- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
axlfsi
veterán
Android 9 vs. beszélgetésrögzítés;
azt olvastam egyik alaklamzés fejlesztőjének az oldalán, hogy ugyebár bizonyos országokban a Google nem tiltotta a lehetőséget (pl. Oroszország, de Olasz is).
Kérdésem az lenne, hogy valaki próbált-e már egy olasz ROM-ot felpakolni és megnézte-e már? Ha nem, én szívesen megetenném... abban kellene viszont instant segítség, hogy melyik a legutolsó OLASZ rom, ami a dual SIM-es nótákra való (és mellé a CSC, amivel nem lesz fr-em).
Ui.: ha valakit érdekel, tudok linkelni forrást, de talán még XDA-n is írtak róla korábban...
-
Dr_Senkihazi
aktív tag
megoldottam,amit ezek szerint én is okoztam
.
mert mindig kikapcsolom az animáciokat a fejlesztöiben,de most az animáció tempoját is nullára vettem,és az pont ezt okozza.
itt találtam meg:
https://www.reddit.com/r/GalaxyNote9/comments/ankdgt/screen_flickers_while_calling_after_pie_update/
"If you enable Developer Options and go into the Animation Duration Scale and bump it from 0 to 0.5 it fixes the issue"
azért köszi a tippeket. -
Yodaaa1
tag
Planeo Elektro nevü üzlethálózat szlovákiában most nyitott új üzletet Dunaszerdahelyen. Péntektől vasárnapig, ha hitelre vásároltál az eredeti ár felét fizetted, plussz az extra garit. Jelen esetben kamatokkal együtt 18 hónapra 170ezer Ft az 5 év teljeskörü garival. Így még hozzä csaptam egy Samsung Tv-t is😁
-
-
tylerddd
veterán
Most került egy A7 2018 a családba és annak ellenére, hogy igazából tisztességes vas van benne 75k-ért, nagyon látszik a különbség a Note 9 javára (rendszersebesség, alkalmazásváltás, fotó/videó minősége, olyan szoftveres fícsörök, amik gyakorlatilag nem hiszem, hogy hardveres okoknál fogva csak a Note kiváltságai lehet nek stb.). Szóval egy Xiaomi Mi A1 után most ismételten úgy érzem, hogy hiába mondják sokan, hogy ugyanazt megcsinálják egy harmadannyiba kerülő telefonnal, mert ez egyszerűen nem igaz. Vagyis megcsinálja ugyanazt, csak nem mindegy, hogy hogyan és milyen minőségben.
Vicces, hogy az A7-en is Pie van és ugyanaz a felület szinte pontosan, de már az agyam és az ujjam is előrébb jár néha, már nyomnám a menüt, de még nincs ott úgy, mint a Note-on
-
freddirty
senior tag
-
fRooStzzZ
senior tag
Igen, miután rányomtam nálam is, mert morcos lettél hogy nem írsz le mindent szóról szóra.
Én meg úgy nem mertem rányomni, hogy bizt. másolat törlése, mert amilyen peches vagyok ilyen téren biztos töröl mindent, úgy hogy azt sem tudom mit fog törölni..
Azért kösz, de közel 10 év droid (bár nem tudom Scloud mióta van) még nem használtam ilyet.
Mindig olyan helyre szoktam feltölteni, ahol van webes felület, ahol látom mit törlök, vagy lehúzom a gépre állandóan.
Csak a napokban jött a figyelmeztetés, hogy megtelt a tárhely, és nem tud szinkronizálni.Más.. Valaki találkozott már ilyennel?
Nem tudom ki lakik Visegrád környékén, vagy jár arra felé, de ott a 11-es úton Visegrádon, a duna mentén 200 méterenként ilyen értesítés csipog.[kép]
Térerő van, netet írt, de valami mégsincs.. És eddig csak Visegrádon találkoztam ezzel. Ahol én lakom, onnan 5 km-re csak E-s net van, ami lassú mint a 3,14csa, de ilyen üzenettel még nem találkoztam, pláne úgy hogy H+ -t írt ki monet közben. -
fRooStzzZ
senior tag
Mivel ezt még nem ismerem hol mernék már rányomni hogy törlés.
Általában akkor törölni szokott a telefon vagy más dolgokat mikor törlésre nyom az ember, nem pedig kiválasztani mit is szeretne. De igy már tiszta.Ebből nekem pl semmit nem mondott, hogy kiválaszthatom mit is szeretnék törölni. Legalább lenne valami opció, 3 pötty vagy mappa nézet mit is lehet.
De hogy bizt.mentés törlése, azt hagyjuk. Ezért inkább rákérdeztem. -
fRooStzzZ
senior tag
De honnan tudom, hogy mi van rajta, mit akar törölni?
lehet fájlonként, vagy csak a beállításokat? még sose mertem rányomni, mert ki tudja mi van ott fent ami nekem nincs meg valami miatt.
Mert sokszor ki van kapcsolva a dropbox, míg használtam, akkor később jött ez, aztán az, addigra lekerültek a telefonról a cuccok, és mindent 76 helyről kell össze szednem ha 2010-11ig vissza akarok menni. -
Hauptmann
veterán
Ezt a biztosítás dolgot telefonra soha nem értettem. Alapban feleslegesen kidobott pénz, a biztosítót gazdagítod vele. Inkább az ember tegye félre a biztosításra szánt pénzt, aztán ha valami baj történik, akkor van mihez nyúlni.
A másik, hogy ha az embernek ilyen drága telefonja van, ne vágja földhöz az, hogy ha valamiért kijelzőt kell cserélni. Ha meg probléma, nem kell drága telefont venni. Kb. ugyanaz a helyzet, mint az autónál, csak kicsiben.
-
Reggie0
félisten
Ahogy a szemet is karositja a klor. A kerdes csak az, hogy mekkora a klor koncentracioja es a reakcio sebessege. Mivel bor es szem karositas nem elfogadott egy medencenel, ezert eleg alacsony a koncentracio, tehat mast is kevesbe karosit. Amugy a varosi levegoben is van nehany ppm nitroxid meg kendioxid, ozon, stb. es megsem megy tonkre a levegotol.
-
törölt tag
Vákumhoz mérve igazad van. Pont ahogy a rendőrnek is, aki szerint az autód -egyszerusitsuk le- 30 km/s-el halad. Csak speciális eseteken kívül senki nem így számol. Nem azért mert egyszerűbb, hanem mert a föld mint inercia rendszer egyezményes. Nyugvó testről másképp hogy beszelhetnel egy az űrben komplex mozgást végző, gyorsan haladó izen?
Ez a vita pont olyan, mintha azt beszélnénk, hogy a vonaton én 90-el sétálok vagy 2-vel. Attól függ honnan nézed, de evidens, hogy nem indulhatok ezzel az eredménnyel olimpián, mert nem ez az inercia rendszer amiben a mérés történik.
-
-
baladam86
aktív tag
Azt hittem, hogy a 9 után a "H" a hazugság első betűjét jelöli
Tudom, hogy ez körülbelül a Mohs-féle keménységi skála 6-os szintjének felel meg nagyjából, csakúgy, mint a telefonon lévő oridzsi Gorilla Glass, mindenesetre karcállóbb a Tozo üvege, mint a Dome Glass.
A "hazugságot" arra értettem ironikusan, hogy sajnos korábban belefutottam régebbi készülékemnél 9H-nak mondott üvegbe, de annak a karcállósága a műanyagéval vetekedett.
-
MrCsiT
addikt
Mi a Samsung böngésző verziószáma?
Amit én igazán hiányolok a Samsung böngészőből az az, hogy az asztali nézetet alapértelmezetté lehetne tenni: sok weboldal hagy el tartalmi elemeket, ha nem asztali nézetben van megnyitva. Az meg, hogy 2x töltsek be egy oldalt - mert alapból nem tud asztali nézetben nyílni - az felesleges adatforgalmat generál
mod: nekem még egy note 5-öm van jelenleg, és most a 9.0.01.79-es verzió van fent,de ez sem frissül már magától, hanem apkmirror-ról kell leszedjem az új apk-kat.
#9037: Köszönöm
..akkor ebben még mindig nincs megoldva, amiről fentebb írtam. -
Teal'C
veterán
És ezért természetesen 60$ ért kell adni. Mint pl most is mondjuk a nagyker árhoz képest 5x ös áron árulnak kb mindent. Ha ez kint 60$ itthon szerinted mennyi lesz? Mellesleg közben kiposztolták a saját sima fóliát is ami meg 19£.
Egy egyszerű példa: a gyári leather case
Küldtek egy bónt 5000ft értékben a tok meg 15-16e attól függ hol veszed viszont a nagyker ára 8,5e és még ők is bőven keresnek rajta. Persze most elkezdhetjük hogy ne sírj ha ennyiért vettél telefont stb... de ez akkor is gusztustalan. Nem csak a samu részéről de a kereskedők részéről is. -
lipothp
tag
Nálam is ezt csinálja!
Pl youtube app... ott marad a nyitottak között, de igazából újra megnyitja...
8.1-en, nem volt ilyen gond... 9-el egy idő után hiába nyitom meg a nyitottak közül, újra megnyitja.
Elkezdek nézni egy videót, csak simán háttérbe teszem, hogy később ugyan onnan tudjam folytatni. Ha újra megnyitom az appot, akkor újra betölti, és a kezdőlap jön be....Cseszettül idegesítő.....Más: kb 1 hónapja feltettem ide egy posztot, hogy tudok olcsóbban szerezni UV üveget, írjon akinek szüksége van rá, igényfelmérés céljából... Törölve lett a hsz...
Most más is ugyan ezt megcsinálta, neki lehet?
Erre szívesen várok egy értelmes hozzászólást, hogy ennek mi az oka?
És nem a fórumtárssal van bajom aki a hirdetést kitette, mert segíti a többieket... Nekem is ez lett volna a célom.
Csak nem értem ha neki lehet, nekem miért nem?Hívásrögzítés, még mindig ne megoldott 9-en, root nélkül?
-
Olyan alkalmazások is benne vannak nálam, amiket tegnap vagy két napja használtam utoljára.
Dj.Mike: Odin segítségével néhány perc csak bármelyik firmware felhúzása.
Közben beugrott, hogy írtad, nincs hozzá megfelelő munkaállomásod, így valóban más a helyzet.Budapesten ha valaki ilyen problémával küzd, szívesen segítek a frissítésben.
-
apaszka
veterán
Igen!
Elvileg ezzel már nem régimódi hang
szolgáltatás keretében fog menni a
hívás ,hanem kb interneten keresztül
csinálja, ahol bármilyen jó minőségű
hangot át tudsz küldeni .Ezt már jó pár éve fejlesztették, és kiforrott dolog.
Hogy mi is megkapjuk ,ez végre hasznos mint kis embernek is.
Nagyobb előrelépés mint az 5g számomra!TayRol így van, ez is jó példa a hasznosságára!
-
Teal'C
veterán
Én telefonálás közben nem netezek. Otthon van wifi, napközben meg a cégesen hívnak ami most másik telóban van. Ez szerintem akkor is parasztvakítás az a pár masodperc előny, na bumm majd ha hd akadásmentes videó lesz azért talán izgulnék de ez egy vicc. Ne akarjunk már néhány másodpercet az égig magasztalni hány éve is van mobilszolgáltatás itthon, az idejét nem tudom mikor volt utoljára olyan hogy nem értettem a másikat.
Persze ez a saját véleményem de úgy gondolom ezt az időt amit elpazaroltak a fejlesztésre kb 10 másik dologra is lehetett volna fordítani. Csak egy példa, a szoftverfejlesztés és frissítések időben történő kiadása.Ja még egy dolog: sokan írták itt is hogy a 4g jobban fogyaszt, most meg valaki azt írta nem meríti a telefont annyira, akkor most hogy is van ez.
-
Teal'C
veterán
Én konkrétan az infiniti-ről beszélek mert ugye az is külön technológia az amoleden belül, sajnos azt hogy az ips fogyasztásban jobb-e én csak akkor tudnám tesztelni ha lenne egy full ugyan ilyen készülék ips kijelzővel. Mert ugye kb 1000 féle környezeti változó lehet mondjuk egy 14 órás teszten meg az sem mind1 milyen a wifi erőssége és 2,4 vagy 5ghz
Amúgy meg nem hiszek semmilyen tesztnek meg szóbeszédnek mert sajnos a legtöbb esetben olyanok mint egy túlzott tamponreklám hol ez hol az a jobb a kérdés hogy épp ki tömi a zsebüket vagy épp mi a szerző saját izlése, a lényeg hogy sosem 100%ig pártatlan. -
Teal'C
veterán
Meg kell hogy cáfoljalak, nem a kijelző a legdurvább fogyasztó hanem az adatforgalom.
WQHD Felbontáson
Wifi stream full fényerőn több mint 14 óra sot (tárhelyről lejátszva is majdnem ennyit megy)
Adat stream full fényerő max 5 óra ha jó a térerő és egyhelyben vagy
Minden más beállításom azonos így azt nem írom le.Hiába nagyobb a mérete és a felbontás ja meg fényesebb az infiniti display verhetetlen fogyasztásban.
-
-
zack
nagyúr
Mert azt gondoljuk mi buta felhasználók, ha van egy okos telefonunk, akkor az erre is használható. Cégtulajdonosként sosem éltem vissza egyetlen felvétellel sem, de volt arra példa, hogy kötötték az ebet a karóhoz, hogy mi hangzott el, és én mit mondtam. Súlyos pénzekről volt szó, visszahallgattam, és vitának nem volt helye. Ha több 1000 hívásból csak 1 ami fontos,már megérte. Sokszor hangzik el egyéb más infó, amit nyugodt pillanatban ki tudok jegyzetelni. Ha nincs ilyen, törlöm őket, tárolni ezeket pont a személyiségi jogok miatt nem szeretném + minek. Csak a helyet foglalná.
-
Reggie0
félisten
Meg note 7-en volt egy teszt, amiben megkarcolta. De igazabol tok mindegy, a homok akkor is 7-es ami meg a a rendes uveget is karcolja. Egy kemenyebb acel is 6.5-8 a Mohs skalan, az is karcolja. A hintoporokban levo titanium oxid is 6-6.5. Teli van a kornyezetunk minden szarral ami siman karcolja.
-
zack
nagyúr
De miért ingyen? Még mindig nem értem.
3 milliárdból nem lehet fizut adni?
Alapvetően nem kifejezetten ez az 1 eset zavar. Ez csak kiverte a biztosítékot. Amikor megveszel egy programot, és pár hónap múlva eltűnik...Az Inomail is ilyen volt 2k környéki árával, 500k+ letöltéssel 5 csillaggal. Remek email alkalmazás volt, jobbnál jobb fizetős témákkal. Aztán egyik napról a másikra eltűnt.
De tudnék mondani rengeteg példát erre, az Inomail csak úgy spontán most jutott eszembe. Nyilván nem 1-2 eset bőszített fel engem se.Bezzeg ha alternatív megoldás után néz a júzer, megy a sírás, hogy miért nem támogatod a fejlesztőt, és miért warezolsz.
-
Teal'C
veterán
Maradjunk annyiban hogy nagyon jó volt és kényelmes meg testreszabható, 5év tuti megvolt a támogatásban, engem inkább az aggaszt hogy nem lett alternatíva helyette. Ha a fejlesztő írt volna egy új app-ot és elémtolja megvettem volna mert szivesen támogattam volna őt mert tudom hogy jó munkát végez.
Mellesleg hány ezer szoftver és játék van ami már Vistán sem ment pedig pénzért vettük, egy ideig lehetett trükközni de aztán az is elmúlt. Haladni kell a korral, persze ez nem azt jelenti ,hogy mindent le kell nyelni szó nélkül.
-
zack
nagyúr
Oké. Legyen rengeteg pénz. 1M+ vásárló amit kifizetett érte, abból 80 évig tolhatta volna a supportot.
Nem igazán értem, miért véded azt, ami gusztustalan. Nyilván nem megyek csődbe, mert vennem kellett egy másikat, inkább amit leírtak korábban, hogy az agyam, a kezem erre a launcherre volt "beállva" évek óta. Most szokhatok meg egy másikat. Nyilván ez nem csak engem érint, hanem kb mindenkit aki megvette, tehát ne sarkítsuk le rám. -
-Gerzson-
aktív tag
Ne nekem fejlesszen (a régi vásárlónak) hanem az új vásárlóként megjelenő újabb generációs telefon használóknak.
Ők mint új belépők a piacon, fizetnek az appért.
Mindentől függetlenül engem nem az idegesít, hogy újra pénzt kellene kiadnom egy appért hanem, hogy a megszokott helyett egy új más kinézetű más logikájú appra kell váltanom. Pl. Sok más mellett így jártam a billentyűzettel. -
apaszka
veterán
Ha új skin lesz hozzá amiért pénzt kérhetek....
Korrektség miatt dolgozzak vele tovább!
Szerintem!Persze ez csak az én véleményem!
De pl a Hon@@ weboldalam 10 éve karbantartom ingyen.
Pedig ebből mehetne élni akár.Szerk:
De tényleg kevesebbet kell ide benéznem.
Már privátban is szóltak.Szóval sziasztok!
Jók legyetek és nemámmm ugrik a számláló 😪0/1
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
- Elektromos autók - motorok
- AliExpress tapasztalatok
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Videós, mozgóképes topik
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest