Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Apple iPhone 11 - népalma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
-
Mobilarena
sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ Note 3
Olvasd el a topik összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Tibcsi68
üzenetére
File widget. De e mellé kell még egy pdf olvasó.
-
nagyj74
senior tag
Sziasztok!
Négy napja t-s elöfizumat lecseréltem vodára.
Azóta valami nagyon eszi a mobilnetem.
Az adathasználatnál azt láttam, hogy op rendszer 491mb, az opera classic majd 500 mb...
Azt viszont észrevettem, hogy az Opera akadozik, egyre többet állt le...
Lehet az Opera hibája ez az egész, vagy valami más?
Köszi a segítséget!
-
Tibcsi68
tag
Van olyan alkalmazás, amivel mondjuk egy pdf fájlt ki lehet tenni a telefon kezdőképjére?
-
Dictator^
veterán
4.4.2 -n eddig tökéletesen működött az ébresztő... most viszont néha ébresztésnél nem működik a touch screen, sem a fizikális gombok a telefonon... ha végre az ébresztőnek akkor be tudom kapcsolni és onnantól megy minden, de addig teljesen lezárás van.
Ez mitől lehet? -
twollah1976
őstag
válasz
gipsztigris
üzenetére
A hálózatfüggő telefonok mindíg olcsóbban és nehezebben adhatók el.
-
janaman01
addikt
válasz
gipsztigris
üzenetére
Nagyon elgondolkoztam a note 4 en .. de aztán rájöttem annyival nem tud többet , pláne hogy ez a mostani custom marha jó lett rá...
-
footwear
csendes tag
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek mennyire állja meg a helyét a Note 3 a mai mobilos mezőnyben?Hirtelen felindulásból rendeltem egyet magamnak a Telekomtól a hétvégén. Mondjuk még nem érkezett meg.
Amúgy 70k-ért vesztegették. -
Anulu79
addikt
Van olyan normális óra app ami olyan mint a Nokiákon? Lezárt kijelzőn amolyan képernyővédőként működik.
-
janaman01
addikt
válasz
gipsztigris
üzenetére
most legújabban a customokba , a képernyőzárást , felül az órára koppintva oldják meg...néha kényelmetlen "felnyulni odáig" d hasznos

-
Anulu79
addikt
válasz
gipsztigris
üzenetére
Tudom, hogy van mert én is próbáltam már 1-2-t. Csak az érdekelne, hogy ezek vajon merítik-e jobban az aksit.
-
törölt tag
válasz
gipsztigris
üzenetére
S6 effekt egyik sincs benne!
-
gipsztigris
addikt
válasz
üzenetére
Bővített kiadás. Ebben benne vannak a Note4 és az S6 effektjei is.
-
-
törölt tag
válasz
Anulu79
üzenetére
X Lockert használgattam, az a legprofibb, összes galaxy, xperia, lg képernyőzár benne van. Aksit nem vettem észre, hogy jobban szívná, viszont egy ideig most a gyárit használom. Ha az elavult, egy helyen érzékelős, csúszkás zárakra gondolsz, azokat nem próbáltam, kiver tőlük a víz.

-
Anulu79
addikt
Szoftveres kijelzőlezáró appot használ valaki? Én sokáig használtam de most a reset után nem raktam vissza. Ezek merítik az aksit? Csak mert eléggé megszoktam és lezáráskor mindig nyúlnék a kijelzőre.

-
zolikaDB
veterán
válasz
Tav-Csoves
üzenetére
Koszonom

-
Tav-Csoves
őstag
válasz
zolikaDB
üzenetére
Szia!
Ahhoz képest, hogy mostanában egy 3GB-al rendelkező telefont bőven 100K fölött tudsz csak beszerezni, ahhoz képest, nagyon jó telefon a note 3.
A RAMot annyira nem jól kezeli a Lollipop, ugyanis a Google elrontotta az 5.0-át (RAM szivárgás)
Ennek ellenére alig tapasztalható az általad leírt hiba. Szóval érdemes ebbe a telefonba beruházni, ugyanis már potom 70K-ért tudsz venni ilyen telefont.
Átlag kijelző idő 4,3 óra.
Jómagam az előre telepített appokat fagyasztom (root) és az előre telepített appokon kívül 78 appot telepítettem fel. -
Dictator^
veterán
válasz
Tav-Csoves
üzenetére
Köszi a választ, valahogy sejtettem, hogy a technológiából akadóan történik ez.
Köszi! -
zolikaDB
veterán
Udv mindenki!
Jelenleg mennyire allja meg a helyet ma ez a keszulek? Hogyan gazdalkodik az eroforrasokkal? (RAM) Olyan szemelynek ajnalott-e, aki sok appot hasznal, es ritkan zarja be oket? Jelentkezik-e ujratoltes? Koszonom
-
Mikulásbá
nagyúr
válasz
gipsztigris
üzenetére
Befér a sima S-view alá a wireless töltő.A párom Note 3-asa így van összerakva.Persze okosabb akkor már a wireless S-view tokot venni.
-
törölt tag
válasz
gipsztigris
üzenetére
Az s view-nál láttam, h a hátlap helyére megy fel, a simánál meg csak egy "bölcsőt", azt hittem bekattintós. Akkor hanyagolom a töltős akkufedelet.
Köszi! Tartósságról tudsz nyilatkozni? Mondjuk 2000 ft-ot akkor is megér, ha fél évig lesz jó. -
törölt tag
Valakinek van tapasztalata a gyári flipes tokokkal? S view vs sima. Tartósságra van különbség? Esetleg próbálta valaki a vezeték nélküli töltős hátlappal a sima flipeset? Élettartam mennyi az ilyen tokoknak?
Köszönöm előre is.
-
Tav-Csoves
őstag
válasz
gyuri81
üzenetére
Nos ezaz, annyira nem ástam bele magam. Ezt csak azoknak írtam, akik KNOX 0X0-án áll a telefonjuk, és nem elégedettek a jelenleg használt rendszerükkel.
Ugyanis lehet, hogy ez a rom, már tartalmaz olyan javításokat, melyek segítségével a még fennálló gyári romok hibái eltűnnek. -
válasz
Tav-Csoves
üzenetére
Miben jobb ez a rom mint az utolsó XEH?
-
Tav-Csoves
őstag
Feltettem a telefonomra a legfrissebb Egyesült Arab Emírségnek kiadott független romot, és meglepődésemre van benne magyar nyelv.
Konkrétan ezt tettem fel: [link]
Build, és Changelist számai alapján ez a legfrissebb gyári rom az N9005-as telefonra.
A rendszer CSC-je XEH maradt, illetve félig XSI.
A rendszer állapota egyedi maradt, holott factory resetet toltam, viszont az csak flash után.
Ezeket a képeket érdemes esetleg megnézni:
1
2
Phone INFO képek:
1
2A rom fent van a tárhelyemen: N9005/Knox0x0~/Friss hús~/Legfrissebb magyarNYELVEN tudó CSC XSI United Arab Emirates N9005XXUGBOK9_N9005OJVGBOI1_N9005XXUGBOD3.zip
Mi a véleményetek erről? -
Tav-Csoves
őstag
válasz
Dictator^
üzenetére
Szia! Normálisnak normális, za a mobilnet kapcsolódása túl alacsony típuson van.
Ikonokat tekintve:
2G-nél 99% hogy megszakad a net
3G-nél 50%...
H+-nál 20%
4G-nél 5%Hogy miért? Elsődleges a hangalapú hálózat, avagy a GSM, ha valami oknál fogva (domborzat, interferencia) nem lenne elég a GSM (1G) akkor mindenképp a mobilnet sávjából csíp le a rendszer, mert a hang alapú kapcsolat prioritást élvez.
-
nekem fekete van piros nyák-kal.
passzosan kell rá rakni, mert külömben dobálja a töltést.
az sem mindegy mekkora fali adapterrel használjátok, mert 1-1.4A alatt szerintem kissebb a Qi hatótáv.
0.7-es töltővel fel sem tudta venni a telefon a Qi töltést akárhgyan próbáltam.
gyári kernellel csak 650mAh a töltési bemenet akárhogyan próbálkoztok.
főzöttel fel lehet szúrni 1A-ra. -
Dictator^
veterán
Ha Wifi Hotspotot csinálok akkor ha kapok egy telefonhívást a mobilinternetem mindig elmegy.
Ez normális? -
hunluigi
senior tag
válasz
fujifilm1
üzenetére
A fehérrel pont megszívtam. A feketével nem volt gond... Mielőtt jönnétek, hogy ez nem szín kérdés, szétberítottam mind a kettőt. A fehérben más volt az elektronika (piros nyák). Álandóan eldobálta a töltést. A fekete(kék nyák) hibátlan. Nem azt mondom, hogy minden fehér tokozású vacak lesz, de nálam két darab is ment a szemétbe. A fehér mellett plusz nem lehet aludni mert világít mint az istenverte karácsonyfa.
-
Weeman1
veterán
Tényleg jó a Pronesis v3 rom.
Rosszabbat vártam.
-
fujifilm1
senior tag
válasz
Pummancs
üzenetére
Semmivel se többet .

A gyári receiver 1A. maxx. Mondjuk vevőből nem vennék másolatot.
(ha a képernyő aktív akkor csak 640 mA, módosított kernellel lehet hogy megy az 1 A , erre mérget nemveszek...)A Samsung gyári QI töltő viszont csak 640 mA tud. (7000 pénzbe kerül és lelóg róla a Note három mert jóval kisebb.)
A "gagyi" kínai töltő simán nyomja az 1 A-t. (másik készülékkel)

Pontosan akkora méretű mint a Note 3, nem billeg, laposabb könnyebb, 1/7- be kerül. [link]
-
yello72
csendes tag
sestore.hu
2 ropi a gyári töltős hátlap -
törölt tag
válasz
Tav-Csoves
üzenetére
Letöltés megkezdése előtt a "decrypt auto" legyen kipipálva így jön le zip formátumban.
-
Pummancs
csendes tag
Valaki tud megbízható 6.0 firmwaret? Amin minden működik? S-pen. Stb?
-
Pummancs
csendes tag
Sziasztok! Jó regen jártam itt. Ez a vezeték nélküli töltés nem fogott meg. Működik. Az tény. De 600 mAh. Elég gyér. Nem tudom a gyári szett mit tudhat
-
fujifilm1
senior tag
válasz
Tav-Csoves
üzenetére
>és igen, trombita
Akkor azt fújhatod.

Egyébként köszi

-
törölt tag
válasz
Tav-Csoves
üzenetére
Ezzel le tudod szedni bármelyik samsung telóhoz a legfrisebb romot és lejön pikk pakk nem úgy mint sammobilról.
-
janaman01
addikt
Most nekem ment vissza a gyari vastagabb hátlap, viszont tokot nem találok rá

-
apaszka
veterán
válasz
BioNiCMaN
üzenetére
Az első, és utolsó innen gagyinak tűnik.
Volt ilyen nálam.Ha veszel, megbízható embertől, és a leg vékonyabb kivitelt vedd. Különben eláll a hátlapot, és feszülni fog.
Én Nillkin típusút vettem ami valóban vékony, és nem feszül a hátlap.
Lehet venni eredeti hátlapot, mi tartalmazza a tekercset.
Persze az kicsit vastagítja a készüléket, így több tok nem megy rá miatta!
-
d@minator
addikt
válasz
Tav-Csoves
üzenetére
Az jóváhagyást jelent de lehet a végeredmény ugyanaz.

-
janaman01
addikt
válasz
gipsztigris
üzenetére
Oké köszi, de sajnos az hagyján hogy kinyomja a hátlapot, de az nfc ręsze nem is műkődik....irtam az eladónak, kiváncsi leszek mit válaszol.
-
gipsztigris
addikt
válasz
janaman01
üzenetére
Majd írok. Én ezt vettem meg.
-
janaman01
addikt
válasz
gipsztigris
üzenetére
nem is tuom...nem feltétlenül jelenti azt hogy Te is ilyet kapsz..lehet már ezt is hamisitják, és én a rosszabbik fajtából kaptam, alis 5.5 dodo....remélem Te jót kapsz, majd irj

-
janaman01
addikt
válasz
gipsztigris
üzenetére
https://drive.google.com/file/d/0B2m2qQPCNawmQkZETHF0MW4tZVU/view?usp=docslist_api
A tetején az a kis dudor ami alatt az elektronika van. Na az nyomja ki a hátlapot....
bocsánat mobilrol vagyok. -
gipsztigris
addikt
válasz
janaman01
üzenetére
Érdekes, pedig a Speedshop is ilyet árul ötezerért. Én is ilyet rendeltem az ebayről!

-
janaman01
addikt
No gyerekek megjött az nfc s wireless matrica...ehy kalap kaka kinyomja a hátlapot, ráadásul az nfc része se működik. Ne vegyetek ilyet....
-
Tav-Csoves
őstag
-
törölt tag
válasz
Tav-Csoves
üzenetére
Nekem még van kb fél év garanciám, szóval a főzött romokat hanyagolom még egy kicsit. Sammobileal lehet tudni, hogy mi a baj? Illetve ami a tárhelyeden van ruszki rom az milyen?
-
Tav-Csoves
őstag
válasz
geryboro
üzenetére
Majdnem ugyanott vagy de mégsem:
Ha tudod, hogy mindig eredeti samsung note 3 akkumulátorod lesz, akkor azt javaslom, inkább egy sima Qi-töltős matricát vegyél, mint kombósat.
Ugyanis lehet hogy nem tesz annyira jót, ha az aksi is NFC-s, és a matrica is tartalmaz olyant. (később persze letudod vágni ollóval az NFC lábakat a matricáról...
) De szerintem ha meg a két tekercs ott van...
Nem tudom, hogy ilyen helyzetben mennyire okos e a gépünk:
kikapcsol e az akkumulátorba épített NFC tekercs, ha érzékeli, hogy van NFC-s matrica az aksi fölött lévő két érintkező lábra érintve?
Ha igen, akkor probléma megoldva.
Ha nem, akkor fennállhat adatátviteli hiba NFC-zés közben. Nekem csak sima van.
[link] [link]Peterson_: [link]
„A királynét megölni nem kell félnetek jó lesz ha mindenki egyetért én nem ellenzem.” -
Peterson_
addikt
válasz
Tav-Csoves
üzenetére
"csak a nyelv, és a szív az, ami megakadályoz..."
-Na igen, aki nem beszél nyelvet, az csak szív
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Nem hagyhattam ki, de amúgy pontosan tudom miről beszélsz. -
válasz
Tav-Csoves
üzenetére
kösz.
még egy röpke kérdés.
Qi töltő + akksi, mennyivel jobb az a kombó ami NFC képes? -
Tav-Csoves
őstag
válasz
üzenetére
Szia!
Na igen az 5.1.1 nagyon bosszant minket, pedig az "5.1.1 nagyon jól sikerült a note 4-en!"<-apaszka
Én tervezett elavulást sejtek!
Jelenleg nem érhető el a sammobile, és mostanában custom romozom. A legfrissebb rom 5.0 alapu, tehát toporgunk.
A srácok itt osztogattak meg 6.0-ás frissítési ütemterveket, de ott Not Approved-et olvastam, amit akárhogy is olvasok/fordítok: Nem engedélyezett a MM a telefonunkra. Pedig lazán rátudnák optimalizálni...
Customokhoz visszanyargalva: jelenleg az Audax v33 van fent, (BOK6) és stabilnak érzem, audax kernellel tudom használni a synapse-t.NFC-s SIM kártya: kép1 és kép2
Szerk: persze, lehet hogy az élelmoszerboltban a bankkártyáról szív le, közvetlen. Én nem próbáltam még.fujifilm1: kb igen, annyi volt
szívesen, és igen, trombita, és magánének szakos bécsi diplomám van, amivel nem tudok elhelyezkedni az szülőföldemen, mert honosítani kéne, és rengeteg pénz...
Lehet emigrálok, csak a nyelv, és a szív az, ami megakadályoz... -
törölt tag
Átfogalmazom a kérdésem, nem volt túl egyértelmű.
Szervizben Telenoros BOJ1-es ROMot raktak a telómra, előtte Nordic volt rajta, akkor az volt a legjobb.
Szóval akad valami újabb, javított, előrelépést jelentő ROM, vagy még mindig egy helyben toporgás megy?
Érdekes, hogy a Neo kapott 5.1.1-et az igazi Note meg nem. "túl jól" sikerült a 3as?!

(#34406) tnilabk
Ha jól tudom a kártya nem az egyenlegről gazdálkodik, hanem ugyan úgy a bankszámláról. Sajnos csak a Telekom és a Voda ügyfelei élvezhetik ezt a kényelmet. Ez is az egyik(legkisebb) oka, hogy elmegyek a telenortól amint lejár a Note garanciája és találok megoldást a felszabadítására.
-
fujifilm1
senior tag
válasz
Tav-Csoves
üzenetére
Ez -ismét, legalább- félóra kutakodás képkeresés szövegszerkesztés volt ....

Te biztos Tanár vagy. Vagy legalábbis lélekben annak születtél.

Hat off.
-
Tav-Csoves
őstag
válasz
geryboro
üzenetére
NFC-s Qi töltő(Matrica):
Olyan matrica melyben olyan tekercs(csek) vannak, mely(ek) képes(ek) az akkumulátor és a hátlap közé téve az érintkező lábakra ráillesztve vagy tölteni a telefont, vagy NFC-vel kommunikálni.

Itt jól kátható a vezetéknélküli töltésért felelős lábak (3 (+,-,kommunikáció) db)
A matrica tetején, pedig 2 láb van, az felel az NFC-ért.NFC-s akkumulátor:

A Note 3 gyári akkumulátora ilyen. Az akkumulátor tetején 4 db érintkező van. Ebből kettő a töltés leadása/felvételére szolgál, másik kettő pedig az NFC kommunikációért felel. Ha az akkumulátor felső részét lápafényben megdöntöd, lehet látni a tekercset, mely nem kör, hanem téglalap alapban lett huzalozva.
Az akkumulátor tetejére rá is kell, hogy legyen írva ez: Near Field CommunicationNFC-s Sim:
Ebben már nem vagyok 100%osan biztos, de elnézve a dolgot azt jelenti, hogy amikor vásárolsz, akkor a mobilelőfizetésed egyenlegének terhére tudsz fizetni a kasszánál. A folyamat kb úgy néz ki, hogy egy program futna a telefonodon, és PayPass fizetés esetén a telefon hátildalát hozzáérinted a terminálhoz, ekkor az NFC matrica/akkumulátor kapcsolódik a SIM kártyáddal, s az átutalás lezajlik. Egyébként ez a metódus a legbiztonságosabb fizetési módhoz tartozik. (Ha használsz SIM pint, és kijelző zárást) -
Valaki tisztázná mit tudnak az alábbi dolgok?
NFC-s Qi töltő
NFC-s akkumulátor
NFC-s SIM kártyaköszönöm.
-
válasz
üzenetére
Ezek halál egyforma tokok, csak gondolom a fehéret nem viszik úgy!
Ki lehet fogni hasonló akciókat...nyáron Nagyváradon vettem magamnak egy s view tokot. Utolsó darab volt 8 Euro volt ráírva az Orange shopban. Mikor odavittem az ügyfeleshez, azt mondta, hogy 8 Lei
kifizettem és már mentem is ki a boltból!
))
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Gaming notebook topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 512GB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Amúgy 70k-ért vesztegették.

) De szerintem ha meg a két tekercs ott van...