- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android szakmai topik
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pimpim
csendes tag
-
noezmegmi
tag
Neked egy jó fényképező app kell
[Open Camera] itt mindent tudsz állítani még a tükrözést is ki lehet kapcsolni! Egyetlen hiba a külső kártyára nem ment, ír valamit hogy engedni kell, de nem jöttem rá hogy mit. Ha ebben tudnál segíteni akkor nagyon jó lenne
Keresek képeknek tárhelyet, akinek van ötlete az ne fogja vissza magát -
-
törölt tag
Én nem igazán szoktam ezzel foglalkozni, de nem is nagyon tudnék. Elég sűrűn megy végig teljes töltési periódus a használati szokásaim miatt.
Elhasználódás biztos van az évek során, de nálam még sosem volt gond akkumulátorral. Ettől függetlenül mindig evidenciában tartom, hogy beépített telepre 2 év garancia szokott járni. Amennyiben az adott készülékre is 2 év garancia van.
Szerintem letolsz egy teljes töltési periódust, utána pedig egy másik, hasonló applikációt (vagy akár ezt is újra, adat eltávolítás után törölve) gyanítom tök más adatot fog mutatni.
Szerk.:
Egyébként a diagrammot elnézve elég fura lenne másfél hónap alatt ilyen elhasználódás. Már ha jól értelmezem, annyira nem ismertem ezt a programot.Azt sem tartom teljesen normálisnak, ha valaki többször rátölt az akkumulátorra. Mármint elhasználódási szempontból nézve.
-
törölt tag
-
doooo
veterán
Na jó, kiderült, hogy Szelfi az alapértelmezett mód (ami máshol Auto vagy csak simán Fénykép, azt hittem, hogy itt is ugyanez a helyzet, és nem egy harmadik módon nevezik el, de most mindegy).
Akkor most, hogy így elmagyarázták, sikerült átraknod erre, hogy ne mossa a hátteret? -
törölt tag
Elvileg alapban a SZELFI módban kellene indulnia az előlapi kamerának. Amint arra váltasz. Minden kamera app újraindítás után.
Bokeh -ra nincs külön kapcsoló a beállításokban. Előlapi kamera módban az első fülnél van csak, ami a SZELFIFÓKUSZ mód.
SZELFI módban nem kellene torzítania a háttérnek.
Szerk.:
Esetleg akkor lehet még gond, ha elállítottál valamilyen szépítési funkciót. A legegyszerűbb mód a visszaállításra az, ha a kamera alkalmazáson belül rányomsz a beállítások ikonra, aztán a menü alján az Alapbeállítások visszaállítására.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB Újszerű,Kétkártyás,Töltővel. 1év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- IPhone 13 mini 128GB gyári független ÚJ akku 12 hónap jótállás
- Samsung Galaxy S21 Plus 8/128GB 100% hibátlan!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest