- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
válasz
Hiperhuje #7590 üzenetére
Nyilván nem a vásárlás napján kell rootolni.
Eddig azt csinálták az okosok, hogy használták gyári rendszerrel pár hónapot. Ha gyári hibás, és gondja van, elő fog jönni pár hónap alatt. Még előbb is.
Már nem annyira nyílt ez az op rendszer mint anno, és ugye pont ezért volt jobb, mint az iOS. De egyre több a megkötés... -
válasz
Hiperhuje #7396 üzenetére
Szia,
Én nem szoktam, próbálok vigyázni a cuccaimra, de ha esetleg probléma adódna, akkor meg úgy lennék vele, hogy a be nem fizetett biztosítások árán megspóroltam már a hosszú évek alatt egy telefon árát.
Vannak olyan lakásbiztosítások, amikben benne vannak valamilyen formában a mobiltelefonnal kapcsolatos károk, mint például az elvesztés vagy eltulajdonítás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged