Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
tony7
tag
Szerintem egy jó közép kategóriás telefon ez. Persze ha van pénzed és szánsz 200-300 ezret telefonra akkor ez nem a te telefonod. Én samsung note 4 telefonról váltottam . Vannak amik nagyon hiányoznak: ceruza, értesítési ledek pl. A gyorstöltés hiánya nem zavar mert éjszaka töltöm. De a hosszú kijelző idő kárpótol . Fotókkal én elégedett vagyok , de nálam ez nem volt szempont a vásárlásnál.
-
tony7
tag
Nem szoktam használni semmi féle zárást a telefonnál. De most ki próbáltam az újjlenyomat feloldás ,hogy működik. 10 ből 10 alkalommal tökéletesen működött a feloldás nálam.
Nekem a TV GO alkalmazás nem működik a telefonon. Állítólag sok a6 és a7 telefonon nem működik. Nektek mi a tapasztalatotok? -
tony7
tag
Sziasztok! Kijelző időt tud valaki a készülékkel kapcsolatban?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB 6GB RAM Dual (A528) Mobiltelefon
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256gb - Karc mentes, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512gb - Újszerű, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 Pro 128gb - Szép állapot , Akku 100%, Apple garancia, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 Pro 128gb - Újszerű, Akku 100%, Apple garancia, akár beszámítással
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- HP EliteBook 830 G5 i5-8350U 16GB 512GB 13.3" FHD IPS
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest