Hirdetés
- iPhone topik
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Légies akkut kap az iPhone 17 Air
- One mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
torrrent
aktív tag
Megkaptam tőlük a választ
"Thanks for reaching out. While we opted not to support the Note 10 with Teardown, we have recorded your interest for future consideration. Let us know if there's anything else we can help with and have a great day!"
A lényeg, hogy figyelembe veszik a jelzésem és nem lehetetlen, hogy a jövőben lesz a picikére is teardown hátlap.Egyébként a 10+ ra most 8dollár itt
https://www.slickwraps.com/transparent-skin-for-galaxy-note-10-plus.html
12 dodo postával
Klikkelj a kosárba rakáshot, mert 20 dollárnak jelöli, de most 60%off -
Capella
senior tag
válasz
Memmaao #4045 üzenetére
Szerintem egyszerű és logikus a képlet.
Először semmiképpen nem csinálsz FR-t verziófrissítéskor. Csak wipe cache-t, az nem árt.
Utána figyeled, hogy mi hogy működik a frissített rendszer alatt.
Ha semmi gond, akkor oké. Ez a valószínű.
Ha 1-2 app valamiért problémás lesz, csak azoknak törlöd az összes adatát, és talán az megoldja.
Ha nem oldja meg, vagy nagyobb problémák vannak, nem segít a cache törlés, többszöri újraindítás, akkor el lehet gondolkodni az FR-en.
Aki mindig tiszta lappal és a kályhától akar elindulni, persze csinálhat kapásból FR-t, ha kell, ha nem. -
Teal'C
veterán
válasz
vitezpeto #4041 üzenetére
Ahogy azt Telefonmágus is írta 1év ha eu garanciás ha nem akkor csak bolti de az kb nulla. Akkor inkább az alzás ezüst és 5-10 e ért feketére fóliáztatod. Egyébként az Alzás gariban én még nem csalódtam kiviszik a kinti samuba és ott javítják max 2-3 nappal tovább tart. Ha mégis jó az Alzás szólj privátban én foglaltam be pluszt hátha valaki lemarad
Természetesen felár nélkül adom át amegrendelést.
-
válasz
Sanraith #4043 üzenetére
+ iceQ: Igen, én is úgy érzem, hogy a rengeteg beállítás, stb miatt nyűg a FR. Ln is smartswitch-et használok, illetve már pl a samsung internet is megjegyzi a gyors elérés menüt. De utálom mindig újra beállítani a mentett csengőhangokat, egyéb apró dolgokat. Persze a samsung pass is mindent megjegyez, de az is idő.
-
Amalgam
aktív tag
Mi a képarányú ennek a telónak? 9:20, vagy mi?
-
Sanraith
aktív tag
válasz
Memmaao #4037 üzenetére
Én már kb. 6 éve nem csináltam FR-t android verziófrissítés esetén, és nem volt belőle problémám. Se cache törlés, se semmi. A fontosabb adatokat mentem le csak előtte, ha véletlenül félremenne valami. Elég ügyesek a Samsung devek, hogy ilyesmivel ne kelljen foglalkozni.
-
Azoktól kérdezném, akik így rá vannak izgulva az új android érkezésére: Ti csináltok előtte/utána teljes gyári visszaállítást? Én valahogy mindig fázom, amikor jön az új rendszer, mert kb androidos kezdetek óta (motorola defy) az nevelődött belém, hogy kell a teljes FR. Viszont gyűlölöm ezt mindig megejteni. De eddig még soha nem hagytam ki, mindig volt visszaállítás. VAn itt olyan, aki nem bajlódik evvel és jó a rendszer, nem merül gyorsan, stb?
-
TODI1111
veterán
XDA-n kint a béta 5 update zip.[link]
Már szalad is fel sd-kártyáról. -
Zsolty20
senior tag
Elvileg kint a Beta 5 ZSL7
-
vitezpeto
tag
Sziasztok.
Valószínű, hogy én is benevezek egy Note 10 + - ra. Note 9-et váltana. Smartshop vásárlás lenne, mert itt hozzájutnék egy kis kedvezményez. Van esetleg aki innen vásárolt már? Csak a garancia miatt kérdezném. Itt csak egy év gari élhet a telefonra? Köszi előre is.
-
nuri
aktív tag
válasz
telefonmágus #3988 üzenetére
Nekem alza-ból van sima note10. 260 volt mikor vettem. XEH/XEZ amire beállt a software.
-
nbukta77
addikt
válasz
ateszapa748 #4008 üzenetére
Mar augusztus ota hasznalom a note 10- et. Ilyen hosszu ideig meg nem volt nalam telo. 😀
-
nbukta77
addikt
válasz
ateszapa748 #4006 üzenetére
A ceges telo most i8. Csak azert. De a note 10 plus meg nagyon jo. Most minden samu. Watch active 2, tabs 6, air buds.
-
nbukta77
addikt
válasz
ateszapa748 #4004 üzenetére
Miert?
-
nbukta77
addikt
Ma el gondolkodtam egy iphone 11 pro vetelen. De meg gondoltam magam. Marad a note 10 plusz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Samsung A33 128GB dual sim, független, fekete, pöpec állapotban!
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest