- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Erős specifikáció, kompakt formában
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
m1lan
őstag
-
m1lan
őstag
válasz
Marci79 #18841 üzenetére
Én már sok félét rendeltem, de pár nap után a bal felső rész mindegyiknél elkezdett felválni. Rendeltem ebből a Vothoonból egy "Non Full" és egy "Full Cover" változatot. Mivel az összes korábbi UV-s fóliám a szenzoroknál és az előlapi kameránál kivágott volt (akárcsak a tiéd a képen), ezért a kettő közül azt raktam fel először, hogy ha az ő gyártmányuk sem válik be hosszabb távon, akkor ezt a fajtát teljesen kukázni tudjam. Úgy néz ki, hogy erre nem lesz szükség.
Nekem eddig csak a Vothoon tudott normális fóliát küldeni. Június közepén raktam fel, azóta hibátlan, pedig nem kímélem jobban, mint a korábban próbáltakat. Ez az első UV-s fóliám, aminek a ragasztója nem hagyott maga után apró kis buborékokat a kijelzőn. A kép alapján szerintem a felrakásnál ronthattál el valamit, bár az is érdekes, hogy Aliról ilyen drágán rendelted. Pár hónapja a kettőért fizettem 2500 forintot.
Visszanéztem a rendeléseimet, Akcoo és Lamorniea márkájúakat (meg egy pár márkátlant) próbáltam előtte. 2 hét után már rossz volt rájuk nézni...
-
apaszka
veterán
válasz
Marci79 #17947 üzenetére
Érdekes...
Az rendben van, hogy megpróbálják a készülékeket védeni és az adatokat megóvni!
De azzal ugye tisztában vagyunk, hogy hiába a tuti védett telefon , mikor a hálón és a tornyokon keresztül védtelen vagy ! {A hüvely dolog sem hiába való}
Google is mindent tud rólunk, és még azt is mit nem is sejtenek a felhasználók! Ő meg megvéd állítja 🤗
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
- bambano: Bambanő háza tája
- Linux kezdőknek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen autót vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Okos Otthon / Smart Home
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ingatlanos topic!
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest