- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaben0211
tag
válasz
SoldierL #674 üzenetére
ha átváltott azt már nem lehet visszaállítani 0x0-ra mert ezekben a telókban már az új knox dolgozik ami nem szoftveres hanem hardveres téma ha minden igaz .a tégebbi samsungoknál megtudták csinálni hogy 0x0 legyen akármilyen mókolás után is mert szoftveres védelem volt amire a hozzáértők csináltak megoldást de itt már fizikailag kéne valamit babrálni szerintem hogy visszaálljon . itt egy rövidke olvasmány róla: [link]
-
gaben0211
tag
válasz
SoldierL #649 üzenetére
rootolni annyi értelme van hogy például egy navigációs program alaphelyzetben a telefon memóriájára telepítené a dolgait amik x gb méretűek és ha nem engedi a rendszer az appok beállításánál hogy áthelyezd az sd kártyára az x gb-ot akkor hamar elfogy a hely a többi programnak vagy lehet nemis férne rá ha nagy a térkép(nemértek hozzá mert nemszoktam használni). viszont ha rootolva van akkor már tudsz letölteni olyan programokat a playről amiknek a segítségével az sd kártyára rakja az x gb-okat. ezen kívül még nagyon sok haszna van a rootnak
-
Picicicus
aktív tag
válasz
SoldierL #296 üzenetére
sajnos,pedig jo lenne tapasztaltaktol kérdezni...de köszi a válaszaidat
amugy mennyire zavaro hogy a két also gombnak nincs háttérvilágitása?kamerával mennyire vagy elégedett?
(tükrös gépem van,kicsi kompakt nincs ami mindig nálam lehetne zsebben és jo lenne néhány dolgot megörökiteni,ami igy kissé nehézkes...) -
válasz
SoldierL #257 üzenetére
Letöltöd ezt, aztán ezt. Odinnal felrakod az elsőt (telót kikapcsolod majd nyomva tartod a hangerő le és home gombot miközben újra bekapcsolod - hangerő fel és rádugod a gépre - AP-hez betallózod a fájlt és Start), majd megvárod amíg elindul a teló. Közben elég sokáig lesz sötét a képernyő, de egyszer csak újraindul és rootolva lesz. Utána újra kikapcsolod, download módba teszed megint és Odinnal felrakod a másodszorra letöltött fájlt. Ennyi. Elrontani nem nagyon lehet mivel a gyári szoftver visszarakható, ugyancsak az Odinnal.
-
boff
senior tag
válasz
SoldierL #189 üzenetére
Én netes képek alapján gondoltam, hogy az a műanyag cucc alatt lenne az SD csatlakozás, viszont 1 nagy hiba amit nem néztem meg elsőre, hogy a sim felett a fémbe van egy rés és felülnézetből az csak egy egyszerű csíknak látszott, oldalról már nem néztem meg.. Szerintem elég jó, helytakarékos megoldás.
-
SkyLine3000
addikt
válasz
SoldierL #172 üzenetére
Igen, ezért is írtam, h jb-n hibátlan.
Akkor asszem, maradok még jódarabig a jelenlegi telómnál jb-vel, mert kk-n sem működött. Ha Lp-n sem, akkor tuti nem veszek új telót mostanában, ha nem lehet átrakni semmivel az appokat sd-re. Mert aztán végigpróbáltam kk-n az összes létező ilyen appot és egyikkel sem ment.
Szaladjon meg a gugli, h alapból nem teszi lehetővé az sd-re való másolást.
Talán vmelyik CM rom majd ezt is megoldja. -
válasz
SoldierL #151 üzenetére
Hogyne. Először is töltsd le a gyári szoftvert (samsung-firmware.org, sammobile.com, SamFirm alkalmazás), majd a CF-Auto-Root-e53g-e53gxx-sme500h.zip nevű fájlt. Ez utóbbit rakd fel Odinnal, majd a gyári recovery helyreállításához írd vissza a recovery.img fájlt a letöltött gyáriból (anélkül nem lesz recovery csak fekete képernyő).
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest