- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Yettel topik
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Magisk
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- iOS alkalmazások
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- iPhone topik
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teal'C
veterán
válasz
#24536576 #5452 üzenetére
A Baseus tok ugyan ilyen, arra konkrétan ki is írták hogy újfajta anyag és nem sárgul, 2 hét volt míg az első árnyalatok megjelentek rajta.
Ma vettem egy Spigen Liquid Crystal tokot, nagyon passzos eddig, és kellemes, talán picit csúszós viszon a kék teló gyönyörű benne. Már ameddig be nem sárgul.
Gondolkodom a Spigen szélvédőn abból vett már valaki nem megy alá por idővel?
-
HaliGab23
senior tag
-
válasz
#24536576 #5279 üzenetére
Úgy gondolod, hogy azóta a Note 9 kijelzője űrtechnikát használ?
bárcsak így lenne, de sajnos nem ez a valóság!
Ezeket a beégéseket túlnyomórészt, a szervizmenüben néztem, ahol feltolja max-ra a fényerőt, ergo napi használatban lehet nem veszed észre, de attól még ott van.De menj be akármelyik boltba és nézd meg a Note 8-9 kijelzőjét, ami 7/24-ben mennek. Csodásan be vannak égve. Igen-igen egész nap mennek full fényerővel, de be fog az összes égni, max az intervallumon tudsz kitolni....
-
válasz
#24536576 #5279 üzenetére
Fejlődnek azok, csak a fizikát, matematikát...stb. nem lehet teljesen meghazudtolni.
Nekem sem égett még be soha AMOLED kijelzős telefonom, pedig volt már elég sok.
Igaz, maximum egy évig használok egy telefont, sokszor még addig sem, de közben használom rendesen, napi szinten sok órát a kijelzőt. -
HaliGab23
senior tag
válasz
#24536576 #5129 üzenetére
Felraktam én is, nem bírtam ki
Nekem minden jól működik, én nem a home csc-vel toltam fel, hanem a simával és teljes FR.
Korábban volt már gondom, hogy nem csináltam FR-t.
Sőt kézzel állítottam be sok mindent, nem mertem ráengedni teljes visszaállítást. Kicsit tovább tartott, de ráértem.
-
Próféta
tag
válasz
#24536576 #5068 üzenetére
Szerintem nem a távolság számít. Legalábbis a Note 3-nál biztosan nem az számított, mivel ott még passzív volt a toll.
Szerintem azt nézi a giroszenzorokkal a telefon mozgásából, hogy zsebre raktad és mész vele, de nincs benne a toll.
Most kipróbáltam és nagy lengetések közepette másfél métert sem kellett mennem és jelzett. -
-
zack
nagyúr
válasz
#24536576 #4741 üzenetére
Valahogy jobban is van összerakva, mint az S széria. Note szériával még nem volt gondom (Note2-től), S szériával viszont több is.
Az év elején megjelenő S széria egyfajta "béta" teszt, hogy a fél év múlva megjelenő Note széria kiforrottan, hibáktól mentes működést biztosítson, persze az S széria újdonságaival implementálva. .
Hiába mind a kettő zászlóshajó, mindig is a Note széria volt a nagyágyú, ami szinte minden porcikáján érződik. -
Teal'C
veterán
válasz
#24536576 #4623 üzenetére
Nem hinném hogy a beégés problémás lenne náluk mikor náluk még él a prémium szolgáltatás. Még olyan is van náluk hogy a futár megy és visz magával cseretelefont házhoz aztán vissza. Gondolod hogy ezen szőröznének, az hogy ezt a gyorsaságot az Alza kihasználja-e az megint más kérdés.
Amúgy nekem ez volt az első Alza vásárlásom de hihetetlen olajozottnak és profinak tünt annak ellenére mennyien voltak ott vásárolni éppen. Merthogy nagyon sokan voltunk.
-
F_Gergely
őstag
válasz
#24536576 #4442 üzenetére
Miért a Samsung ad cseretelefont? Illetve nálunk mennyi a garanciális ügyintézés ha nem kell hetekig telefonra várnom?
Jelenlegi Note-om 4 éves MM-ban vettem de sose volt vele semmilyen probléma, viszont mára öreg, gyenge az akksija és a hivásoknál is egyre többen panaszkodnak, szóval cserélném.
De 400 ezret (egy autó árát) kifizetni egy telefonra nálam nem oké, egyszerűen az elvimmel nem összeegyeztethető még akkor sem ha anyagilag megtehetem.
Ez a 340 is csak a memóriakártya miatt vonzó.
Szóval nem tudom, baromi nagy dilemmában vagyok.... -
TODI1111
veterán
válasz
#24536576 #4247 üzenetére
Nálam például abban is előnyt élvez az aquamail, hogy sokkal jobban személyre szabható. A ne zavarj üzemmód a telefonoknál általában csak a hívásra és sms-re korlátozodik, de én nem szeretem ha éjszaka más miatt jelez a készülék (hang, rezgés vagy villogás). Az aquamail-ben például be tudom állítani, hogy este 22.15-től reggel 5.15-ig ne szinkronizálja a leveleket.A gmailben például ilyen beállitást sem találtam.
Beállítási lehetőségek tárháza található az alkalmazásban -
Teal'C
veterán
válasz
#24536576 #3862 üzenetére
Nyilván dbt-s nek kell lenni a telefonnak ezen kívül hogy még mit vesz számításba azt nem tudom de ha minden jó akkor a members felkínálja a lehetőséget mikor belépsz. Nekem sem sikerült átvarázsolni a telefont próbáltam mindenhogy fr csc sima, fr csc home, fr pit repart, fr pit repart nand erase sehogy nem lett jó mindíg xeh maradt mindhárom. Valahogy beragadt.
De nem is fontos majd ha lesz felteszem. Találtam közben másik játékot a Good lock ból kiszedett app-okat.
-
DDA40X
aktív tag
válasz
#24536576 #3733 üzenetére
Na akkor örülök, hogy nem vártam a megjelenésig. Ezt a problémát még elviselem. De hátha javítanak rajta.. Egyébként meg fel van sorolva egy rakat program a beállításokban, hogy ki-be kapcsolhatom náluk a funkciót. Ezek szerint az nem jelenti azt egyből, hogy támogatva van? Nagyon jó..
De mondom, akkor inkább ez, mint egy elszíneződő képernyő. -
baladam86
aktív tag
válasz
#24536576 #3544 üzenetére
Nem kell, hogy fémből készüljön, csak lehetne a papírnál vastagabb műanyag. A toll a kezembem volt, kattintottam egyet a végével, és letört a vége, ennyi történt, meglepődtem és felröhögtem. Nyilván el lehetne intézni, hogy ingyen legyen a csere, de nem vagyok hajlandó emiatt hosszú köröket futni, meg napokra beadni a telefont vizsgálat miatt gyári állapotra visszaállítva, hogy aztán lakhassam be újra egy eltört pen miatt. Az egészben az elv zavar, hogy kiköhögtem az 512/8 GB-os Note 9 teljes árát, és 1 perc alatt nem lehet elintézni egy nyomorult pen cseréjét. Ugyanígy szomorú persze a kisebb Note 9 esetén is, ha ez bárkivel megtörténik, figyelembe véve, hogy a pen majdhogynem a legolcsóbb alkatrésze/tartozéka a készüléknek, és az, hogy eltört nem is egyedi eset.
-
baladam86
aktív tag
válasz
#24536576 #3409 üzenetére
Szoftveres okosság van, itt is észlelhető egy kis átverés a fülnek. A régi HTC-k valóban jól szóltak, bár a Note 9-hez hasonlítva inkább csak hangosa(bba)k voltak, amin meglepődtem még, hogy Note 9-él a mélyeket is egész jól hallani a sztereó hangzásnál.
Ismételten, nem állítom, hogy annyira über-brutál lenne a hangzás, hogy mindent lever, de amit kihoztak ebből a két 3,14csányi hangszóróból, az számomra tetszik.
-
-
válasz
#24536576 #3190 üzenetére
Lehet 12 hónap gyártói jótállás, ha a készülék megfelelő forrásból származik és az aszerinti számla adott hozzá, de nem a Samsung Electronics Magyar Zrt. hozta forgalomba, így a kiterjesztett, második 12 hónapos jótállás nem adják meg rá. (Lásd az összefoglalóban linkelt jótállási leírást.)
A Samsung ezt bizonyos esetekben márkavédelmi oknak, vagy méltányossági alapon történő díjmentes javításnak is nevezi, de a lényeg az, hogy kivitelezhető, ha a készülék forrás szerint és annak a számlája megfelel az elvárt feltételeknek - utóbbiak is fontos szempontok, mert ez nem minden esetben igaz, bizonyos GSM üzletek olyan termékeket forgalmaznak, amikre az első 12 hónap sem érvényesíthető a gyártói jótállás keretében, legalábbis ebben az országban nem.
Egy régebbi szélsőséges eset is beugrott, rákerestem és belinkelem, amikor például kijelző tört: [link] -
-
tylerddd
veterán
válasz
#24536576 #3112 üzenetére
Én annyira meg vagyok elégedve az üzemidővel, hogy az a néhány százalék az AoD részéről nem okoz gondot. Nagyon jó megoldás. Régóta kerestem pl. olyan órát az éjjeliszekrényre, ami nem égeti ki éjjel a retinám, nem zavar a fénye, erre tessék, ez is letudva a Note 9-cel
-
válasz
#24536576 #2998 üzenetére
Nálam a mobilinternet nincs kikapcsolva, folyamatos 4G(+) hálózaton van a telefon, amellett a bluetooth is megy az okosóra miatt és úgy merül egy éjszaka 3%-ot
Néhány szinkron megy (két e-mail - bár éjszaka nagyon ritka, hogy levelet kapok -, időjárás...stb.), de a számomra felesleges opciók és folyamatok kikapcsolva, illetve az alkalmazáskezelő optimalizálhatja, kilőheti a feleslegesen futó alkalmazásokat, ellenkező esetben van néhány, amik szeretnének a kelleténél jobban és többet ténykedni, mint például a Telekom, mobilbank...stb.
Ja, a Ne zavarjanak mód aktív éjszaka, de annak szerintem nincs túl sok jelentősége adott tekintetben. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP397
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S20 FE 256GB Cloud Mint. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP387
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest