- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Magyarított Android alkalmazások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Apple Watch
- Milyen GPS-t vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iGO Primo
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Angi9207
csendes tag
válasz
Richoo44 #197 üzenetére
Köszi, a cica nevében is.
Szívesen, meg még egy párat kibogarásztam az őszről. Annyit szoktam még észrevenni, amit a tesztekben is írnak, hogy némelyik képbe ha belenagyít az ember, akkor olyan, mintha festmény-szerű lenne. De nemtudom, engem annyira nem zavar. Inkább a belső volt a lényeg, hogy legyen egy gyors, stabil telefonom, amit meg is kaptam.https://kepkuldes.com/image/XLHcy
https://kepkuldes.com/image/XL6Dd
https://kepkuldes.com/image/XLWz3
https://kepkuldes.com/image/XL3qP
https://kepkuldes.com/image/XLhJ2
https://kepkuldes.com/image/XLKnH
https://kepkuldes.com/image/XLb1c -
Angi9207
csendes tag
válasz
Richoo44 #194 üzenetére
Hirtelen ennyi. En vegyesnek látom. Van ami jobb, van ami pocsék.
https://kepkuldes.com/image/4tpBY
https://kepkuldes.com/image/4t5WF
https://kepkuldes.com/image/4tMuy
https://kepkuldes.com/image/4tNo3
https://kepkuldes.com/image/4tzfP
https://kepkuldes.com/image/480EH
https://kepkuldes.com/image/48Wei
https://kepkuldes.com/image/486Ic
https://kepkuldes.com/image/48eBl
https://kepkuldes.com/image/48hXj -
brobert1
tag
Üdv! BÚÉK !
az érdekelne hogy az autóban a fejegységet használom kihangosítónak de a telefonkönyvet nem tölti be csak egy pár számot . mi lehet a hiba ? a telefonon kell valamit át állítanom v a fejegységnél keresgessek . volt egy másik telefonom annál gond nélkül egyből betöltötte a telefonkönyvet is ahogy összepárosítottam a két kütyüt. köszönöm a segítséget -
brobert1
tag
üdv a tisztelt fórumozóknak !
az szeretném megtudni , hogy a kijelző koppintással fel lehet e "kelteni " a telefont ? én nem találom , nincs ilyen lehetőség v rossz helyen kerestem .
nagyon köszönöm -
Angi9207
csendes tag
Lehetne jobb is a kamerája. Van amikor elég szép képeket sikerül lőni, de van amikor harmatgyenge. Bár lehet az az én bénaságom. Az előlapi kamera meg nem igazán közelíti azt a minőséget, amiket tesztekben láttam. Pedig a fotózás miatt vettem. Lehet még ki kell tapasztalnom mit hogyan. De ahogy telik az idő, egyre jobban megbizonyosodom, hogy nem igazán erre a célra való. Jobb lesz beinvesztálni inkább egy fényképezőgépre.
-
morge
tag
A7 tulajok! Kapott frissítést már, kamerán javítottak?
-
sasa58
tag
Sziasztok!
Pár napja vettem egy ilyen készüléket és egy valami nagyon idegesít: a messenger üzenetek értesítései mindig ott maradnak a képernyőn, bármilyen alkalmazásban vagyok. Már letiltottam az értesítést, de nem segít.
Segítsetek!! -
doooo
veterán
Hmm.. érdekes... Akkor lehet, hogy bekrepált az olvasó... bár akkor egyszer sem olvasná be. Nem volt még bekapcsológombos olvasóval dolgom... elég ha csak hozzáérsz, vagy jobb ha benyomod a gombot? A második verzióval nem működik jobban?
Ja, most nézem a tesztben... " a feloldás pedig gyors és megbízható, a billentyűt lenyomni sem kell."
Hát akkor tényleg nem tudom... volt mostanában szoftverfrissítés? Lehet, hogy elcsesztek benne valamit szoftveresen...
Vagy pedig kénytelen leszel garanciáztatni... Mondjuk most, ünnepek előtt nem tenném a helyedben inkább várnék január közepéig, már ha nem annyira életbevágó az az ujjlenyomatolvasó... -
PTomi92
aktív tag
Igen többször is kitöröltem, újrabevittem. Más ujjlenyomatos telefonnál ilyen gondom nem volt, stabilan működött. Itt tényleg van oylan, hogy egyszerűen nem tudom feloldalni vele a telefont, hiába törlöm meg az érzékelőt meg a kezemet is, házon belül próbálom tehát nem hidegben, párában, ilyesmi.
-
tony7
tag
Nem szoktam használni semmi féle zárást a telefonnál. De most ki próbáltam az újjlenyomat feloldás ,hogy működik. 10 ből 10 alkalommal tökéletesen működött a feloldás nálam.
Nekem a TV GO alkalmazás nem működik a telefonon. Állítólag sok a6 és a7 telefonon nem működik. Nektek mi a tapasztalatotok? -
PTomi92
aktív tag
Sziasztok!
Másnak nincs gondja az ujjlenyomat olvasóval? Nekem kb 10-ből 3 jó ha felismeri, hiába van ugyanaz az ujjam akár 3x is hozzáadva. Lehet ez valami hardveres gond?
-
kishozi
csendes tag
Készenléti idő 36 óra, ebből kijelző idő 10 óra 12 perc. Ez idő alatt a telefon 50%-ban wifin, 50%-ban mobilneten lógott. A fényerőt 6 órán keresztül kb 40%-on használtam, a maradék időt pedig teljesen lehúzott csúszkával. Mindeközben játék nem volt, csak internetes böngészés. Én teljesen elégedett vagyok vele.
-
tony7
tag
Sziasztok! Kijelző időt tud valaki a készülékkel kapcsolatban?
-
Compaku
tag
Sziasztok,
Sehol nem találok a telefonhoz üvegfóliát
Lehetőleg gyárit. Tud valaki valami támpontot adni?
Köszönöm -
gyűrű
addikt
Nos megnéztem és kipróbáltam. Nem értem a fanyalgókat.
Super amoled 6", dualsim +sd bővítés 4/64 , jól működő és jó helyen az ujjlenyomatolvasó...
A kamera is elfogadható, külföldi teszteken is jól szerepel, noch nélküli kijelző.
Vajon ezekkel a paraméterekkel 90 körül mit vesztek? Sok telefon van ami sokmindenben jobb, de nem ennyiért.
Ebben az árban csak amit leírtam ,ezekkel a paraméterekkel verhetetlen.
Amoled pl hol van 100 alatt?
Magamnak veszek is egyet hamarosan. -
mohow
tag
válasz
Klmarti2 #165 üzenetére
Szia! Más Galaxy telefonon widgetek között van a megoldást. Főképernyőn csippantó mozdulat és a widgetek között találod a névjegyeket. Lehet névjegyet, közvetlen tárcsázást vagy közvetlen üzenetküldést kitenni. Ha kitetted, utána kell megadni, melyik névjegyet csatolod.
-
Klmarti2
csendes tag
Woooow! Nagyon szépen köszönöm!!!! Ott soha nem kerestem volna
Nem akarok visszaélni a türelmeddel, azt véletlenül nem tudod, hogy az egyes névjegyekhez hol tudok parancsikont létrehozni? Mert akiket már kétszer egymás után hívtam, ott felajánlotta akkor rögtön. De nem tudom bővíteni, mert erre sem találtam meg az opciót. -
oszi61
tag
válasz
Klmarti2 #158 üzenetére
Szia!
Gyorshívás használata
Gyorshívószámok beállításával gyorsan indíthat hívásokat.
Szám gyorshíváshoz történő beállításához érintse meg a NÉVJEGYZÉK → → Gyorshívó számok
elemet, válasszon gyorshívószámot, majd adjon hozzá egy telefonszámot.
Híváshoz érintsen meg hosszan egy gyorshívószámot a billentyűzeten. A 10-es és annál nagyobb
gyorshívószámoknál érintse meg a szám első számjegyét (számjegyeit), majd érintse meg hosszan az
utolsó számjegyet.
Ha például az 123-as számot állította be gyorshívószámként, érintse meg az 1-es, érintse meg a 2-es,
majd érintse meg hosszan a 3-as számot.Itt meg a felhasználói kézikönyv! Érdemes átolvasni!
[link]Üdv: oszi
-
Klmarti2
csendes tag
Sziasztok! Én segítséget szeretnék kérni. Nekem ez az első Samsung telefonom én nem találom olyan rossznak, mint amiket itt olvasok róla, teljesen meg vagyok elégedve. Amiben viszont segítséget szeretnék kérni. A használati utasításban benne van a gyorshívás funkció beállításának lehetősége, a telefonban viszont sehogyan sem találom. Ha valaki tudna segíteni, azt megköszönném.
-
atike
nagyúr
Ha számodra hulladég az is egy vélemény. Ha más számára nem az akkor az is.
Ha lenne közönségszavazás akkor meg jönnének a márkahívők és márkagyűlölők és a képektől függetlenül pontoznák a gyártót....
Szóval így volt és így lesz - lesznek csúcskategóriás telók tesztjei, alul és felülértékelt eszközök tesztjei és hulladég tesztek is.
El kell tudni fogadni a tesztelő véleményét - és ha nem értesz vele egyet akkor azt a fórumban meg is lehet vitatni.
Majd a következő nagy fotós tesztnél remélhetőleg már vakteszt lesz - akkor majd kiderül melyik a hulladég és melyik nem....
-
Halkow.
senior tag
Egyre rosszabbak itt a tesztek
Sürgősen javaslom egy közönség szavazást beépítését a renszerbe, mindnet teszt végén, mert erre 7,5 pontot adni kamerára és videóra órási bűn, khmm iphone xr kapott igazságtalanúl 8-8-at és klaszisokkal jobb képeket lő, mint ez a hulladég.
Ez a telefon egy média bulshit, 100 rongyért soha max 40.
-
gekkoXT
senior tag
Tuti nincs semmi csinálva utómunkában a fotókkal? Ennyire atom szarok csak nem lehetnek.
-
Stabi83
senior tag
válasz
Wallenberg #142 üzenetére
Kamera funkciókban jobban áll az A7, minőségben viszont jobb a P10 ha pedig igazak a pletykák akkor a Pie frissítésel minden Huawei készülék kameraszoftverén javítanak.
Akkuban nem tudom mit tud az A7, de nekem a P10 gond nélkül kibírt egy erősebb napot. -
doooo
veterán
válasz
Wallenberg #142 üzenetére
A P10 csak kijelzőben és talán üzemidőben rosszabb (illetve jóval régebbi és sokkal kisebb). Ezeken kívül mindenben jobb.
-
doooo
veterán
válasz
vodrosjozsi #143 üzenetére
Milyen műanyag? Üveg (vagy hát ha úgy nézzük az is elég mű, de te nyilván nem erre gondoltál).
-
vodrosjozsi
addikt
Ma megnéztem a media markt-ban és hát nem is rossz azt kell, hogy mondjam.
Lazán elfogadnám bár az hogy ennyire könnyű meg műanyag az nem tetszett, de ez úgyis a fiataloknak lett kitalálva. -
Wallenberg
senior tag
Samsung Galaxy A7 (2018) vagy Huawei P10?
Melyik a jobb üzemidőben, kamerában, gyorsaságban stb?
-
oszi61
tag
válasz
FіkuszKukіsz #135 üzenetére
-
FіkuszKukіsz
őstag
válasz
dingdongkng #134 üzenetére
Azért ez túlzás. Egyáltalán nem lassú. A8-ban lévő proci és GPU dolgozik benne. Ezt a döcögést sem tapasztaltam amíg nálam volt a készülék. Szerintem azok véleményére kellene adni akik napi szinten használják/használták.
-
dingdongkng
tag
válasz
Hopkins95 #132 üzenetére
Ezzel én is egyetértek. Nem is a plakáton lévő hirdetések miatt, hanem azért mert eladások, és darabszámok, és általános pozicionálás szempontjából a Samsung egy A vonalbeli piaci szereplő. Az ő termékeiért azért fizetek extra (hozzáteszem nincs ezzel semmi gond, hogy extra kell fizetni), mert mellé elvárom, hogy ami az ő márkajelzésüket viseli, az megüt egy olyan minőségbeli - átgondoltságbeli - teljesítménybeli minimumot, hogy a kétéves garanciaidő alatt semmilyen okom ne legyen a készüléket cserélni.
Ugye a kamera veszélyes ilyen téren, hiszen nehezen definiálható a minimum, elkészíti a képeket, tud mindent amit papíron tudnia kell, de pl. az hogy a készülék a dobozból kivéve lassú, akad az elfogadhatatlan. - A tetszettet ezért én is indokolatlannak tartom.
-
Az lehet, de az ember először a prémium kategóriával köti össze a Samsungot, mert mindig a Galaxy S9 és Note9-et látja a városban reklámokban és a posztereken.
Ja és persze a fotós képességekkel promózzák ezt a telefont, ami azért elég ciki a fotós teljesítményéhez képest: Samsung Galaxy A7 TV Commercial : Your World Widened (2018)
-
De igen, mert ez Samsung, ami elvileg egy prémium gyártó. És sokan ezért azt hiszik, ha Samsungot vesznek, akkor az garancia a minőségre. Hát ez esetben nem...
Nem is csoda, hogy a kínai piacon nem rúgnak labdába...Az a baj, hogy ez még bármelyik B kategóriás gyártótól sem lett volna jól fogadva, nem hogy a Samsungtól.
-
atike
nagyúr
Olcsóbban rendben lenne. Ennyiért nem jó vétel - szerintem.
-
Stabi83
senior tag
válasz
#81733120 #126 üzenetére
Az a baj hogy mostanában pont a szoftveres reszelgetés marad ki. Kiadnak egy telefont aztán ahelyett hogy javítgatnák szoftveresen inkább kiadnak egy újat hogy azt vedd meg mert abban már javítva van ( persze ugyan úgy azt is leszarják utánna ). Egyszer ha sok időm lesz összeszámolom hogy csak idén hány telefont adott ki a samu globálisan és ezek hogy állnak frissítések ügyében ( nem főverzió hanem javítás ). Úgy érzem hogy a készülékek száma jóval magasabb lesz mint a javításoké...
-
dingdongkng
tag
válasz
darvinya #110 üzenetére
Linkeljek usb 3-as microusb csatit? SGS5 SG Note3. Ilyesmi. Létezik a csatlakozó. De amúgy az hogy egy csatlakozó milyen áram leadására képes, az a Host csatlakozó szabványán múlik. Az remek dolog, hogy az USB 2-n annó 500 Ma-t tudott, de attól még ha a telefonodat beledugod egy USB 3.0-ás csatlakozóba, az képes leadni a teljes áramleadási képességét, annak ellenére, hogy az adatátviteli módja csak 2.0-ás lenne.
"Nem a gyors töltéstől fog tönkre menni az akku, hanem azon 2×0.2mm-es érintkezési ponton átpréselt Amper fogja hazavágni a csatlakozási pontot."
Annó volt egy LG Optimus Pro-m (amúgy egy hulladék volt), ami egy belső zárlat következtében annyira felforrósodott, hogy a készülék háza megolvadt. (Lsd. Nem 300Ma áram folyt át rajta). A csatlakozó a mai napig tökéletes. (A telefon persze tönkrement, de a csati ki lett harvestálva. Amúgy ha bedugtad a telefonba a kábelt az incidens után még meg is próbált bootolni, sőt az akksit is töltötte). Ezek a MicroUSB csatlakozók amúgy fizikailag szoktak elfáradni...
-
Richoo44
aktív tag
Nem azzal van a gond, hogy ár-érték arányban ennyit tud(jó, valahol ez is gond), hanem azzal, hogy ezt a megtévesztést a Samsung teszi, nem pedig pl. egy Umidigi, ahol tudod, hogy semmit nem ér, amit promóznak.
Szóval félre ne érts, nem a telefont akarom lefikázni, hanem a Samsung gusztustalan, és megtévesztő üzletpolitikáját. -
Richoo44
aktív tag
Igen, az egy remek dolog, hogy a helyén kezeljük a készüléket, de azzal eladni egy telefont, hogy a 3 kamera lesz az erőssége, ezzel szemben egy akarmilyen olcsóbb árfekvésű telefon hozza ezt a szintet, ez még a Samsung tól is szemet dolog, az, hogy a B brand-es gyártók erre vetemednek az oké, nekik nincs hírèrtekük, nincs múltjuk nincsenek komoly eladási számaik.De ez mi?egy Samsung is lemegy kutyába? Undorító szerintem.
-
oszi61
tag
válasz
Donki Hóte #115 üzenetére
Köszönöm szépen!
Ez teljesen jogos! Én is tudom,hogy ez csak reklámfogás a gyártók részéréről!De mindent a helyén kell kezelni!
Üdv: oszi -
Használd egészséggel, a telefon megfelelő a minennapi használathoz.
Az itteni értetlenkedés csak azért van, mert a gyártók azért tesznek több lencsés kamerát a telefonba, hogy jobb képeket lehessen vele csinálni, ha viszont a Samsung három lencsével nem tud jobb képeket készíteni, mint a korábbi egylencsés telefonjai, akkor megkérdőjeleződik a lencseszaporítás értelme
-
oszi61
tag
Sziasztok!
Én egy hónapja használom a készüléket,amelyet 90 000 forintért vettem Samsung boltban! Nekem bevált!
Igen a fényképező része nem a legjobb,de nem is vártam el a készüléktől! Szerintem ne hasonlítsuk össze egy prémium kategóriás készülékkel! Ennyi pénzért egy gyártó sem fogja telepakolni extrákkal a készülékét!
Jó az ujjlenyomat-olvasó. Ráadásul jó helyen van! Az arcfelismerő is jól működik! Két kártyát és egy memóriakártyát kezel!Üzemidőben az egy napot kibírja! Nekem,mint munkatelefon nagyon megfelel az S8+ mellé! -
darvinya
titán
Csatlakozó típusa tényleg nem egyenlő szabvánnyal, csak miután USB 1-es szabványt 2000-ben elhagyták.
Így teljesen értelmetlen azt emlegetni microUSB alatt, mikor annak szabványa USB 2.
Link-elj olyan készüléket aminek microUSB-je van és nem USB 2 szabványú.[b(]#109) jksx
Nem a gyors töltéstől fog tönkre menni az akku, hanem azon 2×0.2mm-es érintkezési ponton átpréselt Amper fogja hazavágni a csatlakozási pontot.
-
jksx
senior tag
válasz
darvinya #107 üzenetére
A Mate-nek nincs buherált töltő rendszere, hanem adaptív (gyorstöltő) rendszere van. Jó pár készüléknek van gyorstöltési lehetősége, ami szerintem is csak az akku gyorsabb elhalálozását hivatott elősegíteni. Az 500mA (usb downstream) a "dedikált" usb portra vonatkozik.
-
darvinya
titán
Ha szabvány, akkor USB 2-es 500mA -es, USB 3/3.1 900-1000mA -es.
60W-ot, azaz írásod alapján 20V 3A, amit kb. 2 óra alatt elégeti microUSB ajzatot.(#106) jksx
Azt, hogy Mate 8 buherált töltő rendszere van, és hozzá adnak töltőt is, az csak gyors számított tönkre tételét jelenti, hogy vedd következő készüléket.
-
jksx
senior tag
válasz
darvinya #104 üzenetére
Ha a töltő áramkör csak 1A leadására képes, nincs gyorstöltés, akkor tök mindegy, hogy van-e usb-c, vagy nincs. Mellesleg az 1,5A fogyasztást ugye nem gondoltad komolyan?
A Mate8-at is telepumpálta 1,5 óra alatt a gyorstöltő 5%-ról maxra (19W teljesítmény mellett, hja az kell az aksinak, hogy note 7 váljon belőle
) pedig csak az a fránya usb csatlakozója van. Igaz a telefonon tojást lehetett sütni, így az adaptív csoda azóta is a telefon dobozában van.
-
válasz
darvinya #104 üzenetére
A mikro USB portot úgy tervezték, hogy akár 60W teljesítményt is át tudjon adni, ami 20V, 3A. Szóval akár 3A-val is lehet tölteni azon keresztül.
Amúgy nem a csatlakozó típusától függ (mikor vagy Type C) a maximum átvihető teljesítmény, hanem a szabványtól (2.0, 3.0, 3.1).
-
jksx
senior tag
válasz
CptAdamica #50 üzenetére
Mitől fos a hangszóró? Azon hallgatsz zenét (megérdemled), vagy mit?
Nincs IP, lehúztam vagy hat évet nélküle (az elmúlt pár évet leszámítva, feltételezem, hogy Te is) és akkor mi van? Tök jó ez a microUSB őrület is, biztos összedől a világ, hogy csak ez az elavult csatlakozó van rajta...
A kamera, vagy inkább a szoftver az tényleg sz*r "minőséget" produkál. Nyilván nem akarnak vele belső konkurenciát csinálni maguknak. Sajnos ez jellemző pl. a Huawei lite szériákra is. -
Zeki
nagyúr
Megy a parasztvakítás. Ennyit tudnak már csak a gyártók.
- több ram!
- több rom!
- több kamera!
- magasabb órajel!
- legyen mégnagyobb!Ezzel ki is fújt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus ROG Phone 9 Pro 16GB/512GB - 3 ÉV GARANCIA - MAKULÁTLAN!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Honor Magic7 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest