- CES 2025: A Garmin Instinct is AMOLED-re váltott
- CES 2025: 6 centiméteres akadályt mászik meg ez a porszívó
- CES 2025: Ötletes és bivalyerős külső akkut hozott az Anker
- CES 2025: Piacra kerül végre a kifejezetten vékony Velia okosgyűrű
- CES 2025: Vagy rúd, vagy morzsa, vagy robot, de mindenképpen porszívó
- Netfone
- Az Oppo is rápróbál a kompakt csúcskategóriára
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Garmin topik
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ Note 3
Olvasd el a topik összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
laci0530
senior tag
válasz gipsztigris #34198 üzenetére
Készítettem egy képernyőmentést a kivitelezési módról (angol nyelvű):
[ Szerkesztve ]
-
laci0530
senior tag
válasz gipsztigris #34198 üzenetére
Sikerült? Csak egy pontot látok a szerkesztett hozzászólásodban. Amióta írtam, nem szakadt meg a kapcsolat, folyamatos, mint kábellel. Késés a képben egy leheletnyi van, nagyon minimális, filmnél a kép-hang szinkron is kifogástalan.
[ Szerkesztve ]
-
laci0530
senior tag
válasz gipsztigris #34195 üzenetére
Meg is van a megoldás, mostmár tökéletesen működik. A system/build. prop fájlt kell szerkesztésre megnyitni, és a fájlban utolsó sorként hozzáadni ezt:
wlan.wfd.hdcp=disable
Utána indítsd újra a telefont és tökéletes lesz.
-
laci0530
senior tag
válasz gipsztigris #34195 üzenetére
Igen. Van eredeti Samsung mhl-es hdmi kábelem is, azzal tökéletesen megy a screen mirroring, de az ugye vezetékes. Ebben pont az lett volna a jó, hogy wireless, de csak a dlna-t tudja, az meg az xbox-omon is volt eddig is, csak nem használtam. Na, mindegy, hátha lesz valamilyen patch vagy update erre a problémára.
-
gipsztigris
addikt
válasz laci0530 #34194 üzenetére
Akkor meg vagyok nyugodva! Na nem azért, mert te lennél a szomszéd, akinek szintén beteg tehene, hanem azért mert nem a telefonom rossz! ...hanem valami kompatibilitási gond lesz inkább.
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
laci0530
senior tag
válasz laci0530 #34192 üzenetére
Megnéztem, nálam sem megy Miracast módban. Amint eljut az állapot addig, hogy "kijelzésre kész", rögtön visszaugrik "kapcsolódásra várva" státuszra, végtelen ciklusban (újraindítás mindegyik eszközön megvolt, próbálgattam a screen mirroring menüben a Note 3-ban minden kombinációt, de egyikkel sem megy).
-
laci0530
senior tag
válasz gipsztigris #34191 üzenetére
Igen, abban sikerült. Persze, de nem ígérem hamar, két kisgyerek mellett nem nagyon van olyan idősáv, amikor a szabad akarat érvényesül. De ahogy lehetőségem lesz, kipróbálom, engem is érdekel.
-
gipsztigris
addikt
válasz laci0530 #34190 üzenetére
Akkor, ha jól értem a DLNA módban sikerült a kapcsolatot létrehozni. Abban elvileg nekem is megy, csak a "hagyományos" Miracast módban bont le!.....pedig az a fontosabb számomra. Megtennéd, hogy kipróbálod azt is és jelzel, hogy összejött-e ?!
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
laci0530
senior tag
válasz gipsztigris #34142 üzenetére
Ahogy tegnap ígértem, írok, ha megérkezett a Miracast adapter. Egy Samsung tv-vel csatlakoztattam, UPC-s wifi-vel, nekem létrejött a kapcsolat, a Note 3 gyári galériájából tudtam képet, a gyári videolejátszóból videót tükrözni a tv-re, bár ez utóbbi a telefonnal készített full hd videóknál kicsit szaggatott. Többet próbálgatni (pl. a telefon kijelzőjén lévő tartalmat egy az egyben a tv-n megjeleníteni) nem volt időm, mert a kisebbik lányom, akit most hoztam a bölcsiből, már erélyesen követelte elindítani a mesét a külső háttértárról. De a lényeg, hogy - ha részben is - biztos, hogy működik a dolog, a kapcsolat megvan, simán be kellett csak írnom a böngészőbe a számsort, amivel a Miracast menüje felugrik és a kapcsolat létre is jött. Ja, 5.0 Lollipop az android verzióm, N9005XXUGPOF3.
[ Szerkesztve ]
-
Locutus
veterán
Épp most volt itt a samsung szervizes, és szépen elutasították javítását a telefonomnak...
Ugyebár bécsben vettem, majd regisztráltam, 2 év 2 hónap gar. Minden ok, visszaigazolta a samsung, 2014-ben egyszer szervizelték is helyszínen, minden gond nélkül.
Most viszont kitalálta a samsung, hogy a számla, és a kiterjesztést igazoló papír nem elég, hanem kell a garancia füzet is, amit viszont az MM anno nem adott. Mert náluk ugye a számla kell csak a garancia érvényesítéshez.
Igyhát mivel a 2 év eltelt, a samsung mo. a +2 hónapban már nem hajlandó szervizelni a telefont. Igen, anno nem kellett, mostmár kéne. Persze nyilván az MM is körbe fog röhögni ha most 2 év után beballagok, hogy adják már oda, amit amúgy sem szoktak. De azért megpróbálom, hátha kiszállhatnak újra a szervizesek jövő héten
Amúgy lényegében nincs baja a telefonnak, amiatt hívtam volna még ki őket egyszer utoljára, mert mintha a térerő vétel gyengébb lenne mint régen. Sokszor zsebben, kocsiban teljesen elveszti, ahol másik telefon simán megy. Meg kb 2 havonta egyszer lefagy. Aztán lehet, hogy ez nem is a telefon hibája, de legalább szétszedték és kipucolták volna
Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
GML
őstag
Egy kicsit kimaradtam. Érdemes lecserélni a telenoros PDA N9005XXUGBOF1 CSC N9005PANGBOD1 romot (júni 11 release) a PDA N9005XXUGBOJ1,CSC N9005PANGBOJ1 romra (Okt 3 release)?
Van valami pozitív hozadéka?[ Szerkesztve ]
-
P3Dr0
senior tag
Sziasztok. Nagyon reg jartam erre es nekem meg a 4.4.2 (N9005XXUEND3) FW van fent. Tok jol mukodik am van nehany progi manapsag ami frissites utan mar kezd vacakolni. (pl. viber). Az lenne a kerdesem,hogy erdemes feltenni a lollipop-ot?
( N9005XXUGBOK6)? Lollira van mukodo root? Koszi valaszokat. -
core221
újonc
válasz Tav-Csoves #34182 üzenetére
Köszönöm a gyors választ! Nos úgy tünik ez orvosolta a problémát.
-
core221
újonc
Sziasztok!
Olyan kérdéssel fordulok hozzátok hogy mikor a Google Play alkalmazásba megyek es böngészek kb 5 percenkent ez a hiba üzenet fogad. Ma feltettem a legújabb szoftvert de ezzel se javult próbáltam Recovery mod-bol is ujra tenni a telefont és próbáltam régebbi verzióju szoftvert. Esetleg másnak is dobálja ezt az üzenetet?
Google play alkalmazas verziója a legújabb!
-
janaman01
addikt
Akkuidő hogy alakul?
/tudom hogy nincs igazam, de attól még nem tévedek/
-
veterán
válasz twollah1976 #34178 üzenetére
Működik benne normálisan az intelligens kezelő!
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
twollah1976
őstag
válasz Arolotifar #34173 üzenetére
Latsz benne valami ujdonsagot, javitast?
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
laci0530
senior tag
válasz gipsztigris #34176 üzenetére
Igen, ugyanennyiért hozatom én is. Hacsak nem függ az android verziótól, valszeg akkor nekem se fog működni, de megírom, ha ideért.
[ Szerkesztve ]
-
tuzpenge
őstag
Sziasztok.
Feltesz itt is hátha valaki itt már találkozott vele:
Ma azt vettem észre hogy a rámutatás nem működik az email alkalmazásban, ami eddig működött. Azt hittem hogy valami programtiltás miatt, de miután azt összes tiltottat engedélyeztem és mégsem javult a helyzet akkor ezt elvetettem. Csak egy pici jelölőnégyzet jelenik meg a rámutatáskor a szöveg helyett. Az érdekesség hogy pl az üzeneteknél és a naptárnál tökéletesen működik. Találkozott már valaki ilyennel? Mi lehet a megoldás?ˣ
-
laci0530
senior tag
Asszem rendeltem ilyet is black friday alkalmából, de még nem érkezett meg. Kíváncsi leszek..
-
őstag
válasz twollah1976 #34169 üzenetére
Nálam most jelezte
"Jobb, ha azért gyűlölnek, ami vagy, mintha azért szeretnének, ami nem."
-
apaszka
veterán
válasz gyuri81 #34170 üzenetére
Mint írtam,a keret az SPen felett repedt el.
Mikor azt nem tudom, de most vettem észre. A feleségem ragaszkodik hozzá , így véletlen vettem észre mert nem nagyon adja ki a kezéből! Ráadásul a + 2 hónap gari, holnap jár le.
Full véletlen egybeesés komolyan.De korrektül álltak hozzá, igaz futár viszi-hozza, nem helyszínen javítják.
Időm viszont nincs variálni velük, mert vége a garanciának....[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
Hitch
senior tag
16/9es hátteret miként tudok betenni ?
-
apaszka
veterán
válasz gyuri81 #34167 üzenetére
Délután asszonyéra is felkerült! Mivel a futár viszi el holnap,mindent mentek róla neki!
Remélem épen ,szépen kerül vissza !https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
veterán
Ma kinyomta a Samsung egy rakás régióba a N9005XXUGBOK6 firmware verziót...
[Többek között XEH is kijött]Csak egészség legyen, meg térerő!
-
fujifilm1
senior tag
válasz Tav-Csoves #34155 üzenetére
Koszi a válaszokat.
@janaman01, tnilabk
A hozzászolásokbol azt becsulom pár nap és jöttök vissza a régi romotokra...
-
Sajnos nem volt sok ötlet a bajomra így csináltam egy faktori rezetet. Mi a teljes mentés ellenére elhagyta az összes wifi jelszavamat, leveleimet ( a kimenők a fájók, mert nem imapot konfigoltam ), hátteremet, ikonjaimat és gyk minden beállításomat Kicsit többet reméltem.
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
janaman01
addikt
Mellesleg a samu touchwiz multitasking páros nem egy nyerő páros, elég agressziven lövi le a nem használt alkalmazásokat..(note 5, edge) ha samuék igy folytatják sok usert fognak vesziteni.
Gipsztigris : valóban furcsa, hogy a G2 t simán viszi . Melyiket használod kitkat vagy lolli?[ Szerkesztve ]
-
gipsztigris
addikt
-
nggabi
félisten
azzal is, meg sima 1 fájlossal is. végül egy 4 fájlos 5.0 hozta rendbe.
"szenyor dzsíííí"
-
Tav-Csoves
őstag
válasz janaman01 #34153 üzenetére
janaman01
SötétÚr a rendszer agya.
Üdv nggabi
Köszönöm a válaszod!
Ilyet én sem láttam még, 4+1 fileossal csináltad?
fujifilm1
További észrevétel ezzel a rommal kapcsolatban: észrevettem, hogy a programokat, amik háttérben futnak, egyszerűen kilövi egy idő után... Ilyen pl: Facebook, Viber, Messenger, Skype, Avast, stb...[ Szerkesztve ]
-
nggabi
félisten
válasz Tav-Csoves #34152 üzenetére
az imei akkor tűnik el ha nincs modem. például hardveres hiba miatt.
másik eset volt régen amikor az efs mappa tartalma eltűnt, de qualcomm rendszernél nincs jelentősége, üres az efs mappa. helyette 3 külön partíció van, nem kell menteni semmit.
viszont, ma downgradelni akartam 5.0-ról 4.4.2-re, de baseband unknown és kör áthúzva volt. visszatéve az 5.0-t helyreállt... hát ilyet se láttam még
[ Szerkesztve ]
"szenyor dzsíííí"
-
janaman01
addikt
válasz Tav-Csoves #34152 üzenetére
Melyik kernellel használod a phonesis romot? Úgy látom kilinkelték a darklord kernelt is hozzá , szerinted megéri felrakni?
-
Tav-Csoves
őstag
válasz Tav-Csoves #34118 üzenetére
-
twollah1976
őstag
válasz Arolotifar #34150 üzenetére
Nekem is.
-
őstag
-
veterán
válasz Arolotifar #34145 üzenetére
valami fiús színben nincs véletlen?
-
janaman01
addikt
Measy a2w t használok, de azzal nincs gond.
-
gipsztigris
addikt
válasz twollah1976 #34143 üzenetére
Miért mondaná ezt az Apple? Szerinted nem próbáltam minden pozícióban?
-
őstag
Ha esetleg valakit érdekel: [link]
"Jobb, ha azért gyűlölnek, ami vagy, mintha azért szeretnének, ami nem."
-
Szevasztok esmét!
A keresővel nem volt sikerem, így kérdeznék. Bárki innen tapasztalt már olyat h a galéria icont birizgálva nem a galéria nyílik meg, hanem a Location gúgli szolgáltatás? Nem lehet megnyitni sehogy...
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
twollah1976
őstag
Lenin nem mond ra semmit, de azt tudom, hogy az Apple azt mondana, hogy rosszul tartod a telefont.
-
gipsztigris
addikt
Sziasztok!
Használ valaki ILYEN Miracast adaptert?Az a bajom vele, hogy felismeri a Note 3, de a csatlakozás nem megy végig, mert a csatlakozás végén egyszerűen lebont. Közli, hogy nem létesíthető kapcsolat.
Ilyenkor mit mond Lenin?
-
-
Tav-Csoves
őstag
válasz fujifilm1 #34139 üzenetére
Szia!
A rom stabilnak tűnik, persze ez majd még huzamosabb használat után fog kiderülni. (Tegnap éjjel tettem fel)
- Az első hívásnál a közelségérzékelő nem működött nekem, de a hiba magától megjavult.
- A GravityBox immerzivitása nem működik.
Ebbőladódóan, a Nova Launcher statusbar eltüntetése sem működik rendesen!
-Xposed van, arm(32) zip flash, a TWRP-ben, apk install a linkelt leírásban.
-üzemidő átlagon felülibb, 4,5-5 óra kijelzőidő[ Szerkesztve ]
-
fujifilm1
senior tag
válasz janaman01 #34137 üzenetére
Engem inkább az lepne meg hogyha ez a osszetákolt 5.1 stabil lenne a gyakorlatban.
Kiváncsi lennék a tapasztalataidra:
Nem fagyogat? indul ujra váratlanul, dob hibauzenet egy egy alkalmazás? Wifi, BT stabil, nem bontogat...
Ezek 1 hétig folyamatos intenziv használat mellett nézve...meg aztán ez milyen kernel? N3 vagy N5? Van pár kérdés...
(mondjuk mivel 32 bites, vszinu N3, igaz?)[ Szerkesztve ]
-
janaman01
addikt
válasz hunluigi #34133 üzenetére
értem, akkor csak nekem újdonság
AzEgyetlen1: igazad lehet , viszont azért lett volna érdekes mert ha ez új rom lett volna , akkor a mostani customhoz kipróbáltam volna a bootloadert, most egyesek azt mondják hogy a maláj bootloader a legfrisebb, nem a lengyel..végülis mindegy mert jól müködik a rom..
már igy is elég furmányos ha jobban szemügyre veszitek (pda verzió
[ Szerkesztve ]
-
janaman01
addikt
válasz janaman01 #34129 üzenetére
nem régóta vettem kezelésbe a note 3 at , de kissé restellem, hogy a gyari galéria képességeit még most fedeztem fel..de marha jó, ahogy lehet az ikonméretet növelni illetve a nézetet módósitani jobbra balra ujj mozdulattal...
-
janaman01
addikt
A fentebb emlitett rom, megkapta a note 5 pár funkcióját, többek közt, a zárképernyőre irást ( kikapcsolt képernyő mellett ha kihúzom az s pent , egyből tudok jegyzetelni, illetve a Scroll Capture opciót, és nem utolsó sorban ha pl rámegyek egy kontaktra a névjegyzékben és a fülemhez emelem a telót , akkor egyből hivja azt a személyt amelyikre rámentem( nyilván ki lehet kapcsolni)
[ Szerkesztve ]
-
apaszka
veterán
válasz twollah1976 #34121 üzenetére
Sajnálom,mert ennyi mega hozhatta volna az 5.1.1 et,ami nálunk nagyon jóra sikerült a samunak végre![ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
janaman01
addikt
felraktam ezt az 5.1 et , eddig hibátlanul megy szép felület, akkura azért kiváncsi leszek...CSC kód valami BTu alapból, de az aromában lehet állitani magyart is, de ha valaki maximalista mint én is , akkor a system /csc ben felülirva ezekkel , egyedülállóként belőheti hex re ...
tehát aki szeret romozgatni, annak bátran ajánlom ezt a romot...úgy látom , sajnos az Arya rom fejlesztését abbahagyták...úgyhogy továbbáltam én is/tudom hogy nincs igazam, de attól még nem tévedek/
-
apaszka
veterán
Most néztem az asszony Nóta3 asát,hogy jött valami frissítés neki!
Ráengedtem,és mondom kiveszem a tokból! Olyan mint új korában,de nézem a keret az SPen felett elrepedt!
Gyors nézem,és még decemberig garis! Ki is hívtam a házhoz-jövőst!
Remélem cserélik,mert a bekapcs gombja is nagyon benn van! Igaz az már egy éve,mikor cserélték!https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
janaman01
addikt
válasz Tav-Csoves #34118 üzenetére
Jasznos lenne, sokat romozok pl én is , és az ördög nem alszik
most pl egy 5.1 customot tesztelek , meglepően jó, gyors gördülékeny multilang stb/tudom hogy nincs igazam, de attól még nem tévedek/
-
Tav-Csoves
őstag
Egy kicsit nyugottabb vizekre evezve szeretném a ti segítségeteket kérni.
Szeretnék egy ilyan részt az összefoglalóban, ami az IMEI eltűnéséről, és visszaállításáról szólna. (Kizárólag mentéssel, s nem átírással foglalkozna)
A visszaállítás világos számomra, viszont - főleg amióta van EFS mentésem - elfelejtettem, hogy:
milyen mechanizmusok/babrálások által tünik el az IMEI? -
Tav-Csoves
őstag
A szolgáltatót megkerülő, otthoni függetlenítés szigorúan tiltott cselekmény, mely törvénysértő, illegális magatartás, annak is aki elköveti, és annak is, aki segít benne!
[ Szerkesztve ]
-
Anulu79
addikt
válasz gipsztigris #34111 üzenetére
Akkor jól emlékeztem. Régebben hazsnáltam én is ezen funkciójával együtt.
-
Anulu79
addikt
válasz gipsztigris #34077 üzenetére
Azt hiszem ezekhez lehet flash playert is felrakni.
-
janaman01
addikt
Valaki próbálta már az xda s cm 12.1 et?
Lehet hülye kérdés, de az s pen működik cm alatt, azaz a funkciók megvannak , vagy felejtős ?
Illetve cm alá rakni kell másik kernelt ha jól olvasom ?[ Szerkesztve ]
-
-
veterán
kint az újabb rom: N9005XXUGBOK6 XEO régió (sajnos még mindig 5.0)
-
hunluigi
senior tag
Köztünk szólva, szigorúan műszaki szemmel nézve (a megbántás legkisebb szándéka nélkül) ez egy marhaság.
A kezdetek kezdetén... XT 8Mhz; 640Kb ram; HERCULES monitor (papirfehér) és csatoló (256k ram); 20Mb MFM HDD 5,25''; 1.2Mb 5.25'' FDD; PC Speaker Hová szalad a világ...
-
twollah1976
őstag
válasz gipsztigris #34100 üzenetére
Nekem mar az is kesz orom, hogy van hozza ad-block.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vírusirtó topic
- Netfone
- Kutya topik
- Az Oppo is rápróbál a kompakt csúcskategóriára
- Direct One (műholdas és online TV)
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Xiaomi 12T 8/128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23+ 8/256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23 128GB és 256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia //
- iPhone 16 Pro Max 256GB fehér White Titanium
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 33 töltéssel 2025. 10.30-ig Apple jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest