Új hozzászólás Aktív témák
-
bringasisti
őstag
válasz
attilaxxxx #4042 üzenetére
Úgy írja a listát ahogy Te írod. Ha a vezeték név elé írod a témakört például szerelők, barátnők, szomszédok akkor egyből megtalálod.
-
laszlolczka
őstag
válasz
attilaxxxx #3597 üzenetére
Próbáltad resetelni a headsettet?
-
katokacaj
tag
válasz
attilaxxxx #3458 üzenetére
Na én ilyen rootolásba meg ilyesmikbe nem akarok belemenni.. főleg,hogy garis még
-
csodavas
tag
válasz
attilaxxxx #3097 üzenetére
Beszaladtam a samsung szervízbe, vasárnap is este hatig nyitva vannak. Szóval megnézte a technikus srác, teszterrel minden fajta színes képernyőket váltogatva nincs hiba a kijelzőben. Megnyugodtam. Az amoled az ilyen egyes alkalmazásoknál. Ennyi. Mondta is a srác, hogy egy alkalmazás ilyen esetben nem releváns.
-
IvanJakab
kezdő
válasz
attilaxxxx #2941 üzenetére
Jó, de akkor nálam miért nem jelentkezik a probléma, mikor 3 samsung fülesem van? Nem lehet, hogy egy szoftverfrissítés miatt lett halkabb? Nekem is olyan volt, hogy az ez előtti szoftverfrissítés tönkretette a bluetooth távirányító funkcióját. Tehát hiába indítottam a zenét az okosóráról, nem indult el. Azelőtt pedig jó volt és a mostani frissítéssel is kijavították.
Szóval nem fognám rá mindjárt a Fülesre.A Level U-n pedig van zajszűrő, nekem elég hangos mert nem akarok halláskárosodást szenvedni, így én sose hallgatom fullon. A telefonálásnál is elég hangos, de ha nem lenne elég, akkor van a többlethangerő funkció 😊
-
IvanJakab
kezdő
válasz
attilaxxxx #2939 üzenetére
Hát... olvastad a feletted lévő hozzászólót? Sima, használatból eredő szennyeződés okozta nála a halkulást. Megtisztította és jó lett.
Szerintem a Samsungok is ettől halkultak be. Az a fémrács kisebb lyukakkal rendelkezik, mint a tű hegye.
De ettől én még elfogadom, hogy neked nem tetszik a Samsung füles. Ettől szép színes a világ, hogy mindenkinek más a véleménye. Én nagyon elégedett vagyok ezekkel a Samsung fülesekkel. És az, hogy 2-3 hétig elmegy napi kb 15-20 hívással, az valami fantasztikus. Igaz, ha zenét hallgatok rajta, akkor ez az akkuidő csökken. Felolvassa az Viber, a Messenger, az sms üzeneteket. bemondja a hívó nevét, led értesítő, rezgés van rajta, nekem nagyon megérte. Ezért is vettem kettőt -
IvanJakab
kezdő
válasz
attilaxxxx #2935 üzenetére
Szerintem a Samsung HM sorozat nem drága ha a mono manager típust szereted. A HM1200 nagyon elegáns, de szerintem az sem kapható már, csak az újabb. Annyi bajom volt vele, hogy a fülkampói eltörtek. De rendeltem újfülkampókat fillérért 5 db-ot kínából.
Nem vettem észre, hogy szar lenne. Miben nyilvánul meg a "szarsága"?
Regebben Sony blue fülesem volt, azt is csak dicsérni tudom. -
DrDobos
őstag
válasz
attilaxxxx #2935 üzenetére
Évek óta Soungmagic füleseket használok, (igaz nem headsetet) és évekre biztosítva vagyok. 10k felett nem költök rá pedig.
-
IvanJakab
kezdő
válasz
attilaxxxx #2927 üzenetére
Az melyik Samsung típus volt? Nekem van egy sima manager stílusú fülkampós, HM1200 az most kicsit háttérbe szorult, de nem azért mert bajom volt vele, hanem mert sztereóra váltottam a Level U típussal. De abból kettőt használok párhuzamosan. Egy fekete-kék a melós, meg van egy arany színű a vasár és ünnepnapokra. Mindkettő hibátlanul működik. Báááár most, hogy mondod, a feketét azt cserélték mert visszaküldtem, hogy szaggat a zene. De amit küldtek helyette cserébe, az most jó. Az arany színű meg elsőre jó volt. Ezeket nem javítják egyébként, hanem cserélik.
Egyébként akinél eldobja a kapcsolatot, annál milyen állapotban van az a kapcsoló, amivel állítja az "Állandó két SIM" funkciót? Nálam ez ki van kapcsolva.
De ma bekapcsolom és tesztelem úgy is. -
IvanJakab
kezdő
válasz
attilaxxxx #2923 üzenetére
Kipróbáltam a frissítés után. Létrehoztam egy hívást az 1. Telekom kártyára, Bluetooth fülessel felvettem, beszéltem rajta. Majd ugyanezt a simkártyát megcsöngettem egy másik telefonnal. Megtartotta a hívást és jelezte, hogy jön be mégegy hívás.
Mondjuk én Samsung fülest használok. De az nagyon gáz lenne, ha csak Samsunggal működne.
Viszont a frissítés óta mintha gyorsabban feloldaná a laptopot a telefon ujjlenyomatolvasója. Ugye az is bluetoothon csatlakozik. -
Czeri32
csendes tag
válasz
attilaxxxx #2921 üzenetére
nekem egészen a múlt hétig kivétel nélkül mindig produkálta, már az őrületbe kergetett mert sokszor van második hívásom, de aztán a múlt hét óta hol produkálja hol nem, még jobb
vezetés közbe állandóan ezzel szarakodni.
Egyébként nekem is ha nincs közbe hívásom semmi gond nincs akár órákig, én gyári kihangosítót használok egy Ford Connectbe.
egyébként van még egy olyan bajom is h 2 kártyával használom és athok jelleggel hol az egyik hol a másik hol mind 2 kártya nem elérhetőbe megy át, aztán pl leteszem az egyes kártyát (Telekom) hívok a 2-esről (Vodafone) és tök süket, a telefon kidobja a hívásokat ez is a frissítés óta van.
Azt ajánlották indítsak újra mindennap azóta tettem rá egy appot, az automatikusan újra indít minden éjjel, így kicsit javult a helyzet de nem múlt el azért....... -
Czeri32
csendes tag
válasz
attilaxxxx #2904 üzenetére
Elegem lett a Bluetooth és a hang hibából, ezért felhívtam a fehérvári Samu szervizet, nagyon segítőkészek voltak, azt mondták a Bluetooth probléma (második hívás beérkezésekor bontja a Bluetooth kapcsolatot) is, és a hang probléma is (lecsípi a csengő és jelző hangok elejét) mind kettő lehet szoftveres és hardveres is (alaplap).
Azt mondták egy teszttel ezt meg tudják állapítani a helyszínen ami megvárható, illetve ha szoftveres gond van az is megvárható.
Jövő héten kedden megyek feléjük akkor fogom bevinni, addig is tesztelem az új szoftvert most töltöttem le én is.Ha van valami új infó akkor írok mindenképpen.
-
IvanJakab
kezdő
válasz
attilaxxxx #2904 üzenetére
De ha jó a füles, jó a telefon, új a szoftver, akkor működnie kellene rendesen. 😊
Szóval valahol van gubanc.
Márpedig azt mondtad, hogy kipróbáltad másik fülessel és azzal is rossz. Tehát. Van két jó fülesed és mégsem tudod rendeltetésszerűen használni, akkor a telefon a rossz nem?
Mert ugyanazt a romot használod, amit én. Nálam működik, tehát a telefon a rossz kizárásos alapon.Amikor a laptopom volt hardverhibás (antenna hiba), akkor a kapcsolat létrejött rendesen, csak éppen a zene szaggatott, a kapcsolat megszakadt.
Tehát azért mert a kapcsolat létrejön, attól még lehet gond a hardverrel.
-
IvanJakab
kezdő
válasz
attilaxxxx #2838 üzenetére
Hát...Akkor így marad 😊
-
IvanJakab
kezdő
válasz
attilaxxxx #2836 üzenetére
És ha hardveres a gond? Mármint telefon hardver. Hiszen a Bluetooth-ba nem igazán lehet belenyúlni.
-
IvanJakab
kezdő
válasz
attilaxxxx #2832 üzenetére
Másik telefonnal próbáld meg.
-
IvanJakab
kezdő
válasz
attilaxxxx #2827 üzenetére
Semennyire nem befolyásolja. Az a program azoknak jó, akiknek a lakásukban minden okos Samsung. Azokat lehet vele vezérelni. Illetve annyi hátránya lesz ha eltávolítod, hogy a külön alkalmazáshang opció nem lesz választható. De a jelek szerint úgyse használod, hiszen nem is tudtad, hogy van.
-
GEPESZ66
veterán
válasz
attilaxxxx #2810 üzenetére
Szívesen!
-
GEPESZ66
veterán
válasz
attilaxxxx #2808 üzenetére
Bocs,telefonról írok,így tudom beszúrni.
https://www.techwalla.com/articles/how-to-reset-a-plantronics-bluetooth -
GEPESZ66
veterán
válasz
attilaxxxx #2805 üzenetére
Azért egy próbát megér.Kollégának valami hasonló gondnál tegnap ezt megcsináltam,segített.
-
GEPESZ66
veterán
válasz
attilaxxxx #2796 üzenetére
Töröld a telefon menüjében a párosítást.
A headset típusa után írd be a keresőbe, hogy hard reset.
Hajtsad végre a hard resetet a headseten.
Ezáltal a headsetet teljesen alap állapotba hozod, mint ahogy a telefonnál is szokott lenni.
Ezután párosítsd ismét. -
IvanJakab
kezdő
válasz
attilaxxxx #2800 üzenetére
Egészen véletlenül nincsen bekapcsolva nálad a "külön alkalmazáshang" funkció? Ez állítja be, hogy melyik program hol szóljon. Például ha hallgatod a zenét telefonról, miközben navigálsz, nem a kihangosítóból szól meg a navi hangutasítása, ha így állítod be. Így nem halkul el mindig a zene, ha utasítás van.
Egyébként alapértelmezetten a hívás hang az autórádión szólal meg akkor is, ha Bluetooth fejbeszélő csatlakoztatva van. Sőt, ma amikor fülesen beszéltem, közben beszálltam az autóba, akkor automatikusan az autó kihangosítójára váltott. -
Czeri32
csendes tag
válasz
attilaxxxx #2798 üzenetére
Sziasztok!
Én ugyan ezzel szenvedek, hetek óta, nekem autóban csinálja gyári kihangosítóval, nem kapcsol szét a Bluetooth, csak egyszerűn elnémul a kihangositó, a Bluetooth ikon aktív kapcsolatot jelez, már megőrülök tőle, ha tud rá valaki megoldást kérem segítsen... -
válasz
attilaxxxx #2796 üzenetére
Lekapcsolja a headsetet? Pontosan mi történik?
1. kikapcsol a headset
2. kikapcsol a BT a mobilon
3. megszakad a BT a mobil meg a headset közöttA első esetben nem a mobil a hibás, a második esetben a mobil, a harmadik esetben bármelyik lehet.
Ha az utolsó két eset valamelyike áll fenn, próbál ki a telefont egy másik BT-s eszközzel is (lehetőleg BT audió), és ha az hibátlanul megy, akkor valszeg a headset a hibás. -
Mágus2
Közösségépítő
válasz
attilaxxxx #2537 üzenetére
Így jár, aki nem védekezik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Goddess of Victory:Nikke
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One mobilszolgáltatások
- Milyen notebookot vegyek?
- VR topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Spórolós topik
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Milyen széket vegyek?
- Vízpart, vakáció és hardverek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- Gamer laptop felvásárlás Magas áron, gyorsan és egyszerűen!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest