Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Mobil flották
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Beköltözik a platformköltözés az iOS-be és az Androidba
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Vyndree
őstag
válasz
Angi9207
üzenetére
Tehát ahova pöttyintesz, ott nem lesz éles a kép, hanem fényerőt ad rá?
Valamit elállíthattál. Tedd automata módba, ha akkor se lesz jó, akkor egy gyári beállításokra visszaállítást próbálj meg.Apucy01: nem használok headsetet. Van J5-ösöm (2016 és 2017 is), az A7 annál mindenben jobb, szerintem tudja. Felvenni hangvezérléssel is lehet.
Azt mondjuk nem értem, hogy ha a headseten meg tudod nyomni a gombot, akkor a telefonon is meg tudod, nem? -
morge
tag
válasz
Angi9207
üzenetére
Hát ezek nagyon korrekt képek! Nem is értem miért írták le a kamerát. Még belenagyítva is teljesen jó. A kutyás képen a fűszálak és a levelek nagyítva is szépek. Nekem mindig Samsung telefonom volt, az A7-et néztem ki, tetszett is nagyon de a teszt olvasása, és egyéb vélemények után teljesen letettem róla. Nálam a kamera és a kijelző a legfontosabb, a kijelző az brutálisan jó, de a kamera miatt nem mertem megvenni. Ellenben a Xiaomi Mi8 lite-ra nagyon jókat írtak, és azt vettem meg. Most, ahogy a képeket néztem, megbántam. Ezen IPS kijelző van (fakó kép, fekete szín sincs), és a kamera sem tetszik. Hát már mindegy...
Egyébként videót milyet csinál?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Iphone 12 64gb Zöld
- OnePlus 15 Infinite Black 16/512 GB EU Alza számla
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S25 5G 12/256GB Kártya-független,12 Hónap Garancia,Bontatlan
- Apple iPhone 16e 128GB Fehér Színben Kártya-független,12 Hónap Garancia,Bontatlan
- Honor Magic 7Lite / 8/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Samsung Galaxy A54 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

)