Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Apple iPhone 11 - népalma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ Note 3
Olvasd el a topik összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiskornel
addikt
Most frissített a telom. Némely igencsak erőforrást igénylő dolgok, mint pl. excel táblák a Polaris office-ba felgyorsultak energiatakarékos módban. Aztán lehet, hogy csak azért van, mert újrafordította az összes progit.
Volt egy 3-4s szünet, mikor megnyitottam az applikációkat. Meg is ijedtem, de aztán megnyílt. Mittudjamén érzésem van. Majd elválik.Ha hívnak, és a hívó előbb teszi le, akkor lezárja a képernyőt. - ezt remélem orvosolták.
-
Peterson_
addikt
válasz
Parallaxis
üzenetére
Holnap úgyis tudok már tapasztalatot mondani róluk, meg szinte biztos, hogy faggatózni fogok közben.
Ha esetleg nem tetszene neki, akkor meg van otthon egy kisebb zsák meszem![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-Bocsesz, nem neked akart menni.
-
bbubby00
őstag
válasz
Parallaxis
üzenetére
Lehet kihivom a szervizt. Ugy ha minden igaz megmarad mindenem... Ugye?

Amugy nem vagnam foldhoz. Annal jobban szeretem
De most kicsit kihozott a sodrombol a kis szerelmem
-
bbubby00
őstag
Nem hiszem el... lefrissitem a telefont az uj szoftal, erre nem hogy csak az eddig tapasztalt hivashibakat produkalja, hanem amikor hivnak, fekete a kijelzo, es csak akkor mutatja h ki hiv ha megnyomom a home gombot... nem sok kellett hogy szetcsattanjon a padlon.

-
tevfik
tag
Egy kis segítséget kérnék.
Hogyan tudok képeket felmásolni a telefon memóriájába?
Látom média eszközként ugye látható az image és dcim mappa is de nem engedi felmásolni, mivel tiltva van.
Köszönöm előre is.
* Sikerült. Nem voltak a képek kicsomagolva.

-
Djatis
senior tag
válasz
iSonic
üzenetére
Még semminek nincs ára! a Fit-ről annyi hogy 200 dollár körül kezd ez itthon kb 55-60 lesz szerintem!
Am ez a mai s5-ös össze röffenés csak azért volt mert a pannon bejelentette hogy kedden megmutatják erre tegnap a T gyorsan elkérte a Samsungtól hogy ők hamarabb mutathassák be
-
banhammer
veterán
válasz
plejik
üzenetére
Szerintem érdemes feltenni.
Nem azért adja ki ezeket a frissítéseket a Samsung, hogy csuklóztassa a felhasználókat, hanem mert vannak benne biztonsági frissítések.
Ugyan úgy ahogy illik folyamatosan frissíteni az asztali operációs rendszereket ugyan úgy illik frissíteni az Androidot is.
Ha valaki ezek miatt beszop valami mókás fertőzést akkor csak saját magát okolhatja senki mást. -
Parallaxis
addikt
válasz
plejik
üzenetére
Nincs, ugyanaz, mint a XEH-es magyar:
Model: SM-N9005
Model name: Galaxy Note 3
Country: United Kingdom
Version: Android 4.4.2
Changelist: 636608
Build date: Thu, 27 Feb 2014 11:05:04 +0000
Product Code: BTU
PDA: N9005XXUENB7
CSC: N9005OXAENB1
MODEM: N9005XXUENB1Model: SM-N9005
Model name: Galaxy Note 3
Country: Hungary
Version: Android 4.4.2
Changelist: 636608
Build date: Wed, 12 Feb 2014 08:24:44 +0000
Product Code: XEH
PDA: N9005XXUENB4
CSC: N9005OXXENB1
MODEM: N9005XXUENB1 -
Djatis
senior tag
válasz
iSonic
üzenetére
95 kiló vagyok igen vastag csuklóval és az utolsóba vagy az utolsó előtti lyukba lett beakasztva!
Am nekem is tetszett a fit de azt mondta a srác hogy akkor már inkább a gear 2 mert a fit-tel nagyon semmit nem lehet csinálni, gondolok itt a híváskezdeményezésre és hasonlóra! -
iSonic
addikt
-
plejik
addikt
Ebben van valami extra? Erdemes feltenni?

-
-
Peterson_
addikt
De zaklatós egy banda ez a Samsung.

Ma 6x hívtak, mire felvettem, hogy hát a holnapi nap feleljen már meg nekem, mert nagyon akar jönni az a házhozszerviz.
Azt mondták, hogy 11 és 15 óra között jönnének.
Belementem, de remélem, hogy tényleg ideérnek, mert sem előtte sem utána nem fogok ráérni.
A Csaj még megkérdezte a telefon színét, és hogy szolgáltatói, vagy Samsungos garilevelem van-e -
Hauptmann
veterán
Arra van megoldás, hogy ha elteszem a telefont alvóba a power gombbal, akkor pl. a Waze-t ne löjje ki?
-
iSonic
addikt
N9005XXUENB7_N9005DBTENB2_DBT Legfrisebb Note 3 ROM Német Független
Megás link

-
iSonic
addikt
-
Lacko84
aktív tag
Az lenne a kérdésem hogy ha a play áruháznál megadtam egy bankkártyát akkor azt lelehet e cserélni másik kártyára? A másik pedig hogy a my samsung oldalán a s3-amat regisztráltam anno de az új gazdája arra kért hogy maradjon már az én nevemen. A Note 3-.at is beregisztrálhatom mellé vagy előtte törölnöm kell a s3-at?
-
Hauptmann
veterán

-
Hauptmann
veterán
A tegnapi frissítés óta az az állapotsávban ott van a kis kéz ikon, ami ugye a gesztúrák bekapcsolt állapotát hivatott jelezni. Eddig nem volt ott, de mégis működött pl. a röpke pillantás.
Sőt, ha kikapcsolom, akkor is ott marad. Vagy lehet, hogy az a kis kéz a kettős kacsacsőrben nem is azt jelzi?
-
bbubby00
őstag
A tetves auto fenyero viszont barmit csinalok, mindig visszarakja magat ontorvenyuen az allapotsavomba...

-
Hauptmann
veterán
Srácok, van az airdroidhoz hasonló wifi-s file átvitel? Most szembesültem, hogy az ingyenes airdroid nem tud könyvtárakat, illetve 100 Mb-nál nagyobb file-okat mozgatni.
-
iSonic
addikt
NB7 changelistje nagyobb, szal van benne változás..
NB4 changelist minimálisan több, mint az NB3, mivel nem valami nagy frissítés..
jacis: milyen típusút vettél? Az eredeti Samsung-os alias ez [link] teljesen jó hátlappal rendelkezik.. ilyenem van nekem is

Szerk.: Aki ma az allee-ba lesz 16:00 és 20:00 között azoknak egy érdekes dolog:
-
jacis
nagyúr
Srácok ma megjött a vezeték mentes töltésre képes hátlap a telóra. Két dolog miatt vagyok csalódott… az egyik, hogy vastagabb lett a telefon nem kicsivel a másik meg, hogy a hátlapon a Samsung felirat egy sz@r felfestéssel van megoldva míg a gyárin egy kulturált fém berakással.
-
Peterson_
addikt
válasz
bbubby00
üzenetére
Ha újra akarják rakni a szoftot, elvileg lementenek neked mindent.
Én mondjuk ezt nem bíznám másra, ezért is fektettem be a Helium pro-ra, mert ott felhőbe is megy....hát ami megy, mert azért még így is messze van egy Titanium backup pro-tól.A körülmények ellenére azért elég jó hatásfokkal kivitelezhető a mentés.
A lényeg, hogy ha már házhoz jöttek, ne engedd, hogy elvigyék a drágádat.
Inkább előtte telefonálj/chatelj velük hat kört, hogy ez a hiba, és mik az esélyek. -
bbubby00
őstag
válasz
Shinnokina
üzenetére
Lehet akkor kihivom Samut, ha mar ennyien mondjatok. Viszont a szervizuket bnom s4-ehez mar hivtam ki, tokeletesen meg voltam elegedve veluk, meg ajandek foliat is adtak

Viszont ha ujra akarjak rakni a szoftot agyfa..t kapok
Flappy Birdben elveszik a 130as mentesem, es mar le sem lehet szedni a jatekot
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Shinnokina
tag
válasz
bbubby00
üzenetére
IIlyenkor lehet ám sejteni, hogy ez nem alapfunkció, hogy nme tudod felvenni és letenni a beszélgetést. Erre van a garancia meg a szervíz. tökéletes dolgt ember még nem gyártott le, szóval szoftver meg hardverhiba bárhol előfordulhat, a legnagyobb márkánál is. Nekem a Sony (nemócsó) laptopomat ey héttel vásárlás után már külföldi szervízbe kellett küldeni mert hardverhibás volt. ez vásrásláskor ritkán derül ki. Viszont erre van a garancia. cserélték benne a hibás alkatrészt és ment 3 évig rendesen, amíg le nem cseréltem. Ennyi.

-
Peterson_
addikt
válasz
bbubby00
üzenetére
hmm.
Én úgy vagyok vele, hogy ha nem is olyan jelentős a hiba, de a hétköznapi használatot, vagy a komfortérzetet csökkenti, akkor érdemes utánajárni a dolognak.
Ha már van garancia, van ügyfélszolgálat, etc etc...
A Töltés dologra azért ne kérdezz rá, ha esetleg hozzájuk fordulsz,mert ugye elméletben csak a gyári töltővel lehetne tölteni a telefont. -
bbubby00
őstag
válasz
Peterson_
üzenetére
Nem olyan suru szerencsere... csak heti 1x fordulnak elo. Viszont lassu toltessel toltom estenkent kikapcsolt allapotban. Bekapcsolom a telefont es csak 97-8%ra tolt fel. Viszont ha bekapcsolva toltom igy akkor 100ig felmegy. Ha a sajat toltojevel hasznalom akkor pedig mindig 100ra felnyomja
-
dtamas8
tag
válasz
Shinnokina
üzenetére
Szia.
Hol tudom lekapcsolni ezeket az alkalmazasokat?
Nem lesz abból gondja a telonak? Sztem én sem használom őket -
iSonic
addikt
This update brings stability and security enhancement while there are also added some minor fixes, including the SD card issues like copying or renaming files which was causing some pain before and the ‘S View’ apps now works. (sokan örülnek majd ennek a frissítésnek
)Ja és igen hamarosan itt az újabb frissítés az N9005XXUENB7!
Németek már használják.. [link] -
-
Horovic
aktív tag
Sziasztok! Adott egy Note3 hálózatfüggő készülék, amit meg szeretnék venni. Abban az esetben ha az eladóval írok egy hivatalos adásvételi szerződést amiben vállalja a letiltás elleni garanciát meg merjem-e venni a készüléket?
-
bbubby00
őstag
Annyira jó ez a telefon, hogy csak arra nem lehet használni, amire annó feltalálták...
Hívnék, nem csöng ki... hívnak, nem bírom felvenni... letenném, nembirom letenni... néha úgy földhözba..nám, dehát kicsit drága ehez.
Kicsi jót is mondjak róla... Bekapcsolt állapot 2nap8óra ebből 5óra kijelzőidő automata középfényerőn. Most jelzett h 5% és dugjam fel
-
S e t h
nagyúr
válasz
banhammer
üzenetére
Istenem, ennyit parázni.
Jól működik, valóban gyors, viszont éjszakai beállításban a note ráver, ami nem kis szó, de ez még annál is gyengébb, nappal még nem próbáltam, majd fogom.
Addig megpróbálok nem rettegni, bár még jogosultságot kért ahhoz is, ami talán nem is létezik. -
fujifilm1
senior tag
Percenként megy el a netem. (Adsl a t -től.)
Ha van kérdés később válaszolok szívesen most inkább mozizunk, nem idegesítem magam a "kapcsolat"-tal...
-
-
fujifilm1
senior tag
-
Hauptmann
veterán
Felkerült a Nillkin üveg, egész más kategória, mint a fólia. Ajánlom mindenkinek.
-
iSonic
addikt
N9005XXUENB4_N9005OXXENB1_XEH legfrissebb Megás link

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max - Blue Titanium - 256GB - Akku: 84% - Megkímélt állapot!
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4170
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

végül azért csak kijött a kis piszok repairelni

)