Hirdetés
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bemutatkozott a Realme 16 Pro széria
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CES 2026: Meglepően sok haszna van egy okostalpbetétnek
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok! Használható, és mennyire hibamentes a 10-es android? (Még 2018.Dec 1.-es 8.1.0 van fennt)
-
törölt tag
válasz
s4hu|SyD^
üzenetére
Samsung beismerte a hibáját(Note7), próbálta javítani, majd bevonta a terméket. Kárpótlás elmaradt(amit sérelmeztem is), de egy dzsunka
ráfogta volna, hogy rosszul fogod(nem tett volna semmit, el se érted volna őket, szerintem még hír se lett volna belőle. Szóval ha egy Samsung, VW(szintén tudnék mesélni
).
), stb megcsinál "érdekes" dolgokat, akkor a kínai vackok? (persze van kínának is jó terméke, de annak meg is kéri az árát) -
Somatom
veterán
válasz
üzenetére
"hogy szigorú előírásokat betartva, letesztelve dobják piacra a termékeiket."
Ahha. Hány éves vagy, te herceg?
-
JeffDebr
tag
válasz
lakotibi
üzenetére
-nem tudhattad, de eddig is a mappában volt a borító cover.jpg névvel és működött, más programok (jetAudio) látják is. sőt az összes zenefájl SEM tartalmaz borítót! a régi mappákkal működik a dolog. de ha új fájl kerül a mappába, vagy új mappa kerül fel, akkor a Samsung Music nem mutatja a borítófájl képet.
-beállítottam a fejlesztői menüben:
Alapértelmezett USB-konfiguráció: Fájlok átvitele/Android Auto beállítás legyen, sajnos nem látja a tv a Note9-et -
törölt tag
válasz
Somatom
üzenetére
Nem értem, mire gondolsu.
Én egy ismert márkában előbb bízok meg, hogy szigorú előírásokat betartva, letesztelve dobják piacra a termékeiket. Vagy ti elhiszitek, hogy a dzsunkák azért olcsóbbak annyival, mert jótétlelkek irányítják a vállalatot? Másik fele meg, hogy inkább fizetek annak a gyártónak, amelyik fejleszt, mint annak amelyik másol, lop, stb. -
válasz
lakotibi
üzenetére
Figy, en felhoztam egy termeket, ami perpill az egyik legjobb ar/ertek aranyban van a true wireless auido fulesek kozott a sub 40K kategoriaban. Neked nem szimpatikus, felhoztal egy olyan szempontot (sugarzasi ertek), amiben nem lehet rosszabb, mint a masik ugyan ezen SOC-ot hasznalo eszkozok. Ennyi.
Nem azt mondtam, hogy ezt kell mindenkinek vennie, csak egy kifejezetten jol pozicinoalt termek.
En valos pluszert hajlando vagyok felarat kifizetni, csak brand altal generalt plusz koltsegeket viszont nem, mindenki maga donti el, hogy mire kolt.

Ha meg valoban nem csak a karogas a cel, akkor tenyleg nem ertem, hogy hogyan jon ide egy autostolto, de te tudod...

-
törölt tag
Xia telefonok is minőségiek, sugárzást mégis telibesz*rják... Füleseknél is hasonló a helyzet, az ilyen noname "jónevű" fülesek mindig erős kapcsolatot biztosítanak, kérdés, hogy akarom e azt a sugárzást. Erre nem látok utalást a cikkben. Lakotibi se a hangzását kérdőjelezte meg.
-
törölt tag
válasz
lakotibi
üzenetére
Tehát szerinted az ingázóknak kéne magukkal vinni egy fülhallgatót és egy fejhallgatót, mert a fejhallgató a lakásba való?
A prémium fejesek ráadásul rendelkeznek olyan funkcióval, hogy a mikrofonjaik segítségével "beengedik" a külső zajokat, így biztonságosabbak lehetnek, mint egy agybadugós füles. -
-igu-
veterán
válasz
lakotibi
üzenetére
Én speciel a munkám során vagyok kénytelen zajszűrést alkalmazni, akarnám védeni a hallásom maradékát. A jelenlegi megoldás egy Lypertek Tevi agybadugós füles, szivaccsal, elég jól izolál. Vannak alkalmak, amikor viszont nem elég, olyankor jön rá egy 3M Peltor Optimus II. Ehhez a felhasználáshoz az ANC még nem elegendő.
-
Capella
senior tag
válasz
üzenetére
A kérdező valóban fülesként említette elsőként, de a típusszám szerint fejhallgatóról van szó.
Fülhallgató, fejhallgató, nem vagyok egy nyelvész, de ha csak fülesként van említve a kategória, nekem beleférhet mindkettő. Úgyis a típusszám azonosította be, hogy pontosan miről beszél.Nos igen, mindkettőnek megvan az előnye, hátránya. Kinek melyik a fontosabb a döntésben.
Én speciel nemigen szeretem, ha a fülembe van dugva valami, és még kérdés, hogy milyen jól illeszkedik.
Vannak fülbedugósban is aktív zajcsökkentős típusok, még jó minőségben is, akár egy jó "fejesnél" is drágábban.
Mégis azt gondolom, hogy a kialakítása miatt olyan pici helyre olyan technikát nem lehet bezsúfolni, hogy akár hangban, akár zajcsökkentésben verjen egy jó fejhallgatót. Plusz említetted a kis akku problémáját is.
Az enyém még csak 18 órát bír, ha jól emlékszem, de nekem ez is rendben van használatilag. Nem olyan sűrűn kell tölteni. Az újabb Sonyk már 30 órát tudnak.
Valóban nyáron van hátránya az izzadás miatt. Ezt eddig el tudtam viselni akár egy 3 órás vonatozás alatt is a hasznáért, hogy jóval nagyobb csend van körülöttem. Télen viszont melegít.
Ilyen műanyag nyöszörgés ennél nekem még nem tűnt fel.
Utcán nagy szélben keletkezik némi szélzaj. Még az eső érdekes. Nyilván nagy esőben nem célszerű hordani, vagy van ernyő. Kisebb szemerkélésnél nincs gond, majd megszárad.
Viszont ha a széldzseki kapucniját már a fejemre kellett húzni, az elég érdekes zavaró körülmény, mert ahogy jobbra balra forgattam a fejem, a zenelejátszás random ki-be kapcsolgatott. A kapucni kicsit átnedvesedve időnként hozzáért a jobb oldali kapacitív vezérléshez, és beavatkozásnak érzékelte. Jó, ez ritkán adódik, inkább érdekességként írtam.#18847 lakotibi
LosBlancosrm már írta, hogy a fülesnek is tudni kell az LDAC-t. Nálam megmarad a beállítás. -
törölt tag
válasz
Capella
üzenetére
Ti most fejhallgatóról beszéltek, nem? Csak mert füles volt említve, de a képeken fejes van.

Ha fejhallgató, akkor nyáron, hogy a francba bírjátok viselni? Nekem egy JBL Everest Elite 700am van, de még télen is melegít(fül körüli kialakítás). Másik ami zavart, hogy ha hozzáértem, eléggé nyöszörgött a műanyag. Akkoriban néztem a Sonykat is, de azok is olyanok voltak.
NC tényleg remek találmány, kár, hogy füleseknél nem annyira van jelen, mert harapja az aksit rendesen. LDAC-al is csak annyi a baj, hogy jobban meríti a füleseket, mint az aptx, spotinál meg nem hiszem, h hallható lenne a kül. Most WI-H700am van, szerintem nagyon jó a hangja, ebben is van Aptx, LDAC. Sony azért nem kispályás... -
Capella
senior tag
A zajszűrése elég jó a Sonynak, bár személyes tapasztalatom csak a legelső 1000X típusról van.
A tesztekben is elég jól szerepelt az aktív NC-je általában többihez képest. Bose, és még néhány, amit szoktak emlegetni. Persze ki mit hoz ki nyerőnek. Összességében nekem a Sony volt a szimpatikus választás, pláne mikor 150-ről 90 ezer alá csökkent az ára.
Az újabbak talán még fejlettebbek zajcsökkentésben, az XM3-ban külön proci van erre. Az XM4 pedig méginkább, a Sony saját lovát dícsérve azt állítja, hogy őszerinte az adatok alapján idén februárig legalább is tuti az XM4 volt a legjobb. De 380 eurót rebesgetnek árként.
Olvastam tesztet is róla, hangban is javult, meg kényelemben kicsit az XM3-hoz képest, de a legújabb verzióban leginkább a zajcsökkentést és az ezzel kapcsolatos dolgokat fejlesztették.
Az XM4 tesztben annyi negatívumot hoztak fel, hogy nincs IP védettség por és nedvesség ellen, és nincs aptX meg aptX HD. Háááát azt lehet, hogy aptX nincs, de van helyette LDAC, ami jobb, mint az aptX. LDAC az enyémben is van, arra állítottam a Note8-at is, hogy úgy csatlakozzon.Nyilván most a régebbi típust kifuttatják, akciózzák. Érdemes megvenni.
Amit írsz, hogy vonaton és buszon használnád, arra abszolút tökéletes. Nagyban csökkenti a külső zajokat. Vonaton, buszon, metrón én is használom. Van, hogy nem is zenét hallgatok a vonaton, csak a csendet.
Azt meg nem is tudom, nem is értem, hogyan lehet élvezni a zenét aktív zajcsökkentés nélkül közlekedési eszközön. -
m1lan
őstag
válasz
Marci79
üzenetére
Én már sok félét rendeltem, de pár nap után a bal felső rész mindegyiknél elkezdett felválni. Rendeltem ebből a Vothoonból egy "Non Full" és egy "Full Cover" változatot. Mivel az összes korábbi UV-s fóliám a szenzoroknál és az előlapi kameránál kivágott volt (akárcsak a tiéd a képen), ezért a kettő közül azt raktam fel először, hogy ha az ő gyártmányuk sem válik be hosszabb távon, akkor ezt a fajtát teljesen kukázni tudjam. Úgy néz ki, hogy erre nem lesz szükség.

Nekem eddig csak a Vothoon tudott normális fóliát küldeni. Június közepén raktam fel, azóta hibátlan, pedig nem kímélem jobban, mint a korábban próbáltakat. Ez az első UV-s fóliám, aminek a ragasztója nem hagyott maga után apró kis buborékokat a kijelzőn. A kép alapján szerintem a felrakásnál ronthattál el valamit, bár az is érdekes, hogy Aliról ilyen drágán rendelted. Pár hónapja a kettőért fizettem 2500 forintot.

Visszanéztem a rendeléseimet, Akcoo és Lamorniea márkájúakat (meg egy pár márkátlant) próbáltam előtte. 2 hét után már rossz volt rájuk nézni...
-
ace05
senior tag
Azért bementem a szegedi médiába és kipróbáltam. A hangja az nekem tetszett. Nem tudom, hogy állítani kellet-e volna a zajszűrést, de simán kiszűrte a média hangját. Én azért is akarok egy ilyet, mert sokat utazom távolsági busszal munkába. És ugyan sokat javítottak a Szeged Majsa útvonalon, még mindig előfordul, hogy a busz vagy az út miatt, hangosra kell állítanom a fülesemet, mert semmit nem hallok.
-
gerner1
nagyúr
válasz
JeffDebr
üzenetére
A gyári OS nem ad lehetőséget, hogy a telót USB-pendrive -ként tudd használni. De, ha lehetne, akkor is kérdés volna, hogy azt a file-rendszert -amit a Note9 kiadna- azt a TV -d olvassa-e/vagy sem (???) ....
Egy utángyártott 5e alatti USB-C ⇒hdmi kábellel/vagy átalakítóval talán kirakhatod a teló képét a TV -re, de erre senki nem fog neked garanciát ígérni (itt), ugyanakkor a videóban látható utángyártott kábellel működik. Szóval, van rá esély, hogy más -ugyan ilyen célra készült- termékkel is megoldható. Az azonos célt szolgáló gyári kábel drágább (ha jól látom egy hirdetés van most a tréfogáson..) használtan is.
-
Somatom
veterán
válasz
Capella
üzenetére
Nekem csak egy WI-C400 -am van, de még az is meglepően jól szól. Sajnos, ebben sincs 5 -ös kékfog és ez érződik is a hatótávon. Ha bringázás közben a teló a nadrágzsebemben van, akkor a város bizonyos részein akadozik a zene (gondolom, ott vmi másik 2,4GHz -es eszköz elnyomja). A B2 után most megvettem a B5 -ös Huawei Talkbandet (már úton volt, amikor bejelentették a B6 -ot
). Kicsit tartottam attól, hogy a teló nem tudja majd lekezelni párhuzamosan a két BT hangeszközt, de eddig nem volt összeakadás. -
Capella
senior tag
Persze, úgy gondolom.

Én még a legelső verziót használom ebből a sorozatból, az MDR-1000X-et a Note8-amhoz, és nekem nagyon bevált.
Az újabb verziójú füleseket már appból is lehet matatni.
Egyébként a napokban volt a bemutatója a legújabb 1000XM4-nek. Az aktív zajcsökkentésen turbóztak mesterséges intelligenciával, leginkább ezt domborították.
Kíváncsi leszek a bevezető árára.Látom közben Somatom említette a Bluetooth verziót is. Nos egy kicsit én is furcsálltam anno, hogy a Sony még az XM3-nál is a 4.2-nél ragadt, de azért ez nem akkora gond.
-
ace05
senior tag
Egy sony wh 1000xm3 vezeték nélküli fülest szeretnék venni. Használ valaki ilyet? Rendesen tudja kezelni a teló?
-
JeffDebr
tag
sziasztok!
2 problémám lenne:
- a gyári zenelejátszó (Samsung Music) megbolondult, a mappában lévő borítót az új albumoknál nem jeleníti meg. nem találtam kapcsolót hozzá a programban
- van itthon 2 buta LED TV (Samsung, Philips): hdmi és USB csatlakozók vannak rajta. USB-n nem ismeri fel a Note9 belső memóriáját, SD kártyát sem. filmet játszanék le róla. pendrive működik! esetleg hdmi-ről mehet a dolog? mi a megoldás (lehetőleg 5Eft alatt)tudja valaki a megoldást? köszi
-
apaszka
veterán
válasz
üzenetére
Igen jól emlékszel! Viszont nézegettem már Rom-okat. Dr Ketan ..... Csak nagy neveket és kik főzelékét régen is használtam. Ez elött minden telefonom*rongyosra rontottam* soha nem volt miatta gond. A ROOT elfedése is megy bizonyos banki dolgok miatt.
Viszont a knox karantén és a garancia ugrik.
Persze azért van sok sok előnye is a rootnak! Volt, hogy nem dizájnolt full romot hanem általam gyári rom lett kipucolva és csak azt integráltam bele ami nekem kellett! Hangtuning és hasonlók!Egyenlőre elvagyok root nélkül , de a vége az lesz tudom! Nagyobb szabadságot ad és jobban ki lehet aknázni a készülék tudását...
-
-
-
törölt tag
válasz
tysonn198810
üzenetére
Nem szokta kérdezni senki, mert nincs szükség főzelékre.
-
tysonn198810
tag
Sziasztok! Tuti sokadjara kerdezik, melyik custom romot ajanljatok note 9re?
Elore is koszi
-
Rég volt már tok téma
Mivel iPhone-os időmben nagy rajongója voltam a gyári bőrtoknak, így szerettem volna erre a készülékre is ilyet. A Samsung persze valamiért erre pont nem gyártott. Korábban ajánlotta itt valaki ezt a típust. Alig két hét alatt meg is jött (csodálkoztam is, talán a fizetős szállítás miatt) Kínából. Teljesen korrekt az ára és nagyon jó a fogása, amira így képek alapján számítottam, azt adja. Amit kicsit majd szokni kell, az az oldalsó gombok nyomása, mert ugye magasabban van a tok a gombnál. -
s4hu|SyD^
addikt
válasz
üzenetére
Hát én vagy veszek egy új vagy használt Note 9-et S7Edge helyett vagy lemondok a fenébe mind a Samsungról és az S-pen ingeremről is és megyek valami jó márka felé. (Xiaomi esetleg, annyira nem vagyok naprakész)
Amit a 9 széria után művelnek az olyan, hogy sehová nem haladnak. Persze ebbe biztos sokan belekötnének. -
Talán inkább üzletpolitika, hogy a drágább felé tolják a népet. Pont olyan, hogy iPhone-ból nincs 128-as tárhelyű. Így akinek nem elég a 64, az kénytelen nagyobb felárért a 256-os verziót venni. Illetve ha lenne 128-as, kutya nem venné a 256-ot. Szerintem. Vagyis nem annyian, mint így.
-
válasz
üzenetére
Én a sima 20-on csodálkozom inkább, ami kapásból mint egy Lite verzió, 350-ért. Az is egy vicc, hogy hasra vannak saját maguktól esve a mystic bronze szín miatt
Még komolyabb a szakadék a két készülék között, még a Note 10-et sem éreztem ennyire gáznak a nagyhoz képest. Pedig azt hittem, hogy inkább közelebb kerülnek, az S20 széria talán kiegyensúlyozottabb ilyen szempontból. -
törölt tag
Na, Note20U olyan lett, mint amire számítottam. Kuka. Remélem még sokáig jó lesz a 9-es, mert hányinger ahova eljutott a Samsung.
-
Prien
addikt
Első kamera megviccelt tegnap. Hiába van bekapcsolva ugyanis, hogy NE tükrözve készítse a képet, mégis úgy sikerült néhány.
Miközben nem állítottam át semmit. Ezt mi okozhatta?Amúgy megint meg kellett állapítanom, milyen jó a ceruzás távirányító a családi szelfikhez.
-
Somatom
veterán
válasz
lakotibi
üzenetére
Mondjuk a fényváltozásból. Én használok olyan programot, ami jelez, ha a kamera nézőképének kijelölt részén változás történik.
Ugyanezen az elven a fényváltozás is érzékelhető, felhasználható eseményként bármilyen művelethez (pl. fénykép készítéséhez).
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen egeret válasszak?
- Launch trailert kapott a Honkai: Star Rail
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB Lian Li Lancool 217 fehér CM 700W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4082, 90% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI GF63 Thin 10SC Gamer - i5 10500H 16GB DDR4 1TB SSD GTX 1650 4GB Max-Q W11
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 16GB 512GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Egyre több helyen válik fel, pedig az uv fénnyel sem fukarkodtam.

-cca. 5ezer huf.