Hirdetés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
IvanJakab
kezdő
válasz
kelly416 #2692 üzenetére
Bocs, nem kötekedni akartam, csak pont azért nem értettem amit írtál. Hogy gmail accountot használsz. én is pont ugyanígy csinálom, ahogyan te. Viszont a Google naptárat ugyanúgy fel lehet venni a Samsungba. És a Google naptárban vannak a különféle rétegek (névnap, munkahelyi, saját). Valamint a Samsung naptár nem kapcsolható ki root nélkül, tehát most párhuzamosan két naptár alkalmazás használja az erőforrásokat. és a Samszng widget is testreszabható. A widget színe, hogy hány %-ban legyen átlátszó, havi, vagy folytatásos bontás (mint a képemen). Szóval ezért kérdeztem csak, hogy mivel tud többet a harmadik féltől származó alkalmazás, akinek jogokat ad az ember a telefonján.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Galaxy S8 receptjét másolja az idei A8: kávamentes(ebb), jobb helyre került ujjlenyomat-olvasóval és dupla szelfikamerával.
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest