-
Mobilarena
sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ Note 3
Olvasd el a topik összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Locutus
veterán
válasz Chrys_ #12998 üzenetére
Teljesen mindegy milyen közel van. Nézd meg a Note3-at. Az USB3 port mögött gyakorlatilag csak a puha műbőr hátlapod van, és annak is íves az alsó pár millimétere. Szóval az a dock szerintem szintén szar lesz az USB csatinak, csak úgy mint az amit én teszteltem, csak éppen ez más szempontból teszi majd tönkre.
Amúgy a mumbinak 24-én jelenik meg egy Note3 USB3 dockja. Annak majd még adok egy esélyt.
Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
Locutus
veterán
válasz Chrys_ #12994 üzenetére
Ezt én nem mertem bevállalni, mert szerintem túl kicsi a telefon támasztása, és lényegében az USB csati fogja tartani a dokkban... az meg nem egészséges hosszútávon.
A másikról meg, amim volt, írtam már itt... ment vissza az is.Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
Chrys_
addikt
Használ valaki USB3.0-s dokkolót? Én most rendeltem ebből, kíváncsi vagyok, mennyire válik be.
És kódolta már valaki a memóriakártyát? Úgy láttam, hogy ilyenkor PC-ről sokkal lassabban megy rá a másolás, mint a belső memóriára, szinte használhatatlan pár GB file esetén.
-
Necc
addikt
válasz Peterson_ #12992 üzenetére
Nem tudom hogy a marketingszoveg mogott milyen gyakorlati megvalositas van, de egy kep szinhomersekletet ugy lehet hozzaigazitani a kornyezethez, hogy majva vagy zold arnyalatot csempesznek be a kepi tartalomba.
Ha valamelyik szenzor kepes a szinhomerseklet detektalasara, es kalibralo utasitast ad ki, es raadaskent a szoftver is meg van bolondulva, egy hangyakukinyi realitast latok benne.
Yo momma's so FAT she can save files bigger than 4GB!
-
Peterson_
addikt
Lehetségesnek tartod?
Nekem tónus auto, elforgatás bent van, töltöttségi érték is, és a felvételnél auto szerkesztés.Maximum a tónus okozhat szvsz ilyet, de őszintén szólva még azt is kétlem
Most kivettem, de amúgy is vagy havonta jön elő egyszer, nehéz összefügést találni.Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
Yakk
csendes tag
Ezekhez a védőüvegekhez lenne az a kérdésem, h. az SPen pontosságát befolyásolják-e valamennyire? Ha jól tudom az SPen valamilyen mágneses elven működik, nem tudom nem ront-e rajta ha 0,3-0,4 mm-el távolabbról ér a képernyőhöz (Ez a note 3 felbontását tekintve már 5 pixel eltérés lenne vízszintesen, függőlegesen nyilván nincs annyi de pár pixelt úgy is el tudok képzelni.)
Fekete Note 3 + KitKat - örömboldogság
-
mimis
tag
válasz #24536576 #12985 üzenetére
1. nem kezdtem el "öcsém"-ezni, Te se tedd.
2. a home gombot valóban kontraként hoztad fel, viszont pro-ként írtad le a "több törlőcuccot" (nem én találtam ki, olvasd el, amit írtál)Iloome-ból én anno nem találtam olyat, ahonnan ingyé hozták volna ki, így én a hivatalos site-ról rendeltem meg.
szerk.: az Amazon ugyan a terméknél free shipping-et jelöl, azonban vásárlásnál már hozzádob egy laza 12 dodós költséget.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Te valamit nagyon benéztél, öcsém. A home gomb az inkább elgondolkodtató.(ha zavaró a mélység) Azt kérdeztem, hogy a home gombbal mi a helyzet, a többi csak mellékes.
De tudtál értelmes dolgokat is írni, köszi. Nekem leginkább az Ár/érték arány a fontos, és nem tudom, hogy megéri e a dupláját az iloome.
Iloomenél van ingyenes szállításos, megbízható hely?
[ Szerkesztve ]
-
Hauptmann
addikt
válasz #24536576 #12979 üzenetére
A Nillkin nem olyan vastag, azért nincs hozzá home gomb kiemelő. Teljesen jól működik a home gomb enélkül is.
Szerintem az iloome, meg a Spigen kissé túlárazott, és mondju nem mindegy, hogy a beégett kijelző cseréjénél 10k-t, vagy "csak" 3-4 k-t bukik az ember.
Az xda-n van egy idevágó topic is, azt is érdemes olvasgatni.
[ Szerkesztve ]
-
Peterson_
addikt
válasz Samsung SPS #12981 üzenetére
Szia!
Mindenekelőtt köszönöm a válaszod.Csekkoltam régebben, de azért nyomtam egy tesztet most is, minden rendben van.
Lehete, hogy megjelölt HSZ-ben nem vol leírva, de ez egy olyan jelenség, ami teljesen véletlenszerűen bukkan fel, és addig áll fent, míg a kijelző nincs újra lezára/nyitva, vagy a fényerőt nem módosítom.Novemberben vettem a készüléket, kb egy hónap után jött elő először, azóta két szoftverfrissítés, egy factory reset és egy komplett kijlezőcsere után is előjött.
Nem egy olyan probléma, amivel ne lehetne együttélni, mert tényleg nem gyakori, csak gondoltam hátha van rá egy tök egyszerű válasz, ami felfedi, hogy mitől van ez.Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
mimis
tag
válasz #24536576 #12979 üzenetére
Komoly, hogy a "több törlőcucc" lenne a választás döntője? ugye nem?
Fogsz egy szálmentes törlőkendőt, adsz neki egy kis alkoholt (neeeem, nem a nagypapi vegyigyümijét, hanem gyógyszertárit, kb. párszáz forint), vagy Clint, és alaposan megtisztítod.Most néztem, hogy a Nillkinre 0.3mm-t mond, az iloome meg 0.4mm.
N.-nél nincsen home gomb emelő, iloome-nak van (én nem használom).
Egy iloome árából veszel két N.-t.
Iloome supportjáról van tapasztalatom, és határozottan jó, N.-ről nem tudok nyilatkozni.
N.-t fel tudod szedni, és újratenni, iloome-t nem nagyon, vagy nehezen. (ez most nem a felhelyezéskori pozicionálás, hanem a már rányomott üvegre vonatkozik)Na, ezek lehetnek esetlegesen döntő érvek, nem egy 10Ft-os törlőkendő.
[ Szerkesztve ]
-
Samsung SPS
tag
válasz Peterson_ #12888 üzenetére
Lecsekkoltam a képeket. *#0*# kóddal factory teszttel le tudod ellenőrizni a kijelzőt: ha nem zöldes, adatmentés után egy gyári gyaluval lehetne sztem megpróbálkozni, de ha ott is zöldes, akkor szerviz tud belenézni... Prémium a teló, úgyhogy a My Samsung profilban tudsz hozzá prémium kiszállást kérni.
-
Viktor18
tag
válasz cultfeca #12948 üzenetére
MÁV feliratú szörnyeteggel megyek. Jobban megéri nekem felvonatozni, mint kocsival menni.
patoga: Akkor megnyugodtam, hogy nem nyúltam mellé. Hétvége fele én is felrakom, aztán majd meglátjuk.
Majd én is leírom a tapasztalatokat. Soha nem volt fóliám, de azért kicsit féltem a karcoktól, hiába vigyázok rá annyira. Ez az üveg jobb megoldásnak bizonyul. Majd lövök pár képet.
-
Wolfskin
őstag
válasz Parallaxis #12950 üzenetére
[ Szerkesztve ]
''Irén nem válaszol mert mosni, és főzni kell!'' (CsT)
-
mimis
tag
válasz berigazek #12967 üzenetére
Én anno már levéstem a tapasztalataimat a nálam lévő iloome üvegről. Sőt, még képeket is tettem fel róla.
Ez 0,4mm-es üveg, nem a vékonyabb. Nem használom a home gomb ragacsot, nekem így kényelmes.
Az első üveggel volt egy kis gondom, felugrott a hangerő gomb magasságánál. A supportjuk rendkívül jó, a leveleimre max. 1 órán belül válaszoltak. Leírtam a problémám, és minden egyéb díj nélkül küldtek egy másik üveget. Azzal jelenleg minden ok, le is kopogom. (Lehet, hogy az elsőnél kifogtam egy hibás darabot)Az üveg felhelyezése lényegesen egyszerűbb, mint egy fóliáé. Nem nyeklik-nyaklik semerre, shépen tudod pozícionálni egésze addig, amíg valahol rá nem nyomsz. No, akkor elég látványos, ahogy rácuppantja magát a telefonra. :-) Természetesen itt is igaz, hogy a kijelzőt előtte alaposan át kell tisztítani, csak úgy mehet rá. Az apróbb szösz nel gond neki, mivel az üveg merev, nem lesz alatta légbubi. (Tapasztalat, hogy az elsőnél 2 szösz ottmaradt, gyak. semmi nem látszódott belőlük)
Viszont. Nem tudom, hogy a Nillkin üveg milyen, de az iloome-nak az alsó rétege egy ütéselnyelő szilikon réteg. Ez leszedéskor sérül(het), így nem garantált az újra felhelyezhetőség. (Ezért is kaptam én is újat)
Video egyébként mindegyikről van a neten, elég ha csak beírod youtube-on, hogy spiegen glass vagy iloome glass. Gondolom Nillkinről is akad. Ott mutatják is, hogy mit bírnak. (Mondjuk én a 0,4-est strapabíróbbnak tartom a vékonyabbnál)
Remélem nem hagytam ki semmit. :-D
-
Buszos
aktív tag
Szervusztok!
Ha a 0x0-ás 4.3-as telómat frissítem az alábbi fw-re, a knox marad, vagy zárt lesz?
Build date: Wed, 12 Feb 2014 08:24:44 +0000
Product Code: XEH
PDA: N9005XXUENB4
CSC: N9005OXXENB1
MODEM: N9005XXUENB1Sokadik átbaszatásom okán elhatároztam, hogy nem utalok előre!
-
Hauptmann
addikt
-
Hauptmann
addikt
válasz berigazek #12967 üzenetére
Eleinte fólia volt rajta, most Nillkin 9H-s üveg, ez utóbbi ha jól emlékszem 15$ körül volt az ebay-ről. Sokkal jobb az üveg, nem mattítja a kijelző színeit (a fólia ultra clear volt, de ennek ellenére az üvegezés után mintha új kijelzőm lenne), a toll is sokkal jobban megy rajta.
-
berigazek
őstag
válasz qpakcovboy #12966 üzenetére
Az lenne a legjobb,ha mindenki alaposan a saját cuccát írná le,hogy mit és mióta használja,mennyibe került és hol vásárolta és,hogy milyen az elégedettsége !
,,Tanulj tinó,ökör lesz belőled!"
-
qpakcovboy
őstag
Én a gyári samsung fóliát használom két hónapja gond nélkül. Nem is értem itt miért nem írtok róla véleményt. Szerintem a legjobb választás.
-
banhammer
veterán
válasz berigazek #12961 üzenetére
Tudja a fene.
Ki mennyire "fel" a foliatol, a kepernyo karcoktol.
Annak biztos megeri.Nekem mar annyi foliam van, hogy lassan "tapetazni" tudnek veluk.
Megjott kinabol a kamu Spigen tokom es kuldtek melle egy gratisz foliat, igy a foliaim szama otre emelkedett.\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
Lacko84
aktív tag
válasz patoga #12952 üzenetére
Könnyű felhelyezni? Könnyebb mint egy sima fóliát? ha esetleg elb...od vissza lehet szedni és újra felhelyezni??
Vki ha rendel ilyet én is csatlakoznék!
Mennyire védi meg a kijelzőt? tud vki videót linkelni esetleg vmi tesztről? vagy egy kis infót hogy mennyire véd...Köszönöm Iphone 6S - Lg 50LB650V - Lg NB300
-
patoga
tag
válasz Peterson_ #12953 üzenetére
Nem volt gond. A Spigen tokom is visszament rá. Egy mm-t elcsúszott jobbra, így a spigen takarja az egyik felét teljesen a másik felen van 1 mm. De nem zavaró. Ja és le sem tudtam szedni, hogy korrigáljam. Nagyon rajta van. Sima irodai körülmények között raktam fel, de nincs alatta semmi por. Adtak hozzá nedves és száraz törlőt, azokkal letöröltem és ment fel. Ez 0.4 mm-es, van hozza fehér és fekete gombmatrica. Most a fehéret tettem fel. Szuper.
[ Szerkesztve ]
-
Peterson_
addikt
válasz iSonic #12954 üzenetére
Én is ezen agyalok, de amit láttam régebben, az számomra túl vastagnak tűnt.
Még nekem mindig ott szokott gondom lenni, amikor be kell lőni a fólia megfelelő pozícióját.
Visszaszedni meg nem túl szerencsés.Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
-
mimis
tag
válasz Parallaxis #12950 üzenetére
Én is néztem, hogy a PH-n biztosan van Darwin-os topic, de akkor eléggé mellényúlt... Aztán leesett. Szerencsére tokban volt....
-
Wolfskin
őstag
válasz Locutus #12879 üzenetére
nem, nem sajnos, ezzel vitatkoznék! egy statikus világban talán így volna, de egy állandóan változó környezethez a fajok gyorsabban tudnak alkalmazkodni generációváltással és így mutációkon keresztüli megváltozással, mint az egyedfejlődés során. ezért sajna a generációknak át adniuk a helyüket.
más oldalról a léleknek újra és újra megszületve különböző élethelyzeteknek kitett különböző testekben is esélyt kell kapnia a fejlődésre. különben mi lenne... a reláció és/vagy. amúgy meg ki tudja...és még valami: szerintem az érintőkijelző egyikhez sem visz közelebb...
[ Szerkesztve ]
''Irén nem válaszol mert mosni, és főzni kell!'' (CsT)
-
iSonic
addikt
válasz Parallaxis #12942 üzenetére
De mivel most antutu-s tesztről volt szó, ott majd észrevehető lesz
-
Peterson_
addikt
válasz torrente777_ #12938 üzenetére
(#12940) banhammer: +1
Engem sem nagyon érdekel, hisz a vásárlás pillanatában tudtam, hogy ideig-óráig lesz csak ez az egyik legerősebb telefon.
Egyébként a a 40k körüli eredményeknél már biztos, hogy valami haxolás volt.
Nekem így is épp elég a teljesítménye.
Mindent visz amit szeretnék, nem akad.Parallaxis:
-3D-ben elkeni, de nem hiszem, hogy a szintetikus teszteken kívül bárhol megmutatkozna ez a közeljövőben.[ Szerkesztve ]
Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
kosturica
őstag
válasz Parallaxis #12942 üzenetére
És milyen használatnál lehet majd észrevenni?
Xiaomi MI 5S Plus 6/128 GB Grey
-
iSonic
addikt
Xiaomi MI-3 sok esetben tudja ütni a Note 3-at.. de egyébként a mostani új 805-ös Snapi konfig üti.
-
banhammer
veterán
Nem mindegy?
Van bőven erő a telefonban, hogy pár évig ne legyen a sebességgel probléma.
A weboldalakat meg kezdik úgy felépíteni, hogy mobilról, táblagépről is élvezhető sebességgel legyenek böngészhetők.
Kezdenek leszokni a weboldalfejlesztők a csilivili flashről, erőforrás zabáló szarokról amik elriasztják a mobil és tablet tartalomfogyasztókat az adott oldaltól.
Persze ezt nem ismerik be hanem a letisztult webdizájnra fogják a váltást.\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
torrente777_
aktív tag
Kíváncsi vagyok az újdonságok közül ki fogja megelőzni a Note3 at:[link]
Rommer.
-
törölt tag
Valaki tett már szolgáltatós telóra független ROM-ot?
-
törölt tag
válasz Parallaxis #12925 üzenetére
Spigen Neo Hibridem van, Spigennek van 0.4-es fóliája, akkor csak jó... Vagy ezért nincs hozzá akcióban csak a 0.26-os?
-
-
Viktor18
tag
Na, megjött a két darab üvegfóliám. Van hozzá lemosó, meg törlőkendő is. Ezeöccá' volt egy. 2 hét alatt ideért. Ha valakit érdekel, hogy honnan, milyet: eBay-ről rendeltem Premium Tempered Glass Film Screen Protector fólia. Majd hétvégén felrakom, aztán írok, hogy bevált-e.
-
handrash
őstag
Esetleg engem is, ha nem túl drága.
Biztonságot? ---> http://www.athsecurity.hu/
-
-
törölt tag
válasz maximilian4 #12899 üzenetére
Tényleg zöld színű a peremeknél?
-
törölt tag
-
addikt
Két hetet törökországban töltök Izmirben. Ennyi note 3 tokot még életemben nem láttam, mint itt a marketen. Tokok garmadája.
My name is Bond, James... Dean.
-
Viktor18
tag
Aki ott lesz most szombaton a tuningshow-n, az majd emelje már magasba a Note-ot, hogy tudjam, nem vagyok egyedül.
-
bbubby00
őstag
Ha valaki rendelne uveget a kijelzore, akkor irjon mar privatban ram, mert +1et kene beletenni a kosarba
Eladó Mazda MX5 széles választékban: https://www.facebook.com/hasznaltmx5
-
fujifilm1
senior tag
válasz Parallaxis #12906 üzenetére
Kellett a patch de utánna szépen müködik - teljesen automatikus minden hivásnál.. (Azaz a BT -vel nem megy...)
Akkor a tapasztalataitok alapján úgy néz ki hogy root nélkül nem megy a Call Record KK-on...
[ Szerkesztve ]
-
Peterson_
addikt
válasz ScouserHUN #12901 üzenetére
Ha regisztrálsz akkor két év+két hónap garancia jár, ezen kívül így kapod meg a prémium assistance-ot, meg jöhet a házhozszerviz
berigazek:
-Mindenképp érdeklődj, mert pl nekem sem lett volna, de tettek félre egy másik üzletbe, és áthozták nekem a megbeszélt napra abba, amelyikben érdeklődtem.[ Szerkesztve ]
Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
Parallaxis
addikt
válasz fujifilm1 #12890 üzenetére
Nem működik, de ezt a linkelt fórumon is leírják.
Root kell és patch, anélkül nem megy."3.If your ROM is not patched for Call recording (if not patched then saved file just records noise) you needs to download this recording FIX and flash using CWM/TWRP credit for recording fix to @mythtrandyr"
A Skvalex féle Call Recorder is kizárólag rootolás után működik...
-
Hauptmann
addikt
válasz maximilian4 #12899 üzenetére
Nekem is ilyen van, teljesen jó.
Más. A legújabb XEH rom (NB1) esetében másnál is gondok vannak a gps-el? El szokta veszteni a jelet (jól látszik a Waze webes felületén), ilyet a régi rommal nem csinált. Valaki panaszkodott nem olyan rég itt a fórumon, hogy néha Indiába tesziva pozíciót, én is tapasztaltam ilyet.
[ Szerkesztve ]
-
seger
addikt
Tud valaki segíteni?
Bobcat romban hol lehet állítani az statusbar színét?
Nem talál9m sehol -
ScouserHUN
tag
Látom te is inkább 160-at adtál érte, hogy meglegyen a 2 év gyári gari. Még a gondolata is felhúz ezeknek a sufni GSM-es forgalmazói garanciáknak. Majd ne feledd a Samsung-nál regelni, mert a 2. év csak akkor jár.
Jó döntés, én a nextelshop-tól hozatom és holnap már a kiválasztott PPP-ben lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 ProductRed 128. GB Független
- Apple Iphone 16 plus 128gb fekete szinben TELJESEN UJ bontatlan FUGGETLENUL elado
- NOKIA G42 5G 6.56" 6/128GB Dual Sim törött de működő kijelző független dobozos eladó olcsón
- Xiaomi POCO X3 NFC 6/64
- Google Pixel 9 Pro, obszidián, 128 GB (kártyafüggetlen) ~2 év gari (26/11)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest