Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- A Galaxy M56 is szépen lefogyott
- Kiszervezett ultrazoommal érkezett meg a Vivo kameratelefonja
- Xiaomi 12T - egytucat
Új hozzászólás Aktív témák
-
szaboknak
aktív tag
válasz
zsolesz6 #5026 üzenetére
Nem lehet ezt igazán megállapítani mert én is használtam már mindet és mind jó mikor jó de néha megbolondul és mindig oda jutok,hogy az eredeti a legstabilabb minden napi használatra.
Szerintem egy jól kitakarított gyári rom a legstabilabb.
Nekem már csinált olyat a cm12,hogy autóval kihangosított beszéd közben fogta magát és újraindult,és onnantól kezdve folyamatosan jöttek a google app leállások. -
szaboknak
aktív tag
Azt tapasztaltam,hogy mióta kikapcsoltam a rezgést a billentyűzeten azóta nem indult be a folyamatos rezgés.
Eddig hibátlan a 06.06-os rom. -
szaboknak
aktív tag
A legújabb cm12-ben minden oké a véletlen rezgésen kívül ami gépeléskor néha beindul,amit a hangerő gombbal le lehet állítani ha rezgés közben egy pillanatra leveszed teljesen a hangerőt.
A kamera végre ment a memória kártyára és működik a hívás rögzítés is. -
szaboknak
aktív tag
válasz
Martinitius #4954 üzenetére
Újabb frissítés amiben állítólag a memória kártyára is ment a kamera.
-
szaboknak
aktív tag
válasz
#12612096 #4907 üzenetére
Egyet értek veled,nekem kb 2 hónapja van fent a cm12 és egyszer sem indult újra.
Egy ideig folyamatosan frissítettem a legújabb verziókra és 04.10 az utolsó amiben minden tökéletes,ott még a proci is alap frekvencián működik,a hívás rögzítés pld.az újabbakban egy appal sem működik,a proci értelmetlenül megy sokszor 1700-on amit a menüből nem is tudsz beállítani.
Én telepítéskor a telón mindent wipeoltam még a belső tárhelyet is és ezt a gappsot [link] tettem fel és tökéletes.
Twrp 2.8.5 Telepítettem a romot,aztán a gappsot majd alapba meg is jelenik a wipe cache/dalvicache aztán reboot és minden tökéletes.
Tehát ez a rom[link]
Ez a gapps[link]
TWRP-ből a legujabb nekem nem volt tökéletes pld.wisszaállitásnál volt olyan,hogy nem indult el ezért én ezt [link] használom. -
szaboknak
aktív tag
Itt az ingyenes igo[link]
-
szaboknak
aktív tag
Újabb frissítés:[link]
Nekem nagyon jól működik ez a rom,eddig nem tudok rá semmi rosszat mondani,ma rá dugtam egy pendriveot
otg kábellel és tökéletesen kezelte azt is. -
szaboknak
aktív tag
Frissült a cm-12.1[link]
-
szaboknak
aktív tag
válasz
Gyula196906 #4814 üzenetére
Nem kell vele foglalkozni (még szerencse,hogy nem vagyunk egyformák)
-
szaboknak
aktív tag
válasz
porfogo #4807 üzenetére
Semmi baj az ébresztővel,engem is az ébreszt cm12 rommal minden reggel viszont nem kéne le gyökerezni azt aki mindent meg tesz azért a samsung helyett,hogy mi is megismerjük az új romokat.
Még az a szerencse,hogy nem mindenki ilyen alpári mint te mert ha támogatni nem támogatod a fejlesztőt akkor legalább tartanád meg magadnak a véleményed -
szaboknak
aktív tag
Jónak tűnik ez a rom,ma egész nap nyúztam és nagyon stabil viszont a root jogot nem sikerült megoldanom.
-
szaboknak
aktív tag
A root nektek működik?
-
szaboknak
aktív tag
Nekem ezzel a gapps-al tökéletes[link]
Én nem vipeoltam a rommal együtt telepitettem és tökéletes. -
szaboknak
aktív tag
Azt írja a fejlesztő,hogy bekapcsolta a hívás rögzítést(Enable call recording)
Hol lehet ezt megtalálni?hogyan működik? -
szaboknak
aktív tag
Tölthető[link]
-
szaboknak
aktív tag
Megjelent az 5.1-es frissítés de még nem tölthető[link]
-
szaboknak
aktív tag
válasz
aytukabozs #4632 üzenetére
Ráadásul tud magyarul is a kistestvér.
-
szaboknak
aktív tag
Facebookozni én ezt [link] ajánlom mert kevés memóriát zabál és ugyan azt tudja mint a nagy tesója(ezt kimondottan gyengébb hardverű készülékekhez adta ki a facebook)
-
szaboknak
aktív tag
A gyári romból kiszedné nekem valaki a képszerkesztő alkalmazást mert az miatt nem szeretném újra húzni a romot,most vettem észre,hogy a takarításnál azt is eltávolítottam.
-
szaboknak
aktív tag
Cm12 alatt tapasztalt már valaki olyat,hogy a galériában megsokszorozódik a képek ikonjai?
-
szaboknak
aktív tag
Cm12 frissités[link]
-
szaboknak
aktív tag
Kipróbálná valaki a wifit,hogy újraindítás után megjegyzi a jelszót?
-
szaboknak
aktív tag
A Cm12 nektek is elfelejti a wifi jelszavát újraindításkor?
-
szaboknak
aktív tag
Van javítás a kamerára,így már oké
-
szaboknak
aktív tag
Cm12 frissités usb-otg támogatással[link]
-
szaboknak
aktív tag
válasz
Davebowman #4194 üzenetére
Nem értelek,hogy most mi zavar,hogy ott van vagy,hogy meglátja a szolgáltató mert ahogy megírtam bármikor eltüntethető a root vagy odinnal a gyári rom újbóli telepítésével is.
Igazából nem is értem,hogy te mit is akarsz mert ha csak az ikont akarod eltüntetni akkor su-n belül megteheted. -
szaboknak
aktív tag
válasz
Davebowman #4192 üzenetére
Van su ameddig él a root de ahogy megszünteted eltűnik.
-
szaboknak
aktív tag
-
szaboknak
aktív tag
Működik a camera de eltűnt a memkari kiválasztási lehetőség és a belsőre ment.
-
szaboknak
aktív tag
Innen származik a hír [link]de szerintem is elírás mert ez S7275RXXUANG1 egy 4.2.2 verzióra utal a sammobilon
-
szaboknak
aktív tag
-
-
szaboknak
aktív tag
A legfrissebb Crome böngésző nektek is vacakol? Még szerencse,hogy elmentettem a régebbi verziót mert azzal tökéletes.
-
szaboknak
aktív tag
CM12-ben lehet képernyő mentést csinálni? Egyébként nagyon jó már most is ez a rom nekem a cm11 ben több problémám volt mint ezzel.
Ezen tökéletes a kihangosítóm,az OBD2 és tegnap kipróbáltam és bele tettem az utolsó cm11 ből a kamera apk-t és azzal működik a video felvétel és be lehet állítani,hogy a memkarira mentsen amit eddig egy alkalmazással sem tudtam beállítani.[link] -
szaboknak
aktív tag
Lolipop frissités [link]
-
szaboknak
aktív tag
Nektek cm12-nél ki lehet kapcsolni a telefont? mert én hiába érintem meg a kikapcsolást nem reagál rá.
-
szaboknak
aktív tag
Van már olyan recowery amely jó dátummal ment a biztonsági mentéskor?
-
szaboknak
aktív tag
válasz
Gyula196906 #3927 üzenetére
Ez akkor is csúnya húzás a samsungtól,hogy egy jelenleg is forgalmazott készülékre nem ad ki legalább egy kitkat frissítést amikor a sony jóval gyengébb hardveren is futtatja.
-
szaboknak
aktív tag
Ez meg milyen rom mert,hogy nem cyanogenről ír az tuti[link] és a hozzászólók írják,hogy tökéletesen működik.
-
szaboknak
aktív tag
válasz
kalman8621 #3833 üzenetére
Csak két oldalt kellett volna vissza olvasni[link]
-
szaboknak
aktív tag
válasz
kalman8621 #3809 üzenetére
Ezzel rootold recoweryből[link]
-
szaboknak
aktív tag
válasz
Gyula196906 #3760 üzenetére
Az ace 4 nem kell,hogy megkapja mert a T-mobilnál Android 4.4.4 van rajta[link]
de a készülék szerintem semmivel nem jobb mint az ace3 hiszen még közelség érzékelő sincs benne. -
szaboknak
aktív tag
-
szaboknak
aktív tag
válasz
theo_76 #3697 üzenetére
Töltsd le amit belinkeltem és nézd meg egyszerűbb mint ide beírni,a kamera a cyanogenben lévő kamera és működik a mémkarira mentés és a panoráma mód is.
A linaro kernert ha érdekel este feltöltöm drive ra.
Ha nem akarod a 10.10-es romot feltenni szed ki belőle és cseréld ki a gps.config-ot és a kamera apot telepítsd fel és minden megoldódik,de szerintem a 10.10-re érdemesebb visszaélni. -
szaboknak
aktív tag
Csak,hogy tudd az sincs olyan stabil mint a 10.10-es,arról nem is beszélve,hogy a Bluetooth semmihez nem tud kapcsolódni már abban a verzióban sem.
Szerintem a 10.10 az utolsó amiben minden lett javítva és aztán gyökeresen változott a teljes rom és szerintem nincs olyan stabil.
Amit én belinkeltem az nekem azóta fent van és még egyszer sem indult újra pedig nálam aztán van használva az autóban kihangosítóval és közben elég sokat navigálok is vele,igaz én még csináltam egy alapos takarítást és a gps-en is csináltam némi módosítást mert elég soká talált jelet és a kamera is tökéletesítve lett,viszont a procit én nem huzom a gyári értéken használom ezért is tettem fel a linaro kernert ami szerintem a legstabilabb. -
szaboknak
aktív tag
Ezzel én nem foglalkozom,nem húzom a procit.
Feltettem a linaro kernelt ami szerintem a legstabilabb és az csak a gyári minimum és maximumon működik,csak lejjebb lehet venni.
Hosszú távon szerintem nem használ a procinak a nagyobb feszültség,még a fejlesztő is írta,hogy nem ajánlatos 1400 fölé húzni..
Amúgy melyik módszerrel sikerült? -
szaboknak
aktív tag
válasz
szaboknak #3669 üzenetére
Ja és azt el felejtettem leírni a kopingatós módszer előtt telepítsd a Gapps-okat is és vigyázz,hogy az értesítő sáv alatt érintsd meg.
1 - értesítési sáv alatti bal felső sarok;
2 - értesítési sáv alatti jobb felső sarok;
3 - jobb alsó sarok;
4 - bal asló sarok.Mindezt azután, hogy megjelent a hibaüzenet, hogy a Beállítás varázsló (Settings wizard) leállt - és rányomtál az Okéra.
-
szaboknak
aktív tag
Több helyen lehet olvasni erről a hibáról és mindenütt azt írják amit én is leírtam,hogy telepíts egy másik verziót és aztán telepítsd rá a másikat de írják az alábbi megoldást is:
Akinek telepítés utáni első indításkor leáll a "Beállítások...(Settings.apk)" a nyelv választás után, az okézza le a hibaüzenetet, majd a képernyő felső (értesítési sáv alatt) baj, majd jobb, aztán alsó bal, végül jobb sarkára koppintva tovább léphet. Ekkor minden kezdeti beállítást (csatlakozás wifi-hez, gamil beállítása, stb.) külön meg kell keresni és beállítani. -
szaboknak
aktív tag
Nekem meg van a 10.10-es amiben én javítottam a gps-t és pillanatok alatt talál jelet,a kamerát bele tettem az újabb verzióból és így az is hibátlan,bele tettem az eredeti zene lejátszót és kiszedtem minden felesleges dolgot.
Ez az utolsó rom amiből mindent ki lehet hozni hibátlanul és ami nem mindegy főleg nekem az,hogy a bluetoth ebben a verzióban hibátlan,az újabb verziókban nem működik sem az OBD2,sem az autós kihangosító.
Ha érdekel feltöltöm valahová. -
szaboknak
aktív tag
Én azt tapasztaltam,hogy a 10.10 az utolsó ami mindennapi használatra főként autós készlettel használható.
Természetesen minden frissítést kipróbálok de a 10,17 től akkora átalakuláson ment át a rom ,hogy a Bluetooth csak fájl átvitelre alkalmas mert kapcsolódni semmihez nem képes,jeleztem a problémát a fejlesztőnek(kostoulhs)-nak és ő mondta,hogy a cyanogen végzett változtatásokat és valószínű az okozza a problémát.
Természetesen aki nem használja a Bluetooth ezen funkcióit annak mindegy de én aki naponta használom autós kihangosítóval annak ez fontos funkció. -
szaboknak
aktív tag
Megint van cm11 frisités
-
szaboknak
aktív tag
A cm11 ben be lehet valahogy állítani,hogy mikor lekapcsolod az internet szolgáltatást akkor is mutassa ,hogy melyik szolgáltatónál vagy?főleg mikor külföldön vagyok sosem látom melyik szolgáltatóra vagyok csatlakozva.
A gyári szoftverrel mind a két szolgáltatót mutatta barangoláskor. -
szaboknak
aktív tag
Fissités[link] a Gps sokkal gyorsabban talál jelet,remélem a Bluetooth is megjavult.
-
szaboknak
aktív tag
A 1017-est csak az telepítse akinek nem fontos a Bluetooth használata kihangosítóval mert gond van a folyamatos kapcsolattal,én is vissza tértem a 1010re és megírtam a problémát a fejlesztőnek.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A koreai újdonság lehet az ország következő néptelefonja, hiszen hasonlít a Galaxy S3-ra, komoly hibája nincs, a szolgáltatók pedig szórni fogják.
- iPhone 11 64GB Független Újszerű/1 hónap gar./Akku 81%/p4208
- Iphone 14 promax 128Gb arany 1 hónapos garanciaban
- Szép állapotú Apple Iphone 8 Plus 64GB független fekete - akku 74%-os - 1 hét próbagaranciával! -
- Eladó makulátlan állapotú iPhone 13 Pro (128 GB, Grafitszürke)
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest