcdodo OT-6550 USB-A - USB-C OTG átalakító adapter.
- Iphone,Ipad,ipod prémium minőségű MCDODO szövet bevonatos töltő-adatkábel.
- BASUES 20 W-os USB TYPE-C gyors töltőfej.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest