- Hiánypótló funkciót vezet be a Nothing
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megérkezett Magyarországra a legkülönlegesebb kameratelefon
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az lehet, de az ember először a prémium kategóriával köti össze a Samsungot, mert mindig a Galaxy S9 és Note9-et látja a városban reklámokban és a posztereken.
Ja és persze a fotós képességekkel promózzák ezt a telefont, ami azért elég ciki a fotós teljesítményéhez képest: Samsung Galaxy A7 TV Commercial : Your World Widened (2018)
-
De igen, mert ez Samsung, ami elvileg egy prémium gyártó. És sokan ezért azt hiszik, ha Samsungot vesznek, akkor az garancia a minőségre. Hát ez esetben nem...
Nem is csoda, hogy a kínai piacon nem rúgnak labdába...Az a baj, hogy ez még bármelyik B kategóriás gyártótól sem lett volna jól fogadva, nem hogy a Samsungtól.
-
Ugyanez fogalmazódott meg bennem is!
Mi a fene az a siralmas kamerarendszer??
Samsung, most ez komoly?!
Kezdek minél jobban azokkal egyetérteni, akik szerint 1 kamera kell csak, de az legyen jó.Mert ez így egy óriási parasztvakítás, semmi más!
Emlékeztek arra, mikor múltkor azt mondtam, hogy a Xiaomi Mi A2 lehetne jobb kamerában? Felejtsétek el, szerintem a Samsung most drágábban nem nyújtja azt a szintet. Én kapásból a Mi A2-őt választanám.
Ráadásul házon belül a S7 ugyanannyiért sokkal jobb választás ennél.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Plus Yellow Super Retina XDR, hosszú üzemidő ,100% Akku,3 hó gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI X370 R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 970 4GB Zalman Z9 Neo FSP 600W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3304
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest