- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
apaszka
veterán
válasz
#24536576 #10879 üzenetére
Szerintem mi nem fogjuk. De ne legyen igazam!
Már a 10 a sláger , és a 9 egy régi modell! Samsung ezt szokta csinálni. Sajnos elég hamar " lemond" az előd modellről mert az újat kell eladni. Ez érthető hisz bazi nagy előre ugrásokat nem tudnak prezentálni mindig!
Szerk;
A nagy versengés ezt hozza, mert tesztre a vásárlót használja a gyártó!
-
válasz
#24536576 #10866 üzenetére
nekem ugyan ez a problémám. zoom optikánál jön elő főleg, nem csak este. pl ha tv re akarok focusalni egyszerűen nem tud, atom remegés, vibrálás.. valamelyik nap fényes nappal, ugyan ezt csinálta... mellette ilyen képet lőtt:
[kép]enyém TMH, nem tudom tiéden milyen szoftver van?!
-
tylerddd
veterán
válasz
#24536576 #10862 üzenetére
Hmm, lehet érdemes megvárni a véglegest, mert gondolom akkor lesz!
Más: össz-vissz 4 db Fold esetében be**art a kijelző. Ebből MKBHD és egy újságíró a CNBC-től leszedett valami filmréteget a kijelzőről, amit fóliának hittek, hiába volt ráírva a dobozra, hogy ne ba**tassák. A másik kettőnél simán magától behalt (The Verge és Bloomberg emberei). Értem, hogy pre-release eszközök, de akkor is, hónap végén már megkapják az előrendelők, szerintem azokkal már nem tudnak mit kezdeni és érdekes lesz, ha sokaknál előjön a $2000-es készüléken.
-
tylerddd
veterán
válasz
#24536576 #10839 üzenetére
Ez majd elválik, ha lesznek vele tapasztalatok. Én arra gondolok elsősorban, hogy pl. összecsukva sokkal mobilosabb a Huawei és ennél nincs az a hézag, ami a Samsungnál megvan összehajtva. Legalábbis a fotókon/videókon úgy tűnik, mintha ez nem lenne meg a Huawei-en. Aztán rohadt vastagok is egyébként összehajtva. Nem tudom, mennyire sikerül majd vékonyabbá tenni az évek alatt, lehet, hogy a nagy méretből adódóan ez is viszonylag olyan rétegtermék lesz, mint a Note-sorozat. Bár az a durva, hogy annyira megszoktam már, hogy nem is tűnik nagynak
-
apaszka
veterán
válasz
#24536576 #10764 üzenetére
Igen, és a note ezelőtti széria kötelező appja volt!
Mindent tudtam vele irányítani és bár hol!
Étteremben \hotelban a klímát, tévét...
És több olyan " kötelező " app van mit nem a samu fejlesztése! Csak példa: dolby, Microsoft progik,de mondhatjuk az összes Google cuccait.Viszont a témánál maradva, jó cucc volt az infra a telefonban, a bixby-t beáldoznám érte 🤣
-
válasz
#24536576 #10628 üzenetére
Itt a Note és az S széria között túl sok különbség van ahhoz - méretben meg már nincs -, hogy megfeleljen a két XS-nek.
Nekem bejön ez az enyhén hajlított szélű kijelző.
MaCS_70: Ezt a tollas dolgot nem értem, benyomom azon a kapcsolót bármelyik ujjam végével, kijön annyira a feje, hogy nem kell hozzá köröm utána sem, simán megfogom a végét és egyszerűen kihúzom két ujjal.
-
válasz
#24536576 #10627 üzenetére
Nagyon egyetértek. Olyannyira képtelen vagyok megszokni ezt az edge kijelzőt, hogy fontolgatom a Note eladását. Értelmét, hasznát nem látom, de minden alkalommal zavar, amikor használom.
A másik bánatom a toll mechanikája. Szó szerint leszoktam a nem túl intenzív használatáról, mert annyira macerás kivenni a házból. A régit egy mozdulattal kihúztam, ezt meg körömmel kell nyomkodni, hogy kiugorjon.
A harmadik gondom meg a csúszós kijelzó. Ha hosszan kellene "nyomnom" egy képernyőpontot, rendszerint elcsúszik rajta pár millimétert az ujjam, úgyhogy kezdhetem elölről.
Sajnos nekem három és fél hónap használat után komoly csalódás ez a készülék. Az első olyan telefonom / PDA-m az elmúlt 25 évben, amit nem igazán szeretek kézbe venni.
MaCS
-
apaszka
veterán
válasz
#24536576 #10627 üzenetére
Pl a távirányító lehetőség nagyon hiányzik.
Sokat használtam és még pénzt is spórolt....A hőmérséklet szenzort is sajnálom, mert tudott segítséget adni.
Az aksi csere lehetőség?Szerk
Mint páran mondják a lekerekített kijelző csak dizájn és nem hasznos, de legalább kényes és védelem nélkülivé teszi a kijelzőt.
Persze többen mondják jó rá ez az üveg, de az első esés után ? Már nem ok. Kényes lesz tőle és legalább drága. 🤣 -
válasz
#24536576 #10612 üzenetére
Igen, a Snapdragonosoknál is előfordul.
Viszont eddig nem volt olyan androidos telefonom márkától függetlenül, aminél ne lettek volna időnként spontán merülések. Ez alól csak az olyan kínai márkák kivételek, mint a Xiaomi meg Huawei, mert náluk nagyon agresszívan lövik ki az appokat a memóriából, olyannyira, hogy néha még azt is kilövi, amit épp használsz (saját tapasztalat).
Amúgy vicces volt youtube review-t nézni a legújabb Huawei csodáról (MrMobile), ahol a reviewer megjegyezte, hogy neki is kilőtt appot a P30 Pro használat közben, pedig ott alapból 8 giga ram van, és egy csomó üres volt.
-
-
-
apaszka
veterán
-
freddirty
senior tag
válasz
#24536576 #10177 üzenetére
A külseje elavulttal vitatkoznék.
Ez a hajsza a minél nagyobb felület után zsákutca. Kb mint a két oldalt lehajló kijelző vagy a notch. Nincs semmi szükség vertikálisan minél nagyobb kijelzőre. Nem ad használat során lényegesen/észrevehetően többet az a plusz hely, ellenben a dedikált vezérlő gombok vagy a helyük erősen hiányzik pár szituban. Plusz videózásnál is értelmetlen a szélességhez képest túl magas képernyő. Úgy gondolom, hogy az innováció érzete miatt inkább vesztünk mint nyerünk az ügyön. Mint jó pár esetben az utóbbi években. Talán csak a nem kivehető akksi vs. Vízállóság volt ami elfogadható csere volt. Tényleges haladás funkciók terén nem igazán van, sales elősegítő, elsőre megkapónak tűnő újításokkal viszont tele a padlás.
-
válasz
#24536576 #10154 üzenetére
Miért tenném, ha egyszer azt látom/tapasztalom, hogy nem rosszabb?
Sőt, mások is írták itt, hogy jobb a 9 ilyen tekintetben (is), szóval nem csak nálam van így.
Ettől másoknál még lehet persze rosszabb, mint a 8.1-en volt, de annak akkor nem direktben az új főverzió az oka, hanem valami más, adott tekintetben problémás külsős alkalmazás...stb., meg kell keresni a hiba okát, vagy várni, hogy mindent optimalizáljanak az új főverzióra.
Sokan használnak például olyan külsős alkalmazásokat, amiket régóta nem frissítettek a fejlesztők, ezek eleve hibalehetőséget jelentenek, annak tudatában kell azokat használni és vállalni az esetleges kompromisszumokat. -
MrCsiT
addikt
válasz
#24536576 #10120 üzenetére
Már csak annak kellene mennie, hogy legyen egy egyszerű kapcsoló is a gyári böngészőben: "Alapértelmezett asztali nézet az összes megnyitott weblapon" és akkor a nem 4 colos kijelzőn nem kellene újratöltögessem a lapok felét.
Amíg nem egy oldalon belefutok, hogy egyes tartalmak/kontrollok egész egyszerűen nem jelennek meg mobil nézetben, kénytelen vagyok asztali nézetet használni - de így jelenleg 2x tölthetek be minden oldalt, hacsak nem figyelek oda nagyon, hogy már a legelső "új lap" kérés után átállítsam az adott lapot asztali nézetre..Hihetetlen, hogy erre nem gondolt még senki a fejlesztőknél.
Amúgy, teljesen jó szerintem a gyári böngésző - míg a Chrome mobilon elkezdett olyan semennyire sem releváns cikkeket bedobálni - bejelentkezés nélkül - hogy az önmagában megérte, hogy letöröljem amikor próbáltam. PC-n semmi bajom a Chrome-al.
-
válasz
#24536576 #10083 üzenetére
Ha már Nova:
Már a HD2-n is ezt használtam, szerintem is kiváló launcher, de most érdekes jelenséget produkál:
A Pie-ra frissítés óta, ha az alkalmazásfiókban rábökök a jobb felső sarokban a menüre, csak egy üred fehér négyzet jelenik meg, benne a menüpontok (Bolt, beállítások, ...) nem. Működni működnek, tehát ha odabökök, végrehajtja a kért funkciót,de ezt vakon, emlékezetből kell tennem (a 3 opció miatt azért nem lehetetlen...
), mivel maga a nemü szövege nem jelenik meg.
Nálatok?
MaCS
-
-
HaliGab23
senior tag
válasz
#24536576 #9989 üzenetére
Én már írtam, hogy nem kell az S10, sőt tudjátok mit vettem észre?
Mikor megfogdosok egy telót, hogy milyen, akkor mindegyiknél nyomnám jobb alul, hogy a pent kivegyem
Nekem nagyon kell a pen, megbeszélésekre sokszor nem is viszem a naplómat, ezzel jegyzetelek.
Várom a Note10-et, csak könyörgöm ne legyen rajta távcső lencse Kim Dzsongunnak..
-
apaszka
veterán
válasz
#24536576 #9963 üzenetére
Számból vetted ki a szót!
Természetesen TODI1111nak is jár ,sőt frankón megoldotta ezt is!
[TODI1111] Erről van szó?
-
Teal'C
veterán
válasz
#24536576 #9904 üzenetére
Már hogy ne lenne pl kiderül hogy 3 hónap után milyen az akku. Én akkor is csináltam ilyen tesztet és itt legalább tudom hogy a teszt körülmények ugyan olyanok semmi nem változott. Minden telefonnal megcsinálom az s10+ al is meg fogom csinálni és rögtön ki fog derülni hogy az a kis ussz akku meg az állítólag takarékosabb proci mit is tud.
-
válasz
#24536576 #9878 üzenetére
Az akkumulátoros üzemidő egyértelműen jobb lett - pedig eddig is nagyon jó volt -, vidékre utaztunk, sok helyen nem fullos a 4G térereje, csak mobilinternetet használok és még így is alig akar merülni.
A rendszer sebességében nem látok/érzek változást, de eddig is pörgős volt. -
-
válasz
#24536576 #9801 üzenetére
A Note9-hez gyárilag adott USB kábel pontos típusa: EP-DG950CBE, ami 2000 Ft alatt is beszerezhető korrekt üzletekből, illetve az OEM még olcsóbban.
Ha nem gyári kell, akkor jó az általad linkelt gyártóé, vagy a Belkin is jókat készít.
A biztosításnál csomagja válogatja, van olyan, amibe ez is belefér, mint káresemény. -
-
Teal'C
veterán
válasz
#24536576 #9588 üzenetére
Ezt most én sem vágom de akkor szavazzunk kinek kell a szelfi kamera!!!
Nem kell
Ilyen áron pláne nem. Nyílván ha nem lesz a Note 10 el más választásunk lesz aki beadja a derekát talán még én is, elvileg tud olyat hogy automatikus kitakarás bizonyos programoknál mint most a teljesképernyős alkalmazás választó.
-
Teal'C
veterán
-
válasz
#24536576 #9524 üzenetére
Persze, hogy be, csak nem mindenkinél szokott/fog.
Ájfan: Nem igazán lehet így eldönteni, mert csak te ismered a használt fényerőt, a beállításaidat, a háttérben futó, szinkronizáló...stb. alkalmazásokat és folyamatokat.
Nekem 2 nap használat mellett is 8 óra feletti kijelzős üzemidő jön ki, de az az én fenti feltételeim szerint - pedig azon belül sem mindenben spóroltatom a telefont, a 4G(+) és bluetooth például folyamatosan megy. -
-
-
Teal'C
veterán
válasz
#24536576 #9450 üzenetére
Te valamit nagyon félreértettél, én egy szóval sem mondtam hogy nem használok tokot, fóliát. Az elővigyázatosság pont ezt jelenti. Másrészt 20 éve mobilozom és hála a tervezőnek 1 kezemen meg tudom számolni hány telefont törtem/áztattam vagy hasonló. Illetve én nem nézek le senkit mert tokot hord, mindenki maga dönti el mit kockáztat és mit nem ettől még nem lesz az ember se több se kevesebb.
Kali-hoz hasonlóan én is minden telefonom úgy adom el ahogy a dobozból vettem ki. Csak oda kell figyelni, persze vannak balesetek ezt aláírom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest