- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- eSIM, a kártyamentes szabadság
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Nem túl penge, viszont olcsó az új ZTE Blade
- iPhone topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
doooo
veterán
Hmm.. érdekes... Akkor lehet, hogy bekrepált az olvasó... bár akkor egyszer sem olvasná be. Nem volt még bekapcsológombos olvasóval dolgom... elég ha csak hozzáérsz, vagy jobb ha benyomod a gombot? A második verzióval nem működik jobban?
Ja, most nézem a tesztben... " a feloldás pedig gyors és megbízható, a billentyűt lenyomni sem kell."
Hát akkor tényleg nem tudom... volt mostanában szoftverfrissítés? Lehet, hogy elcsesztek benne valamit szoftveresen...
Vagy pedig kénytelen leszel garanciáztatni... Mondjuk most, ünnepek előtt nem tenném a helyedben inkább várnék január közepéig, már ha nem annyira életbevágó az az ujjlenyomatolvasó... -
tony7
tag
Nem szoktam használni semmi féle zárást a telefonnál. De most ki próbáltam az újjlenyomat feloldás ,hogy működik. 10 ből 10 alkalommal tökéletesen működött a feloldás nálam.
Nekem a TV GO alkalmazás nem működik a telefonon. Állítólag sok a6 és a7 telefonon nem működik. Nektek mi a tapasztalatotok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen okostelefont vegyek?
- Formula-1
- Milyen légkondit a lakásba?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Revolut
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- iPhone XR 128GB Vodafone Használt/1 hónap gar./Akku 87%/p4302
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Szinte új állapotú Samsung Galaxy A54 5G 6/128GB
- Megkimélt Apple iPhone 8 Plus 64GB Fekete szinben, 100% akkuval, kártyafüggetlen, garanciával
- Apple iPhone SE 2020 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Bomba ár! HP 250 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged