- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- MIUI / HyperOS topik
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vyndree
őstag
válasz
Angi9207 #224 üzenetére
Tehát ahova pöttyintesz, ott nem lesz éles a kép, hanem fényerőt ad rá?
Valamit elállíthattál. Tedd automata módba, ha akkor se lesz jó, akkor egy gyári beállításokra visszaállítást próbálj meg.Apucy01: nem használok headsetet. Van J5-ösöm (2016 és 2017 is), az A7 annál mindenben jobb, szerintem tudja. Felvenni hangvezérléssel is lehet.
Azt mondjuk nem értem, hogy ha a headseten meg tudod nyomni a gombot, akkor a telefonon is meg tudod, nem? -
morge
tag
válasz
Angi9207 #198 üzenetére
Hát ezek nagyon korrekt képek! Nem is értem miért írták le a kamerát. Még belenagyítva is teljesen jó. A kutyás képen a fűszálak és a levelek nagyítva is szépek. Nekem mindig Samsung telefonom volt, az A7-et néztem ki, tetszett is nagyon de a teszt olvasása, és egyéb vélemények után teljesen letettem róla. Nálam a kamera és a kijelző a legfontosabb, a kijelző az brutálisan jó, de a kamera miatt nem mertem megvenni. Ellenben a Xiaomi Mi8 lite-ra nagyon jókat írtak, és azt vettem meg. Most, ahogy a képeket néztem, megbántam. Ezen IPS kijelző van (fakó kép, fekete szín sincs), és a kamera sem tetszik. Hát már mindegy...
Egyébként videót milyet csinál?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Medence topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- IPhone 16 128GB gyári független hibátlan 2028.02.10. ISTYLE vásárlás
- IPhone 13 mini 128GB ÚJ gyári független
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3092, 98% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, MS3091, 94% Akkumulátor
- iPhone 11 Pro 256 GB Gold, gyenge akku, +ajándék
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3027
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest