- eSIM, a kártyamentes szabadság
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Nem túl penge, viszont olcsó az új ZTE Blade
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
sasa58
tag
Nem a mosás a jó kifejezés, hanem hogy totál életlen, annyira csak az arcra fókuszál. Az előző telefonjaimnál nem volt ez ennyire kihegyezve. Próbáltam már tesztképpen 3-4-6 m-re lévő tárgyakat fotózni a szelfikamerával: használhatatlan, életlen. Az is lehet, hogy ennek így kell lennie, és akkor én vagyok a hülye.
-
törölt tag
Akkor így mutatom:
Különböző beállítások SZELFI módban csak az előtérre vonatkoznak. Az arc mögötti részt nem változtatják. A bokeh csak a bal oldali SZELFIFÓKUSZ fülön van. Ezt írtam neki feljebb.
Illetve azt, hogy az alkalmazás újraindításánál marad a szelfi kamerán, ha onnan lép ki, de az alapról indul. Tehát minden alkalommal, amikor elinditja a kamera app -ot, a szelfi mód SZELFI fülről indul.
SZELFI fülre lépve nem szabadna mosnia a hátteret.
-
PTomi92
aktív tag
Igen többször is kitöröltem, újrabevittem. Más ujjlenyomatos telefonnál ilyen gondom nem volt, stabilan működött. Itt tényleg van oylan, hogy egyszerűen nem tudom feloldalni vele a telefont, hiába törlöm meg az érzékelőt meg a kezemet is, házon belül próbálom tehát nem hidegben, párában, ilyesmi.
-
Mr.Silkó
veterán
A kollégámnak van egy fix kerete, amit rászánna a készülékre, ugyanakkor a Telenortól fogja valószínűleg kedvezménnyel elhozni a leendő mobilt, de így sem szeretne 100.000 forintnál többet adni a telefonért. Samsung J5-ről vált majd, szóval kábé minden előrelépés lesz neki, de magamnak én sem venném egyiket sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új, bontatlan, iPhone 16E gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest