- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Honor 200 Pro - mobilportré
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ Note 3
Olvasd el a topik összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peterson_
addikt
válasz kiskornel #12691 üzenetére
Biztosan.
De ha szeretnéd, Pü-ben részletesen leírom mi van rajta, és mik a felhasználási szokásaim, de remélem még csak véletlenül sem gondoltad komolyan amit írtál
De ha követed a fórumot, láthatod, hogy egyik hibám sem egyedi, max nem most és nem pont ezzel a típussal fordult elő.
Szóval ennyit a júzer errorról.....A zöldülés volt 4.3 nál, mindegyik frissítés alatt, 4.4-nél is, de tényleg alkalmi dolog.
Minden esetben elmúlik ha lezárom, a kijelzőt és utána sokáig nem is jelentkezik.
Kb havonta egyszer.[ Szerkesztve ]
Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
aggleány
addikt
Az lehetséges, hogy a letöltött háttérképet nem tudom úgy beállítani, hogy ha a főképernyőn oldalra lépek, akkor tovább csússzon a kép is? Nem tudom, érhető-e, hogy mire gondolok. Ha nem, szóljatok, és megpróbálom átfogalmazni.
-
kiskornel
addikt
válasz Peterson_ #12689 üzenetére
Hááát. Nem személyeskedni akarok, de neked annyi panasz van a gépeddel, mint a fórum összes gépén egyszerre. Hol zöldikét játszik, hol elreped, hol ez-hol az.
Nekem az az érzésem, hgoy USER ERROR van a háttérben.Én olyan telefont nem szívesen vennék használtan, ami már javítva volt. Bár igaz, ha nem mondják meg, nem tud róla az ember.
Ez a zöldülés memóriahibától a progi hibáig, a csatlakozókig (bár ez utóbbi nem valószínű, ha gombnyomásra helyre rázódott) minden lehet. Az ilyen hiba a legszarabb, mert nem tudod reprodukálni a szerelő előtt.
http://www.flickr.com/photos/34330024@N05/sets/
-
simixox
csendes tag
Sziasztok! Egy kissé lemaradtam az utóbbi heteben a forumozgatással és most nincs kedvem végig nyálazni.
Van már megoldás KNOX flag mentes rootolásra? Vagy egyáltalán látszik már az a bizonyos fény az alagút végén...? -
Peterson_
addikt
válasz handrash #12683 üzenetére
A szervizt kérdeztem, de nem tudtak róla.
A kékbéka mondott valamit ezzel kapcsolatban, de nem igazán értettem a lényeget belőle.
Ez a harmadik alkalom azthiszem, hogy ilyet csinál.
Múltkor lezárás/feloldásra múlott el, ezúttal már attól is, hogy a fényerőt feljebb toltam.
Passzolom a dolgot, elképzelni nem tudom, hogy mi miatt lehet.[ Szerkesztve ]
-
banhammer
veterán
válasz Hauptmann #12679 üzenetére
3G Watchdog Pro vagy Internet Speed Meter.
Mind a kettőt megvettem.
Az utóbbi ki tudja rakni az állapotsávra a fel, letöltés aktuális sebességét is.\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
fujifilm1
senior tag
válasz torrente777_ #12676 üzenetére
Sziasztok
Időközben elkészült a nem rootolt telóra is a hívás rögzítés.
dr ketan fórumán kell keresni.xda.Most nem tudok linkelni a gyerekek elfoglalták a számítógépet ...
[ Szerkesztve ]
-
Anulu79
addikt
A készülék lejátsza a DV formátumot vagy a nagy felbontású filmeket? Vagy kell hozzá valami lejátszó program?
-
Peterson_
addikt
Na megint bezöldült a kijelzőm.
Szerencsére, most itt volt az asszonypajtás és az Ő telefonjával le tudtuk kapni:
Elég tré képek lettek, de a lényeget lehet rajta látni.
[ Szerkesztve ]
-
torrente777_
aktív tag
Hívásrögzítés megoldva akit érdekel és root olt a telója másoljátok a system etc mappába jogokat beállítani reboot és működik:[link]
[ Szerkesztve ]
Rommer.
-
SX Wave
aktív tag
válasz Gaben06 #12661 üzenetére
Nálam nem voltak minőségi gondok soha, minden pöpec volt Én itt vettem [link]
5110 > 3210 > 3310 > 3330 > ME45 > 3100 > SX1 > 6233 > E51 > Wave II > XPERIA mini pro > SIII > Note 3 > Note 4 > S7 > Note 8 [Gear S3 Frontier] > Note 9 8/512GB [GW4] Tab S7+ > S22U 12/512GB > S24U 12/1TB Orange [GW6 47LTE]
-
Caaabi
senior tag
Sziasztok, valaki tudna segíteni abban h melyik verziójú google maps ban volt olyan a street view hogy egy emberkét kellett benne mozgatni az utcán, amivel akár egyből az utca végére is tudtam ugrani? Igazat megvallva ez az új fajta nyilas megoldás amióta van nem tetszik, és lassabb is szerintem :S
-
banhammer
veterán
Nekem bejon a szurke sav.
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
Anulu79
addikt
Az értesítési sávban minden szürke színű. Ez mitòl lehet? Direkt ilyen vagy valamit elállítottam?
-
Peterson_
addikt
válasz Gaben06 #12661 üzenetére
Nálam volt, de kb. mindig minden telefonból sikerül(t) kifognom a hibás darabokat.
Kicsit kevésbé volt masszív a keret, és a bal felső sarokban kb fél miliméterrel nagyobb rés volt.
Írtam is meg akkor ide, de a többieknek rendben volt.
Ez akkor kb húsz-harminc készülékből egy.
A home gombbal szokott még "probléma" lenni, szintén ilyen talán miliméternél is kisebb holtjáték formájában.
Nekem amióta cserélték, kifogástalannak mondható a keret és a készülék háza is sokkal masszívabb:
Nem recseg, nem lötyög, egyben van.[ Szerkesztve ]
-
kosturica
őstag
Szerintem az Apex és a Nova a legjobb launcherek!
[ Szerkesztve ]
Xiaomi MI 5S Plus 6/128 GB Grey
-
realatysh
csendes tag
válasz joy01dani #12618 üzenetére
A videóban Google Experience Launchert említ. Ha erre rákeresel a Play Áruházban, ezt dobja ki:
KK Launcher (KitKat Launcher)
Ez már kompatibilis a Note-tal. És szerintem úgy is fest, mint a videóban.[ Szerkesztve ]
-
Gaben06
tag
Sziasztok.
Vásárolni szeretnék egy Galaxy Note 3 készüléket fekete színben.
Amit észre vettem, hogy az üzletekben kiállított telefonokon elég soknak van összeszerelési minőségben hibája. Értem Én arra, hogy például az a bizonyos fémes hatású keret és a kijelző üvege közötti rés nem mindenhol illeszkedik rendesen. Főleg a sarkoknál vannak nagyobb rések. Kérdezném a fekete Note 3 tulajdonosokat, hogy ez náluk is tapasztalható?Szeretném megvenni a telefont, de nem lenne jó kifogni egy hibás készüléket.
Köszi a választ.
-
Bagoly81
aktív tag
én 3 dolgot vettem észre az b4 es frissitéssel
jobb üzem idő
gyorsabb ( akadás mentesebb? érzetre jobb )
és a kis képernyős képet könnyebb előhozni és gyorsabban alakítja át[ Szerkesztve ]
-
cultfeca
tag
válasz sztrogoff19 #12658 üzenetére
Nekem nincs bekapcsolva és nem is volt.Még mindig lassan fordul.
-
cultfeca
tag
válasz sztrogoff19 #12644 üzenetére
Nálam is jelen van,a 28mb-s frissítés óta
-
SX Wave
aktív tag
Szia. Én a SGS III használtam utoljára flip tokot és annál a meretnél döntöttem el, hogy nagyobb telónál már nem fogok használni ilyen tokot. Pedig szerettem... Na mindegy. Most egy SPIGEN SGP CASE NEO HYBRID METAL SLATE használok. Tökéletes, szeretem. Folia meg szerintem fölösleges, de ez csak egy privát vélemény. Amúgy eladom a Spigen tokot egy 5 ooo,- nem azért mert baja van, hanem ugyan ez a tipusu tok most végre megvan abban a színben, amit már az elején meg akartam venni, csak három hónappal ezelőtt nem volt.
5110 > 3210 > 3310 > 3330 > ME45 > 3100 > SX1 > 6233 > E51 > Wave II > XPERIA mini pro > SIII > Note 3 > Note 4 > S7 > Note 8 [Gear S3 Frontier] > Note 9 8/512GB [GW4] Tab S7+ > S22U 12/512GB > S24U 12/1TB Orange [GW6 47LTE]
-
Varszegig
veterán
válasz sztrogoff19 #12644 üzenetére
Nincs bekapcsolva az intelligens elforgatás?
-
berigazek
őstag
Hova tegyek fel hirdetést,hogy eladó ,,egy" telcsi,ahol mindenki megnézi,azaz egy forgalmas helyre?
,,Tanulj tinó,ökör lesz belőled!"
-
Anulu79
addikt
Sziasztok!
Immár vége a véleménykéréseknek. Ma hoztam haza a "kicsikét". Most folyik éppen a belakással kapcsolatos tennivalók. Gondolkodtam szilikon tokon de marha jó a hátlap tapintása. A kisebb készülékeket is két kézzel kezeltem általában. Szóval ezzel sem lesz gond és nem kell rá emiatt sem szilikon tok. A keret kopós? Sima beledugós tokot vettem csak.
-
sztrogoff19
tag
Üdv,
Egy kérdésem lenne ...
Másnak is belassult a képernyő elforgatás ?
Két hónapos a Note3 telefonom és a galériában, illetve bármi más alkalmazásnál dupla annyi idő alatt reagál a készülék az elforgatásra.
Valami beállításbeli probléma lesz esetleg ? Meg egyáltalán ez hogyan orvosolható ?
A segítséget előre is köszönöm !
Morituri Te Salutant
-
Viktor18
tag
válasz Hauptmann #12614 üzenetére
Nem-nem, félreértettél. Azt írtam, hogy ha be is ég, és hogy nem sok esély van rá, maximum ha direkt. (garanciás okokból) Ez azt jelenti, hogy nem fog mindenkinek 3-4 hónap után elkezdeni beégni. Igen, de Peterson esete egyedi. Más még nem írta, hogy beégett neki kicsit is. Vagy lehet nem figyeli. Én se nézem, ha feltűnő lesz nagyon, akkor észreveszem. Nem gondoltam, hogy direkt égette be. Lehet fel se tűnt volna neki sokáig, ahogy írta is.
iSonic: Ott mindennel le vannak maradva, csak a csekkek tudnak érdekes módon pontosan érkezni. (Néha még előbb is)... Ha elcsúszok egy napot a fizetéssel, akkor meg már zaklatnak meg fenyegetnek
-
Hauptmann
addikt
válasz Peterson_ #12625 üzenetére
Persze, de legközelebb csak hétfőn, akkor tudom majd lefényképezni, én már hétvégézem. Amúgy a bézs S View (powered by Memmaao), iszonyú elegáns, meg majd lesz fekete is.
@12626 banhammer, fake Neo Hybrid (nem a Hyibirid) pezsgő színben. Jól néz ki, de az S View szebb, jobb, és vékonyabb.
-
iSonic
addikt
Telekomnál is levannak maradva a mostani NB4-es frissítéssel..
-
PeLa87
aktív tag
válasz #24536576 #12633 üzenetére
Én írtam nekik... Ezt válaszolták vissza:
Telenor Hungary Szia László, egyeztettünk illetékes csoportunkkal kérdésedről, pontos időpontot egyelőre nem kaptunk, várhatóan 2 héten belül megérkezik a frissítés Köszönjük türelmedet!
Tetszik · március 4., 10:46Megbízható és olcsó tárhely: https://cweb.hu/ugyfeladmin/aff.php?aff=99
-
törölt tag
Egyébként az S3-am 2 év alatt nem égett be... Pedig "naponta" 4 órákat volt használva a kijelző. Mondjuk én szeretem az automata fényérzékelést, lehet, nem fullon kéne nézni a kijelzőt és nem lenne semmi baja.
-
törölt tag
Telenoros KiKatről tud valaki valamit? Írtam már nekik, aztán áthárították a Samsungra, hogy ők foglalkoznak vele...
Függetlent addig nem szeretnék rárakni amíg nincs Telenoros, mert nem lehet majd visszamenni, ha gebasz van. :/
-
banhammer
veterán
"a lényeg, hogy ne hagyjad egy helyben a kijelzőt egy adott ponton"
Ja, ja!
Fél óránként rakd arrébb az asztalon.\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
AliceWake
HÁZIGAZDA
válasz iSonic #12628 üzenetére
Nekem nem egész fél év alatt úgy beégett Note 2be a billentyűzet, hogy öröm volt nézni.
De hozzá kell tennem, ezen dolgozom és gyakran chatelek is. Irgalmatlan sok emailt írok, ráadásul égetem a billt, mert előfordul, hogy gondolkodnom kell közben (fordításnál).
A fórum tudott még nálam nagyon beégni. Állapotsáv viszont meglepő módon alig, pedig Note 2ben még nem volt átlátszó.De szó nélkül cserélték, úgyhogy egyáltalán nem zavart. És most sem aggaszt.
[ Szerkesztve ]
Non omnis moriar.
-
Peterson_
addikt
válasz iSonic #12628 üzenetére
- A szerelő srác sem épp azt mondta, de olvasd csak el a hozzászólásom, amiben leírtam a kapott válaszokat.
Kár emellett kalapolni, előfordulhat, pont.
Én sem csináltam semmi olyat a telefonommal, amit bárki más nem csinálna vele
De abban egyetértek, hogy nem törvényszerű, és kár is miatta aggódni, mert ha van is, ha nem direkt azt keresed, biztosan nem fogod észrevenni.
Emellett meg szó nélkül cserélik is-> grátisz keret, grátisz home gomb, grátisz fólia[ Szerkesztve ]
-
iSonic
addikt
hót mindegy mit használsz a lényeg, hogy ne hagyjad egy helyben a kijelzőt egy adott ponton, pl.: 24 órán át max fényerőn egy widget-en és akkor jó nagy eséllyel nem ég be.. de újra és újra elmondom, S2/S3/Note 2-öm esetén sem tudtam egyszer sem beégetni a kijelzőt (kivéve S3-nál mert azt szándékosan tettem garanciális okok miatt), szóval nem kell aggódnod..
Peterson_ esetet egyedi és nem szokványos..
-
barca222
tag
Kicsit nézegettem a tipusokat mivel éjszakás voltam :-)
Visa online kártya:A kártya nem dombornyomott (IMPRINTER-es használatra nem alkalmas), de internetes vásárlásait könnyen és egyszerűen VISA Online bankkártyájával is intézheti. Használata alacsony kockázatot jelent, mivel elektronikus termék, ezért minden egyes készpénzfelvételi és vásárlási tranzakciónál meg kell adnia 4 jegyű PIN kódját.Mastercard Standard:A kártya dombornyomott, mechanikus elfogadó eszközökön is használható (IMPRINTER), internetes vásárlásait könnyen és egyszerűen bankkártyával is intézheti.
Maestro:A kártya nem dombornyomott, internetes vásárlásait könnyen és egyszerűen bankkártyával is intézheti,egyszerűen intézheti készpénzfelvételeit és vásárlásait Magyarországon és külföldön egyaránt. Biztonságos, mert minden tranzakció alkalmával meg kell adnia 4 jegyű PIN kódját.
Mastercard Paypass:Lakossági,betéti bankkártya,Nem dombornyomott,belföldi és nemzetközi használatra egyaránt alkalmas,Interneten is használható,kis összegnél PayPass™ fizetési eszközként funkcionál,Chipet és mágnescsíkot is tartalmaz, ezért nagyobb összegnél „normál” bankkártyaként használható.
Éves díjak 2 körül vannak,domboros 4,elvileg mind jó internetes vásárlásra is,ha csináltatok akkor kisebb nagyobb hétköznapi vásárlások lennének róla,eddig nem volt kártya,most az a lényeg hogy neten tudjak utalni,fizetni,Ebayhez tudjam használni és más netes aukciós oldalakon,Nekem lehet a sima Visa és Maestro is elég lenne.Régebben még domborosak kellettek,de mostmár úgy látom a többivel is lehet elvileg neten utalni.
Barátnőd a Maestroval szokott neten fizetni? -
Peterson_
addikt
válasz Hauptmann #12624 üzenetére
"Olcsóbb lenne majd hozzá a panel?"
-Csak az eddigi tapasztalatokból indulok ki, de hát annyira semmi sem biztos, tényleg a kékbéka tudna rendet tenni a fejekben ezzel kapcsolatban.Tudsz képet dobni a mostani tokodról?
"Csak most látom, hogy valamikor mostanában senior tag lettem Fel sem tűnt."
-Nekem sem, azt hittem, már rég az voltál
Hiába, öregszel[ Szerkesztve ]
-
Hauptmann
addikt
válasz Peterson_ #12623 üzenetére
Olcsóbb lenne majd hozzá a panel? Lassan kifutnak az időből az első Note 2-k nggabi bztos tud rá árat moondani, hogy mennyi most hozzá egy kijelző.
Más téma.
Nagyon jó az S View tok, nekem bejön. Sokkal elegánsabb, mint bármelyik bumper, azt hiszem, eladom a kamu Spigenemet. Ami még nekem különösen jól jön, hogy nem engedi mélyalvásba a cuccot (amikor rajta van a fedél, be sem kapcsol a képernyőzár, de gondolom, ez beállítás kérdése), és simán fut így a Waze kikapcsolt képernyő mellett, nem lövődik ki. Egyetlenegy óvintézkedésre van szükség, a kijelzőt üvegezni, vagy fóliázni kell, mert az ablak pereme kikezdi a kijelző víztaszító rétegét (lásd memmaao esete), viszont gariidő alatt ezt cserélik ugye.
Csak most látom, hogy valamikor mostanában senior tag lettem Fel sem tűnt.
[ Szerkesztve ]
-
Peterson_
addikt
Szia!
Szerintem a háttér szinte mindegy, tekintve, hogy átlátszó az állapotsáv.
Az a kritikus pont,mert az sok helyen látszik, szóval inkább a böngészővel tudsz játszani, hogy teljes kijelzős nézet is legyen benne.Hauptmann:
-Én így utólag azt gondolom, hogy simán egy évig is használhattam volna úgy, hogy még mindig ne legyen zavaró a dolog, de lehet, hogy még tovább is.
De amíg ilyen flottul megy a csere, addig nem aggódom.
Két év két hónap meg még elég messze van, addigra lehet, hogy váltok, vagy már olcsóbban is meg lehet oldani a panelcserét.Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
Hauptmann
addikt
-
jacis
nagyúr
Srácok.
Milyen színeket ne használjak háttérnek, hogy ne égjen be a kijelzőm?
Egyáltalán ezeknél az amoled kijelzőknél is jelen van még eza beégéses probléma?iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
joy01dani
csendes tag
Sikerult valakinek feltennie a Google Now Launchert? Ebben a videoban a pasasnak az van fent, de nekem nem engedi feltelepiteni a Google Playrol, mert aszondja, hogy nem kompatibilis. Valami otlet?
http://youtu.be/_02wdy_oENo
[ Szerkesztve ]
Alcatel 302> Nokia 3310> Sony J6> Nokia 5510> Nokia 3100> SE K310i> SE P800> SE v630i> SE K770i> SE P990i> SE K770i> SE P1i> Vodafone 845> Samsung Galaxy 3> SE Xperia X10 Mini Pro> Huawei G300> Prestigio 4505> Samsung Note 3>S7 Edge> Samsung A71
-
Yakk
csendes tag
válasz Hauptmann #12581 üzenetére
Az, hogy miért nem hajlandó beszélni, sőt egyáltalán miért nem mutatja a google now kártyákat?
A nyelvi telepítőkészlet a vezérlés/nyelv és bevitel/szövegfelolvasó opciói/samsung szövegfelolvasó modul menüpontban lehet állítani. Csak azt nem tudom hogy hogyan fog ez nekem bármit is felolvasni, milyen alkalmazással.Fekete Note 3 + KitKat - örömboldogság
-
mimis
tag
válasz berigazek #12603 üzenetére
Félreértettél. :-) A telefon és a kihangosító már párosítva vagyon, ismerik egymást. Ha a telefon BT-jét bekapcsolom, és utána megyek csak a kocsihoz, és kapcsolom be a kihangosítót, akkor is remekül kapcsolódnak egymáshoz. Éppen ezért zavar engem a folyton felugráló BT keresés ablak.
-
Peterson_
addikt
válasz Hauptmann #12614 üzenetére
Úgy van.
Ez megint olyan dolog, mint én is hitegettem magam, hogy nincs is ott az a -hozzáteszem tényleg nagyon halvány és csak a tesztképeknél észrevehető- sáv, meg hogy a keret az fém.-Konkrét választ kaptam a szervizestől, előbbinél,meg konkrétan meg tudom mondani, hogy nincs ott a sáv, hiába hunyorgatok, forgatom.
Nem full fényerőn használtam a telefont, sőt az autónál is a legkisebbre van állítva a fényerőm, max ha nagyon kevés a kox, akkor adok rá.Aggódni egyébként felesleges, én elég sokat használom a telefont böngészésre is, ahol ugye Chrome esetében folyamatosan látható az állapotsáv, és öt hónap alatt ennyi lett.
Ha nem direkt ezt kerestem volna, és nem direkt ilyen tiszta háttereknél, a büdös életben fel nem tűnt volna.Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
Viktor18
tag
Szerintem nem vesztettél semmit. Nekem addig futott rajta, amíg eljutottam a szoftverfrissítésig és ment is fel a 4.4. Legalább így nem hasonlítgatod, és nem idegeskedsz, hogy bezzeg a 4.3-on ez és ez volt.
1. Sose volt olyan, hogy 100%-ról kezdtem el meríteni. Mert munka mellett nincs időm. Nekem eddig a max az 1 nap és 17 óra volt, majdnem 6 óra kijelzőidővel. WiFi csak akkor megy ha kell, feleslegesnek tartom, az állandó kapcsolatot. FB, Viber, pár telefonhívás, játékok (általában 2-2,5 óra játékidő és nem Mario-val játszok ) meg csak úgy nyomkorászás, fényképezés, jegyzetelés blablabla. Hát 2 napot nem igen bírna ki masszív használatnál. Ha meg sok időd van, akkor lehet egy nap alatt aludni menne. (A plafon amit kibírt az 3 nap és 20 óra, 1 óra 47 perc kijelzőidővel ) Elején nekem is gyorsan merült, mondhatni naponta töltöttem, de most 2 naponta szoktam, ritkább a 3. 1 hónap alatt beállt. Gyári töltőt használok.
2. Ha be is ég, 2 év 2 hónapon belül biztosan. Bár erre nem sok esély van, ha nem direkt csinálod ugye.
3. Ennél jobb megoldást én sem találtam jelenleg. Csak az elején érdekelt ez, de már szinte nem is használom. Még azért fejlődnie kéne ilyen téren is.
4. Kiváltani ki tudod sok programmal, viszont Root kell. Ha csak sms-hez kell, akkor a gyári is megteszi szerintem. Egyszer benyomtam, hogy felolvassa a bejövő hívást. A felület mikor hívás jön, elég gyenge, robotos hang (mondjuk mi más lenne), és elkezdi mondani, hogy zero, six, seven, zero stb. Nem használom ezeket, mert ha az ember elfelejti kikapcsolni, akkor tömegben elég jó érzés mikor hangosan olvassa a privát sms-t mondjuk.
A többit nem tudom. Jó telefonmerítést!
[ Szerkesztve ]
-
Necc
addikt
válasz Samsung SPS #12597 üzenetére
Kezdem is akkor a listat: miert lotyog a home gomb??
Yo momma's so FAT she can save files bigger than 4GB!
-
handrash
őstag
Én ezt az alkalmazást
használom kocsiban be van állítva neki a kihangosító, így nem kérdez semmit. NFC-vel indítom.Biztonságot? ---> http://www.athsecurity.hu/
-
Peterson_
addikt
válasz Samsung SPS #12597 üzenetére
Részemről számíthatsz a következő napokban egy privátra.
Annyira nem kapcsolódik hasznosan a totyikhoz, ezért nem akarom itt teleregélni az egészet.Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
aggleány
addikt
Nekem két napot simán bír az akksi, a második nap végére olyan 25-30%-on van, viszont nekem nem megy folyamatosan a net vagy a wifi, csak akkor kapcsolom be őket, ha szükség van rá, kb. napi 2 órára. Most töltöttem harmadszor a telót, tehát elvileg még "beállás" alatt van az akksi, és lesz ez még jobb is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- Elektromos cigaretta 🔞
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Dacia topic
- Hardcore café
- Home server / házi szerver építése
- Elemlámpa, zseblámpa
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- iPhone 13 ProductRed 128. GB Független
- Apple Iphone 16 plus 128gb fekete szinben TELJESEN UJ bontatlan FUGGETLENUL elado
- NOKIA G42 5G 6.56" 6/128GB Dual Sim törött de működő kijelző független dobozos eladó olcsón
- Xiaomi POCO X3 NFC 6/64
- Google Pixel 9 Pro, obszidián, 128 GB (kártyafüggetlen) ~2 év gari (26/11)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest